Sprejemanje bitkoin za svetovalne storitve | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sprejemanje bitkoin za svetovalne storitve

Sprejemanje bitkoin za svetovalne storitve

Vprašanje:

Hi guys... Ljubiti info na vaši strani in video posnetke. Im srednjih let in newbie za Bitcoin. Zdi se, kot da sem se naučiti popolnoma nov language.My vprašanje. Je Jaz sem mala poslovni svetovalec. Imam spletno stran. Hočem, da se plačilo za moje svetovalne storitve. Nisem prodajalec, da lahko rečem 5-10 plačila na teden. Kako bi šel o a) s spodbujanjem, da sem sprejeti plačila Bitcoin in 2) kaj bicoin denarnice naslov storiti sem jih dal. Vsaka pomoč / nasvet bi bilo super. Ps. Samo ti je dal lepo vtič na Twitterju.

Odgovor:

Zdravo Mark,
Ko ste bolj seznanjeni z Bitcoin, lahko dodate ustrezno sporočilo na vašo spletno stran in / ali računih. Lahko tudi pošljete e-poštno obvestilo, da vaše stranke, dajanje v najem jih vem o vaši najnovejši možnost plačila. Priporočamo vam, da se seznanijo z Bitcoin prvimi, saj lahko vaše stranke tudi postavljati vprašanja o tem. Prav tako boste morali za varno razumeti osnove, da sprejmejo in plačil trgovina.

Brez komentarjaDodaj, če izmenjave zahtevajo dvostransko preverjanje pristnostiVprašanje:

Moral bi dodati na vaša mnenja borz itd, če jih potrebujejo 2 način preverjanja pristnosti.
Za nekoga, kot sem jaz, ne da bi mobilno napravo in ki mistrusts Google toliko, da je navada namestite brskalnik Chrome, coinbase je od vprašanja, na primer zato, ker boste potrebovali eno od dveh, da jih uporabljajo. Enako kot pri številnih drugih storitev, tako da bi bilo to dragocene informacije za mnoge

Odgovor:

Hej Frank,
se popolnoma strinjam, da se skušajo izogniti Googlu čim bolj sam. Imam Trezor namesto Ledger iz istega razloga. Vendar pa mislim, da je samo domneva, da ima vsakdo mobilno napravo v teh dneh. Gotovo so izmenjave, kjer samo bo email zadostovali. Edina izmenjava fiat-kripto morem misliti zdaj, kot da je Bitfinex, vendar pa storitev v ZDA ne bo več kupcev. Ne spomnim se Kraken zahteva številko mobilnega telefona, tako da vam priporočam preverjanjem ven.

Brez komentarja


Dodajte Satoshi v USD v mojo pipo in dodajate mojo banner?Vprašanje:

Hi Ofir, bi morali razmisliti me s povezavo na vašo Simple Satoshi za USD pretvornik na mojo pipo Bustedfaucet.com in bi lahko vrgel svoj banner nekje na vaši strani?

Odgovor:

Hej Logan,
vas prosimo, da povezavo do Satoshi za USD pretvornik na vaši strani, vendar ne bodo mogli oglas vaš banner za spletno stran za brezplačno, to je, kako ohraniti delovanje spletne strani. Če želite kupiti oglase tukaj so stopnje:

Oglaševanje na 99 Bitcoins


Ofir

Brez komentarja


Naslov je onemogočenVprašanje:

Spoštovani / Mam
Pls. Pomoč

Odgovor:

Zadnja sprememba 15. Oktober 2017 ob 10:02 uri

Zdravo Sunil,
ki je vaš naslov samodejno onemogoči, če ste odmor pravila pipo. Pravila pip lahko najdete tukaj. Običajno svoj naslov, se bo samodejno onemogočil sistem, če je eden od pravil zlomljen.

Komentarji:

Spremenjeni e-pošte, kot tudi nove naprave, Coinbase pošilja dovoljenje za e-pošto, ki ne obstaja več. Kaj storiti?


Naslov je onemogočenVprašanje:

Zadnja sprememba 20. December 2017 ob 03:11 uri

Gospod im poskuša prijavo v in izpolnite captcha vendar je rekel, da je moj naslov onemogoči pls pomoč mi.

Odgovor:

Zdravo Danny,
je vaš naslov samodejno onemogoči, če ste odmor pravila pipo. Pravila pip lahko najdete tukaj. Običajno svoj naslov, se bo samodejno onemogočil sistem, če je eden od pravil zlomljen.

Komentarji:

Živjo, v večini primerov so naši uporabniki invalidi, saj so s pomočjo VPN kar ni dovoljeno. Lahko nam pošljete sporočilo z uporabo tega obrazca: https://99bitcoins.com/contact/with svoj e-poštni in BTC naslov in ne moremo preveriti.

Hi Zsófia,
sem soočajo z isto težavo kot Dina Zayed moj naslov je onemogočena in nisem prekinil koli pravil.

Hi Zsófia,
jaz sem tudi soočajo z isto težavo, čeprav nisem zlom katere koli od teh pravil, mislim, da je vprašanje !!!!


NasloviVprašanje:

Kako dobim naslov sprejemno, tako da sem lahko pošljete eter: prejemniku? In ista stvar Če želim prejeti ETH od pošiljatelja, kako bi zagotovila mu / ji z moj naslov? Je to storjeno po e-pošti ali phone.etc?
Hvala vam.

Odgovor:

Hi Ahmad,
Prejemnik mora imeti možnost, da vam na naslov, kamor lahko pošljete kovance za. Če želite prejemati, daš pošiljatelju javno naslov. Ti lahko

Sorodne novice


Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Strojna oprema

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Ali je Altcoiner.net legit ali prevara?

Post Litecoin

Kako zaslužiti bitke?

Post Litecoin

Pretvorba bitkoina v USD

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Ali poznate katero koli Ethereum denarnico, ki sprejema Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Kako zahtevati denar v bitki

Post Litecoin

Izdaja z bonusom za starejše

Post Litecoin

Prilagoditev izplačila bitkoinov glede na ceno Bitcoina