Kaj imajo družba za tiskanje 3D in storitev čiščenja oken? Bitcoin je odgovor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj imajo družba za tiskanje 3D in storitev čiščenja oken? Bitcoin je odgovor

Kaj imajo družba za tiskanje 3D in storitev čiščenja oken? Bitcoin je odgovor

Podjetje 3Distributed, specializirano za 3D tiskanje rešitev, je announcedit pred kratkim začela sprejemati Bitcoin, z vključevanjem checkout sistem cryptocurrency na njihovi spletni strani.

Majhen poslovni brcnil-off nazaj v januarju in se je zdaj odločil, da Bitcoin do svojih plačilnih rešitev. Poleg izdelkov za tiskanje, so tudi dobavo sestavnih delov za 3D tiskalniki. "Imamo resnično strast za inovativne projekte in smo vedno išče ambiciozne sodelovanja, ki potiskajo meje te tehnologije", je mogoče prebrati na njihovi spletni strani.

In govorimo o podjetjih, ki sprejemajo Bitcoin, obstaja še ena izpostaviti: Christian Bennett čiščenje oken, čiščenje oken storitev s sedežem v Seattlu, v Združenih državah Amerike.

Po Coindesk, ustanovitelj podjetja, Christian Bennett, šele začel sprejemati Bitcoin v septembru, ko je odkril Coinvoice, platformo, ki omogoča podjetjem, ki se izplača v Bitcoin, medtem ko še vedno računa na kupce v ameriških dolarjih. Vendar pa je bil Bennett že Bitcoiner do takrat, je samo ni vedel, je bilo tako veliko uporabnikov cryptocurrency. Zdaj, on je celo razmišljal o odprtju svojo denarnico za Litecoin.

Podjetnik je povedal Coindesk ga je alreadynoticed povečanje poslov, povezanih z Bitcoin, ampak on je pričakoval večji skok na naslednjo pomlad zaradi vse večjega obsega poslovanja in s 15-odstotnim popustom na je trenutno ponuja na nakupe cryptocurrency.Kaj res veš o Friedcatu?Pred časom se je 99Bitcoins ekipa ustvarila zabavno seznam z naslovom »8 Bitcoin Milijonarji: od geeks do bogatih gurujev", ampak očitno je bilo nekaj manjka. Po besedah ​​enega od naših bralcev, "ne Bitcoin seznam rock zvezda, je popolna brez Friedcat". Naše iskreno opravičujem (in hvala, "barfor ') za bralce in, seveda, za Friedcat. Če želite unovčiti sami, smo se odločili, da bo celoten iskanje o tem skrivnostnem Bitcoin geek.

Vendar pa, kot smo sum, nismo našli veliko... Razen če govorimo o številnih mnenjih, objavljenih po spletu. Za začetek, vsi v Bitcoin ve, da je Friedcat predsednik uprave in predstavnik ASIC Miner, najbolj znani družba na področju rudarstva devicesproduction Bitcoin, da ni veliko presenečenje.

Bil je tudi uspešen član Reddit od januarja leta 2012, ki govori predvsem o ASIC in njenih izdelkov. Vsak po on naredi, je razlog za veselje, za veliko ljudi.

In to je precej, kar vemo. Ah, in on je "rock zvezda" od Bitcoin! Ta anonimnost ni veliko presenečenje, saj je ASIC Miner znan po svojih izdelkov, ampak tudi, da ni spletno prisotnost, razen nekaj sledi, ki so jih pustili v Bitcointalk foruma. ASIC je še opisal prej kot "prvi na svetu sto milijonov dolarjev podjetje brez spletne strani", kot smo rekli tukaj.

Poleg vse to, po nekaterih mnenjih, "Friedcat, predsednik uprave ASIC Miner, je še vedno najbolj zanesljiv proizvajalec Bitcoin rudarske opreme na svetu".

Ali veste, katero koli drugo dejstvo o Friedcat želite deliti? Pustite komentar!


Kaj Google Trends lahko pove nas o interesu spletnih deskarjev na BitcoinuBitcoin izpraševalec naletel na zanimivo povezani, Bitcoin raziskav, ki jih orodje Google Trends razkrila. Glede na hitre analize, skupna tukaj, splošni interes proti cryptocurrency naprej raste z enakomerno hitrostjo, pri rahlem vzponu v juliju.

