VeriCoin ima rad Bitcoin, IBM hvali blokažo in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

VeriCoin ima rad Bitcoin, IBM hvali blokažo in še več

VeriCoin ima rad Bitcoin, IBM hvali blokažo in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden zaokroži navzgor. Oglejte si najbolj pomembne novice preteklega tedna.

Bitcoin izmenjavo Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Po zagonu svojo pot leta 2011, je Kraken izmenjava postala ena izmed najbolj priljubljenih in razširjenih Bitcoin izmenjav v omrežju.

Družba s sedežem v San Francisco je priljubljena med poklicnimi trgovci zaradi svoje inovativne funkcije, hitro izvršbe, visoka varnost in izjemno podporo.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Lahko spyware povezavo Bitcoin transakcije na naslove?

Po taksist incident na italijanski spyware podjetja taksist Team, je bilo postavljeno vprašanje o tem, ali se Bitcoin transakcije lahko povezana z naslovi. Zlasti so brezpilotna letala, ki se lahko namesti spyware prek brezžičnih omrežij videli, da je potencialna nevarnost za Bitcoin omrežja anonimnosti.

Po eni strani bi to lahko imelo prednosti, saj bi to omogočilo vlade in oblasti, da bi izsledili kriminalno dejavnost, ki vključuje Bitcoin.

Vir: NewsBTC.com

CEX.io vzpostaviti storitve menjave cryptocurrency v Latinski Ameriki

 

Bitcoin bodo uporabniki v latinskoameriških končno imajo svoje lastno zelo izmenjavo storitev, zahvaljujoč prizadevanjem CEX.io in AstroPay, katerim so združili skupaj, da ponudijo lokalne vplačila in izplačila valuta računa prek Latinski Ameriki.

Do sedaj je bilo težko Latinski Američani za uporabo Bitcoin zaradi omejene zagotavljanje lokalnih storitev. Podjetja so si za cilj ponuditi novo storitev v Argentini, Braziliji, Urugvaju, Čilu, Mehiki, Kolumbiji in Peruju.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Coins.ph začenja peer-to-peer Bitcoin aplikacijo za jugovzhodni Aziji

Bitcoin storitve podjetja Coins.phhas začela Teller, aplikacijo za mobilne naprave, ki se ujema svoje stranke, v Indoneziji, na Filipinih in na Tajskem prek blockchain kot način lažjega finančnih storitev.

Uporabniki pripovedovalec, ki želijo dostop do sredstev za mobilni telefon top-ups in nakazil, na primer, lahko uporabite aplikacijo za iskanje tretje osebe prodajalec sprejeti lokalno valuto, kar kupec dostop do digitalnega denarja.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor tveganega kapitala

Guess, ki najhitreje rastoče področje financiranja zagona je? Pravzaprav, če ste prebrali naslov, potem že veste, da je Bitcoin.

Financiranje povezanih Bitcoin ustanavljanjem eksplodiral z medletno 151% od leta 2012, s čimer cryptocurrency do roba iz druge vroče investicijskih sektorjev kot photosharing (145%), fizičnega skladiščenja (149%), in potovanja v vesolje (141%). Ja, dejansko vesolje potovanja.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin nikoli ne spi: Kako Dan Morehead Pantera Capital je trguje digitalno valuto

Redni naslovi iz odmevnih Bitcoin (BTC), tatvin in pravno vprašljive dejavnosti bi lahko otopela apetit nekaterih institucionalnih vlagateljev za digitalne valute, vendar Dan Morehead ima staviti prihodnost svojega hedge sklada na njih.

"Vrednost Bitcoin, če bo uspešna, je veliko večja od tveganja negativna," je povedal ustanovitelj in izvršni direktor Pantera kapitala. "Zdi se, da je asimetrična priložnost."

Vir: TradersMagazine.com

UK varuh opozarja na "uradnih" e-poštna sporočila, ki se skrivajo Bitcoin izsiljevalska

Ne odpreti, uradno išče sporočilo! Morda bi bilo virus, glede na National goljufijam Intelligence Bureau (NFIB). Britanski varuh je izdala opozorilo o novem valu Bitcoin izsiljevalska.

