Kaj je novega o Bitcoin 0.8.6? Omejitve velikosti bloka in velikosti blokov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je novega o Bitcoin 0.8.6? Omejitve velikosti bloka in velikosti blokov

Kaj je novega o Bitcoin 0.8.6? Omejitve velikosti bloka in velikosti blokov

Posodobitev Bitcoin 0.8.6was uradno začela ta teden, tako pozdravili novico za skupnost. To je ne samo o tem, da z manj hroščev prizadela, je tudi o spremembah na velikost bloka.

To je zdaj mogoče, da bi čim več kot 27 brezplačnih transakcij na bloku, Coindesk poroča, velik napredek v primerjavi z različico 0.8.5. Druga pozdravil sprememba se nanaša na zahtevo po moči minimalne, kar je več od 0,01 BTC. Z vrednost povečuje, zahteva postala zastarela in je bila odpravljena.

Vendar pa lahko obstajajo nekateri uporabniki soočajo s težavami v zvezi s posodobitvijo. Obstajajo poročila ljudi zmanjkuje navideznega pomnilnika na 32-bitnih strojih v začetnem procesu sinhronizacije. To pomeni, da je najbolje, da uporabite 64-bitni izvedljivo, ki niso na voljo v tem trenutku, čeprav 0.9.0 naj bi funkcijo izvorno 64-bitno podporo. V skladu z dopolnitvijo, to so navodila, ki jih je treba upoštevati:

Če imate nameščeno starejšo različico, jo zaprli. Počakajte, dokler se popolnoma zaprli (ki lahko traja nekaj minut za starejše različice), nato pa zaženite namestitveni program (na Windows) ali pa samo kopirali / Aplikacije / Bitcoin-Qt (za Mac) ali bitcoind / Bitcoin-qt (na Linux ).

Če nadgrajujete iz različice 0.7.2 ali prej, prvič zaženete 0.8.6 vaše blockchain datoteke bodo ponovno indeksirane-, ki traja od 30 minut do nekaj ur, odvisno od hitrosti vaše naprave.

Preverite dve glavni novosti različice 0.8.6 spodaj:

1. Manj hrošči

Posodobitev odpravlja številne napake, ugotovljene v prejšnji različici, še posebej uporabnike sistemom Mac OSX. V tem primeru, so bile določene na blockchain vprašanja korupcije, so alternativne metode fsync in druge poteg so bile narejene za izboljšanje zanesljivosti. Ta nova različica je treba počistiti tudi vse probleme v zvezi z oddajanjem transakcij, kot tudi posodobitev omrežja zmogljivosti kode in robustnosti, prav tako uvaja nov žig debug log za odkrivanje in diagnosticiranje težave z omrežjem.

2. Rise of the rudar privzeto velikost bloka

Velikost bloka rudar Privzeto je povečal od 300.000 do 350.000 bajtov, kot je privzeti prostor za visoko prednostne transakcij povečalo za 30.000 bajtov za namestitev večji obseg transakcij in izmeriti, koliko razprševanje moč gre skupaj z neplačili.

Vse slike iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Nekdanji pomočnik direktorja FinCEN za govor na konferenci VeriCoin

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni status in posvojitev

Post ICO

Uživajte v predstavi in plačajte svoje pijače z BTC v Portlandovem slavnem strip clubu

Post ICO

Singapurski organ za prihodke priznava in obdavči Bitcoin

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Srbija in Portugalska objavljata protibitkovska opozorila, medtem ko cena zadene nizko

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

5 Izredna Bitcoin Videos morate gledati

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency