1 hash | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

1 hash

1 hash

Vprašanje:

Je zakonit?

Odgovor:

Hej Allan,
Glede cloudmining je industrija poln prevare, ta vrsta nepoštenosti mi daje dovolj razlog za nezaupanje 1 zgoščene in vam svetoval, da jim izogniti.

Brez komentarja1 ali 3 bitcoins na danVprašanje:

Koliko DELL POWER EDGE R640 rabim rudarske najmanj 1 Bitcoin na dan?

Odgovor:

Hej Fagner,
Če želite moje Bitcoin, edina realna pot je danes prek ASIC rudarjev. ASIC rudarjev rudnika približno 1 milijon-krat hitreje kot CPU. Iz našega jedilnika zavihek do vrha, si oglejte rudarstvo vodniki> Bitcoin Rudarstvo> Je Bitcoin Rudarstvo vredno? članek za več podrobnosti.

Brez komentarja


120 zahtevkov v 24 urahVprašanje:

Ali to pomeni 120 terjatve na dan ali dobesedno samo 120 zahtevkov vsakih 24 ur, preden jih čaka še 24 ur narediti 120 zahtevkov znova. Ne želim dobili prepovedana tvegati.

Odgovor:

Hi Miroslaw,
 

Brez komentarja


1.krat kupec novinec na igroVprašanje:

Hi im novi v igri, ko gre za nakup in skladiščenje osnovnih tehničnih lastnosti, razumem hlapnih stran trgu tehničnih lastnosti, ampak im popoln novinec, ko gre za tech strani stvari itd sestavljanju denarnice, odkup in prodajo kot im ne računalnik savey na vse in prosim oprostite slabo slovnico in črkovanje,

Ive gledal vse najnovejše video posnetke na Trezor in denarnice,, le nekaj vprašanj, ki pomagajo zagotoviti, jaz popolnoma razumem, kaj im poskuša acomplish in dal svoj um na enostavnost, saj se sliši tako preprosto, kako dobro svoje vaje naleteli

Lahko prosim poveste, če je to mogoče, in najboljša možnost,? želim vlagati 100k v bitcoins v naslednjem mesecu, kot naložbo za 2,3 yr, na tržno hype in špekulacij okoli ceno Bitcoin do leta 2020!

, Moja glavna vprašanja so se naprava trezor in platforma je primerna samo za naložbe in pozabi osnovnih tehničnih lastnosti, za obdobje 2,3 yr? i ne bo nobenih nakupov bom samo shranjevanje kovancev in to je, dokler im bogat ali Bitcoin goes bankrot,

Tako najprej kupiti bitcoins od druge stranke, in jih shranite v trezor? Po mojem BTC, so v trezor lahko sem samo pozabil na računu za nekaj let?

, Tako da v bistvu im želenih je to pametna poteza za varno vlagati uporabo naprave Trezor in platformo? Ali obstaja kakršna koli priporočila, da bi lahko dala ?, tako da v bistvu sem samo želim, da nastavite in pozabi? Nakup bitcoins jih shranite brez porabe centa dokler naredim velik dobiček ali malo kovanec propadla? razumem visoko volatilty tržnico to, pesti in upam, da im na pravi poti za moje zaupanje, hvala lepa upam nekaj besed modrosti v odgovor hvala lepa

Odgovor:

Zdravo Josh,
Srečno!

Brez komentarja


2008-2009 bitkoin denarnica je bila v kakšnih oblikah?Vprašanje:

Zdravo!
Hvala vam.

Odgovor:

Hi Sergey,
Srečno!

Komentarji:

Zelo hvala Steven Hay!
Vso srečo


24 izterjavo besedVprašanje:

Če se vsebina Nano S lahko resoted z 24 besedne zveze, nato pa kako novo nano S prizna 24 besedo za obnovo? Kje se sinhronizacija zgodi v primeru kraje ali izgube? Nisem jasno. Prosim razloži

Odgovor:

Hej sappmrsd,
 

Kaj je Bitcoin zasebni ključ, kako jo uporabljati, Keep it Safe!


Torej vaša semena stavek je le zasebni ključ v človeka prijaznejši obliki, tj besede. Z uporabo te priročen način za obnovitev zasebni ključ v novo denarnico, je denarnico omogočen dostop do vseh naslovov, ki jih stari denarnici nadzorom. Ni sinhronizacije, ki se pojavi, to je samo primer, da lahko preživijo od teh Bitcoin naslov, če imate zasebni ključ, ki "odklene" jih.

Brez komentarja


300000 GOT IZGUBLJENOVprašanje:

Moj satoshisi je izgubila, ko sem pritisnil withdraw.Where lahko dobim to back.I niso storili \ 't registracijo denarnice curka.

Odgovor:

Živjo, 
če je to povezano pipa vprašanje uporabite obrazec za stik, da stopijo v stik. Pipa vprašanja ni odgovoril v tem oddelku.

Brez komentarja


49 USD dolarjev omrežja pristojbino za pošiljanje 100 $? Sem kaj manjkaVprašanje:

Poskušal sem poslati $ 100 vredno BTC iz eksodus in provizija je 49 $. Kako vsakdo uporablja Bitcoin za poslovanje s pristojbinami to visokimi? (Ali pa sem jaz, da manjka nekaj stvari?)

Odgovor:

Hej Irwin,
sem članek o tem kmalu... Bistvo, ki je, da bi morali uporabiti SegWit omogočeno denarnico in se naučite, kako stroški dela kot to vam bo prihranilo tone denarja na taks... Stroški so visoki zdaj za transakcije nižje vrednosti (pa tudi pristojbina $ 49 bi bilo skoraj nič o prenosu milijona dolarjev), vendar je to silijo ljudi, da optimizirajo kako uporabljajo Bitcoin.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Coinsource

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Post Litecoin

Raven zaupanja pri naročanju strojne opreme s spletne strani Bitmain

Post Litecoin

Nakup iz Bruneja

Post Litecoin

Bitcoin vilice do zlata

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Kompatibilne denarnice HF Chain Chain

Post Litecoin

Kako kupujete podjetje Verge ali Vox iz Velike Britanije?

Post Litecoin

Ali je priporočljivo kupiti bitkoin denar zdaj?

Post Litecoin

Druga izdaja gesla za Blockchain

Post Litecoin

Prilagoditev izplačila bitkoinov glede na ceno Bitcoina

Post Litecoin

Strojna oprema