DinoDirect lahko že kupite z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

DinoDirect lahko že kupite z Bitcoinom

DinoDirect lahko že kupite z Bitcoinom

DinoDirect o elektronskem poslovanju na mestu je zdaj sprejema Bitcoin. Družba je napovedala nov način plačila prek javno izjavi, objavljeni na njihovi spletni strani, ta četrtek (4).

Glede na opombo, "online trgovci so lahko sprejema Bitcoins na enak način, kot so prejemanje plačil iz Visa, MasterCard ali celo PayPal", tako DinoDirect je ta korak, brez kakršnekoli dvome, in stvari se očitno dogaja gladko.

"Ni čudno, da so stranke zgrinjati proti DinoDirect za nakupe s to novo obliko valute. Stranka je navedla, da je postalo veliko lažje in bolj zanimivo, da purchasesdue za dodatne funkcije, ki jih zagotavlja ta oblika valute", dodaja izjavo.

Zdaj, poleg "dobre kakovosti izdelkov, ki so na voljo" in "učinkovito in hitro storitev za stranke", stranke v DinoDirect imajo drugačno in inovativno možnost plačila na razpolago.Zdaj lahko pošljete, kupite in prodajate Bitcoins preko SMS-a, zahvaljujoč novi funkciji CoinbaseCoinbase je bila zelo aktivna in napoveduje veliko novih funkcij. Samo ta četrtek (15) platforma posodobila cryptocurrency sistem z novo rešitev, ki temeljijo na SMS. To pomeni, da lahko uporabniki Coinbase je zdaj opravlja vse osnovne dejavnosti, povezane z Bitcoin prek kratkih tekstovnih sporočil in z uporabo preprostih ukazov.

Ta funkcija deluje s katero koli vrsto pametnega telefona ali mobilne naprave, ki omogoča uporabnikom, da uživajo vse bonitete storitve. "Mi se nenehno trudijo, da bi Bitcoin enostaven in dostopen vsakomur. Nekateri ljudje, ki lahko koristi od Bitcoin najbolj (tisti, v drugem in tretjem svetovnih držav) nimajo pametni, čeprav", pojasnjuje Coinbase na svojem blogu.

Torej, kaj morate storiti, da pri pripravi in ​​uporabi te nove storitve? Prvič, pojdite na stran računi platforme, nato pa preveriti vašo telefonsko številko.

Kot lahko vidite, je možnost SMS privzeto onemogočena. Kliknite na gumb »Nastavitve SMS" in nastavite 6-mestno PIN.

Lahko uporabite številko 1 (650) 316-5555, da poskusite to novo funkcijo. Pin bo kasneje zahteval med glasom callthat potrjuje ukaze za transakcije, ki vplivajo na vaše Bitcoin ravnotežje. Če želite preveriti celoten seznam ukazov, ki jih lahko, kliknite tukaj.


Lahko uporabite Bitcoin, da boste v zimskem času pomagali brezskrbnim gostom v San FranciscuProjekt FEED je partner z Bitcoin Not Bombs and Mass Appeal Inc. Obdržati brezdomcev San Francisco malo bolj udobno to zimo. Te se trudijo zbrati sredstva za nakup več kot 300 kapuco s sorodno-Bitcoin sporočilu za distribucijo, da imajo manj sreče, preden se začne zima.

Projekt je razdeljevanje hrane enkrat na mesec v območju fileja v San Franciscu, od leta 2009 je ponižni ideja, ki se je začela z majhno skupino prijateljev zdaj glavna operacija dobrodelnost. Kljub temu, da so utrpele pravne zaplete v preteklosti, saj so skušali zbrati donacije brez ustreznega statusa, ki dovoljuje javno zbiranje sredstev. Zdaj Projekt FEED je samo z gotovino operacijo... In tudi Bitcoin podpira.

Vzdolž poti, člani KRME spoznali, da poleg hrane, ljudje potrebna topla oblačila. In to je, kako projekt pokrova Homelesswas rojen: "., Da ne gre za uporabo brez strehe nad glavo, da propagando v Bitcoin Namesto, ti prenehali s kapuco zagotavljajo cenejšo možnost pomagati temu ljudstvu", je pojasnil David Barker, od platforme Bitcoin Not Bombs.

Ti lahko


Young Sohn se je pridružil svetovalnemu odboru BitFuryBitFury Grouphas dodal Young Sohn, Samsung Electronics predsednik in direktor strategije, da svojega strateškega svetovalnega odbora. BitFury kratkim investirali v GoCoinand je razširil doseg podjetja preko programa tveganega kapitala.

Young Sohn je služil kot predsednik in direktor strategije za Samsung Electronics od leta 2012.

Z 30 let polprevodnikov in proizvodnih izkušenj, je Sohn prej služil kot izvršni direktor in predsednik štirih drugih javnih podjetij, vključno z Quantum Corporation, Oak Technologies Agilent Semiconductor (zdaj AVAGO) in Inphi Corporation. Poleg tega je pomagal vzeti tri podjetja, javne, medtem ko služi bodisi kot glavni izvršni direktor ali član uprave (na PLX Technologies, Synnex tehnologije in Inphi). Young je začel svojo kariero pri Intelu in bil odgovoren za začetek strateškega in zelo uspešno PC čipov poslovanje družbe.

"Mi smo veseli, da so dobrodošli Young Sohn na naši Strateški svetovalni odbor, ki je sestavljena iz nekaterih najbolj uglednih tehnologije in tveganega industrijo voditelji," je dejal Valery Vavilov, predsednik uprave BitFury. "Youngov bogate izkušnje v polprevodnikih in potrošniške elektronike nam bo omogočilo, da raziščejo poslovne priložnosti na trgu elektronskih naprav potrošnikov."

"BitFury je dobro pozicionirana s svojo po meri oblikovanje čip in podatkovnega centra tehnologije," je dejal Young Sohn. "Je obveznost družbe za doseganje rezultatov z močno in dosledno izvajanje njenega poslovanja in strategijo rasti, ne samo dovoljeno BitFury postala zelo spoštovana globalno Bitcoin podjetje, ampak tudi nove priložnosti. Jaz sem navdušen nad priložnost, da služijo kot strateški svetovalec za podporo ambicioznih ciljev BitFury je. "

Drugi člani svetovalnega odbora BitFury vključujejo dr Jackson Hu, 35-letni polprevodniška industrija veteran, ki je prej služil kot predsednik in CEO UMC, drugi največji na svetu polprevodnikov livarne, in Jonathan Teo - ustanovitelj in partner Binary prestolnice osredotoča na potrošniško tehnologijo v zgodnji fazi.

Sorodne novice


Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Post ICO

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Post ICO

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

Post ICO

Kaj imajo družbi Google Glass in Bitcoin? GlassPay je odgovor

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin je oproščen DDV v Evropi, izdana različica 0.11.0 in več

Post ICO

Jeremias Kangas: decentralizirane izmenjave lahko Bitcoin širijo veliko hitreje