Napadov zlonamerne programske opreme so povezane s kripto pod krinko sporočili iz britanske vladne agencije in znanih podjetij, kot so British Gas, Ministrstvo za pravosodje in notranje zadeve Združenega kraljestva.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

PayPal vstopi v krasni novi svet motnje denarja

PayPal je kar pljusk na vogalu 43. In Broadwaya zjutraj. Zunaj sedeža Nasdaq, je bila družba podarjamo kavo in krofe, in urejanjem za mimoidoče, predvsem turistov na Sparan julij dan, da so njihove slike ometane gor na velikem krožnem digitalnim prikazom borze.

Javnost sovpada z zoperstavili ponovnemu PayPal Holdings Inc je kot javne družbe v ponedeljek, po 13 let preživel v eBay Inc. Imperija.

Vir: WallStreetJournal.com

Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine začenja v 70 državah

Rusija, Kitajska, Indonezija in Brazilija, so le nekatere od držav, ki lahko zdaj uporabljajo prvi peer-to-peer izmenjavo Bitcoin na svetu. Decentralizirani platforma Coinffeine je pravkar začela v več kot 70 državah, dva meseca po sprostitvi svojo "tehnični predogled" različico.

Čeprav Coinffeine ponuja izkušnje, podobno tradicionalnih borzah pri nakupu Bitcoin, ki jih uporablja lokalne plačilne procesorje za vodenje poslov valutnih Fiat.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

BitX postavlja v financiranje Serija A 4 milijone dolarjev

Z veseljem sporočamo našim 4 milijone dolarjev serija A financiranja okroglo vodstvo s strani skupine Naspers, s svojo plačilno hčerinske družbe PayU. Naše obstoječe investitor, Digital Valuta Skupina Barry Silbert je sodeloval tudi v krogu.

V zadnjih 12 mesecih smo videli neverjetno rast in sodelovanje v vseh trgih delujemo v, in sedaj imamo največji nastajajoči tržni odtis koli cryptocurrency družbe, z našo platformo, ki je na voljo več kot pol milijarde potrošnikov razširila po ključnih trgih v jugovzhodni Aziji in Afriki.

Vir: BitX.co

Gates Foundation gledaš Bitcoin tehnologije za pomoč revnim

 

Kosta Peric, namestnik direktorja za finančne storitve za Poor pobude v Melinda in Bill Gates Foundation, ve stvar ali dve o finančnem sektorju. In ima precej dobro predstavo o tem, kako se finančno storitev se lahko uporablja za pomoč revnim.

Peric, ki je vodilni prizadevanja Gates Fundacije za zagotavljanje prikrajšanim ljudem z dostopom do finančnih storitev. Med drugim je Gates Foundation je v sodelovanju s partnerji v Afriki in Aziji, da razvijejo digitalne denarnih sistemov.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

OpenBazaar: Mi smo usmerjeni na 21% eBay trgovci, ki so nezadovoljni

Večina posameznikov, ki so slišali za OpenBazaar se zdi, da verjamejo, da je nič več kot naslednjo različico Silk Road, vendar razvojne ekipe v ozadju projekta razmišlja veliko večja, kot je.

Čeprav je osnovna ideja OpenBazaar je ustvariti odprt, necenzuriran trg, to ne pomeni, da se bo uporabljal samo za droge in drugih dobrin, ki se pogosto prodajajo na darknet tržnic. Pravzaprav se zdi, da je OpenBazaar ekipa vidi programske opreme kot uporabna alternativa pravnih, centraliziranih trgov, kot je eBay in Amazon.

Vir: MiningPool.co.uk

Bitcoin v Buenos Aires - Argentinski kripto revolucija

Iz avtokratskega vodenja, ki so pretresli infrastrukture v državi, kot so temni nevihta v svetlih dosežke na področju umetnosti, znanosti in, seveda, športne: Argentina je veliko prestala. Toda strastni državljani v Argentini, predvsem ljudje iz Buenos Airesa, so vedno tam, da vas pozdravim z odprtim srcem.

Vzemimo na primer La Boca, kjer vas bo pozdravil z glasbo in ritmično tango, medtem ko je skozi svojo barvitostjo kositra domovih.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Blockchain revolucija dobi potrditev v raziskavi Wall Street

Bitcoin podporniki trdijo, programsko opremo, ki omogoča digitalno valuto mogoče bi pospešila trgovanje na Wall Streetu. Nova raziskava kaže, finančnih strokovnjakov-storitve so na krovu.

Greenwich Associates je pokazala 94% vprašanih blockchain - s knjigo, ki poganja Bitcoin - lahko se uporablja na področju financ, glede na poročilo, ki se sprosti v sredo. Programska oprema je touted kot način za pospešitev in poenostavitev, kako se trguje z vsem, od zalog do posojil in izvedenih finančnih instrumentov obdelujejo.

Vir: Bloomberg.com

Zakaj bo Generation Z zagotovo objemu Bitcoin

lahko predstavljate svet brez fizičnega denarja? Svet, v katerem mi ne bi bilo treba opravljati račune in kovancev v naših žepih in denarnicah? Generation Z lahko.

Svet, kjer je denar, ki izključno iz številk v digitalni zapis je naravno samo za današnje otroke. Nova raziskava je pokazala, da več kot četrtina starši dajejo digitalno valuto za svoje otroke, ki so jih nato porabijo v igrah, kot Minecraft in Moshi Monsters ali nakup glasbe na iTunes.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

BitMesh: Delež pasovne širine za Bitcoin

BitMesh je platforma, ki omogoča uporabnikom, da delijo svoje pasovne širine in internetne povezave z drugimi v zameno za Bitcoin. Brez sodelovanja tretjih oseb depozitni ali pogodb, lahko uporabniki dosežejo medsebojnega pogajanja za oblikovanje cen in delijo internet svobodno in poceni.

Razvoj ekipa BitMesh je že razvil delujoč prototip, v katerem lahko uporabniki vzpostavitev BitMesh strežnik na maline pi in povezati več strank z njo.

Vir: BitcoinMagazine.com

Bitphone začenja prvi Bitcoin prijazno digitalne telefonske storitve

Bitphone je pravkar začela novo storitev, ki omogoča Bitcoiners, da bi globalne klice z uporabo digitalnega valuto. Bitcoin javnih telefonov, je zdaj na voljo v beta, uporabniki pa lahko že registrirali in preizkusite novo storitev.

Bitphone se ne skriva njen glavni cilj, saj podjetje želi tekmovati z digitalnim komunikacij velikan Skype, ki omogoča svojim uporabnikom, da uporabljajo storitve na računalniku ali prenosni računalnik, poleg tega ponuja tradicionalno temeljijo na telefonskih storitev.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Winklevoss dvojčka datoteke dokumentacijo za delovanje Gemini Bitcoin izmenjavo

Vlagatelji Tyler in Cameron Winklevoss začetku tega tedna vložil dokumentacijo za upravljanje z izmenjavo Bitcoin imenovani Dvojčka tako individualnih in institucionalnih vlagateljev v državi New York, predstavnica je dejal v petek.

Dvojčka, najbolj znana po obtožuje Facebook Inc ustanovitelj Mark Zuckerberg krajo svoje ideje, želijo, da bi valute mainstream digitalni v Združenih državah Amerike.

Vir: Reuters.com

Bitcoin lahko izumrejo iz lastne "vojne"

0 Bitcoin, tehnologija virtualna valuta, ki je sestavljen iz skupnosti vabljiv naložb v vrednosti več sto milijonov dolarjev, si prizadeva, kljub vedno tej vojni.

Ta konflikt se lahko zdi kot manjše stvari od zunaj. Non-Bitcoiners bo videti kot kup ljudi, ki se prepirali preprosto zadevo številk. Ampak, dejansko, bi to "nepomemben" nestrinjanje ima pomembne gospodarske posledice in celo dal sam obstoj virtualne valute v nevarnosti.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kanadska agencija za prihodke: Bitcoin šteje kot tuji sklad ali premoženja za davke

Agencija Kanadski Prihodki v zadnjem času je navedeno v oddelku 233.3 Zakona o dohodnini, ki so Bitcoin in drugih digitalnih valute šteje "posebne tuje lastnosti" in jih je treba obravnavati kot tujih sredstev ali neopredmetenih lastnosti.

Pravila dokumenta Zakona o davku od dohodka določa, da tuji lastnosti, vključno Bitcoin, ki presega vrednost 100.000 $ CDN je treba navesti z davčno obliko, imenovano T11135, da obvesti o znesku Bitcoin, ki jih imajo za posameznika ali organizacije.

Vir: BitcoinMagazine.com

NASDAQ zaobljube, da bo prva izmenjava uporabe blockchain tech Bitcoin je

1 Vedno večje število podjetij, tehnoloških razvijalci in raziskovalci so se obračajo k Bitcoin za tehnološki navdih.

To bi moralo priti kot ne presenečenje določenem Bitcoin je dramatičen porast in dejstvo, da je bilo opravljeno nekaj, kar bi bilo skoraj nepredstavljivo šele pred desetletjem: o ugotovitvi vse digitalno peer-to-peer valuto.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

DigitalBTC kupuje 10,1 milijona $ v Bitcoin kljub izgube

Avstralski cryptocurrency podjetje DigitalBTC kupil $ 10.1m vredno Bitcoin v Q2 tega leta, zadnje četrtletno poročilo družbe razkriva. To pomeni, da je znesek Bitcoin je podjetje kupljeno v zadnjih 12 mesecih za skoraj 29.7m $.

Poročilo tudi kaže DigitalBTC - prvi kripto podjetje na seznam na avstralski borzi vrednostnih papirjev (ASX), v skladu z Digital CC Limited - zaprl četrtino s popisom $ 1m v Bitcoin.

Vir: Coindesk.com

IBM meni blockchain je "elegantno rešitev" za internet stvari

2 to ni novica, da IBM je bil raziskati Bitcoin tehnologijo in njene aplikacije. Vendar pa je računalniški velikan zdaj izdal novo poročilo, ki trdi, da bi lahko blockchain bo težko pričakovana rešitev za logističnih vprašanj v zvezi z razvoj interneta stvari.

V bližnji prihodnosti bo naše vsakdanje življenje eksponentno interakcijo z "mrežo milijard inteligentnih naprav," IBM napoveduje.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Nekateri vozniki Uber sprejemamo nasvete Bitcoin

Eden od glavnih zgodb Bitcoin v zadnjem tednu je bilo na to, ali je uber namerava vključiti plačila Bitcoin v prihodnosti. Ker je namignil na prvi, ki je Bitcoin vključitev na seznam opravil, uber hitro odločila, da bo boj to izjavo z uradnim sporočilom za javnost. Kljub temu, da se ne držimo uber voznikom zbiranje nasvetov Bitcoin.

Čeprav uber je eden izmed najbolj priljubljenih na svetu - in osovraženih - decentralizirana storitev Ravno danes, njihova izbira načinov plačila udari toliko ljudi, kot je dokaj nenavadno.

Vir: DigitalMoneyTimes.com

Mike Tyson je naslednji Bitcoin podjetnik?

3 boksarski prvak Mike Tyson se je pravkar objavila svoje načrte za začetek novega Bitcoin bankomat v avgustu 2015. Športni legendi delijo novice prek Twitterja v soboto.

"Spreminjanje načina dobili spremembe" je slogan, ki ga Tyson izbrali. Cvrkutati vključuje tudi spletni naslov, kjer boste lahko izvedeli več (vendar ne veliko več) o športnika Bitcoin prizadevanj.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Sorodne novice


Post ICO

Diverzifikacija v dragocenih kovin in Bitcoin

Post ICO

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Post ICO

Chicago sodnik zamrzne sredstva, ki pripadajo Mt. Gox American affiliate

Post ICO

Open Source Pocket Cooper sedaj na iOS

Post ICO

Wall Streets Queen of Commodities: Bitcoin tech je prihodnost

Post ICO

Dva čedna denarnica Bitcoin za napravo Android

Post ICO

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Post ICO

Cena Bitcoin se dviguje, medtem ko je Mt. CEO Gox zagotavlja, da je še vedno na Japonskem trdo delati

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Michal Handerhan: BitcoinShop.us raziskuje plačila Litecoin in odraža presenečenja za praznike

Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Post ICO

CoinTerra prikazuje inovativno zasnovo modela TerraMiner