Zakaj je čilska vlada dala 40 kilogramov k lokalni izmenjavi Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj je čilska vlada dala 40 kilogramov k lokalni izmenjavi Bitcoin

Zakaj je čilska vlada dala 40 kilogramov k lokalni izmenjavi Bitcoin

Nova izmenjava Čilski Bitcoin SurBTC morda brcnil-off operacije pred kratkim, vendar je že osvojil zaupanje vlade v državi.

Čeprav je podjetje sooča veliko nasprotovanje banksin začetek, je na koncu ugotovila, cryptocurrency prijazen bančni partner s sedežem v Čilu. Vendar pa razvoj SurBTC je res dvignila hitrost zahvaljujoč podpori, ki jo je čilski vladi.

Oblasti v državi je tudi odločila, da nazaj izmenjave, ki ga daje $ 40.000, v pobudi državnega ustvarjeno za povečanje novih podjetij. Po izmenjavi je CEO in soustanovitelj, Guillermo Torrealba ekipa sodeluje v projektih, meni je ta podpora za "izredni potrditev."

"Mi smo razlagi tega" odgovornost ", ki ponuja zelo pregledno, varno izmenjavo in odprt za druge podjetnike, da se povežejo in razvijajo svoje lastne rešitve. To je edini način, da lahko ljudje pozabiti na prevare, ki so bili. "

Torrealba, čilski poslovnež, meni SurBTC lahko zagotovo raste in širi svoje storitve zahvaljujoč uradne podpore.

Za zdaj, izmenjava namerava dodati ZDA dollarsto seznam platforme valut (ki vključuje samo čilenski peso za zdaj), kot tudi razširiti v druge južnoameriške države. Konec koncev, Torrealba in ustanovni partner Avguštin Feuerhake želite SurBTC postati glavni izmenjava delujejo v Latinski Ameriki.

V drugih povezanih-geografsko novice, Latinske Amerike Facebook tekmec - socialna mreža Taringa! - je integriran Bitcoin na poseben način. Platforma se sedaj uporablja cryptocurrency plačati svojim lokalnim članom-vsebin zagotavlja.Zakaj bi trgovci želeli sprejeti Bitcoin kot plačilo?Ali ste trgovec ali pa ste lastnik spletne trgovine? Potem je ta članek, če za vas. Prepričani smo, da ste zastavljeno to vprašanje večkrat: zakaj bi se pogaja z Bitcoins in kako lahko to storim?

No, najprej, kaj je odgovor na "zakaj". Ni veliko podjetij (na spletu in v resničnem svetu) sprejemanje Bitcoin, soyou more biti pionir in privabljajo na tisoče userswho kupiti z digitalno valuto, preden vsa druga podjetja predati vroče "kovanca".

In ne skrbite: Bitcoin transakcije se običajno štejejo za varne, saj je vsaka transakcija javno preveril mreže uporabnikov Bitcoin.

Zdaj pa gremo na "kako", mi pa vam bomo razložili, kako prejeti Bitcoins kot plačilo. Prvi korak je, da ustvarite račun z trgovske rešitev Bitcoin, ki vam bo omogočilo, da sprejme Bitcoins. Lahko uporabite platformo, kot je Mt. Gox, najbolj priljubljen, ali še ena kot BitPay ali BitMerch.

Takšne tečajne platforme bo pretvoril Bitcoins v ameriških dolarjih in drugih valutah, za simbolično ceno (Mt Gox polni do 0,6% od vsakega plačila in od vsake stranke). Nato objavite sliko na vašo spletno stran ali spletno trgovino, ki obvešča svoje stranke o novi Bitcoin možnost.

Če imate resnično podjetje in želijo sprejeti Bitcoins tam, poleg tega jih uporabljajo v virtualnem svetu, lahko vaše stranke plačati z digitalno valuto z uporabo mobilnega telefona aplikacijo kot Blockchain ali Paytunia Bitcoin denarnice, orodja, ki delajo s QR kodami.

Vsi dvomi? Pošljite nam komentar in bomo poskušali pomagati!

Via entrepreneur.com


WiiBox in Gridseed MergeNov cryptocurrency rudarska družba, ki je bila rojena kot posledica združitve Gridseed in WiiBox.

Sfardsis novega kitajskega cryptocurrency rudarske družbe Li Xiao Lai enega največjih imetnikov Bitcoin na Kitajskem in Matrix Partners Kitajske (vlagatelji v Tap4Funand druge) financira česar je Kitajska prvi projekt podprla cryptocurrency rudarska družba Matrix Partners Kitajskem.

Li Xiao Lai je dobro znano, da mnogi v Aziji v cryptocurrency svetu kot človek v ozadju Bitfoo in kot član doživljensko Fundacije Bitcoin.

Novo podjetje Sfards želi izkoristiti moč posameznih talentov vsakega podjetja. WiiBox ekipa, da bi več možnosti v sistemu WiiBox nadzorni rudarstvo strojne opreme in ekipe Gridseed s poudarkom na novih polprevodnikov.

Novo podjetje si prizadeva tudi, da bi nov oblak rudarske rešitev množice skupaj s posodobitev platforme WiiBox omogoča uporabnikom, da najem razpršitev moči za uporabnike.

Z dovoljenjem Sfards

Gridseed je znano, med mnogimi krogi za vložitev Gridseed ASIC za trg, ki je omogočila rudarji dvojni rudnika tako Scrypt in SHA256. Podjetje bi nato šel na na Gridseed Blade, ki je bil Scrypt rudar pakiran s še večjo močjo.

WiiBox nudi strojne in programske opreme, krmilnik, da lahko nadzor naprav Gridseed.

Z dovoljenjem WiiBox

Strojna oprema prišel pakirani s kosom opreme, ki je dala rudarstvo z Gridseed naprav veliko lažje zagotavlja programsko opremo, ki je dovoljena za bazen preklapljanje, overlock nastavitev, statistike in več.

Medtem ko so bili podatki o višini investicijske, ki ga je Li Xiao Lai niti Matrix Partners Kitajskem objavijo na osnovi družba Peking se pripravlja za nadaljnji razvoj na cryptocurrency rudarske svetu.

Sorodne novice


Post ICO

Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Velika Britanija načrtuje, da postane globalno središče Bitcoin

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Cryptocurrency pioneer razlaga, zakaj ni mogoče zapreti Bitcoina

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

Mt. Goxov račun, ki so ga zasežili madžarski veterani maja, je imelo 2,9 milijona dolarjev v bitkoinih skladih

Post ICO

TerraHash se zapre, Bitcoin kockar dobi milijonar in Predvidevanje še naprej narašča

Post ICO

Coinpunk je zdaj v beta in čaka na razvijalce

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitkain, ki se zvišuje, ko je grčev propad postal vse prej kot nenavaden