Z digitalno rastjo valute lahko Litecoin naslednji Bitcoin? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Z digitalno rastjo valute lahko Litecoin naslednji Bitcoin?

Z digitalno rastjo valute lahko Litecoin naslednji Bitcoin?

Bitcoin je ne samo velik virtualni kovanec v mestu za nekaj časa sedaj. Videli smo druge oblike digitalne valute pojavljajo v zadnjih letih, valuto kot Litecoin, ki je zrasla veliko. Torej, lahko LiteCoin bo naslednji Bitcoin?

99Bitcoins govorili o teh drugih "kovanci" tukaj ter Litecoin je bila v času, najbolj uporabljeno valuto po Bitcoin. Potem pa je to vprašanje začela pop up povsod in Litecoin Anton Yemelyanov odločili, da govoriti o tem vprašanju:. "Razvojne ekipe ne vidi LTC kot konkurenčne valute v BTC-ju ni povezave med temi cryptocurrencies (razen Litecoin izhaja iz Bitcoin ) ".

Vendar to ni samo čenče. Torej, kaj je tako Litecoin tako zanimivo na kratek rok? Mogoče je Mt. Načrti GOX je za začetek izmenjave to valuto poleg Bitcoin. Glavna sprememba, saj spletne strani je odgovoren za 80 odstotkov svetovne izmenjave Bitcoin.

Mt. Gox napovedala, 24. Aprila, da je platforma "je bil načrtovanje na (uvajanje Litecoin na izmenjavo) pred dvema tednoma". Ampak, "dogodki iztirila tega načrta. Zdaj smo osredotočeni na celotno stabilnost menjave, in bo začela Litecoin, ko smo pripravljeni. V nasprotnem primeru bi lahko še dodatno zapleta stvari", na spletni strani pojasnil.

Litecoin se že trguje na dveh manjših tečajnih platforme: BTC-E in Vircurex. Toda vrednost obeh kovancev je res daleč, prav zdaj. Druga razlika je, da je Bitcoin rudarstvo postalo zelo tehnična in zapleten proces, medtem ko se Litecoin lahko proizvaja skozi lažji postopek. Kmalu, lahko te "majhne" razlike postale večje spodbude za uporabnike digitalne valute.

Via dailydot.comUmaknite kovance iz mcxNOW TakojČe ste uporabnik mcxNOW to je vaša opozorilo, da morate takoj umakne vse svoje kovance iz izmenjave.

Spletna stran je napovedala, da se bo šel offline 15. Novembra narediti nadgradnje popraviti nekatera odprta vprašanja in začetek dodajanja novih funkcij na mestu.

McxNOW bo šel v obdobju izpolnjevanja, ki se začne 15. November 2014 in traja vsaj nekaj tednov do nekaj vprašanj v zvezi z uporabo denarnice in število sistemske administratorje, ki lahko pri reševanju problemov. Mi bo tudi tokrat za opravljanje nekaterih zahtev za funkcije iz uporabnikov.

Vse denarnice tukaj bodo odstranjene, da bi naredili prostor za nov sistem denarnice kar pomeni, da bodo morali umakniti vse svoje cryptocurrency gospodarstva pred to mejno točko. Vse kovanci levo v mcxNOW na mejno točko, se uničijo.

Obstoječe denarnice in vse varnostne kopije se bodo razrezane ohraniti zasebnost uporabnikov. Nekateri kovanci so trenutno na mcxNOW ne bo vrnil. Hvala za potrpljenje, medtem ko se trudimo, da mcxNOW ena izmed najboljših platform za cryptocurrency.

Kot vedno pa je najbolje, da nikoli shranjevanje kovancev v zameno, in to naj bi služila kot dodatno opozorilo na to dejstvo. Če imate ravnotežje kovancev na izmenjavi, 15. Novembra, bodo uničili z izmenjavo.


Svet postaja v korist Bitciona - posodobitev novic BitcoinBitcoin je priljubljenost še naprej narašča. Medtem ko so se odnosi z vladami valute in različne odbijanje med nejasen in burne, enega kandidata Texas senata, G. Steve Stockman, je napovedal, da se bo sprejema donacije v Bitcoins. To morda ne zdi sporno, da nekateri, ko ves denar je denar, kajne? Še vedno je prehod dvigne nekaj obrvi saj je Bitcoin politično trditev vprašanje v Združenih državah Amerike. Texas je znan po svojih liberalnih usmerjenih politikov, kljub temu, da bi moralo priti kot ne presenečenje, da država Lone Star pripravil prvo kandidata Bitcoin.


Prvi svetovni Bitcoin Job Fair se v maju odpravi v KalifornijiPlug and Play Tech Centerin Sunnyvale, Kalifornija (Združene države Amerike), bo kmalu gostila prvo Bitcoin zaposlitvenem sejmu. Dogodek se bo predvidoma 3. Maja in se pričakuje, da bi pritegnili več sto udeležencev.

organizaciji zaposlitvenega sejma se obravnava Coinality, platforma, kjer lahko delodajalci in iskalci zaposlitve povezavo za zaposlitvenih možnosti, ki plačujejo v cryptocurrency, s podporo Andreas M. Antonopoulos.

Poleg Blockchain.info je glavni varnostni uradnik in Bitcoin navdušenec, bo pošteno delo se udeležili tudi druge osebnosti, kot so Dan Roseman in Greg Wexler, tako iz Coinality, ali Scott Robinson, vodja Plug and Play programa Bitcoin Hitro Tech Centra.

Iskalci zaposlitve, ki so lahko obiskali dogodek brezplačno, bodo imeli priložnost, da se povežete z več delodajalci kot BitPay, 37Coins, Kraken, BitGive, HolyTransaction, Purse.io, CryptoTrustPoint, BitWage.co, CounterParty.co, PrivateInternetAccess, XAPO, GoCoin, CoinTrust, CrowdCurity in Vaurum, med drugim.

Sejem lahko obiščete med 1pm in 5 pm od 3. Maja.


World of Bitcoin nastopil na CES 2015World of Bitcoin bo obsegala 2.000 kvadratnih otok stopala in gosti vsaj 10 podjetij iz različnih koncev Bitcoin ekosistemu. Udeleženci bodo lahko prenesli svojo prvo Bitcoin denarnico, nakup Bitcoin, demo rudarsko strojno opremo, dobili menjalni račun Bitcoin, spoznajo spletno varnost, in izpolnjujejo vodilna podjetja v Bitcoin. Družbe skupaj predstavljajo več kot $ 100 milijonov sredstev tveganega kapitala - pravi dokaz, da je rast industrije. World of Bitcoin bo razlog nič za zanimive promocije, darila in obvestil izdelkov iz sodelujočih podjetij.

"Bitcoin se hitro ponovno opredelitev finančne in gospodarske paradigme," pravi Emily Vaughn, direktor marketinga pri BitPay in organizator World of Bitcoin. "The izložba predstavlja nekaj najboljših talentov v Bitcoin tehnologiji in bo edinstveno doživetje za 170.000 CES udeležencev."

BitPay, ki je pred kratkim začel obravnavati Bitcoin plačil za Microsoft, ki se pripravlja na drugi veliki leto. Družba je debitiral svoje NFC omogočen aplikacijo za plačevanje na Money20 / 20 to mimo novembra in načrtuje, da bo začelo CES s številnimi enako zanimivih objav.

World of Bitcoin bo v Las Vegas Convention Center South Hall, Booth 36223.

Image courtesy of Ben Freedman.

Sorodne novice


Post ICO

NCAA college nogometni tekmi se zdaj imenuje Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Mt. Gox se ukvarja z novim debaklom, poštna služba ZDA ljubi Bitcoin in rudarji so brez kavljev v ZDA

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Making Money z Steemitom (Steem Dollars in Steem Power)

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Winnipeg dobi svoj prvi Bitcoin bankomat v februarju - London bi lahko bil naslednji

Post ICO

Blockchain je dosegel rekordno financiranje, Filipini študija E-Peso in še več

Post ICO

Srbska bitkoinska skupnost sprejme opozorilo proti BTC-u in zahteva regulacijo

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta

Post ICO

Začetek predvajanja 28. julija