Bitcoin predpisi v Indiji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin predpisi v Indiji

Bitcoin predpisi v Indiji

Vprašanje:

Kot je po poročilih novice, lahko indijska vlada Bodite strogega ukrepanja proti Bitcoin trgovanje v Indiji. Kako to lahko vpliva na cryptocurrency ekosistem. Po Kitajski in Indiji, lahko druge države sprejmejo podobne ukrepe, kot bo enostavno za njih?

Odgovor:

Hej Rahul,
Ostale države lahko dejansko prepoved Bitcoin vendar, kot drugi, kot so Japonska (in verjamem, Avstralija), so legalizirali Bitcoin, bo rezultat za spodbujanje inovacij na Bitcoin-prijateljskih držav. Medtem ko lahko vlade bi bilo zelo težko za redni državljani za uporabo Bitcoin, lahko dolgoročni učinek tega je, da izgubijo prihodnje gospodarske konkurenčnosti za narode, ki omogočajo Bitcoin.

Brez komentarjaBitcoin prevaraVprašanje:

Kaj je vaše mnenje o Bitcoin prevara, ki se dogaja letos ?. Sem naredil veliko raziskav in ugotovili, zelo zanimivo dejstvo o Bitcoin. Cena Bitcoin se ne nadzira Bitcoin rudar / uporabnika, namesto da bi se krmili zelo velike organizacije. Ne pričakujte nobene drastične spremembe na ceno Bitcoin kot v preteklosti.

Odgovor:

Hej Wan, nisem prepričan, kaj se to nanaša ko rečeš "The Bitcoin prevara, ki se dogaja v tem letu". Bitcoin ni prevara in je vsaka velika organizacija zagotovo ni pod nadzorom. Vendar pa obstajajo nekatere družbe, ki ustvarja altcoins, ki niso decentralizirani, morda ste se nanašajo na tiste. Ogledate si lahko moj zadnji komentar o Bitclub Networkto razumeli, kaj mislim.

Komentarji:

Menim tudi, Coince in Hashocean so prevare. Pravzaprav sem prepričan, da je večina, če vsi Bitcoin oblakov rudarskih območij in multiplikacijski straneh ni prevare.

Menim, da je dva velika prevara dogaja letos....hashocean in coince....combine skupaj okoli 2,7 milijona uporabnikov je bila prevara... In seveda milijon dolar Bitcoin vrednosti izgubljenega....Ta leto vendar je največja prevara vedno dogaja....it je pod nadzorom velike organizacije....Morda bo slišal to stvar morda okrog tega leta ali prihodnje leto...... I na poti našli več dokazov.


Bitcoin varnost in računalništvo AIVprašanje:

Zdravo!
Bi ta vrsta računalnikov lahko, da bi spremembe v log blockchain brez rednih računalnikov, ki sodelujejo da bi opazil in, na primer ustvarjanje lažnih Bitcoins?

Odgovor:

Zdravo Jan, ki je dobro vprašanje, da veliko ljudi se sprašuje, prav zdaj.
V tem trenutku ni mogoče predvideti tveganja za naslednjih nekaj let, kolikor sem razumel, potem pa mislim, da bomo morali počakati in videti, kako se tehnologija razvija.

Brez komentarja


Bitcoin je poslal iz moje denarniceVprašanje:

Živjo, sem denarnico na Blockchain in vse moje Bitcoin je bil poslan iz moje wallet.I ni poslati money.Who mi lahko pomaga receivedcmy denar nazaj?

Odgovor:

Hej nadav,
pa je prišlo do kramp, na žalost ni nič, ki jih je mogoče storiti, da se vrnete svoje kovance. Bitcoin transakcije so trajne in nepopravljive. Predlagam, da preverite stroj za vohunsko in brskalnika dnevniki (če je na voljo) za povezave URL-jev.

Brez komentarja


Bitcoin split - imam več BCH kot BTG?Vprašanje:

Končno sem dobil okoli delitve moje BTC in sem dobil več biološki varnosti kot BTG. Zanima me, če sem naredil kaj narobe?
Split uporabljam coinomi, sem se preselil iz copay.

Odgovor:

Hi Cat,
Hmm, to je zanimivo. Izvažajo ste isti stari zasebni ključ v obeh denarnice Bcash in Bgold? Vse kar sem lahko pomislim je, da Bcash in Bgold vilice prišlo ob različnih časih. Če ste porabili nekaj BTC v avgustu, ko je prišlo do Bcash vilice (1. Avgusta), potem bi imeli manj BTC za cepljenje, če je prišlo do Bgold vilice (oktober 24).

Brez komentarja


Bitcoin zaljubljen v MempoolVprašanje:

Zadnja posodobitev 18. Januar, 2018 ob 10:31 uri

Živjo,
Za zdaj transakcija še visi v Mempool. In iščem rešitev, da se pospeši sedaj.

Odgovor:

V obdobju 2 let, sem toliko, kot sem lahko o tem toplo / novo virtualno valuto naučili in so kupili, prodali in s katerimi se trguje nekaj bitcoins sam. Zdaj, želim deliti z vami, kar sem videl, sem na to mesto ga je nekdo objavil abot 3 dnevi od tega, kako si lahko podvoji Bitcoin. Dobro sem se potrudil in v realnem roku 24 ur, ko sem vlagala svoj Bitcoin na http: //www.bitrapidus.commy skupni znesek BTC investiral bila dvojna, sem samo potrjujejo mojo denarnico za 35. Čas in moj kovanec, so še vedno tam. Pojdi pogledat zdaj tudi tvoje lahko podvoji.

Komentarji:

Hvala. Bitrapidus.com je zares, sem rabil in res delal. Je bil samo poskušam dobiti čim več informacij, kot sem lahko na Bitcoin investiranja, ko sem videl vaš odgovor. Odločil, da ga preizkusite in je izplačala

Sorodne novice


Post Litecoin

Nakup antminerja

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Kako zaslužiti bitke?

Post Litecoin

Kako napisati podporo v Blockchain.info

Post Litecoin

Kako začeti rudarstvo z Antminerjem s9 po nakupu rudarskega stroja? TQ

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Kompatibilne denarnice HF Chain Chain

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - ali je res kriptocurrency

Post Litecoin

Širokopasovna hitrost za rudarstvo

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Eterična denarnica proti Ledgerju

Post Litecoin

Imam francosko bitcoin spletno stran in hočem stranko