Zakaj Generation Z bo definitivno zajemal Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj Generation Z bo definitivno zajemal Bitcoin

Zakaj Generation Z bo definitivno zajemal Bitcoin

Lahko si predstavljate svet brez fizičnega denarja? Svet, v katerem mi ne bi bilo treba opravljati račune in kovancev v naših žepih in denarnicah? Generation Z lahko.

svetu, kjer se denar izključno številk v digitalni zapis je naravno samo za današnje otroke. A novi surveyshows da več kot četrtina staršev daje digitalno valuto za svoje otroke, ki so jih nato porabijo v igrah, kot Minecraft in Moshi Monsters ali kupujejo glasbo na iTunes.

Ločeno, ena tretjina od 2.000 britanskih staršev, ki so odgovorili na anketo, se odločijo za prenos tedenski znesek v svojih otroških digitalnih bančnih računov.

In če denar gre v račune otroških, se ne dogaja nikjer drugje, glede na poročilo, ki ga FINTECH trdnimi inteligentnih okoljih naročila. Skoraj štiri od 10 staršev je dejal, da ne dajejo svojim otrokom vsak žep moneynowadays.

Long odšli so dnevi, ko so se nadomestila v glavnem sestavljena iz gotovine in nasilneži lahko kradejo denar za malico piflarji. Digital je vse bes med generacije Z teh dneh, zato bodo zlahka sprejeli cryptocurrency.

"Nič se ni spremenilo bolj kot način, na katerega smo se upravljajo svoj denar; naše raziskave kažejo, da je v svetu aplikacij, e-knjige, digitalne glasbe, in spletne igre, več otrok kot kdajkoli prej prosijo za njihovo tedensko nadomestilo digitalno goriva sodobne porabe, kot so nakupi v aplikaciji, v igri valuti in digitalnih prenosov glasbe. "

David Webber, direktor upravljanja v inteligentnih okoljih

Cash je primitivno

Ne razumite me narobe. Generation X in millenials delaš dobro delo širi besedo in razvoju Bitcoin in drugih altcoins. Doživeli smo pravo finančno revolucijo v zadnjih petih letih, in večina od nas, da je to pot, proti svetu, v katerem je fizična denar unecessary.

Fizični denar je primitivno. Bili smo izmenjavo vrednostnih bonov od antičnih časov. To nima smisla, da je 15 let v 21. Stoletju, še vedno hodi okoli z žepom, polno majhnih koščkov kovine. Zgradili smo zapleteno napravo, ki potoval do Plutona in nam je poslal sliko našega planeta, ki leži 7,5 milijarde kilometrov od Zemlje, vendar smo še vedno odvisni od koščke papirja z natisnjeno vrednostjo?

To je, kako mislim in še nosim denar, ker moram. Kljub temu, tukaj leži razlika med mano - millenial s spletno delo in ponosen lastnik Bitcoin denarnice (tudi če je precej prazen...) - in eden od mojih prijateljev.

Bila je 83-letnica z neverjetno življenjsko zgodbo, ki je del Silent generacije. Smo pred kratkim govorili o svojem delu kot pisatelj in sem bil težaven, da bi našli način, da pojasni cryptocurrency da nekdo rojen leta 1930. In to je, ko me vpraša: "Ali misliš Bitcoin?". Bil sem osupel (pa izkoristiti tezavru).

To je privedlo do zanimiv pogovor o fiat valute v primerjavi z digitalnim denarjem in do neke disappoiment, ko sem ugotovil, moj prijatelj ne zaupate vse, kar ni "pravi denar." In tukaj sem mislil, da sem našel moj prvi -Bitcoin prijazno starejšim. Ampak stvar je, da so tako kot današnji otroci ne da poznajo fizično denar, ona ni bila nikoli všeč digitalnih kartic valute in plastike. Vse se plača v gotovini.

Mi smo drugačni, vendar nismo tako različni. Obstaja približno 35 let finančnega razvoja in razvoja bančnega sistema med nami, vendar smo tako uporabili fizično denar. Ona uporablja denar, ker želi, da jo uporabljajo, ker in ko moram.

Naravni revolucija

Vendar pa so se časi zelo spremenili in tehnologija razvijala bolj v zadnjem desetletju kot v zadnjih 50 letih. Trenutno je skoraj 20 let med današnjih otrok in mene. In se sprejemajo digitalno valuto in prostor FINTECH, ne da bi opazil, da je naravno. To je del njihovega življenja. Morda bi bilo revolucija za millenials, kot sem jaz, ki še vedno kupljenih iger na trgovino z uporabo shranjeno žepnino, ne pa tudi za te nove generacije.

Mi smo počasi, a vztrajno, ki se gibljejo v smeri brezgotovinsko svetu. Fizično denarja bo stvar preteklosti v nekaj desetletjih, ni nič več kot postavko zbiralca. Severne evropske države so že vnaša spremembe - Danska dovoljeno trgovin ustaviti sprejemanje cashearlier letos - in več narodi se pripravljajo, da kmalu. In ko so banke poskušajo vključiti blockchain (ali ustvarjanju "hibridne sisteme", ki so jih navdihnili jedro tehnologije Bitcoin je), je očitno, da bo generacija Z vedno bolj cryptocurrency prijazen.

"Te dni, kar je ostalo od" denar ", je pogosto samo zapis račun beremo na zaslonu računalnika, in kmalu bi lahko samo se vrstica kode v Bitcoin knjigo."

Edward Frenkel, profesor matematike na UC Berkeley

"Going mainstream", bo trajalo nekaj časa, da se vsi strinjamo o tem, vendar se bo to zgodilo. Na Luno!

Opozorilo: Stališča, izražena v tem članku so mnenja avtorja in ne odražajo nujno stališča, in ne bi smeli pripisati, 99Bitcoins.

Sorodne novice


Post ICO

Taobao postane uradni anti-bitkoin stojnica - cena na Kitajskem pade za 16%

Post ICO

Španska potovalna agencija Destinia.com sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Vietnam izda opozorilo proti Bitcoinu - uporablja Mt. Goxov primer

Post ICO

Urad ruskega javnega tožilca prepoveduje Bitcoin in vse druge kriptokvote

Post ICO

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Post ICO

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Post ICO

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Post ICO

Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza

Post ICO

Butterfly Labs ponovno odpre, Georgia Tech je zdaj prijazen do Bitcoin in še več

Post ICO

Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu