Ali je Altcoiner.net legit ali prevara? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali je Altcoiner.net legit ali prevara?

Ali je Altcoiner.net legit ali prevara?

Vprašanje:

Hi Poskušam najti zakonit oblak rudarsko mesto, da vlagajo svoje bitcoins in ugotovila Altcoiner.net je zakonit ali prevara? Prav tako sem ugotovila Ethtrade.org, ki je od tega dveh mestih ponujajo najbolj donosna za svojo naložbo?

Odgovor:

Pozdravljeni Emily.
Vso srečo!

Komentarji:

SCAM najvišje stopnje

Map, kaj naredi praviš Altcoiner.net je prevara?Altcoiner.net Izklop?Vprašanje:

Ali veste, če je to HYIP zaprli? Vse odhodne transakcije so v teku, kot zadnjega v petek še stran je še vedno v celoti deluje. Hvala vam

Odgovor:

Hej Scott,
Upam, da nisi dal preveč denarja v to.

Brez komentarja


Alternativne izmenjaveVprašanje:

Hi Zsófia,

Ali obstaja alternativa spletne izmenjave poleg Bitstamp, da sem lahko uporabite za nakup XRP? Nisem zadovoljni z ravnjo zahtev KYC da Bitstamp zahtevki.

Odgovor:

Hi Brian,

Precej bo vse izmenjave, ki ravnajo fiat imajo te vrste KYC obroče za skok skozi. Vendar pa, kot Zsófia rekel, lahko bi se temu izognili težav z nakupom Bitcoin uporabo bolj anonimen način. Nakup BTC neposredno od posameznika preko spletne strani LocalBitcoins.com ali Bisq aplikacije so priporočene metode.

Nato lahko izmenjujejo to BTC za Ripple na kripto samo za zamenjavo, ne da storiti veliko preverjanja. Za popolne izmenjave, preverite Poloniex.com, HitBTC.com ali Cryptopia.co.za (obstaja veliko več možnosti!) In za hitro, svetlo izmenjave, poskusite Changelly.com ali Shapeshift.io.


Alternativa prenosu za nakup BTC z mednarodnim prenosom žic (imam račun Xapo in se zdi najcenejša možnost)Vprašanje:

Ali obstaja še kakšen drug zelo poceni alternativa transferwise kupiti bitcoins uporabo mednarodno nakazilo? Ekvadorski pristojbine Banke so zelo draga, tako da je skoraj nemogoče kupiti na tržno ceno. (Imam račun v xapo)

Odgovor:

Najcenejši sem našel v Bitstamp in to je tisto, kar sem uporabo, vendar boste še vedno bančne pristojbine, povezane s prenosom.

Komentarji:

Debetne kartice so drage, ker omogočajo bremenitev (več o tem tukaj:
BTC-E je bilo okoli dolgo časa in je najcenejši, ampak je tudi neurejeno, kolikor vem, zato bodite previdni s svojim denarjem.

Spoznal sem, da je cena v BTC-e najcenejši, ki sem jih našel. Zdi se, da delajo z bančnim nakazilom. Ali obstaja najcenejša alternativa za uporabo debetne kartice, bratranec so coinmamma in CEX drago zdaj. (Delajo po vsem svetu)


Grafična kartica Amd HD 5450 in 6350 na namizju dell optiplex 780Vprašanje:

Prosimo, da imam AMD HD 5450 in HD 6350 grafično kartico na namizju Dell OptiPlex 780.pls nasvet je, kako jo uporabiti za mining.the najboljši currencey do rudnika in najbolje nad koklja s zgorevanje, najboljši rudarski aplikacijo in bazen za uporabo.... Hvala, gospod.

Odgovor:

Hi Lawrence,
imamo nekaj vodnikov rudarsko Ethereumor Zcash, lahko preverite to za nastavitev. Lahko preverite https://whattomine.com/ ki kovanci so najbolj donosna za vas, da mine.

Brez komentarja


In ali obstaja pristojbina, da gremo nazaj in nazaj?Vprašanje:

Ko sem bil malo kovanec denarnica bo plačal lokalne ljudi, ki nimajo nič opraviti z Bitcoin rabim prenaša nazaj v dolarjih in je tam pristojbina iti nazaj in naprej, kako narediti Bitcoin obrniti gala, zato sem lahko plačate moj vodovodar itd

Odgovor:

Zdravo Michael,
Za pretvorbo Bitcoin v fiat denar, boste morali prodati, ali osebi, ki je Bitcoin bankomata ali z izmenjavo. Tam se bodo stroški vključeni, ja. Najprej rudarsko kovanec, da pošljete svoje Bitcoin do kupca / ATM / izmenjave in nato glede provizija se zaračuna ATM / izmenjave in kupca (če uporabljate kakšno od depozitnega storitev zagotoviti svojo trgovino z njimi). Ti stroški so spremenljivi, vendar bi morala biti precej nizka.

Brez komentarja


Še en častnikVprašanje:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Odgovor:

Hvala za pošiljanje to! Kmalu bomo posodobili spletno stran s tem.
 

Brez komentarja


Antiminer S9 lahko prevaža druge valute algo kripto SHA256Vprašanje:

Samo želim, da bi ugotovili, ali lahko S9 Antiminer mine NiceHash in Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Odgovor:

Hi Rohit,
NiceHash je oblak-rudarska storitev, ki vam bo v najem svojega ASIC je hashpower. Nisem prepričan, če bi bilo to bolj donosno kot rudarsko pravico SHA-256 kovanec vendar sem Verjetno ne. Nisem prepričan, da je zakonit storitev bodisi.

Komentarji:

Hvala Steven, samo malo več stvari
S9 mahine kot 13 Th / s cepilnim motorni za rudarstvo Bitcoin, tako da bo rudniških Bitcoin Cash z istim cepilnim moči.

Če bi naročiti danes za S9 stroj, bom to že v januarju 2018 - misliš, da ga, potem je vredno rudarsko Bitcoin, ko sem slišal, da se približuje svoji 21 milijonov oznake in potem bo mrtev, tako samo želim vedeti, če sem lahko uporabite te S9 stroj rudnika drugi valuti za dobiček.

Na coinwarz se kaže ni enotna valuta v dobičku v rudniku zdaj pa mislim, da je odvisno od rudarske moči stroja desno ali je igre konec ni več denarja v rudarskem poslu.
kakršen koli drug način, da bi denar, ki ga rudarstvo te valute.

Tvoj odgovor bo zelo cenjeno

Hvala
Rohit

Oh ja, in ekonomska učinkovitost med različnimi kovanci lahko mine se bodo razlikovale glede na njihovo ceno in težave. Oglejte si CoinWarz in razvrsti po algo za prikaz, ki je trenutno najbolj donosna v SHA-256 kovancev.

Sorodne novice


Post Litecoin

Kupite Bitcoin s kartico Walmart

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Ali je postopek preverjanja standardiziran za vsako jurisdikcijo, ki jo dobijo z izmenjavo?

Post Litecoin

Vprašanja o mojem novem pultu - freebits4u.ml

Post Litecoin

Kako zaslužiti bitke?

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Rudarstvo z galaksijo življenjskega sloga

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Prilagoditev izplačila bitkoinov glede na ceno Bitcoina

Post Litecoin

Imam francosko bitcoin spletno stran in hočem stranko