Največji svetovni poker spletni portal naj bi končal integracijo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Največji svetovni poker spletni portal naj bi končal integracijo Bitcoin

Največji svetovni poker spletni portal naj bi končal integracijo Bitcoin

Govorice niso nove. Glede na več medijskih hiš, je poker Starshas gledaš vključevanju Bitcoin kot možnost plačila za več mesecev. Vendar pa je na podlagi notranjih družba pokazala ta četrtek (12.), ki je največja spletna poker soba končno pripravljen, da bi zaključile postopek.

Čeprav nikoli ni bila uradno komentar, ki ga Poker Stars potrjuje sprejetje BTC sprosti, je družba nikoli ni zanikal možnosti. Zdaj so spletna stran CoinFire.io reportsthat podjetje poznavalci ki želi ostati anonimna je potrdila, da "je bila v teku proces vključevanja Bitcoin."

"Sprejemanje Bitcoin je naslednji logični korak za Poker Stars. Instant in varen način plačevanja za igre na srečo le smiselno," je povedal vir.

Smo trdo delali, da bi našli pravi način za sprejem valute. Delo s tretjimi osebami je lahko včasih zaradi regulativnih vprašanj v različnih državah težko, vendar verjamemo, da smo našli rešitev, ki ustreza našim potrebam in potrebam naših igralcev.

Poker Stars je domnevno iskal idealno rešitev za ravnanje kripto-poslovanja od lanskega decembra in traja svoj čas, da se prepričajte, da ni podrobno prezrta.

CoinFire.io pravi, je družba trenutno preizkuša drugi sistem za obdelavo Bitcoin transakcije, potem ko je bila prva šteje za nezadovoljivo.

"Želimo, da bi dobili to pravico in če to pomeni, da je potreben dodaten čas, nato pa se bomo ta čas," še en vir družba povedal spletno stran in dodal, da "je to naslednji logični korak za spletne igre na srečo, vendar je nujno, da se naše podjetje smo dobili prav. Če ne bomo zadovoljni z rezultati bomo gledati več rešitev, da bi se to zgodilo. "

Ne časovni razpored ali rok je bil javen

Zato je nemogoče vedeti, za zdaj, ko Poker Stars namerava prvenec nove možnosti plačila. Kljub temu pa je bila reakcija na novico izredno pozitiven na Reddit.

To je ogromno, ogromno, ogromno, ogromno. Ko se je v resnici zgodilo, mislim, da bo nekaj največjih novic še.
ppciskindofabigdeal

Ni mi mar, če traja eno leto, dokler ne bo prenesla, samo upam, da se izvaja pravilno, tako da je tako enostavno, kot da je določeno v Bitcoin in začnite igrati. Najbolj super stvar bi bila, da bi lahko denar iz Bitcoin iz Poker Stars, ampak to je morda le pobožne želje?
shadymess

So več milijard dolarjev letno podjetje z, ki je močno prizadela bančnih predpisov. So daleč največja spletna poker stran in odlaganje na tam je velik problem za veliko ljudi. Zlata doba pokra je bilo, ko bi lahko vsi igrajo, in tam je bil instant kreditnih kartic depoziti / umakne.
apython88

To je verjetno podjetje Najbolj sem si želel videti sprejeti Bitcoin, osebno.
GrixM

Bitcoin prijazen Poker Stars bi res lahko velik posel za cryptocurrency ekosistem. Platforma, ustanovljena leta 2001, je največja in najbolj znana svetovna poker spletno stran z več kot 50 milijonov registriranih igralcev.

Sorodne novice


Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Projekt Virtual Doctor: kako Bitcoin pomaga krepiti zdravstveno varstvo v podeželski Afriki

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

Temni spletni nezakoniti tržni operaterji izginejo s 12 milijoni dolarjev v Bitcoinu

Post ICO

Nova dražba na Silk Road BTC, Mozilla sprejema donacije Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Presežek razkrije platformo za trgovanje z delniškimi delnicami

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Forum BitcoinTalk.org je po tem, ko so ga vdrli iskalci lukenj

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

Lokalne oblasti so zaprli samo britanski ATM v Vermontu

Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin