X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kot opomnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kot opomnik

X2 Bitcoin Ponzi kolaps služi kot opomnik

X2 Bitcoin je cryptocurrency ponzi mesto, kjer so "investitorji" obljubil 200% donos več kot 200 ur.

Spletna stran je še ena v dolgi vrsti Ponzi prevare trenutno Mori prostor cryptocurrency. Po pičlih devetih dneh na spletu, mnogi uporabniki poročajo, da umakne se prikaže kot obdelujejo se ne prikazujejo na Bitcoin blockchain in podporo strankam ni več odgovarjati na sporočila.

Umakne Predelani vendar ni bilo poslano

Spletna stran je prišel v luči uničenja in propad cryptocurrency ponzi Crypto Double, ki kovancev Fire preiskovalni novinarji zdaj verjamejo ga upravlja ista ekipa kot X2 Bitcoin, ki temelji na zasebni informacije o registraciji, ki.

Verjetno je, da bodo operaterji to ponzi prevara, da je tretji napad proti cryptocurrency skupnosti, če bodo postali vse bolj utrdila kot ljudje še vedno dal denar v prevare v upanju, da si ogledate donos. Ta drugi poskus pobotajo po ocenah $ 43.000 USD za operaterje.

Ta novica bi morala služiti kot drugi opomin za vlagatelje potencialnih shem oziroma prevar, naj bodo pozorni in ne vlagajo v vse, kar se zdi preveč dobro, da bi bilo res.Ali je Xapo začel vabo in stikalo?Bitcoin skupnost je v naročju, ko je slika šel virusno prikazovanja Xapochanging spletno Xapo po transportom debetno kartico Xapo.

Slika hitro šel virusni na imgurand / r / bitcoinon reddit z obžalovanjem iz velikega redi uporabnikov zapuščajo pripomb ogorčenje, da poskuša razložiti pristojbine.

Očitno je nezaslišano bolj osredotočena na dejstvo, da je Xapo iz enega začetno obljubo in kasneje ni uspelo zagotoviti in ima še priznati, da je bilo tako.

Coin Fire že zajeti Xapo ko jih zbrali še dodatnih $ 20 milijonov dolarjev tveganega financiranja in so bili takrat še oglaševanja, ki ne sodi v prvo $ 15 pristojbina za kartico ne bi bilo polnjenje nobenih dodatnih stroškov.

Kovanec Ogenj je dosegel, da se ekipe PR na Xapo in še niso prejeli izjavo v času, ko smo šli pritisniti s to zgodbo, ampak če bomo prejeli izjavo bomo posodobiti to zgodbo.


Xapo dvigne dodatnih 20 milijonov dolarjevXapo je dvignila 20 milijonov $ v seriji sredstev A-1. Ta krog financiranja je vodil Greylock Partners in Index Ventures, z dodatnimi naložbami nastanek Capital Partners, Max Levchin, soustanovitelj PayPala, internet vlagateljev Yuri Milner in Jerry Yang, ustanovni partner AME Cloud Ventures in soustanovitelj Yahoo !. Ti vlagatelji pridružite prejšnje podporniki Benchmark, Fortress Investment Group, in Ribbit prestolnica je vložil 20 milijonov $ v seriji A sredstev v marcu.

Reid Hoffman in Mike Volpi bo pridružil Matt Cohler kot krov opazovalce Xapo je. Oba Reid in Mike imajo dokazano zgodovino prepoznavanja nastajajočih tehnologij, preden pridejo do množic in tako so uvedla novosti iz razmišljanja, da izvajanje na splošno sprejetje.

Direktor Wences Casares rekel: "V prihodnje bomo še naprej vlagali sredstva v gradnji naše ekipe in naš nabor storitev. Zavzemamo se za razvoj okvira, ki omogočajo bitcoins, ki jih potrošniki uporabljajo v vsakdanjem življenju, hkrati pa še naprej ponujajo zelo varno shranjevanje Bitcoin za sredstva, Wall Street, izmenjave in finančnih institucij, ki ravnajo bitcoins. "

Xapo zagotavlja Bitcoin denarnice, oboki, in bo kmalu odpremo prvo Bitcoin debetno kartico za potrošnike.


Aplikacija XE Valuta dodaja Bitcoin na svoj seznamStoritev, ki se je spremenila v pretvornik valut najljubši za veliko ljudi, je pred kratkim dodal Bitcoin na seznam izbir. XE Valuta že več kot 180 možnosti, zdaj pa cryptocurrency je tudi eden izmed njih.

Z več kot 15 milijonov prenosov, prosti aplikacije in preprost kalkulator - katere značilnosti posodobljenih menjalnih tečajev in grafikone, med drugimi storitvami, in tudi deluje brez povezave - velja za top 20 Travel & Local aplikacijo na Google Play. Poleg tega je bil izrazit v velikih medijev, kot so BBC, LA Times, CNN in The Travel Channel.

Še en znak napredka za Bitcoin!

Via techbeast.net


Storitev najema jaht v Miami Beach sprejema kriptocurrencyČe načrtujete izlet na plažo in tam je nekaj BTC gori žep vaših Kovčki ", tukaj je predlog: cryptocurrency je najnovejši plačilo optionat s sedežem v Miami najem čolnov storitev ugodnem jaht in prodaje.

Podjetje ima 26 v zasebni lasti čolne in jahte, ki jih je mogoče najeti za štiri ure ali več, skupaj s kapitanom in stevardesa.

Glede na solastnik Jessica Londono, napredne organizira celotno potovanje strank od goriva do hrane, ali želijo najeti najmanjši čoln na voljo, kar je 38 metrov, ali največje plovilo, s 130 metrov. Zasebni križarjenje lahko vsebuje največ 12 ljudi.

Cene začnejo pri 1500 $ in lahko gredo do 18.000 $, vrednosti ustreza 1,8 BTC in 22,3 BTC, v skladu z veljavnim menjalnim tečajem. Vse transakcije so obdelani s BitPay.

Jessica Londono in njen mož, ustanovitelji napredne, odločila, da začne sprejemati Bitcoins po tem, ko rudarji v letu 2013. "sem se naučil o Bitcoin že marca. Slišal sem o tem pred, ampak res zavezali, ko smo se odločili za nakup rudar iz Butterfly Labs ", je povedala Bitcoin izpraševalca.

Par je vodenje del Bitcoins in kasir ven ostalo za zdaj, predvsem zato, ker je družba mora "plačati lastniki ladij, stevardesa, zaposlene in stroški" in se še ne sprejemajo cryptocurrency.

Londono res verjame Bitcoin ima prihodnost, "še posebej v Miamiju, kjer imamo toliko turistov". Pravi, da če lahko mesto več prodajalcev kot napredne sprejeti Bitcoin v bližnji prihodnosti, "bo enostavno z eno valuto, se življenje spreminja".

Slike iz napredne

Sorodne novice


Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Kuno Goda: želim, da se umetnostni svet zaveda Bitcoina in prednosti, ki jih ponuja umetnikom

Post ICO

Branson ljubi Bitcoin, Rusija ne toliko in več

Post ICO

Začetek predvajanja 28. julija

Post ICO

Vinny Lingham, direktor podjetja Gyft: Bitcoin ima potencial, da postane mednarodna valuta

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Ovce Marketplace heist od 100.000 BTC bi res lahko največji Darknet Scam Ever

Post ICO

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja

Post ICO

Program Perk Rewards in Bitcoin