Zmagajte celoten Bitcoin z verigo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zmagajte celoten Bitcoin z verigo

Zmagajte celoten Bitcoin z verigo

Veriga Radioin presenečenje napoved prejšnji teden med 100k doža Dig izdalo smo izvedeli, da je veriga Radio okrepitvijo darila počnejo na spletni strani verige Radio in postaje.

Ne samo, da je postaja podarjamo 100.000 LTBcoinafter 100.000 Dogecoin giveawaythat potekala jih bodo razkrili podrobnosti o tem, kako lahko poslušalci zmagati 1 polno BTC v prihodnjih tednih.

To je daleč največji izdalo potekala v cryptocurrency radijski prostor za datum in pa podrobnosti še vedno redka glede izdalo smo videli postajo dogaja na velike dolžine, da dobimo velike vsote različnih cryptocurrencies v zadnjih nekaj tednih, saj sprva začela in se razlikujejo od prihajajočega tekmovanja (imamo nekaj intervjujev prekrit z drugimi postajami kmalu objaviti).

Vse podrobnosti bodo na voljo v bližnji prihodnosti na verigo Radiowebsite.Aplikacija WinkDex za iPhone in iPod Touch je tukajV Winklevoss dvojčka so napovedali, da uradna WinkDex Apphas prispel na iOS za iPhone in iPod touch.

Nova brezplačna aplikacija je na voljo na iTunes tukaj ter omogoča uporabnikom, da vidijo trenutne stopnje po WinkDex, zadnjih 24 ur vzpone in padce in spremembe skupaj s kalkulatorjem, zgodovinskih kart in več.

Aplikacija je na voljo samo na trgovino z aplikacijami, ZDA, vendar bo kmalu na voljo tudi v številnih drugih državah, vključno s Kanado in v Združenem kraljestvu.


Naložba Winklevii v Bitcoin v pol stoletja raste več kot 20 milijonov dolarjevPriljubljen rek pravi, da "Kdor se smeje zadnji, se smeje najboljše" in da ne bi moglo biti bolj resničen, ko si misliš o dvojčka Winklevoss.

V aprilu, ko so se odločili investirati 11 milijonov $ v Bitcoin, več investitorjev in poslovnežev v smeh na lastne stroške. Toda zdaj so plačilni račun, saj so bili Winklevii lahko potrojiti, da začetno naložbo v 32 milijonov $ v samo sedmih mesecih, Washington Post poroča.

Tyler in Cameron niso bili tako srečni v začetku. So napovedal nakupih Bitcoin 11. Aprila, po rekordnih $ 266. Na ta dan, vsak digitalni kovanec stane 120 $, ampak spirala navzdol privedla do nizkih 50 $. Kljub temu pa so se odločili, da imajo na tesen in kmalu je bilo spet nasmejan. Glede na vir blizu bratov Winkelvoss, niso prodali katero od njihovih Bitcoins od aprila.

En Bitcoin je zdaj vredna okoli $ 350: skoraj trikrat 120 $, cena 11. Aprila, kot je New York Times izjavil. To pomeni, da se kovanci, ki so bile nekoč vredne 11 milijonov $ je trenutno vredna okoli 32 milijonov $.

Toda to še ni vse. Washington Post dodaja, da se dvojčka začela vlagati v Bitcoin v juliju 2012, ko je vsak kovanec stane $ 9. Če bi kupil nekaj v času, so zdaj vredno 40-krat več. Od začetka svojega šifrirnega-avanturo je Winklevii spremenila v lastnikov okoli enega odstotka vseh digitalnih kovancih v obtoku, ki so zdaj vredne več kot 40 milijonov $.


Winklevoss dvojčka začenjajo novo Bitcoinovo aplikacijo: spoznajte WinkDexSlavni Bitcoin prijazen duo, da Winklevoss dvojčka, začeli nov, povezanih z cryptocurrency aplikacijo, imenovano WinkDex. Aplikacija, ki je združljiva z operativnim sistemom iOS, spremlja cene Bitcoin v realnem času.