Po pokukati radovednosti registrirana v aprilu, ki ga upravičuje Cipru kriznih razodetje, obresti, ki jih spletnih deskarjev je pokazala že gredo gor in dol, kot si lahko ogledate na tej tabeli, ampak številke so precej pozitivni.

Glede geografskih podatkov, Združene države Amerike in severno od Evrope, zlasti na Finskem, so države z več interesa v vedo več o Bitcoin.

To je radovedna, da vidim, da je Kitajska, ki je pokazal velik praktičen interes Bitcoin v zadnjem letu, se ne prihaja kot močan lokaciji v nekaj spletnih raziskav. Vendar pa se lahko, da je mogoče pojasniti s preprostim dejstvom, da so podatki, država ni na voljo, na primer.

In kaj je bolj raziskanih pogoji? No, "rudarstvo Bitcoin" je najbolj ogledujete izraz, ki mu sledi "bitcoins" in "Bitcoin izmenjavo". Ni veliko presenečenje tukaj, kot tudi.

Izgleda, da se je zanimanje za Bitcoin ostaja stabilna, za razliko od njegove cene, ki je bila zaporedoma dogaja dol ta teden. Ta petek, je vrednost padla pod 75 $. Danes (6), da je bilo niha med $ 67 in $ 70.


Kaj se razlikuje glede nove Bitcoinove denarnice Inputs.io?Po nekaj hroščev, ki je prizadela več Bitcoin walletsduring zadnje tedne, nekaj Bitcoiners postal razočaran s storitvami, ki so bili z uporabo. Zato ustvarjalci novi spletni denarnici imenovane Inputs.io deskanje ta val in uvedbo storitev z novimi perks.

Spletna stran Coindesk poudarila servicethis teden visoke varnostne denarnico a. Čeprav Inputs.io še vedno primanjkuje aplikacijo za mobilne naprave, oblikovanje različici, ki temelji brskalnika je zelo čista in intuitivno, enostavno prilagajanje na katero koli vrsto zaslona.

Tako kot druge denarnice, Inputs.io omogoča uporabnikom, da preverijo svoj račun, pošiljanje in prejemanje (samo) Bitcoin in ugotoviti, ali so vaše transakcije popolni ali ne.

"Mi samodejno premešamo vaše bitcoins zaščititi svojo zasebnost. To pomeni, da se bodo stanja na vsakem naslovu, napačna, kot je razvidno iz blok raziskovalcev", pojasnjuje spletna stran. Poleg tega, z več varnostnimi plastmi, uporabniki denarnice imajo veliko, da se spomnimo: običajno ime in geslo, PIN za odobritev plačil, ki je ključna za obnovitev pri ponastavitvi gesla in PIN potrebno. Podatki, ki jih ne smemo pozabiti ali izgubiti, sicer lahko da se poslovite od svoj račun.

Toda to še ni vse, dodaten sloj zaščite: v GPG prstni odtis. Ko je ta funkcija aktivna, bo Inputs.io zahtevajo uporabniki za dešifriranje del besedila kot del postopka za prijavo. Lastniki denarnice še vedno lahko omogoči sistem za preverjanje pristnosti v dveh korakih skozi program Google Authenticator, če želijo.

Poleg že kratek URL v vaš uporabniški račun, na mestu dobavlja tudi vdelati plačilne gumbe (tako lahko enostavno nastavite darovanje povezavo). Tam je tudi dobra novica za razvijalce, sincethe denarnica omogoča dostop do API.

Sorodne novice


Post ICO

Cryptocurrency Dark Market Evolution izgine

Post ICO

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Post ICO

Nova varnejša strojna denarnica Bitcoin iz Trezorja se prične dobavljati oktobra

Post ICO

Mt. Gox potone, Bitcoiners reagirajo proti Appleu in Standard Bank prevzame kriptocurrency

Post ICO

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Post ICO

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Post ICO

LOT Polish airlines začenja sprejemati Bitcoin

Post ICO

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Post ICO

Novi patent, dodeljen Amazon, bi lahko prinesel velike spremembe v bitkoin ekosistem

Post ICO

Marco Santori pravi, da je Bitcoin valuta sodna odločitev, ki se lahko uporablja kot zelo širok precedens

Post ICO

Zvezne preiskave kriptografije v teku

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)