ZDA segrevajo na Bitcoin, Coinbase doseže svojo mejo in ciprska univerza prevzame vodilno vlogo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

ZDA segrevajo na Bitcoin, Coinbase doseže svojo mejo in ciprska univerza prevzame vodilno vlogo

ZDA segrevajo na Bitcoin, Coinbase doseže svojo mejo in ciprska univerza prevzame vodilno vlogo

V tej nori teden za Bitcoin je bilo veliko dobrih in slabih novic. V zadnjih sedmih dneh, cena Bitcoin je skyrocketedand, če bomo mislili, dosegla $ 500was velik posel, skupnost ni mogla verjeti, ko je vrednost hrani narašča.

S tem uspehom, ki jih obravnav v Washingtonu, veliko novih podjetij in institucij, predvsem spodbuja (glej to thisand), je pokazala, da so zdaj sprejema cryptocurrency. Oglejte si vseh velikih dogodkih v zadnjih dneh s pomočjo Bitcoin preizkuševalca Weekly Round Up.

Spletna trgovina Apple ugasne Bitcoin aplikacijo Coinbase

Apple se je obrnil proti aplikacijo Bitcoin... Spet. Manj kot mesec dni po Coinbase začela svojo novo aplikacijo za iOS, je spletna trgovina družbe osno storitev.

Po Coinbase, je bila sprejeta odločitev izključno Apple. Povezava, ki bi običajno vodi do strani aplikacije zdaj preusmerja uporabnike na glavno iTunes strani. Uporabna aplikacija dovoljeno takojšnjo sinhronizacijo s spletno račun uporabnikov, varno shranjevanje cryptocurrency da bo še vedno na voljo za uporabo kjerkoli.

Celoten članek

KnCMiner naredi 3 $ v samo štirih dneh

Po začetni odpremo svoje prve Jupiter rudarskih ploščadi v začetku oktobra, je KnCMiner pred kratkim naredila ogromno količino denarja v samo štirih dneh, prodajo $ 3 milijone vredno Bitcoin rudarske opreme.

To je zelo aktivno obdobje od prodaje se je zgodilo med 7. In 10. Novembrom, v skladu s Coindesk. To je bilo v teh dneh, da je cena Bitcoin je poplavo, zaradi česar se proizvajalec s sedežem na Švedskem za prodajo iz Saturn in Jupiter ploščadi. Družba je prevzela tudi največje možno število prednaročil.

Celoten članek

Intervju z Jason Williams, od Bitcoin avstralska zveza

Bitcoin ima novo skupino predstavnikov v Avstraliji in zdaj je res uradno. Ni na neprofitna Bitcoin zveza Avstralije je bila ustanovljena 23. Oktobra in se že delajo za ozaveščanje v državi. Cilji organizacije uskladiti s tistimi, ki jih je Fundacija Bitcoin spodbuja, kot nova institucija, obljublja, da bo delo, da bi dobili Bitcoin priznana na vladni ravni prek bodočih dogodkih in drugih pobud.

Predsednik društva, Jason Williams, se pogovarjali z Bitcoin preizkuševalca o tem novem izzivu in naslikal trenutno sliko vpliva Bitcoin je v Avstraliji. Preverite celoten intervju.

ASRock napoveduje dve novi matične plošče prilagojene za Bitcoin rudarjev

ASRock je nedavno spremenila v prvi mainstream proizvajalca, da se pridružijo Bitcoin skupnosti: družba je izdal dve novi matične plošče, ki so namenjeni za rudarstvo Bitcoin, poroča VR-Zone. Obe plošče prihajajo s skupno šest PCIe reže, od katerih je ena x16 reža PCIe 3.0, medtem ko drugi je pet PCIe 2.0 x1 reže. ASRock je metanje v dve dodatni tiripolni priključke za več moči.

New York država meni, da je oblikovanje "BitLicenses"

"BitLicenses" je lahko začetek razvoja posebnega okvira, ki bi lahko v bližnji prihodnosti, uredila Bitcoin na pravilen način. To je ime dovoljenj New York State Department of Financial Services (NYDFS) namerava izdati za podjetja v dejavnosti virtualne valute prenosa denarja.

Oddelek pričakuje, da bi razpravljali o tej možnosti v prihodnji obravnavi o virtualnih kovancev, katerih datum je treba še določiti. Nedavna dokument, ki ga NYDFS sprosti potrjena "javna obravnava bo preučila povezavo med predpisov za prenos denarja in virtualne valute".

Celoten članek

Hong Kong monetarni organ ne bo urejal Bitcoin

Kitajski Banking regulatorna komisija in Hong Kong monetarni organ (HKMA) ne bo urejal Bitcoin. V zadnjem času Bitcoin Examiner govoril o tej možnosti, je komisija še vedno videti v uredbo in morebitne okvir. Vendar pa je HKMA javno napovedal, v tem času, ki Bitcoin ne pripada njeni pristojnosti.

Podatki so razkrili prejšnji petek (15), ki ga izvršilni direktor organa, Norman Chan, ki kotira na Geek imperija prek članku Brian Cohen objavljena. Čeprav ima ta institucija Hong Kong odgovornost "spodbujanje stabilnosti in celovitosti finančnega sistema, vključno bančnega sistema", da ne bo reševanje ureditev Bitcoin.

Celoten članek

Bitcoin ustanavljanjem dobite malo pomoči od Silicijevi dolini

povezane Bitcoin-ustanavljanjem bodo imeli priložnost, da se del novega in izključno pospeševalnika programa, ki ga Plug ustvaril and Play Tech Center, je investitor semena v PayPal s treh različnih lokacijah v Silicijevi dolini. Pobuda bo udarec, v januarju 2014 s prvo skupino 10 podjetij, ki bodo lahko izvedeli več v naslednjih treh do šestih mesecev.

Plug and Play sedež Tech Center v Sunnyvale (Kalifornija), bo gostil program Bitcoin, ki namerava zagotoviti naložbe semena za 25.000 $ za vsakega zagona v zameno za lastniški delež pet odstotkov. Toda, "v posebnih primerih", program se lahko podeli največ do 100.000 $.

Celoten članek

Išči izmenjavo datotek motorji traja do temno spletu in Bitcoin pobegniti Hollywood

Filesharing indeksiranja strani, ki delujejo kot iskalniki za piratstvo povezave jemljete na temno spletu pobegniti krempljem lastnikov avtorskih pravic, The Guardian poročali ta teden. "Nova piratstvo indeksiranje stran financira izključno Bitcoins, NewsNab +, je ustanovil trgovino znotraj omrežja Tor (...), ki uporablja svojo anonimnost zaščititi mesto in identiteto spletnega piratstva je iz spora z lastniki avtorskih pravic in njihovih predstavnikov, kot so združenja Predlog slika America ", članek dodaja.

Britanski spletni kriminal enota skrbi Bitcoin izsiljevalska

je odkril Nacionalna agencija kriminala (NCA), prek spletnega kriminala enoto, novo množično-spam prevara, da je ciljanje žrtev v Združenem kraljestvu, "zaklepanje" njih iz svojega lastnega računalnika s programom šifriranja in gospodarstvo je za odkupnino v zameno za Bitcoins.

Zaradi velikosti prevara, je agencija izdala opozorilo o phishing e-poštna sporočila, da se zdi, da je treba poslati s strani bank in drugih finančnih institucij, zlasti za mala in srednje velika podjetja. PNO ocenjeno prevara kot "pomembno tveganje", vendar pa so e-poštna sporočila so lahko doslej dosegla deset milijonov uporabnikov računalnikov.

