Svetovno prvo brokersko tržišče Bitcoin na spletnem mestu Coinfloor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Svetovno prvo brokersko tržišče Bitcoin na spletnem mestu Coinfloor

Svetovno prvo brokersko tržišče Bitcoin na spletnem mestu Coinfloor

Pri poslovanju s fizičnimi valutami, bo večina vlagateljev vam povem, da sta dve stvari, izjemnega pomena za njih: izkušen posrednik in jamstvo za varne transakcije z minimalnimi možnostmi za izgubo prek goljufije ali kraje. To je mogoče pričakovati, da so vlagatelji v virtualnih valutah, tudi potrebujejo enake ravni strokovnosti in varnosti, saj na koncu, da je ves denar.

V odgovor na zgornje potrebe, Coinfloor, največje londonsko izmenjave Bitcoin, začenja revolucionarno izmenjavo podprta trg za Bitcoin. Imenuje Coinfloor trg, ki temelji na Coinfloor borzi in bodo vlagateljem Veliki Britaniji je z varnim, peer-to-peer okolje za nakup Bitcoin. Po MarketWatch, je Coinfloor pred kratkim zaposlili nekaj najboljših Bitcoin posredniki v Veliki Britaniji vzpostaviti to tržišče, kot tudi pospešiti sprejetje Bitcoin valute v rednih investicijskih podjetij. Po Mark Lamb, Coinfloor CEO, "Coinfloor je prva ustanova v industriji Bitcoin zrcaliti decentralizirano mrežo posrednikov podprta z centralizirano izmenjavo." V zadnjih nekaj letih se je Coinfloor hitro prerasla v eno izmed svetovno najbolj tekoče funt Sterling za Bitcoin tržnic.

Kaj bo Coinfloor ponudili?

To je bilo potrjeno, da bo Coinfloor vlagateljem s prvim bistvene sestavine, ki so pomembne za investitorja, kaj pa drugega - izkušen posrednik, ki bo vlaganje v Bitcoin vreden njegov / njen pa? Coinfloor skrbi tudi to. Družba je partner estonske banke LHV da se jim omogoči obdelavo naložbe. Nadalje, obstaja neposredna povezava s dobro posredniki Coinfloor trga. Vlagatelji lahko prepričani, da so vsi posredniki, ki sodelujejo v tem preboj podjetju osebno pregledana, da se zagotovi, da se ugodi in trgovina po brezhibnem standardi, ki se Coinfloor poznani. Ta postopek preverjanja je rafinirano na konstantni ravni. Coinfloor preiskuje tudi zasebna podjetja, trgovcev, in vzpostavlja osebni odnos z vsakim posrednika. Eden izmed poklicnih posrednikov Coinfloor trgu je, Peter Les ali, bolje znan na spletu, kot y3peto, potrdili varnost in enostavnost uporabe Coinfloor trga, kot tudi dejstvo, da je bil zelo navdušeni o vzpostavitvi svoje dejavnosti v sodelovanju z Coinfloor. Bil je tudi navdušen nad svojim izborom, ki navaja, da stoji kot priznanje za svoje delo kot Bitcoin posrednika. Izbrane posredniki so postali 21 ustanovnih članov Coinfloor trgu. So podpisali tudi sporazum o Bitcoin posrednika, v katerem se zavežejo, da bodo standardi razpravljali zgoraj. Ta sporazum je zelo podoben sporazumu o Buttonwood, ki je osnova New York Stock Exchange je zgrajen na. To je pomembno, saj je borza soočajo s podobnimi izzivi, ki jih trgi Bitcoin doživela danes.

Bitcoin se bodo vlagatelji zagotovljena od naštetega pri uporabi Coinfloor trg:

  • Uporaba izmenjave Coinfloor tok Bitcoin do Cene Sterling preusmeritev neposredno, in obratno
  • Varno shranjevanje svoje Bitcoin, z več ravneh šifrirani varnosti in podzemnimi oboki
  • Cene Fair izmenjavo
  • Investitor prijazen, ki temelji posrednik okolje
  • Visoko personaliziranih storitev

Koraki so preproste

Čeprav bi pričakovali proces, da se vključijo v tem novem sistemu, saj bi investitor je zapleten in dolgotrajen, da ne drži sploh. Potrebujete le nekaj osnovnih korakov, da jih je treba upoštevati in Bob si ti stric! Koraki se lahko na kratko predstavimo takole:

  • Registrirajte se kot nov vlagatelj z vaš e-poštni naslov in izberete geslo
  • Izberite Bitcoin posrednik, ki menite, da bi si lahko za izgradnjo močne in zaupljiv finančne odnose s, še posebej, če načrtujete, da bi ta način vlaganja stalen del vaših poslovnih odnosih
  • E-poštni naslov, ki ga, če bo potrebno potrditi
  • Potem ko je bilo storjeno zgoraj potrditev, morate nastaviti preverjanje pristnosti v dveh korakih; naložite veljaven id fotografijo in dokazilo o prebivališča

Zdaj ste pripravljeni vlagati v Bitcoin!

Postopek nakupa je prav tako preprosta. Vanj nakaže znesek bruto Bitcoin izdelek na vaš posrednik bančni račun - 20 funtov je potreben minimalni znesek. Tam je zato ni treba nakazati preko mednarodnim bančnim nakazilom. Ko ste prenesli denar, izmenjava Coinfloor je virov Bitcoin neposredno na svoj račun Coinfloor. Vendar pa je potekala v hrambe, dokler vas je posrednik potrdil, da je prejel vaš polog in se ugotovi, da ni prišlo do nobenih drugih težav, med transakcijo. To se ne more znebiti lažje od tega.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin scammers prisiljeni poravnati s FTC

Post ICO

Dorian ni pravi Nakamoto, Flexcoin se je izklopil po kramljanju in CEO Meta je našel mrtvega

Post ICO

Kako ameriška poker scena ureja bitkoin revolucijo

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Pet držav, ki naj bi sprejele Bitcoin

Post ICO

Ali bi lahko bili Bitcoinovi ATM stroji bančništvo prihodnosti?

Post ICO

E-poštna izmenjava predlaga, da Google v bližnji prihodnosti lahko reče da Bitcoinu

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Urad ruskega javnega tožilca prepoveduje Bitcoin in vse druge kriptokvote