Bitcoin mining brez strojne opreme? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin mining brez strojne opreme?

Bitcoin mining brez strojne opreme?

Vprašanje:

Zadnja sprememba 25. Avgust 2016 ob 11:56 uri

Pozdravljeni in hvala za podrobne vajah. Zanimalo me je, če lahko mine Bitcoins ne da bi morali kupiti drage strojne opreme.

Odgovor:

Lahko mine Bitcoin brez nakupa strojne opreme s pomočjo oblaka rudarstvo. To pomeni, da plačate nekoga teči opremo za vas in si delijo dobiček. Vendar pa vas moram opozoriti, - 99% rudarskih območij v oblaku so popolne prevare in preostali 1% preprosto ni vredno kot naložbo. Tukaj je moja podrobna analiza oblaku rudarstvu.

Brez komentarjaBitcoin miningVprašanje:

Je coinfactory.io in hashflare.io originalni rudarska mesta?

Odgovor:

Pozdravljeni Solomon,
ki sem jih osebno ne uporablja kateri koli od zgoraj navedenih storitev pa vsak oblak rudarske storitve Pregledal sem bil do danes niti prevara ali pa samo ni vredno naložbo. Ogledate si lahko moj nedavni pregled Genesis Mining tukaj.

Brez komentarja


Bitcoin minning naložbeVprašanje:

Pozdravljeni, sem prebral nekaj vaših člankov in zdaj im intested vlagati v Minning programske opreme. Recimo, da vlagajo 25-40k usd, koliko časa bo potrebno za vrnitev svojo naložbo? Imam velik prostor, ki se lahko uporablja, zračno hlajeni itd tako toplote ne bi smel biti problem.
Hvala vnaprej

Odgovor:

Pozdravljeni Evire, mislim, da je ta članek o rudarstvu profitabilityis kaj boste morali prebrati. To je največ informacij o tem, kako izračunati donosnost iz rudarstva. 

Brez komentarja


Bitcoin vozliščaVprašanje:

Kako si lahko denar, ki delujejo v Bitcoin vozlišča?

Odgovor:

Hi Mike,
v prihodnosti, boste morda lahko, da bi denar iz teče Lightning omrežnih vozlišč, ki bodo odvisni tudi od Bitcoin polno vozlišče.

Brez komentarja


Bitcoin se ne prikazuje v denarjuVprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 10:11 uri

Hej, človek je res, da Bitcoin bilanca kaže samo, če je vaše celotno denarnica sinhroniziran v omrežje. Imel sem umik iz minergate in svoj ne kaže, ko minergate povedal svoje poslala že

Odgovor:

Hej Kevin lahko obstaja nekaj stvari, ki povzročajo to:

  1. Prenesli ste namizja denarnico (npr Bitcoin-QT) in seveda, dokler se blockchain ni v celoti prenesti na svoj računalnik, ki ga ne bodo videli vaše stanje. Če je temu tako, predlagam premik k "lite denarnico", ki ne zahteva, da prenesete celotno blockchain kot Micelij ali Blockchain.info. Vendar pa boste še vedno morali čakati na denarnico sinhronizirati, dokler lahko pošljete kovancev od tam na novo denarnico.
  2. Transakcija ki ste ga prejeli je še vedno v teku ali pa ni šel skozi sploh. Lahko prosite pošiljatelja, da vam povezavo do posla, nato pa si lahko ogledate, če je šlo skozi in koliko potrdila ima. Tukaj je podrobna razlaga o potrditev.

Komentarji:

Pls pomoč mi, gospod Ofir Beigel, sem kupil Bitcoin od Luno in ga poslati moja denarnica na lokalni Bitcoin od 12. December, vendar do sedaj ni pokazal v moji denarnici, kaj je rešitev, sir, vljudno odgovoriti


Bitcoin plačilo bitgo na nirvanashopVprašanje:

Zdravo stari...
Hvala, Lep pozdrav.

Odgovor:

Hej,
to ne bi smelo biti vprašanje - lahko plačate s kar denarnico želite z Bitcoin.

Brez komentarja


Bitcoin v tekuVprašanje:

Poslal sem Bitcoin 3 dni in zdaj še ne bodo poslali potrditev in dokončanje posla, še kar pravim, dokler v zadnjih 4days

Odgovor:

Pozdravljeni Okpako, omrežje Bitcoin je zelo "zaseden", zaradi risiing Bitcoin ceno. Zatorej, če ne dodamo dovolj pristojbine za transakcijo bo verjetno zatakne in ne gredo skozi. Predlagam branje tega postthat pojasnjuje vse možnosti, ki so na voljo na tem področju.

Brez komentarja


Limiti nakupa bitkoinVprašanje:

Trudimo se, da kupiti blok Bitcoin. Denarnica pravi, da je naša meja je 200,00 $ na teden. Kupili smo $ 2500 dva tedna zapored. Zakaj je meja, če imamo denar v banko?

Odgovor:

Zdravo John,
mislim, da jih denarnico verjetno pomeni izmenjavo? Bitcoin programske in strojne opreme denarnice nimajo omejitev, ampak je veliko izmenjave storiti, saj mora biti v skladu s predpisi, itd Če kupujete več kot navedeno mejno Exchange je, pazi - da bi lahko zamrzne svoj račun.

Brez komentarja


Bitcoin Recovery - fraza semen denarnice Prenesite v drugo denarnicoVprašanje:

Pozdravljeni, in sicer na vprašanje že prosil (skupaj z nadaljnjo zahtevo za pojasnilo, da mislim, da je zamudil zaradi ne poselitev kot novo odprto vprašanje), bom avtorju poizvedbo kot nov question.If denarnica se izgubljene (strojna oprema fizično izgubil, programsko opremo corrputed ali z novim OS ne podpira, ali karkoli scenarij, si lahko predstavljate), in ne obstaja več proizvajalec / dobavitelj tega denarnico, da zagotovi nov nadomestni strojne / programske opreme denarnico, lahko da seme okrevanje stavek se uporablja z Drug ponudnik \ 's denarnico, da ponovno pridobi dostop do bitcoins znotraj, ali so te bitcoins izgubljena za vedno? Hvala vam!

Odgovor:

Hej Kevin,
 

Komentarji:

Prosimo, da se odpre novo vprašanje za to, saj je to presega obseg prvotno vprašanje in bom odgovoriti.

Hvala vam! ampak tudi, lahko papir denarnico biti preveč in ki bi naredil prvi?

Da Nano S lahko imajo Bitcoin, ETH in dolgotrajne oskrbe

Lahko Bitcoin in tudi drugi, posebej et & litecoin bo dal v Nanos in še vedno papir denarnice kopijo a?

Sorodne novice


Post Litecoin

Poslal sem BCH na naslov BTC

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - Računanje v daljšem obdobju (>1. mesec)

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins brez denarja

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s kartico Walmart

Post Litecoin

Novo v Bitcoin 3

Post Litecoin

Zlatni kovancev

Post Litecoin

Rudarstvo Ethereum

Post Litecoin

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Post Litecoin

Ali lahko svoj domači računalnik uporabljam za moje, ne da bi pri tem povzročal težave z mojim OS-jem ali drugimi programi

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Crystafox rudarji prevara ali legit?