Kaj to pravite? več Crypto Radio? BitFM na poti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj to pravite? več Crypto Radio? BitFM na poti

Kaj to pravite? več Crypto Radio? BitFM na poti

Chain Radiohad zelo uspešen začetek v preteklem mesecu in je bila oddaja skoraj 24/7 leta (minus nekaj nadležen DDOS napadi) in doživel neverjetno rast in zdaj se zdi, da sta še dve cryptocurrency radijske postaje na obzorju.

Danes bi želeli uvesti drugo cryptocurrency radijsko postajo od treh skupaj bomo anketiranju.

BitFM (ni na mestu v trenutku) je radijski projekt, ki je bilo prvotno napovedano že pred šestimi meseci, vendar je bil leži v mirujočem stanju. Nedavna razburjenje dejavnosti je sicer pokazala, da je ekipa za postaje resno jo prinaša na trg in smo sedli z Davidom iz BitFM govoriti z njim o njegovih načrtih za postajo in kaj lahko pričakujemo od njih v bližnji prihodnosti.

Mike: Videli smo nekaj drugih postaj obrezovanje in se pripravi na začetek v prostoru cryptocurrency. Kaj naredi Bit-FM razlikuje od drugih spletnih strani?

BitFM: BitFM je postaja ran, ki jih je skupina ljudi, ki imajo bogate izkušnje v sektorju RTV internet. Stekel sem več spletnih Postaje več kot leto, je, da ni res imajo veliko ciljno skupino kot BitFM. Bili so samo skupnost postaj, ki so poslušali, da lokalni prebivalci. Ekipa na Bit-FM vse imajo interes z CryptoCurrencies in večina od nas ima nekaj kovancev. Večina od nas prihaja iz rudarske ozadju in zato vedo, kako pomembno je predanosti. Theres veliko stvari, po mojem mnenju, da bo postavil Bit-FM poleg drugih glavnih izdajatelji televizijskih programov. Bit-FM bodo imeli nekaj zelo kul funkcije, je povezovanje z drugimi medijskimi hišami, ki se osredotočajo na CryptoCurrencies. Raje ne bi pokvari vse presenečenj, tako da boste morali, da pridejo in nas videli, ko smo začeli! Upamo, da bomo postali prevladujoči CryptoCurrency postaje do sredine leta 2015.

Mike: Lahko nam skriven vpogled v nekaj programov, ki jih nameravate na vožnjo na postaji?

BitFM: Za razliko od ostalih prevladujoče postaj na spletu v tem trenutku, ne bomo uporabljali sindiciranih radijskih oddaj. Sindicirana radijske oddaje so posnete oddaje, ki jih druga podjetja, ki jih je mogoče na sporedu za zapolnitev praznih urnikov. BitFM nikoli ne bo uporabil to obliko radia in bomo zagotovili, da se 80% naših programov v živo. Nekaj ​​Dražljivke za vas, želimo načrtovati različne žanrske predstave. Tako, na primer, so se zdaj pripravlja režo za reggae, da se bo oddaja vsak ponedeljek zvečer. Poleg naših glasbenih oddaj, bomo cilj tudi, da bi nekaj intervjujev na zraku neposredno prek VoIP. Vendar, vsak voditelj še vedno odloči, kakšne vrste kažejo, da se oddaja, ali je to povezano kažejo Žanr, ali talk show, to bo naveden na urniku pred predstavo airs.

Mike: Kakšno je stanje licenciranja videti kot z Bit-FM? Vemo, da je veriga Radio sposobni zagotoviti nekaj licenc za delovanje, in tistimi, ki so se izkazali za precej drago od tistega, ki smo tukaj na kovancev Fire naučili.

BitFM: zahteve za izdajo dovoljenj se razlikujejo od države do države. Na žalost za verigo Radio, licenciranje v Združenih državah Amerike, je zelo strog in drago primerjavi z Veliko Britanijo. Kot bomo oddajati iz Evropske unije (v glavnem Združeno kraljestvo), moramo samo zagotoviti dovoljenje za delo radijske postaje interneta od ZJN. PPL bodo plačali licenčnine za umetnike v našem imenu in da moramo vsako leto plačati določen znesek samo. BitFM so trenutno v pogovorih z ZJN, da opredeli svoje omejitve in svoje zahteve, z namenom zagotavljanja licence pred oddajanje.

Mike: Kakšni so vaši načrti za ohranitev in voditi radijsko postajo interneta na spletu? Videli smo opravljen BTC-Radio skoraj takoj in tako mnogi so bili živčni, da se preveč vezana na postajo.

BitFM: Postaja sama je pokazala veliko zanimanje, ki ga člani skupnosti. Sam sem vložil veliko denarja v postajo, da bi dobili vse, kar je v tip top stanju pred začetek. Za razliko od drugih postaj, ki so na žalost izginili, ne bomo zanašali zgolj na Donacije obdržati postajo življenju. Prvotna ideja postaje je bil zagotoviti, da bi bili stroški postaje 100% napolnjena s poslušalcev donacij. Ta vidik se je spremenilo in imamo nekaj načrtov, da se zagotovi, da bo postaja bivanje traja dlje kot katera koli od naših konkurentov. Večina ostalih postajah je treba tudi prostovoljce za oddajanje in upravljanje spletne strani, da se zagotovi, da ostane živ. Iščemo možnosti, ki lahko pomeni voditelji na postaji se lahko plača na razstavi v prihodnosti, da se zagotovi kakovost show oddaje in še pomembneje, trajnost storitev in talent.

Mike: Vemo, da nihče ne mara, da bi datum zagona, ampak vse nejasno predstavo, če bi se stvari vrti in dogaja v živo?

BitFM: Prvotni Datum začetka je bilo, da bo na neki točki v decembru, vendar z druge postaje popping up v vsej skupnosti, moramo zagotoviti, da bomo "Get naše noge v vrata" tudi pred več postaj pričeli oddajati. Pričakujejo, da nas vidijo v zraku pred novembrom 2014 se bo sprostil Uradnik Datum začetka v prihodnjem sporočilu za javnost.

Mike: Kaj je spodbudilo vas in vašo ekipo, da si na tem prostoru?

BitFM: Spet je prav tako se zgodi, da je skupina ljudi, ki sodelujejo v tej operaciji vsi prihajajo iz rudarskega Ozadje. Mi bi sedeti in poslušati druge, ki niso šifrirnih postajah, medtem ko vzpostavitev naše ASIC je in GPU je in po naključju, eden izmed nas v skupini vprašali: "Zanima me, če obstajajo CryptoCurrency radijske postaje". To nas je vodilo, da si za postaje, ki bi lahko postali zveste poslušalce. To se je končalo brez uspeha. To je razlog, zakaj smo zdaj videti, da zapolni to praznino - Vemo, da bi poslušali in bili zvesti podporniki na tej spletni strani, če je bilo okrog v prvih dneh.

Mike: Kaj vas in vašo ekipo o cryptocurrency najbolj vznemirja?

BitFM: Ena od glavnih stvari, ki navdušujejo ekipo o CryptoCurrency je razvoj tehnologije. Vsi smo prišli iz rudarskih in IT Ozadje in smo vsi tako navdušeni nad napredkom, ki CryptoCurrencys se zagotavljajo. Vsi smo radi raznolikost CryptoCurrency je in prvotna ideja je za njimi. Jaz sem vse za zasebnost in proti cenzuri in verjamem, da je Bitcoin eden od vodilnih orodij, ki se uporabljajo sedaj, da se zagotovi zasebnost se hranijo in da so tisti, ki poskušajo cenzuro interneta ustavil.

Mike: Ali ste zgolj s poudarkom na Bitcoin ali drugih cryptocurrencies tudi?

BitFM: Postaja sama bo vedno BitFM. Vi nas ne boste videli začne Doge-FM. Vendar pa bo postaja sama govori o drugih kovancev, kot dobro in ne bo 100% osredotočen na samo Bitcoin. Vsi kovanci si zaslužijo, da se omenjeno, mi pa si bo prizadevala, da poskrbi za vse valute.

Zdi se, da je BitFM verjetno dogaja, da se začenja v naslednjih nekaj tednih. Coin Fire bo vodenje naše oči na njej, Chain Radio in tretja postaja bomo razgovor kasneje ta teden. Naša celotna ekipa je navdušena, da vidite toliko ponudbe zgrajena okoli tega prostora, saj samo povečuje možnosti za tiste, ki ne poznajo cryptocurrency prostora tuning je v eni od teh postaj in pridobivanje zanima cryptocurrencies.

Sorodne novice


Post ICO

Spletno mesto New Bitcoin je Live

Post ICO

Bitcoinova fundacija ima novega izvršnega direktorja: izbrani je Jon Matonis

Post ICO

Nove lastnosti BTC China, AirBaltic sprejema Bitcoin in Coinsetter, ne moreta biti beta

Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

Vodilni Visa izvršni direktor izpostavlja bitcoin potencial na konferenci

Post ICO

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Post ICO

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand proti cryptocurrency, Kickstarter ustavi zbiranje filmov Bitcoin in DATA

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek