Kje bodo kupci Silk Road zdaj porabili svoje bitke? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kje bodo kupci Silk Road zdaj porabili svoje bitke?

Kje bodo kupci Silk Road zdaj porabili svoje bitke?

Z padavine globoke Spletni največji spletni črnem trgu, se bo večina potrošnikov Silk Road zdaj izgubljeni in ne vedo, kam naj dajo svoje Bitcoins. Toda ali so res? Obstajata vsaj dve možnosti izstopati na obzorju, ki že uživajo zaustavitvijo Silk Road, ki jih pridobivanje novih kupcev in novih prodajalcev.

1. BMR ali Blackmarket Reloaded

Droge, porno in več drugih nezakonitih predmetov. Zelo podobno kot Silk Road, to je tisto, kar lahko najdete na Blackmarket Reloaded. To je že ogromen platformo, s skoraj 3000 izdelkov le v kategoriji mamil, ampak glede na članek, ki ga na spletni strani Digital Trends objavljeno, nekateri uporabniki pravijo, da so trgovci, ki prodajajo na Silk Road zdaj preselili na BMR, zaradi česar je še večji.

Ta trg ima Bitcoin hrambe, kot Silk Road storil prav, ki se uporablja za preprečevanje prevare.

2. Ovce Marketplace

Ovce tržnica je ena od najnovejših tržnic na globokem spletu. To je tudi manjši od BMR, se ponaša s 14 kategorije uporabnikov blaga lahko kupite. Thedrugs oddelek ima več kot 850 drugačno productsavailable in se je znatno povečala od sreda (2), ko Silk Road zaprli, dodaja članek, ki ga Digital Trends objavila. Obstajajo tudi druge storitve in izdelke ki so na voljo med podatki in nakit.

Vendar pa nekateri uporabniki previden, ko gre za ovce tržnico, ker je mesto je dokaj nov in bi to lahko pomenilo oblasti so za njim in tudi zato, ker mesto ni značilnost Bitcoin escrowyet, ki preprečuje prevare, ki jih imajo cryptocurrency kupca, dokler prodajalec dostavi naročenega blaga.Na katere kriptocurrency strani vpliva Authy 2FA Security Exploit?Nedeljsko popoldne, varnostno podjetje Sakuritydisclosed ranljivost našli v Authy 2 Factor authenticationsystem. Ta ranljivost predstavlja zanimivo varnostno luknjo, ki bi lahko pripeljal do morebitnih cryptocurrency tatvine na spletnih mestih, ki uporabljajo Authy dva faktorja preverjanje pristnosti (2FA). Sakurity ima sedež v Hongkongu in rutinsko izvaja vdora teste, preglede izvorno kodo in ocene ranljivosti.

Exploit omogoča zloben uporabniku, da se izognejo postopku preverjanja pristnosti v dveh korakih, ki jih preprosto vtipkate "./sms" v pozivu za ključ 2FA pri poskusu za prijavo v račun, zavarovana z Authy.

Sakurity odkril varnostno luknjo na 8. Februarja in poročali o ranljivosti za Authy. Authy takoj začeli reševati vprašanje v njihovo programsko opremo Authy, vendar je potrebno, da so vse strani, ki uporabljajo sistem Authy posodobiti svojo programsko opremo za reševanje tega vprašanja.

Kovanec Ogenj je od testirali več cryptocurrency mest, da se poroča spletna mesta, ki se lahko trenutno vplivajo na varnostno luknjo. Coin Fire SODELAVCI Brendon, Mike in Leo poskušal z izkoriščati na svojih računih pri različnih cryptocurrency mestih.

Coinbaseand ZenMiner so odpravili varnostno vprašanje na njihovih spletnih straneh. Od 2:30 EDT na 17. Marec, PayBase še ni v celoti rešeno vprašanje na spletni strani PayBase.

Medtem ko se Authy lahko končni uporabniki uporabljajo na spletnih mestih, ki uporabljajo Google Authenticator, se zdi, le mesta, ki so neposredno uporabljajo sistem Authy-vozlišča, da udari. Drugi izmenjave, kot Poloniex in krog, niso vplivale tem vprašanju varnosti.

Uporabnik poskuša lažno prijavo na račun drugega uporabnika, morajo imeti vedno te posameznikove prvotne podatke za prijavo.


Kdo lahko podjetjem Bitcoin pomaga, ko banke rečejo ne? Internetna arhiva je močna alternativaSo varuhi, ki vodijo našo spletno zgodovino varno in pravilno zapisati. Vendar pa je Internet Archive je veliko več kot to: za ljudi, ki ne vedo, to je institucija ima banko! Banka se imenuje Internet Archive Federal Credit Union ali IAFCU da je reševanje nekaterih Bitcoin družbe, ki jih tradicionalni bančni sistem zanemarjene.

Nepričakovano veja Internet Archive, ustanovljeno leta 2012, se nahaja v bližini New Brunswick, New Jersey. Ker so družbe, povezane s cryptocurrency začele težave v Združenih državah Amerike, je IAFCU pomagal pol ducata Bitcoin podjetij, kot BitBox.

"Veliko teh krajev glavnem za reči:" poglej, če niso nas zaprli danes, bi nas zaprli kmalu ', "pravi Jordan Modell, predsednik uprave IAFCU. Torej, iščejo pomoč v Internet Archive Federal Credit Union, še preden pogovoru z zasebnimi bankami.

Po Jordan Modell, preganja in zanikala pomoč pri teh podjetij je "velika napaka". Obraz IAFCU dodaja, da "to niso preprodajalci drog, pranjem denarja, ali karkoli. To so povprečni ljudje", ki se trudijo, da bi gospodarstvo premakniti naprej.

Zdaj, cilj institucij je, da eksperimentirate s poslovno kreditne unije, poskuša videti, če obstajajo načini za posodobitev modela Credit Union: "smo poskušali dejansko prinese kreditne zadruge so jih njihovi bootstraps".

Via wired.com

Sorodne novice


Post ICO

Kanadska bitkainska rudarska družba je udarila z novo FCAA obtožbo in morebitno globo

Post ICO

Poljska davčna uprava napoveduje 23-odstotni DDV za prodajo miniranih bitkoinov

Post ICO

Končna različica BitLicense, ki jo je izdal finančni organ v New Yorku

Post ICO

ListenToBitcoin.com je okužen z anonimnim kupcem, pravi ustanovitelj spletne strani

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

Torej, kako velik je Bitcoin, ko se približujemo letu 2014

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Načrtovana nadgradnja povzroči nastanek neveljavnih blokov