Kaj imajo družbi Google Glass in Bitcoin? GlassPay je odgovor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj imajo družbi Google Glass in Bitcoin? GlassPay je odgovor

Kaj imajo družbi Google Glass in Bitcoin? GlassPay je odgovor

RedBottle Designis uvedbo enega od svojih najnovejših aplikacij za Google Glass in drugih Android platforme, imenovane GlassPay, na 2013 konferenci DEMO, se dogaja v Silicijevi dolini. Ampak kaj ima to opraviti z Bitcoin? No, to app posnema spletno odkup izkušnje v opeke in malte trgovin, ki nakupi varna in enostavna v obratih, ki že sprejemajo Bitcoin.

GlassPay bo tako kupci in trgovci, da uživajo enostavno in hitro prodajne transakcije. Pri nakupu nekaj, Google Glass in Android uporabniki preprosto morali skeniranje UPC kode, zbrati "nakupovalni voziček", da nakup uporabo Bitcoinsand poberem izdelkov v osrednjem mestu.

"Z GlassPay, smo ob eno najbolj osnovnih kulturnih izkušenj, dejanje nakupa predmetov, in ga bodo v prihodnosti," je dejal Guy Paddock, predsednik uprave RedBottle Design, v sporočilu za javnost. "Bitcoins so vedno bolj pomemben sprejem na svetovnem trgu, in vemo, da je iz oči v oči, nakupovanje, ki temelji na aplikacije in nakup je v naslednjem valu. Mi smo pripravljeni za to", je dodal.

Obstaja veliko koristi za stranke, v skladu s RedBottle Design. "Z GlassPay, uporabniki preprosto prinese svoj Android pametni telefon ali nosijo naprave Google Glass v trgovino, skeniranje predmetov in nakupe že od kje stojijo. Ni treba, da imajo v denarnico ali čakati v vrsti", pojasnjuje v sporočilu za javnost. Poleg tega, z GlassPay, je virtualna Bitcoin denarnico neke stranke pod nadzorom geslom in cryptocurrency lahko pošlje samo stranko. "Za razliko od denarja, Bitcoins težko izgubiti, ukrasti ali založiti. In za razliko podatke o kreditni kartici, s Bitcoins prodajalec nima občutljive informacije o datoteki, ki jo lahko ogrožena".

Vendar pa obstajajo tudi prednosti za trgovce: GlassPay omogoča lažje sprejeti Bitcoin kot plačilo in to pomeni višje marže in nižje stroške poslovanja. To je super za mala podjetja, ki lahko zdaj služijo več strank, hitreje in za velike trgovine, ki lahko ohranjajo dragoceni prostora na drobno, ki ga držimo zaloge v centralnem skladišču namesto na prodajni tla.

Aplikacija je še vedno testirajo, vendar RedBottle oblikovanje pričakuje, da ga dobite na trgu v drugem četrtletju leta 2014, potem ko Google Glass postanejo javno dostopni. Za zdaj naj bi prodajalci, ki so zainteresirani za uporabo platforme GlassPay obrnite na podjetje skozi websiteor telefonsko številko (1-855-444-2675).

Sorodne novice


Post ICO

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Post ICO

Coinbase začenja Multisig Vault in zdaj omogoča strankam nadzor nad zasebnimi ključi

Post ICO

Feds je zaprl Silk Road in skrbnik platforme za zaustavitev, 26.000 Bitcoins je dejal, da se zasežejo

Post ICO

V Londonu poteka še en dogodek, povezan s kriptocurrency: Bitcoin Focus meetup

Post ICO

Bitcoin ATM debut v Vancouvru, Blockchain.info doseže 500.000 denarnice in Reddit zapre GirlsGoneBitcoin

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi

Post ICO

Hrvaško in švicarsko borbo za Bitcoin, Casascius opozoril FinCen in najnovejšo različico 0.8.6

Post ICO

Exchange BitTrade Australia začenja prve Bitcoinove štipendije

Post ICO

Razvijalci ustvarijo knjižnico Alexandria, ki temelji na blokih

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Bitcoin navdihuje zlato trgovanje platformo, itBit je ZDA najprej urejeno izmenjavo in še več

Post ICO

Mt. Gox prekine plačila v ameriških dolarjih za dva tedna