Se skrbi za vaše Bitcoins? Švicarski kriptocurrency trgovec jih lahko shranite v jedrski bunker | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Se skrbi za vaše Bitcoins? Švicarski kriptocurrency trgovec jih lahko shranite v jedrski bunker

Se skrbi za vaše Bitcoins? Švicarski kriptocurrency trgovec jih lahko shranite v jedrski bunker

Ker je švicarska vlada dovoljena zasebna podjetja za nakup ali najem nekaj padavine zavetišč v državi, zgrajenih v obdobju hladne vojne, so veliko novih izvirnih podjetij izstrelil. Eden od njih je bil ustvarjen z cryptocurrency trgovec, ki se je odločila za nekaj 7000 na voljo bunkerji za varno shranjevanje digitalnih kovancev, ki omogoča super-varni rudarstvo in trgovanje, kot tudi.

Richard Porubčan je psevdonim tega švicarskega podjetnika, po Forbes, ki raje ne bi razkrila svojo pravo identiteto. Čeprav bi to povezujejo nekatere sume, trgovec zdi zakonit: teče uspešno virtualno valuto rudarsko operacijo imenovano GMP, ki privablja naložbe prek spletne strani imenovano Cryptostocks in vzdržuje redne stike s svojimi številnimi delničarji.

Njegovo delovanje je "belo" rating na borzi, kar pomeni, da je bila igra po pravilih in vrnili njegovih vlagateljev. Forbes poroča, da je njegovo podjetje nahaja v nemško govorečem delu Švice imenovane Kreuzlingen.

O tej novi pobudi, Porubčan ga opisuje kot projekt, ki bo zagotovil apokalipso dokaz Bitcoin bunkerje, ki omogočajo izjemno varno rudarstvo, trgovino ali hrambo digitalnega denarja, ki služijo kot vitalnih vozlišč v "decentralizirano in nevtralni" finančna sistem.

"Bitcoin se pridobiva oprijem. To pomeni, da mora strojne infrastrukture je treba zavarovati na najboljši možni način. Nekdanji bunker švicarske vojske oskrbuje vse, kar potrebujemo, da bi to želeno raven varnosti," je povedal Forbes.

To bo več kot le rudarstvo ali trgovina cryptocurrency: podjetnik trdi, da so si zagotovili več bunkerjev, ki so se vključili v vojaško-razred "računanja centrih" z neodvisnimi napajalnikov in varno povezavo z internetom, pa tudi sistem odpuščanja za zagotovitev zatočišča nikoli ni padel na omrežje. Vsi izmed njih zaščiten s "množično trezorju vrata" in močan varnostni sistem.

To pomeni, da tudi v primeru jedrske eksplozije, bodo Bitcoins je varna... Veliko varnejši od tebe, tvegamo rekel. Porubčan pravi, da "svet postaja čedalje bolj nevarna, zato je dober kraj, da so nekje, ki se lahko overjeno varen pred jedrsko ali elektromagnetni uničenje impulza. Svet potrebuje varnost. Tudi takrat, ko je naša ponudba samo na območju cryptocurrency, jaz vidim kot naslednji majhen korak v smeri zavarovanega prenosa vrednost okolju 21. Stoletja ".

Da zgrabite mesto v bunkerju, potencialni kupci potrebujejo, da se obrnete Porubčan () in se dogovorimo o podrobnostih.

Sorodne novice


Post ICO

Indija bo decembra v globalni bitkiin konferenci

Post ICO

Nadgradnja Google Authenticator za iPhone povzroča, da uporabniki izgubijo ključe

Post ICO

Karpeles napoveduje prodajo domene Bitcoins.com: polovica dobička gre v Mt. Gox odjemalci

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

Trendi digitalne valute: Ali so Bitcoiners novi vegani?

Post ICO

Jason Williams: Bitcoin Združenje Avstralije želi Bitcoin postati kot mainstream kot dolar

Post ICO

Novi pridruženi član skupine Bitcoin iz Romunije

Post ICO

Dogecoin se spreminja v AuxPoW

Post ICO

Butterfly Labs je zaprl FTC, obtožen nepoštenih in zavajajočih praks

Post ICO

Blockchain spremeni naše navade v prehrani in medicinske izkušnje

Post ICO

Rusija blokira Bitcoin strani, EgoPay zamrzne sredstva strank in še več

Post ICO

Japonska želi mednarodno sodelovanje razviti regulativni okvir za Bitcoin