TerraHash se zapre, Bitcoin kockar dobi milijonar in Predvidevanje še naprej narašča | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

TerraHash se zapre, Bitcoin kockar dobi milijonar in Predvidevanje še naprej narašča

TerraHash se zapre, Bitcoin kockar dobi milijonar in Predvidevanje še naprej narašča

Bilo je teden poln dobrih novic za Bitcoin ekosistemu. Najprej imamo vsaj tri nove družbe po vsem svetu in po spletu prevzemnega Bitcoin: od čaja družbi Hawaiian Tealet za taksi podjetja JazzExpress je, v Litvi, ne smemo pa pozabiti hosting rešitve podjetja Crookservers s.

Potem smo opazili in poročali rast nekaterih podjetij, povezanih z cryptocurrency in celo nekaterih velikih investicij in novih izdelkov. Čas je za naš tedenski okrogli up!

Nekdanji Svetovna banka odvetnik zagovarja uporabo Bitcoin

Enako ženska, ki je obtožen Svetovne banke korupcije je zdaj ozaveščanje o Bitcoin. Nekdanji Svetovna banka višji svetovalec Karen Hudes je dejal, ga vse stvari Bitcoin citiral, da "to je precej jasno, kje smo z glavo, in to je nekaj, kar se imenuje stalna zlato backwardation. To je fancy beseda za ljudi, ki izgubljajo zaupanje v papirni valuti. To pomeni, da vrednost valute v prihodnosti manj kot danes ".

Hudes, ki je preživel 20 let v Svetovni banki, zagotavlja "to je kot taljenje vseh zagušenja. Kaj to pomeni, da ne more financirati mednarodno trgovino".V videoposnetku, objavljenem na spletni strani, govori o nujnosti spreminjanja načina imamo opravka z fiat valuto, se obrnil k cryptocurrency in zlata.

Švicarski politik želi vlada za študij Bitcoin

Švicarski politik in član zveznega parlamenta javno pokazala svojo zaskrbljenost Bitcoin ta teden. Jean Christophe Schwaab želi Državni svet raziskati in napisati poročilo o cryptocurrency.

Član švicarske socialistične stranke mislijo, da obstaja realna nevarnost Bitcoin omogoča pranje denarja in drugih zločinov v Švici. Vendar pa je prav tako priznava, da bi cryptocurrency prinese nekaj dobrega in ustvarjajo pozitivne priložnosti, kot tudi.

Intervju z umetnikom Kuno Goda, avtor "200 Bitcoins"

Od Bitcoin skupnosti izvedeli za mladega nemškega umetnika, ki je ustvaril umetnino zgleduje po naših najljubših cryptocurrency je Kuno Goda v središču številnih pogovorov, tako Bitcoin Examiner se odločili za pogovor z umetnikom.

Goda, ki je dobil navdih v Andyja Warhola "200 One Dollar Bills" ustvariti svoj kos "200 Bitcoins", dobil vsakdo govori o vplivu Bitcoin v drugem področju naše vsakdanje življenje, v svet umetnosti. Če želite preveriti celoten intervju, kliknite tukaj.

Črna puščica napoveduje 28nm 64Ghash Bitcoin ASIC

Podjetje Črna puščica je že ob prednaročila za svojo novo ASIC rudarstvu znebiti kodnim imenom "The Minion". Po spletni strani Ciol, blagovna znamka je pred kratkim odprla svojo spletno trgovino in je zdaj ob prednaročila. Prve pošiljke naj bi se zgodilo konec februarja 2014.

Preprosto Travel omogoča Bitcoiners izbirate 300.000 hotelov po vsem svetu

Platforma Preprosto potovanja se zdaj sprejema cryptocurrency, tako da tam imajo Bitcoiners zdaj možnost, da izberete eno od 300.000 hotelov po vsem svetu in uporabljajo svoje dragocene digitalne kovancev plačati za to.

Platforma je še vedno teče svojo novo Bitcoin program za plačila v beta fazi, ampak preprosto potovanje predsednik uprave Gregor Amon, zagotavlja ", da bo veliko izboljšav v prihodnjih tednih".

Boost VC ustanavljanjem celotno sejo plin na dan Demo 2013

Bitcoin Magazine je Presentat prvi Bitcoin-osredotočen zagonu seji pospeševalnika, ki ga programski Boost VC, Demo Day napredoval. Ta dogodek je delal kot diplomi za 17 novih podjetij, ki so se odločili za sodelovanje v programu inkubator.

Sedem obiskujejo ustanavljanjem so ustvarili izdelke, ki uporabljajo Bitcoin v različnih načinov in prejel 50.000 $ naložbe poleg številnih drugih ugodnosti.

Gliph dobi naložbe 200.000 $ za razvoj novih funkcij Bitcoin

Varno sporočanje aplikacija Gliph, ki ima vključevanje Bitcoin skozi Coinbase in uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje Bitcoins prek aplikacije za iOS, je pred kratkim dvignila veliko naložbo 200.000 $. Financiranje je bilo zavarovano z Tim Draper, ustanovitelj univerze Draper in partner v programu Boost.vc, ki Gliph udeležili.

Podjetje je bilo ustanovljeno v začetku leta 2012 kot šifrirani aplikacijo za sporočanje, letos pa so videli možnost povezovanja svoje storitve Bitcoin, da so vlaganja v ta sektor.

BitPagos kaže čudes Bitcoin do argentinske trgovce

BitPagos je ime povezano-Bitcoin plačila družbo za predelavo, ki je kar večina argentinskega šifriranega val. Južnoameriškega zagona, s sedežem v Argentini, je pred kratkim sodelovala v zadnjem razredu, ki ga program Boost.vc Accelerator.

Platforma se šteje za ustvarjalno alternativa za bančni pregrade, ki se stalno blokira velike transakcije, obsega preko mednarodnih izmenjav, kljub veliko povpraševanje. Podjetje je v celoti osredotočena na latinskoameriških trgih, s posebnim poudarkom na Argentino, pomagati, da bi Bitcoin v gospodarstvu države, brez potrebe po izmenjavi argentinskih pesov.

BTC-TC polkna $ 12 milijonov operacij zaradi zakonodajnih sprememb

BTC Trading Corp (BTC-TC), eden največjih borzah Bitcoin vrednostnih papirjev, je napovedala, da bo zaprl vse trgovanje s 7. Oktobra. BTC-TC je odgovoren za 101.000 BTC (enakovredno $ 12 milijonov), v deponiranih vrednostnih papirjev in 2.900 BTC ($ 350,000) v dnevne količine. Obvestilo družbe praksa "nedavne spremembe v virtualni valuti zakonodajnega okolja", kot razlog za opažnih operacije. Zapiranje Tudi LTC-Global,-litecoin nominirana izmenjavo vrednostne papirje Ethan Burnside, isti operater kot BTC-TC tudi teči.

Sorodne novice


Post ICO

Trije najboljši trenutki konvencije Bitcoin Europe v Amsterdamu

Post ICO

Končna različica BitLicense, ki jo je izdal finančni organ v New Yorku

Post ICO

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoinove fundacije

Post ICO

Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas

Post ICO

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Post ICO

Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico)

Post ICO

Člani seznama članov programa OkCupid zdaj lahko plačajo pristojbine z Bitcoins

Post ICO

Red Harbinger predstavlja Dopamin, prvo računalniško šasijo, namenjeno kriptografskim rudarjem

Post ICO

Kako mladi investitorji vidijo Bitcoin in svet kriptocurrency

Post ICO

Nov pristop: od ATM do Kiosk

Post ICO

Koinsetter razširi storitve po prevzemu kanadskega Bitcoinove izmenjave CAVIRTEX