WinkDex appprovides za uporabnika povprečje cen, ki jih različne izmenjave Bitcoin prikazani. Po strani aplikacije na iTunes, je dejansko "najbolj točne cene Bitcoin v realnem času".

Vendar pa ima tudi druge funkcije. Na primer, lahko njegova kalkulator funkcija pretvori ceno BTC ameriških dolarjev in druge možnosti, zagotoviti dostop do zgodovinskih podatkov Bitcoin in obsega kart, ki temeljijo na variacije Bitcoin v vrednosti in velikosti šifriranega trgu.

Winkdex je izstrelitev je najprej napovedal prek Twitterja to sredo (15.).

V enem dnevu aplikacija osvojil oceno pet zvezdic

Na podlagi povratnih informacij od 12 uporabnikov), vendar bo zagotovo več ocene in komentarje sledijo.

Tyler in Cameron Winklevoss sta dva izmed najbolj znanih podjetnikov Bitcoin. Dvojčka - najbolj znani za njihovo povezavo z razvojem Facebook in tožbo proti Mark Zuckerberg - je pokazala leta 2013, ki so v lasti en odstotek vseh Bitcoins ki so na voljo v tistem času.

Ker thenthe Winklevii so poskušali sprožiti Bitcoin ETF, vendar je bil postopek ob svoj čas. Dvojčka vložila proposalwith severno-ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) za javno uvrstitev v Winklevoss Bitcoin Trust nazaj v juliju in še vedno čakajo na odgovor.

Slike iz Winkdex, iTunes in Twitter


Winklevoss Twins, ki je začel izmenjati GeminiV Winklevoss dvojčka so zagotovo bili zaposleni v zadnjih nekaj mesecih, dodajanje novih funkcij za Winkdex, uvajajo nove Android in iOS aplikacij, in delajo na ETF, ki bo verjetno kmalu začela.

Zdaj, lahko dodamo še en element na dolg seznam stvari, ki so jih trdo delali naprej. Dvojček je nova izmenjava Bitcoin da Cameron izjavil je "naslednje generacije za izmenjavo Bitcoin".

V pismu o novem websiteCameron Winklevoss zapisal,

Ko smo začeli našo ETF pot, bomo kmalu ugotovila, da ZDA regulirano ETF ni bilo dovolj. Vse več ameriških vlagateljev, trgovcev, finančnih institucij in podjetij je želel, da se vključijo v Bitcoin neposredno, vendar je ni, razen možnosti za trgovanje v tujini ali sedijo na klopi. Torej, smo začeli iskati v točno tisto, kar bi bilo potrebno za vzpostavitev izmenjave Bitcoin osnovi ZDA.

Nekatere od bolj zanimivih delov projekta Gemini vključuje ZDA bančnega partnerja za izmenjavo, ki Cameron opisuje,

Prav tako smo veseli, da sporočamo, da smo zavarovani z bančno razmerje z New York State-Chartered Bank. To pomeni, da vaš denar ne bo nikoli zapustil državo. To tudi pomeni, da bodo ameriških dolarjev na Gemini upravičeni do FDIC zavarovanje in v lasti ZDA regulira banke. Vaši ameriških dolarjev na Gemini bo tako varno, kot so na svoj bančni račun danes.

Zdaj se zdi, da so dvojčka sestavil 14 oseba ekipo, da bi ta projekt v realnosti.

Medtem ko je storitev še ni na spletu, ki se zanimajo za sprejemanje zgodnjih dostopa se lahko prijavite na spletni strani Gemini tukaj.

Sorodne novice


Post ICO

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

BTC prijazni bankomati v Južni Koreji in Španiji, uTorrent skriva Bitcoin rudar in še več

Post ICO

Končni BitLicense sprosti, Coinbase prekine storitve v Wyomingu in še več

Post ICO

Butterfly Labs ponovno odpre, Georgia Tech je zdaj prijazen do Bitcoin in še več

Post ICO

Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika

Post ICO

Izmenjave za boj proti otroški pornografiji, nov in izboljšan Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic