Zakaj Bitcoin gre gor? (In bo nadaljeval) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj Bitcoin gre gor? (In bo nadaljeval)

Zakaj Bitcoin gre gor? (In bo nadaljeval)

Naslednji po odraža mnenje avtorja in je ni treba razumeti kot katerega koli investicijskega svetovanja. Kadarkoli vlaganje v Bitcoin (ali kaj drugega), ki ga dajanje svoj denar v nevarnosti in bi moral to storiti na lastno odgovornost. Skratka, to ni investicijsko svetovanje!

V zadnjih nekaj mesecih Bitcoin cenah znatno povečal, povečal z manj kot 250 $ lansko jesen za več kot 650 $ v juliju. Za ljudi, ki so bili, ki vlagajo v Bitcoin, mora to priti kot ne presenečenje. Konec koncev, je bila valuta izdelana iz osnovne kode na največ pridobili vrednost v preteklih letih. Še vedno je dramatičen vzpon v zadnjih nekaj mesecih, je vsekakor nekaj, kar je vredno kopanje v, in za novejše vlagatelje, razumevanje tega povišanja cen, je bistvenega pomena.

Torej, zakaj se Bitcoin cene tako visoke? Kot valuto, lahko Bitcoin bo vplivalo veliko število dogodkov in vprašanj, zato ni enotnega odgovora. Bomo pa raziskati nekatere od največjih dejavnikov v nedavnem vzponu Bitcoin je, in tudi upoštevati nekatere dogodke in scenarije, ki se lahko premikajo Bitcoin cene se še v prihodnje.

To je vse o ponudbi in povpraševanju

Ponudba in povpraševanje sta dve najbolj temeljni koncepti v sodobni ekonomiji in imajo velik vpliv na drug drugega. Če povpraševanje presega ponudbo, nato pa cene ponavadi vzhaja. Vendar, če je dobava večja od povpraševanja, cene ponavadi spusti. To velja v vsakem neurejenem trgu, in je ključnega pomena za razumevanje podražitev Bitcoin je. Višje povpraševanje po Bitcoin, bodo višje cene biti.

Kot je za dobavo, je dobava Bitcoin je odrinjen sama valuto. Bitcoin ustanovitelj Natoshi Nakamoto določeno, da se največja dobava Bitcoin določen na 21 milijonov. Pomen enkrat 21 milijonov bitcoins se izkopati, ne bo več novih kovancev kdaj obtok. To je v popolnem nasprotju z večino nacionalnih valut. Vlade na splošno povečanje ponudbe denarja vsako leto, kar je eden od ključnih razlogov za inflacijo in postopno razvrednotenje valute.

Še več, število bitcoins ustvarjenih po vsaki izkopati bloku se postopoma zmanjšuje. Približno vsaka štiri leta, se je število bitcoins nagrajeni za rudarstvo blok prerežite na pol. Dne 9. Julija 2016, je bila dobava novih bitcoins zmanjšalo s 25 na 12,5. To zmanjšanje novih kovancev pomaga okrepiti tečaja Bitcoin je, in pomaga pojasnjuje, zakaj je Bitcoin toliko v zadnjih nekaj mesecih povečala, čeprav so imeli vpliv tudi drugi dogodki.

Torej, zakaj Bitcoin se cene spreminjajo glede na tržišče?

Različne izmenjave Bitcoin pogosto prikazujejo različne cene za bitcoins. Cene na splošno stabiliziral na dolgi dvorani, vendar na trenutke se lahko cene divje razlikujejo od trga do trga. Del tega je posledica dejstva, da ni osrednji trg, in s tem ponudba in povpraševanje se lahko razlikujejo od trga do trga. Če je večina Bitcoin vlagateljev bika (tj želijo kupiti) v enem zameno, se bodo cene verjetno trend navzgor. Prav tako, če so Bitcoin vlagatelji Medvjedast (tj želijo prodati), na drugem trgu, bodo verjetno trend navzdol. Oba dogodka se lahko zgodi ob istem času, z cenah pritiski, ki se razlikujejo od trga do trga.

Drugi dejavniki, kot so pristojbine, zaznane legitimnosti in stabilnosti izmenjav samih, in majhnih količinah, med drugim, lahko vse cene učinka v posameznih borz. Ko so trgovanje Bitcoin, ne vedno skoči na najcenejši kovancev, temveč tudi upoštevati izmenjav sami. Na primer, so bili pred Mt.Gox propadel Bitcoins prodali za več kot 50% nižja od redne tržne cene. Razlog je, ker ljudje niso verjeli, da bodo lahko umakne svoj denar iz te izmenjave, tako da se je na prodajne Spree.

Poleg tega se lahko ponudba in povpraševanje se močno vplivajo lokalne razmere. Če je izmenjava s sedežem v Evropi, in skrbi predvsem za evropske vlagatelje, in velik lokalni dogodek dramatično spremeni ponudbe in povpraševanja, cene bi se lahko hitro spremenijo v evropskem trgu, tudi če ostanejo stabilne na drugih trgih (na primer nedavni Brexit povzročil Bitcoin je cene naraščale).

Torej, kaj dogodki lahko vplivajo Bitcoin?

Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na ceno in vrednost bitcoins. Ne moremo iti skozi vse od njih, ne v enem členu, ampak lahko izpostavimo nekaj največjih, najbolj pogostih in najbolj pomembne dogodke. Ko smo šli skozi nekaj primerov, ne pozabite, da je vse v veliki meri izvira na ponudbo in povpraševanje. Z drugimi besedami, so dogodki, ki vplivajo na ponudbo in se zahtevajo.

Najprej je pomembno, da razumemo, da Bitcoin je prevzel vlogo "varno zatočišče" za naložbe vozila. Nekatere naložbe, kot Bitcoin in zlatom, postane prednost, ko se trgi burno. To je zato, ker vlagatelji iščejo zatočišče zaradi drugih naložb, kot so delnice in možnosti, preprosto zdi, da je previsoko tveganje za vlaganje v.

Zdaj, svetovno gospodarstvo izgleda precej nevarno. Kitajska, ki se ukvarjajo s slabimi posojili in potencialno mehurček premoženja, med drugim. Evropska unija in Združeno kraljestvo se še vedno ukvarjajo z padavine z glasovanjem Brexit. Španija, Italija in Grčija, med drugim, se borijo s slabimi javnimi financami, visoka brezposelnost, in drugih resnih izzivov. Z delniški trgi videti tako burno, zavetišča, kot Bitcoin videti zelo privlačna.

Torej, zakaj je Bitcoin varno zatočišče? Eden od glavnih razlogov Bitcoin je razumeti kot varno zatočišče, je zaradi svoje omejene ponudbe. Ko nacionalna gospodarstva se borijo, vlade ponavadi natisne do novega denarja, ki zmanjšuje vrednost posameznih dolarjev, funtov, itd To pomeni, da je tudi sama gotovina ni varna naložba v času recesije.

Drugi dogodki lahko vplivajo tudi Bitcoin. Na primer, vodilno podjetje sporočamo, da bodo začeli sprejemati Bitcoin, ali nacionalni regulatorji lahko sporočamo nove predpise. Dodaj v škandale, kot takrat, ko je Mt. Gox Exchange propadel, in boste hitro videli, da obstaja veliko dogodkov, ki morajo Bitcoin vlagatelji pazi na.

Napovedovanje vzpona in padca v Bitcoin Cene

Prvič, ni čarobna formula ali način napovedujejo vzpon in padec v Bitcoin cen s 100-odstotno natančnostjo. To je rekel, da lahko ponudimo nekaj informacij, da se boste začeli. Ne pozabite pa, da je največji dejavnik, ponudba in povpraševanje.

Obstajata dve vrsti Bitcoin vlagateljev, temeljne vlagatelje, ki uporabljajo kombinacijo kvantitativnih in kvalitativnih podatkov, ki vlagajo v Bitcoin, običajno za daljše časovno obdobje, in tehnične vlagatelji, ki se osredotočajo skoraj izključno na kvantitativnih podatkov, in na splošno vlagajo le z namenom da imajo bitcoins za samo nekaj dni, ur ali celo minut.

S temeljno investiranja, ki jih bo na splošno sprejeti kombinacijo kvantitativnih in kvalitativnih metod. Boste pazi na kartah in številk, seveda, vendar boste tudi porabili veliko časa za branje novic, in gledal za velike dogodke. Če je gospodarska kriza izbruhne v Združenih državah Amerike, na primer, in delniški trgi potopi, lahko poskusite, da vlagajo v bitcoins pred drugimi vlagatelji začeti jih kupujejo v iskanju varen pristan.

S kvantitativno analizo, boste poskušali odkriti razlike v cenah. Na primer, lahko Bitcoin nenadoma in unexplainably znižala za 5 odstotkov. Potem ko je gledal Bitcoin za dalj časa, si priznati, da ko te nenadne nerazložljive kapljice zgodi, cene ponavadi hitro preobratu, da ste se odločili za vlaganje v Bitcoin.

Uporaba tehnične analize običajno zahteva uporabo naprednih tehničnih analitičnih orodij, ki vam omogočajo, da hitro analizirati trge, in pogosto samodejno. Pred vlaganjem velike vsote prek tehnično analizo, je priporočljivo, da si vzamemo čas za učenje več o tem naložbeno strategijo.

Torej bo Bitcoin Cene še naprej narašča?

Omejeno skupno oskrbo in oži novih bitcoins pomeni, da se bodo cene Bitcoin verjetno še naprej povečevala, na dolgi rok. Zdaj, morda Bitcoin cene v rahlem mehurček, s Bitcoin vlagatelji odziva na svetovne gospodarske pretrese, in z novo dobavo kovancev, ki so bili pred kratkim prepolovila. Tudi če Bitcoin padec cen malo (nekaj, kar se imenuje popravek), na dolgi rok Bitcoin cene bodo verjetno še naprej narašča. V bistvu, če cene ne spusti, pa bo verjetno pravi čas za vlaganje.

Če bi druga recesija hit, ali velika finančna kriza izbruhnila, Bitcoin lahko cene rastejo dramatično. Tudi če ne, Bitcoin bo (verjetno) še naprej pridobiti vrednost v prihodnjih mesecih in letih. To ne pomeni, da se cene ne bo zmanjšalo, trgi ponavadi plime in oseke, vendar bitcoins bo ostal med varnejše naložbe tam.

Naslednji po odraža mnenje avtorja in je ni treba razumeti kot katerega koli investicijskega svetovanja. Kadarkoli vlaganje v Bitcoin (ali kaj drugega), ki ga dajanje svoj denar v nevarnosti in bi moral to storiti na lastno odgovornost. Skratka, to ni investicijsko svetovanje!

Sorodne novice


Post ICO

BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Post ICO

ZDA zvezne oblasti zanikati idejo križarsko vojno proti digitalni valuti

Post ICO

Dva zvezna agenta sta aretirali zaradi kraje BTC med preiskavo svile

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Cryptocurrency pioneer razlaga, zakaj ni mogoče zapreti Bitcoina

Post ICO

Coinbase spremlja nakupe strank in zapira račune, ki kršijo pravila

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

Kako bi izgledal svet, če bodo strani, ki sprejemajo Bitcoin, bile države

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014