Zakaj so kreditni vodje Unije tako navdušeni nad Bitcoinom? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj so kreditni vodje Unije tako navdušeni nad Bitcoinom?

Zakaj so kreditni vodje Unije tako navdušeni nad Bitcoinom?

Cryptocurrency se spreminja naš svet, tudi kreditne kartice podjetja morali priznati, saj Bitcoin je "ukradel" nekaj dobička od njih. Vendar pa je skupina, ki je res navdušeni nad potencialom virtualna valuta: vodstvo Credit Union.

Po Carol Van Cleef, s sedežem v DC Washington odvetniške pisarne Patton Boggs, kar je zanimivo glede cryptocurrency je, da "je to gibanje v smeri trenja plačil. Bitcoin je denarni ekvivalent". In ti delavci že spoznala neverjetne možnosti glede ponuja Bitcoin-denominirane račune. Vsaj, vedo, da "bi bil grozen PR stunt", pravi Stephen Fraga, direktor računalniškega usposabljanja družbe v San Francisco in tudi lastnik Bitcoin.

"Ta valuta lahko postane resen motilec, ki lahko destabilizira kreditne zadruge in banke," pravi Ari Zoldan, predsednik uprave Quantum Media Holdings, ki se nahaja v New Yorku. Vendar pa, "ali Bitcoin gre za končni rezultat je še treba obravnavati" je Bitcoin strokovnjak dodaja.

Za vodstvo kreditne unije, glavni problem pa Bitcoin je, najverjetneje, njegova nestanovitnost, ki je prvi velik problem Bitcoin je prehitel pridobiti verodostojnost.

Via cutimes.comZakaj nekateri oportunistiki napadajo izmenjave Bitcoin?Danes smo pregled, kaj smo se naučili o Bitcoin do sedaj. Torej, smo se odločili, da govorimo o glavni razlog za napade do izmenjave Bitcoin. Zakaj bi ljudje storili kaj takega? No, ker nekateri od nas so jasno oportunisti.

Glede na Mt. Gox - najbolj znana spletna stran za izmenjavo, ki je utrpela napad v zadnjem času -, ljudje to naredili, da destabilizira trg digitalnih valut.

Napad lahko Bitcoin uporabniki panike, ko bodo videli, da nimajo dostopa do njihovih "kovance", ali pa jih ni mogoče pretvoriti v realno valuto. Ponavadi, ko se uporabniki soočajo s situacijo, kot je ta, ki jih ponavadi za pretvorbo vse svoje Bitcoins v dolarje, na primer, takoj, ko so imeli priložnost. To pomeni, da je veliko Bitcoins ven iz sistema, povečanje ponudbe digitalnih valut in zmanjšati svojo ceno.

Torej, lahko avtor napada zdaj kupijo Bitcoins na veliko nižji ceni, po ravneh učinkovitosti njegovega delovanja. Ko je trg spet stabilna, lahko jih je prodati in nekaj dobička.

Via wired.co.uk


Zakaj vlade ne bodo naredile Bitcoina nezakonitoBitcoin je morda prejel politians z namrščeno, a igra se spreminja. In čeprav je vlada Združenih držav je kar vse, kar je v njeni moči, da chase določitvi podjetja in platforme, ki opravljajo umazano delo, ne bo vlada vedno menijo Bitcoin nezakonito, po Tom Geller.

Izkušena tehnologija Komentator navaja, da je valuta ni kriv, kot Craigslist ni kriv za zločine, organiziranih prek svojih oglasov. Zamislite si, če vlade poskušali krivi skupnih uporabnikom Bitcoin za kazniva dejanja katere koli vrste, povezane z digitalno valuto... Vso srečo!

In vendar, če nekega dne Bitcoin izkaže, da je res uspešna, še bolj kot zdaj, Tom Geller je forecastis thatgovernments bodo želeli košček njega. Uredba je verjetno prihodnost za cryptocurrency, saj vedno več uporabnikov pridružijo paket.

To se morda ne zdi pozitivna na začetku, ampak če pomislite na posledice uredbe, oni ni tako slabo. Osrednji organ nadzoruje Bitcoin bi poskrbite, da ne kovanci so uničeni po pomoti, kot je že zgodilo prej, nove načine za povrnitev ali nadomestilo. In potem se bo celoten sistem bolj protectedfrom velik napad, kot 51% napadu smo pojasnjene tukaj.

Torej, na splošno, Bitcoin bi bolj zaščiteni, ampak tudi pod nadzorom kot še nikoli prej, in to lahko gre v obe smeri, saj bo Bitcoin le obstaja in vztrajati, dokler obstajajo ljudje, trgovanje in izmenjavo. Ko bo prišel čas, kako bodo uporabniki digitalne kovanec mislite o tem?


Zakaj je Bitcoin še vedno videti kot prevara?Lahko imamo internet, virtualne resničnosti, spletno nakupovanje... Mi lahko tako napredni, kot smo želeli, vendar nekateri od nas bo še vedno videti Bitcoin kot prevara. To je neizogibno.

Tudi Mike Shedlock, na spletni strani Market Oracle, ki se uporablja za strinjajo s to idejo, dokler je govoril z Geoff Turk, od GoldMoney. Po mnenju strokovnjaka, "prevara" ni prava beseda za opredelitev Bitcoin. Po raziskovanje Bitcoins, on pravi, da ni mogoče najti "kaj prevara, kot o njih."

Vendar pa se "nestanovitnost cen, je druga stvar, in da je posledica povečanega povpraševanja po relativno redek vir".

George Turk dodaja, da "lahko pride beindividuals poskušajo vplivati ​​na ceno, na nek način, ki vemo, da je mogoče v vsakem majhnem ali celo ne-tako-majhen trg". Prav tako pravi, da je "Bitcoin protokol sama je precej zvok, in ustvarja zanimiv hibrid blago brez fizični obstoj, da je kljub temu omejen oskrbe".

Torej, prevara ni natančna beseda za opredelitev te digitalno valuto z izjemno volatilnih vrednosti. Ampak, vseeno, imajo uporabniki vedno biti carefulabout krajih, kjer se vlagajo svoje Bitcoins.

Via themarketoracle.com

Sorodne novice


Post ICO

Poljska davčna uprava napoveduje 23-odstotni DDV za prodajo miniranih bitkoinov

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Kozmetična kirurgija za Bitcoins: Elite Body Sculpture sprejema kriptocurrency

Post ICO

CEO Sberbank podpira Bitcoin in poziva Rusijo, naj se ne bo več borila

Post ICO

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Post ICO

Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine se začne v 70 državah

Post ICO

Vlagatelji se odmikajo od ameriških zalog - denar v Bitcoin VeriCoin narašča

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

New York izda osnutek za edinstveno in inovativno BitLicense

Post ICO

SoftTouch POS integrira obdelavo plačil Bitcoin