Ali bodo predpisi zaustavili skupine? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali bodo predpisi zaustavili skupine?

Ali bodo predpisi zaustavili skupine?

Z vsemi nedavno razpravo o predlaganih uredb NYFDS smo videli razprave okrog, kako to vpliva na izmenjave, prelomne programe, in še več, ampak to področje, ki je bilo spregledati deloma je rudarskih bazenih.

BTC Guildhowever je očitno razmišlja o morebitni vpliv, ki ga bo imel na bazenu rudarski po objavi obvestila na spletni strani, ki se glasi:

Ta novica posodobitev, ki je narejena, da opomni vse uporabnike, da je BTC Guild ni banka. Leaving BTC nikjer to ni vaša denarnica je vedno tveganje, da je izven vašega nadzora. Avtomatski umiki Vedno je treba določiti, da sproži vsaj enkrat na teden, če ne še bolj pogosto za velike uporabnike, ki omejuje izpostavljenost.

Zgoraj je prav tako pomembno, kot je novica prihaja iz New York oddelka za finančne storitve, s predlaganimi predpisi, ki so zelo široka. V skladu s sedanjim predlogom (za katere se pripombe javnosti in revizijo), bo upravljanje bazen v ZDA mogoče zakonito storiti brez pridobitve znatne osebne podatke o vseh uporabnikov, ne samo tistih, ki v ZDA. Ne bi bilo tudi precejšnje finančne stroške, ki bi presegajo znesek denarja Bazen je ustvarjen od začetka. Ker ne obstaja način, kdo bo rudnik na bazenu s temi zahtevami, to pomeni, da bo vsak bazen v ZDA prisiljeni zapreti, ali delujejo nezakonito, in upam, da si ne upošteva.

Če so predpisi končan (to verjetno ne bo zgodilo, vsaj 3-4 mesece, če ne več) v obliki, ki še vedno velja za bazene, bo bazen prisiljeni zapreti. Ta novica mesto se je kot obvestilo, da je to izjema, ki je naveden okno zaprtje 3-mesečno opredeljeni v našem FAQ in forum nit. Če predpisi mimo, bo 3-mesečno okno skrajša na 45 dni, zaradi zakonske zahteve, da preneha delovati predhodne s predpisi, ki začnejo učinkovati.

To opozorilo je predkupno. Nič se ni spremenilo od te novice delovno mesto, in sem še vedno čaka na povratne informacije od pravnega svetovalca v zvezi s tem, ali je mogoče, New York, da razširi svoj vpliv v drugi državi, če ima bazen uporabnikom v njem iz New Yorka.

V sedanji obliki je BTC Guild ne zaustavlja, vendar so razmišljanja v zelo naprej tako, kot rečeno s pravnim svetovalcem o tem, kako bi ti predpisi vplivajo na bazen rudarskih in drugih rudarskih bazenih.

Nekateri so trdili, da so sedanje teorije preplaha v zvezi z uredbo, medtem ko bi bilo navedeno, da so predpisi ni jasno, v veliko pogledih in dokler so še dodatno pojasniti, da je treba previdnost in predpostavka mora biti najslabši scenarij, še posebej, ko je zapustil namerno ali nenamerno nejasna čine iz regulatorjev.

Medtem ko poroča BTC Guild se sprašuje, če pa to ne deluje v New Yorku, če bi predpisi se uporabljajo za bazen pravila so bila povsem jasno, da je zadeva. Predpisi se glasi:

(N) Virtualna valuta Business Activity pomeni ravnanje po katerem koli izmed naslednjih vrst dejavnosti, ki vključujejo v New Yorku ali New York Resident:

Večina odvetniki se zdi, da se strinjajo, da, če ste se ukvarjajo s prebivalci New York na kakršen koli način obliko ali obliko ne glede na to, kar trdijo, da so v pravilih, enako velja za vaše podjetje. Če je nekaj, kar običajno opredeljena v zakonu posebej, kot je to običajno točno tako, kot se glasi.

S tem je dejal, da je preprosto dejstvo, da uredba, ki prihajajo. Dosegli smo točko, ko ne bo dalo preprečiti ureditev.

Kaj vpliva predpisov bo na cryptocurrency še ni videl, vendar bi moral služiti kot opomin, kako pomembno je, da zdaj za vaš glas slišal, kot se začne obdobje komentar.

Kako BTC Guild in drugi reagirajo na ta sklop predpisov, je treba še določiti, vendar je očitno, da je vsakdo razmišljal o tem in se pripravi na Batten določitvi loput.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Ottawa bi morala sprejeti roke pristop glede Bitcoin, pravi kanadski senat

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

Prosim, ne drugega kovanega dieta, ki bi si ga bilo treba ogledati

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Post ICO

Uporabite svoj Bitcoins za nakup lepih daril v Victorias Secret preko Gyft

Post ICO

Praga pozdravlja prvo kino na svetu, ki je samo v bitki

Post ICO

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

Post ICO

Presežek razkrije platformo za trgovanje z delniškimi delnicami

Post ICO

Projekt Bitcoin Embassy, Pirateat40, ki ga je končno zaračunala SID, in propad Mt. Gox

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS