99bitcoin in Coinbase | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

99bitcoin in Coinbase

99bitcoin in Coinbase

Vprašanje:

Živjo, morda mi lahko dal nekaj pojasnil: Prvič, zakaj si poklical svojo stran \ "99 \" Bitcoin? Drugič, kaj \ 'dogaja Coinbase? Prijatelj je prosil, da preverijo continiously in proces doesnt \ 't iti nikamor. Imaš veljavno alternativo Coinbase? Lep pozdrav, Dietmar

Odgovor:

Hi Dietmar,
kot za preverjanje Coinbase, res ne bi mogel reči. Vendar pa je po najnovejših novic o Coinbase notranjimi trgovanja škandal na in njihovega pomanjkanja podpore SegWit (po zavzema za povečanje preko neumnih načinov), sem bil kar kaže, da ljudje najdejo alternative Coinbase. Dvojček ali Kraken ali Bitstamp so vse dobre izmenjave s podobnimi storitvami.

Brez komentarjaPoizvedba iz IndijeVprašanje:

I \ 'sem iz Indije... Kako lahko kupim bitcoins iz ustreznih in zaupnih virov....?

Odgovor:

Hej Raghvendra,
če ste v redu z nekaterimi podjetji (in z razširitvijo, Govt.), Vedoč, da si kupil Bitcoin, potem lahko uporabite indijski izmenjavo. Unocoin.com in Zebpay.com in Coinsecure.in so 3 dobre možnosti.

Brez komentarja


O transdukcijiVprašanje:

Nekdo mi je poslal nekaj Bitcoin v moj blockchain denarnice naslov. Našel sem prvič odraža Bitcoin kot v teku, ampak čez nekaj časa so izginili. Kaj je bil razlog?

Odgovor:

Hej Prinesi,
Tukaj je članek, ki pojasnjuje thisin podrobnosti.

Brez komentarja


O BGF in McapVprašanje:

Kakšno je vaše sprejmejo na BGF tj sklada Bitcoin rasti in s tem povezano izplačilo žeton v obliki MCAP? (Company. Gainbitcoin.com)
Hvala za vašo spletno stran in vašo predanost. Našel sem vašo stran zelo v pomoč pri čiščenju moje pojme Cryptocurrency. Z lepimi pozdravi. Neerav. India "

Odgovor:

Hi Neereav, nimamo izkušenj s skladom Bitcoin rasti. Samo gledaš na njihovo spletno stran, da izgleda malo senčno zaradi pomanjkanja podatkov podjetja, čeprav so žetoni MCAP kotirajo na Coin trg Cap in imajo aktivno trgovanje na trgu. Seveda ne morem vedeti, za prepričani, če je to prevara ali zakonit posel. Če ste v dvomih, vam predlagam, da uporabite Bitcoin Prevara Testtool in poskušali sestaviti svoj sklep.

Brez komentarja


O bitki za nesreče brezplačnoVprašanje:

Dragi
hvala

Odgovor:

Hej, žal o tem.
Lahko uporabite kontaktni obrazec pageand email mi podrobnosti o tem, vključno z e-pošto ste se prijavili s? Jaz bom poskrbel za to.

Brez komentarja


O bitkoinVprašanje:

Poskušam razumeti, kaj Bitcoin je točno in sem videl v svojem prejšnjem odgovoru, da imate e-tečaj, ki lahko pomaga ljudem, zato sem bil tava mi lahko pošljete to e-pošto, hvala :)

Odgovor:

Hej, lepo da smo se spoznali.
Vso srečo!

Brez komentarja


O kovancih CryptoVprašanje:

Zadnja posodobitev 31. December, 2017 ob 05:21 uri

Pozdravljeni Spoštovani,
Moje ime je Prudhvi. Jaz sem iz Indije. Sem spremljal vse vodnike in naročnine na vaši spletni strani. Rad bi kupil nekaj kripto kovanci / altcoins saj so nizke cene zdaj. Rabim svoj najboljši nasvet, na katerih naj bi kovanci sem kupil in ga shranite za prihodnost, za njihovo vrednost. Torej, prosim priporoči mi nekaj kovancev za nakup gospod. To bo v pomoč. Hvala za vašo pomoč.

Odgovor:

Hi Prudhvi,
Ti kovanci in delež, v katerem sem jih (večinoma Bitcoin) imajo so zelo konzervativni in to ni nujno vrsto portfelja enega bi izbral za visoko tveganje, agresivne rasti. Ena morda videti na novejših altcoins za portfelj, kot je ta.

Brez komentarja


O rubriki Denarnica Electrum :Vprašanje:

Prosimo, odprla sem tudi ELECTRUM denarnico približno mesec dni in mislim, da moje seme stavek je zdaj ogrožena. Vprašanje: kako lahko spremenite seme? Razumem, vsakogar, ki ima seme lahko tudi posedovati svojo denarnico.
Dayo.

Odgovor:

Hi,
seme je konstantna in je ni mogoče spreminjati. Lahko pa premaknete kovancev v novo denarnico z novo seme, ki ni ogrožena.

Komentarji:

Thnx.


O GigahashbituVprašanje:

Pls je Gigahashbit pristen ali prevara,, to v resnici deluje?
Gigahashbit je kot spletni Bitcoin generator.

Odgovor:

Pozdravljeni Ebube,
nisem seznanjen s te strani, pa lahko uporabite Bitcoin prevara testto jo preverite sami. Moram reči, da od tega, kako ste ga opisali, da zveni kot prevara. Spletna mesta ne more ustvarjati Bitcoins iz zraka, tako da vam predlagam, da bodite previdni s svojim denarjem in raziskati temeljito pred vlaganjem.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Povezava med denarnico Exodus in Ledger Nano S

Post Litecoin

Ali so njihovi namenski rudarji ethereum?

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

Potrebujem pomoč, preden investiram

Post Litecoin

Nakup bitkoin z debetno kreditno paypal

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Trgovanje z bitkoini z Coinbase v Nigeriji

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Pretvorba bitkoina v USD

Post Litecoin

Ali lahko kupim BTC brez mobilnega telefona?

Post Litecoin

Crystafox rudarji prevara ali legit?

Post Litecoin

DOGOJ BTC