Winnipeg dobi svoj prvi Bitcoin bankomat v februarju - London bi lahko bil naslednji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Winnipeg dobi svoj prvi Bitcoin bankomat v februarju - London bi lahko bil naslednji

Winnipeg dobi svoj prvi Bitcoin bankomat v februarju - London bi lahko bil naslednji

Če je Kanada že država z največjim številom Bitcoin bankomatov, potem to število je približno, da bi dobili še večji. Winnipeg, glavno in največje mesto v provinci Manitoba, bo dobil svoj stroj 15. Februarja.

Lokalni zagon BitTeller načrtuje, da bo naprava med CoinFest, mednarodni dogodek, ki pomaga izobraževati ljudi o Bitcoin in spodbujanje njegove rastoče gospodarstvo. "Ta dogodek bo razburljiv začetek točka za gospodarstvo Winnipeg Bitcoin", piše spletna stran CoinFest.

Dogodek se bo odvijal v restavraciji Santa Lucia Pizza salonu, na Marijino Road, popoldne. To pizzeria, skupaj z lokalnim sponzorjem Best Sleep Center, bo tudi sprejemanje plačil Bitcoin se začnejo februarja 15in red za spodbujanje lokalnega trga cryptocurrency.

Tako kot druge Bitcoin bankomatov v Kanadi, je tista v Winnipeg imenuje BTM in se proizvaja kanadski BitAccess družbe, ki omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin z fiat valuti in tudi obrniti cryptocurrency v gotovini.

Bi februar tudi v Londonu mesec?

Medtem ko Winnipeg je ATM je potrjen dogovor, v Londonu pa arestill tri mlada podjetja tekmujejo za namestitev v mestu prvo Bitcoin stroj. Vsa podjetja, ki čakajo na dobavo iz Robocoin in lamassu, dveh največjih proizvajalcev cryptocurrency bankomatov.

Tri podjetja trdijo, da so že izbrali mesto saditi naprav, ki pa so ga držimo skrivnost, dokler se lahko izvede uradno obvestilo.

Coindesk točke outthat družbe z najbolj ambiciozen načrt je globalno Bitcoin ATM. Zagona, ki ima visoko mesto ulice v mislih za svojo Robocoin enote, načrtuje postavitev petih strojev na mesec v Združenem kraljestvu, ki se začne v Londonu in širi po vsej državi. Njihov načrt rast celo napoveduje zapustili Veliko Britanijo in na koncu namestiti stroje po vsem svetu.

Prvi ATM Globalna Bitcoin je, da bo prispel v državi, v februarju, vendar pa je družba že plačala za dva več.

Ena od njihovih konkurentov je Joel Raziel, butik nepremičnine razvijalec, ki je prav tako čaka na izročitev njegovega lamassu ATM v naslednjem mesecu. Raziel je tudi našel mesto za stroj, v vzhodnem Londonu.

Vendar oba operaterja ni razkril, koliko jih namerava zaračunavati pristojbine. Edina, ki govori o tem je na zagon Satoshipoint, ki bo zbiranje vrednost od tri do pet odstotkov za vsako transakcijo. Družba je napovedala, da ima dve Robocoin strojev na poti, vendar pa bi bilo treba zagotoviti le v začetku marca.

Satoshipoint bo namestil svoje Robocoin bankomatov na Oxford Streetu in v Notting Hill, dve zelo priljubljenih turističnih destinacij v Londonu.

Sorodne novice


Post ICO

UFO Miners pregled - Fake Bitcoin rudarski proizvajalec?

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

GAW je prejel skoraj 350.000 ameriških dolarjev na zveznem sodišču

Post ICO

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

Hack izklopi Flexcoin in povzroči izgubo 896 BTC

Post ICO

Končni BitLicense sprosti, Coinbase prekine storitve v Wyomingu in še več

Post ICO

Pripoved o kriptokurrency novinarju

Post ICO

Jason Williams: Bitcoin Združenje Avstralije želi Bitcoin postati kot mainstream kot dolar