Xapo Lands Pomembnejše bančne številke za svetovalni odbor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Xapo Lands Pomembnejše bančne številke za svetovalni odbor

Xapo Lands Pomembnejše bančne številke za svetovalni odbor

To jutro Xapo napovedal oblikovanje svojega svetovalnega odbora s tremi člani, Dee Hock, John Reed in Lawrence H. Summers.

Xapo so finančne storitve in varnostno podjetje, ki je razvila Bitcoin denarnico in varen trezor za porabo in skladiščenje bitcoins. Družba, ki je zavarovana severno od 40 milijonov dolarjev sredstev od vlagateljev, vključno Winklevoss Capital, Pantera Capital, Ribbit Capital, Benchmark, in bolj je bil širi in sprejema ukrepe, da se še bolj utrditi kot igralec v finančnem prostoru.

Družba je oblikovala nov svetovalni odbor, ki vsebuje nekaj velikih imen, ki so zagotovo zadovolji institucionalne vlagatelje in dodamo dodatno legitimirajo operacije.

G. Hock. Vljudnost Xapo.

Dee Hock je bil ustanovitelj Visa in se upokojil leta 1984. G Hock je znan po mnogih v plačilni industriji, ki so odgovorni za plačilne sisteme, ki se še vedno uporabljajo za ta dan.

"Bitcoin predstavlja ne le prihodnost plačil, temveč tudi o prihodnosti upravljanja," je dejal gospod Hock. "Živimo v 21. Stoletju, vendar so še vedno z ukazom in nadzor organizacijske strukture iz 16. Stoletja. Bitcoin je eden izmed najboljših primerov, kako lahko decentralizirana, organizacija peer-to-peer reševati probleme, da ti datirani organizacije ne morejo. Tako kot na internetu, je Bitcoin ni v lasti ali kateri koli subjekt pod nadzorom, tako da predstavlja neverjetno priložnost za nove ravni učinkovitosti in preglednosti pri finančnih transakcijah. "

G. Reed. Vljudnost Xapo.

Družba je dodal tudi gospod John Reed na svetovalni odbor. G. Reed je bil prej predsednik in glavni izvršni direktor Citibank. G. Reed je bil tudi predsednikoma New York Stock Exchange. On je trenutno služi kot predsedniki MIT Corporation.

"Finančne storitve so ostale v veliki meri nedotaknjena digitalne revolucije," pravi gospod Reed. "Bitcoin predstavlja resnično priložnost za spremembo, da. Denar v svojem jedru je le knjiga sledenja dolgov in Bitcoin je resnično najboljši ponovitev univerzalne knjige, ki smo jih kdaj videl. Zgolj dejstvo, da nikoli ne bo več kot 21 milijonov bitcoins in da se vsak Bitcoin lahko razdelimo na 100 milijonov enot, zaradi česar je bistveno izboljšanje v nobeni zgodovinski obliki gotovine. "

G. Summers. Vljudnost Lawrence H. Summers

Končni poleg svetovalnega odbora v tem času je gospod Lawrence Summers. G. Summers je nekdanji sekretar za finance pod vodstvom predsednika Billa Clintona. G. Summers služil tudi kot predsednik harvardske univerze. Leta 2013 je bil po mnenju mnogih postal predsednikoma Federal Reserve pred Obama imenoval gospa Janet Yellen zaradi političnih pomislekov.

G. Summers je povedal: "Do zdaj vsakič, ko smo potrebni za prenos denarja, ki smo jih imeli, da se zanesejo na tretjo osebo, pa naj bo to banka, klirinško hišo ali plačilo omrežje. Bitcoin ponudbe, prvič, metoda za prenos vrednosti in plačila od kjerkoli, kamorkoli, v realnem času, brez posrednika. To bi lahko pomenilo, bomo kmalu videli več milijard ljudi, ki pošiljajo Bitcoin vsak dan tako enostavno, kot se trenutno pošljete SMS. "

Xapo tudi pred kratkim napovedala, da bi se gibljejo podjetij sedež v Zürichu.

Naslov slike dovoljenjem Xapo.

Sorodne novice


Post ICO

Ransomware ustvarjalec se opravičuje za virus spanja in sprosti ključe, vendar ni vidnih vračil

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin

Post ICO

BitOasis sproži prvo Bitcoinovo platformo za odkup na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Zgodba o CoinJelly

Post ICO

PayPal se pridruži vlaku Bitcoin

Post ICO

CoinMade je novi globalni Bitcoin trgovski imenik

Post ICO

Zakaj je poskus Rusije za blokiranje spletnih strani Bitcoin precej globlji problem

Post ICO

Coinbase odpre prvo regulirano izmenjavo Bitcoin v Združenih državah Amerike

Post ICO

PayPal Hub sedaj sprejema Bitcoin, FTC izklopi Labirinti Butterfly in še več