Ničelne transakcije pri Coinbase, donacija za Coinpunk in sodna odločba z dobrimi posledicami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ničelne transakcije pri Coinbase, donacija za Coinpunk in sodna odločba z dobrimi posledicami

Ničelne transakcije pri Coinbase, donacija za Coinpunk in sodna odločba z dobrimi posledicami

Kot ponavadi, Bitcoin Examiner sega nekaj dni in vam pomaga, da se spomnite novico, da je narejen teden. Od novih Bitcoin storitev za sodno odločbo, ki je napovedal, da cryptocurrency se lahko šteje za "valuta ali oblika denarja", smo imeli nekaj zaseden dni.

Khan Academy začela sprejemati Bitcoin donacije

Sedaj lahko podpre znano delo Khan akademije s svojimi Bitcoins, skozi Coinbase. Kot večina od vas ve, Khan Academy je organizacija neprofitna, ki ponuja brezplačno izobraževanje za ljudi po vsem planetu. Skozi kakovosti spletnih učnih gradiv, kot so poučni video posnetke ali praktičnih vaj, dobave akademija osebno pomoč za uporabnike vseh starosti in porekla.

Že od samega začetka, so imeli pouk o matematike, znanosti in zgodovine. Toda že pred časom so dodali Bitcoin njihovih učnih načrtih, tako da nič več logično kot začeti sprejemati cryptocurrency donacije kot dobro.

CoinForest je nova popust Bitcoin trg

CoinForest želi biti spletna trgovina, ki dobi najboljše ponudbe za potrošnike in podjetja v cryptocurrency ekosistemu. Podobno kot Groupon, vendar z Bitcoins, kot On Bitcoin ga opisuje. Poleg povezanih Bitcoin blago in storitve, bo CoinForest tudi prodaja 3D storitve tiskanja, storitve spletnega izobraževanja, vse, kar potrebujete za razvoj programske opreme, in naj ne pozabi storitev za nova podjetja in spletnih podjetij.

Crypto Street je prvi sedežem v ZDA izmenjava altcurrency

Na voljo je nova izmenjava, ki lahko pretvorite Bitcoin, Litecoin in Feathercoin. Ime te storitve, ki se trenutno izvaja svojo testiranja beta fazi, je Crypto Street. Ta temelji Delaware izmenjava altcurrency je prvi svoje vrste, da se bo rodil v Združenih državah Amerike in se usmerimo vso svojo pozornost na teh prvih treh cryptocurrencies ki zbirajo nove uporabnike vsak dan.

Čeprav to ne pomeni Crypto Street je le izmenjava altcurrency, saj podjetja, kot bolgarski BTC-e obstajala že prej, je nova platforma opira na izvoru za uspeh: "ljudje, kot in zaupanje platformo, ki temelji ameriško-in, ki je trenutno kaj ponujamo za izmenjavo altcoin ", pravi Shamoon Siddiqui, ustanovitelj in direktor podjetja.

Casascius fizične Bitcoins dobili razpokan na DEFCON

V Defcon Raziskovalci Stits in datagram potrebno le 10 minut, da tresk sistem za Casascius Bitcoin prvič. Vendar pa je na konferenci hacker, strokovnjaki dejal, da z malo vaje, da bi lahko opomore zasebnega ključa enote Casascius v samo eno ali dve minuti.

Za ljudi, ki še vedno ne vedo, kaj je Casascius so ti fizične Bitcoins imajo malo kartico, vgrajeni v notranjosti, ki vsebuje digitalni valute denarnico povezan z računom z enako vrednostjo, kot je bil vgraviran na kovancu. Naprave so zaščitene s plastjo hologrami in 8-mestno kodo in to naj bi bilo zelo težko spreminjati z enim od njih, vendar letošnja DEFCON Konferenca je pokazala nasprotno. Preverite metode, ki so jih raziskovalci tukaj uporablja.

Mt. Gox sodeluje z Akamai in novim trgovanja motorjem

Mt. Gox je ta teden napovedal, da je zdaj podprt Akamai, vodilni platformi v oblaku, da varno "omogoča nobenih izkušenj na kateri koli napravi" in bo kmalu dal svojo novo trgovinsko motor, Midas, v akciji. Nove funkcije so se pokazale v obsežni posodobitvi objavljene na spletu z izmenjavo.

Po navedbah družbe ", obstaja veliko stvari dogaja prav zdaj na Mt. GOX (...), ki so pomembne za naše stranke po vsem svetu in v Bitcoin skupnosti". Platforma obravnavati tri glavna vprašanja v tej posodobitvi: "hitrost spletnega mesta in varnost, prihajajoče valute integracije in administrativne težave z nanašanjem in odvzem valuto". Izvedite več o spremembah v Mt. Gox tukaj.

VC3: Bitcoin ureditev konferenca zgodi, 14. Avgusta

Zvezna pristop k ureditvi novih tehnologij za prenos denarja. To je glavna tema prvih virtualnih valut konferenca o skladnosti (VC3), ki se dogaja na 14. Avgust, v New York City Bar Association. Dogodek, ki ga je National Denar Oddajniki združenja gosti, bodo imeli posebnega gosta: James H. Freis, nekdanji direktor za izvrševanje mreže za finančne zločine, znan tudi kot FinCEN.

VC3 bo zlasti koristno za člane industrije, ki morajo biti razsvetljeni o novih pravilih: virtualna valuta podjetniki morajo zdaj izvajati programe za preprečevanje pranja denarja, dobili državno licenco in se registrirati FinCEN. V nasprotnem primeru, bodo obrnjeni kazenskih ovadb.

Zakaj Bitcoins so dražje v Argentini

Po Coindesk, ljudje, ki živijo v Argentini plačujejo več za svoje Bitcoins kot uporabniki, ki živijo v Združenih državah Amerike. Razlog? Letna stopnja inflacije v višini približno 25 odstotkov je kar jim obrnili hrbet svoji nacionalni valuti. Uradne številke postavite letna stopnja inflacije v državi na približno 10%, vendar pa je zasebni ekonomisti ocenjujejo, da je več kot dvojno.

BtcTrip je novico, da svojim strankam

BtcTrip, spletna platforma, ki omogoča nakup letalske vozovnice s svojimi Bitcoins, se pripravlja na začetek tri nove storitve. Bitcoin Examiner pogovarjali z CEO Martin Fernandez in nam je povedal, da je zagon "se seli na višjo raven" z razvojem programov "Rent a Car & Hotel", "BtcTrip Miles in točke" in "BtcTrip Surfanje".

Po njenem začetku julija, "BtcTrip je prejel izjemno dobro, ki ga skupnost". Po prvih dveh tednih v poslu, platforma registriran razcvet v poslovanju. "Začeli smo z gibanjem, ki bo povečala, dan za dnem, ki ga navdušenih komentarjev in podporo iz Bitcoin skupnosti", je še dodal. Seveda, to pomaga, da je "glavni akterji, kot BitInstant ali Fundacija Bitcoin" pomagajo spodbujati podjetja, ki ga dobili vstopnice v BtcTrip, predvsem zaradi svojega novega poslovnega potovanja računu.

CoinTerra ekipe gor z Open-Silicon

Bitcoin Magazine poročali ta teden, da CoinTerra izbran odprtega Silicon njihovo ASIC in razvojni partner. Kot polprevodnikov inženirsko podjetje, CoinTerra išče Bitcoin rudarskih rešitve s pomočjo Asics, da bi proizvodnjo visoko kakovostnih žetonov za prilagojene Bitcoin rudarskih rešitev.

Coinbase napovedal mikro transakcije brez pristojbin

Ko je pred kratkim napovedala trenutek Bitcoin transferjev za preverjene uporabnike, Coinbase začela novo funkcijo: off blockchain mikro transakcije med računi platforme. In najboljši? Te operacije zaračuna nič pristojbine.

Prvi "uporabnik", da bi poskušali na novo funkcijo je Coinbase CEO. Brian Armstrong sam pošlje 1 Satoshi (0,00000001 Bitcoin). V skladu z izjavo, objavljeno na blogu platforme ta ponedeljek (5), je bila operacija zelo hitro: je prišel takoj, je bilo potrjeno, takoj in, kot že veste, da je stala nič pristojbin.

Coinpunk zmaga štipendijo fundacije Bitcoin bi potrdil

Coinpunk, open source in samogostovanja "naredi si sam" Bitcoin denarnico, ki lahko deluje na svojem strežniku, je pred kratkim dobil štipendijo, ki ga Bitcoin fundacije bi potrdil - drugega letošnjega leta - in bodo dobili veliko vsemi funkcijami novo različico.

Čeprav Coinpunk je še vedno v fazi razvoja, lahko prvi uporabniki in nekateri razvijalci, proizvajalci denarnice strojne opreme in druge organizacije, ki že imajo nekatere značilnosti svoji trenutni različici. Ustvarjalca storitve, veteran zagon ustanovitelj Kyle Drake, ne more dati nobenih rokov za projekt, vendar upa, da bo lahko javnost novo različico do konca poznega poletja.

BitWall agregati Bitcoin mikro plačila za digitalne vsebine

Na voljo je nova Bitcoin storitev začenja ta mesec: BitWall bo omogočil svojim uporabnikom prodajo nizko vrednost digitalne vsebine s priljubljenih cryptocurrency vsakogar. Družba s sedežem v San Francisco namerava združiti mikro plačila, da bi zmanjšali težo pristojbinami za kupce.

Zelo majhne transakcije (običajno šteje mikro, ko so vrednosti okoli $ 1) je bil tako zapleten značilnost področju spletnega e-poslovanje, še posebej, ko govorimo o digitalni monetizacijo vsebin, kot so aplikacije ali mobilnih iger. Bitcoin že zaračunava manjši strošek, kot so kreditne kartice - v okolici 0,0005 BTC, kar je enako približno pet centov v ameriških dolarjih po trenutnem tečaju -, vendar BitWall želi, da bi ta posel še bolj koristno za uporabnike z združevanjem več mikro plačila Bitcoin.

Aktovko pretvarja spremembo žep v Bitcoin

Ustvarjalci novega robotsko aktovko, ki lahko pretvorite denar v Bitcoin predstavil napravo na hekerski konferenci Defcon v Las Vegasu. Coindesk reportedthat Raspberry Pi-pogon naprava dovoli uporabnikom, da svoje drobiž v režo za kovance in v zameno so prejeli QR kodo natisnjena na prejemu papirja, ki bi jih lahko uporabili za odkup njihovih Bitcoins.

Po besedah ​​enega od razvijalcev, je bila kovček za povečanje ozaveščenosti o Bitcoin. Stroški Kovček okoli 250 $ za izgradnjo in poleg računalnika Raspberry Pi, je mobilni modem 4G.

Sodna odločba o Bitcoin mogoče odpreti "široko precedens"

Če je kaj dobrega prihaja iz sheme Ponzi ki jo je ustanovila Trendon brivniki - bolj znana v cryptocurrency svetu kot "pirateat40? - je odločitev sodnika, Texas, ki je pred kratkim odločilo, da "Bitcoin je valuta ali oblika denarja", kar pomeni, da lahko Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC), iti naprej in toži osumljenca.

Lahko preverite dokument, ki ga je severno-ameriškega sodnika tukaj podpisan. V tem memorandumu, sodnik Amos L. Mazzant naredi analizo primera glede Bitcoin Savings in Trust (BTCST), je "poslovanje", ustanovil in upravlja brivnikov.

Bitcoin Examiner govoril z Marco Santori, predsednik odbora za regulativne zadeve na theBitcoin fundacije, o tem vprašanju. Med drugim je odvetnik je dejal, da bi mnenje sodnik Mazzant je odprla pot za spremembo v svetu cryptocurrency. "Praktično, čeprav, odvetniki, sodniki, oblikovalci politik in regulatorji mogoče pričakovati, da jo uporabite kot zelo široko precedens. Na primer, lahko finančni regulator jo uporabljajo za podporo svoje stališče, da Bitcoin izmenjevanje sme zahtevati dovoljenje za prenos denarja. A odvetnika lahko jo uporabite pri prepričati sodnika v drugo državo, ki je imel svoje stranke ukraden Bitcoins realnem svetu vrednost, ki bi podpirala odškodninski zahtevek. Posledice so daljnosežne, "je pojasnil.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin posojila proti Fiat posojila

Post ICO

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Post ICO

Blockchain spremeni naše navade v prehrani in medicinske izkušnje

Post ICO

Tri Bitcoin tatvine, Gyftov novi program Točk in donacije za žrtve tajfuna

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Hrvaška meni, da je Bitcoin zakonit - 45 članov švicarskega parlamenta želi isto

Post ICO

CEO Sberbank podpira Bitcoin in poziva Rusijo, naj se ne bo več borila

Post ICO

Dva kanadska podjetja želita začeti revolucijo: izpolniti debetne kartice Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

GAW Miners Attorneys Potrjuje SEC preiskavo

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Rodolfo Andragnes: LaBITconf bo edinstvena priložnost za domačine, da se srečajo z velikimi fanti v Bitcoinu