Celoten članek

Popotniki BOX vam omogoča izmenjavo valut ostanke za Bitcoin

Potnikom BOX je stroj, podoben bankomatu, ki Oglejmo si izmenjujejo svoje devizne ostanke za Bitcoin, tako da lahko res ta denar kasneje ne da bi šel nazaj v določeni državi ali odpadkov veliko deviznih pristojbin. Prvi je bil že postavljen na letališču Atatürk v Carigradu, Turčije največje mesto in to je uspeh.

Celoten članek

Ricin poslan dopis predsednika ZDA povezan z trgovcu Silk Road je

Združenih držav za domovinsko varnost opredeljena eden od osumljencev, ki letos poslanih-strup šivajo pisma predsednika Baracka Obame, kot prodajalec drog, ki se običajno upravlja na Bitcoin-izključno nezakonito trgu Silk Road.

Informacija je bila vključena v sporočilu, poslanem naslovljena na odboru senata, ki je pred kratkim zahtevala informacije o tveganjih in koristih cryptocurrency, v obravnavi, ki je potekala prejšnji ponedeljek (18).

Celoten članek

Nova Subway trgovina se nahaja na Slovaškem sprejema Bitcoin

Po dveh Subway trgovin začela sprejemati Bitcoin na različnih celinah, je cryptocurrency dosegel tretjo Subway etablishment. Najnovejša lokacija je v Bratislavi na Slovaškem, poroča Coindesk. Trgovina je Benn sprejema Bitcoins od 13. Novembra, ko je bilo prvo plačilo registrirana.

BitPay razkriva novo Bitcoin trgovca imenik

Plačilo procesor BitPay se je napovedala nov in zelo uporabna funkcija, še posebej zdaj, ko so prazniki, ki prihajajo: a Bitcoin trgovca imenik, ki ga lahko obiščete tukaj.

Novost BitPay ponuja ugledne vir za informacije o Bitcoin prijaznih trgovcev in bo verjetno v veliko pomoč za prodajalce, ki zdaj lahko integrirajo svoj imenik njihovega plačila procesorja. Storitev Platforma ponuja tudi seznam neprofitnih organizacij, ki si lahko pomagajo s svojimi Bitcoins.

Celoten članek

Slavni "Bitcoin pice" so zdaj vredne 6 milijonov $

Zgodba o "Bitcoin Pizze" morda nekega dne bo cryptocurrency legenda, vendar je preveč resnična, da prezreti za zdaj. Se spomniš, ko 18. Maja 2010, Laszlo Hanyecz (s stalnim prebivališčem v Jacksonville) napovedala Bitcointalk.org bi mu plačal nekdo 10.000 BTC mu odredi dve pice? No, v tem času, 10.000 Bitcoin je vreden 25 $.

Glede na poslovne Insider, štiri dni kasneje, dolžan in Hanyecz Bitcointalk.org uporabnik "jarcos" objavil dokaz: dva "Dela" pizze iz Papa John je. Danes Bitcoin cena znašala več kot 600 $, kar pomeni, da je pica zdaj vredna več kot 6 milijonov $.

BtcChina ščiti naložbe v višini 5 milijonov $

Z Bitcoin cena naraščajoče in število uporabnikov, ki rastejo na dnevni osnovi, največji svetovni izmenjava Bitcoin obsega, BtcChina samo zavarovano vrsto A naložbe v višini 5 milijonov $, od Lightspeed Kitajske partnerji in Lightspeed Venture Partners.

"Ta investicija je velika potrditev, da naše ekipe na BtcChina, in nam bo omogočilo, da bo inovacij, da postane najboljši Bitcoin podjetje na svetu. Bomo še naprej gradili najbolj zanesljivo in varno Bitcoin trgovalna platforma za kitajski trg, da ponujajo velike storitve za stranke in da imajo globalni vpliv na Bitcoins ", je dejal predsednik uprave borze, Bobby Lee.

Celoten članek

Lažne "free Bitcoin generator" ponudba vodi do zlonamerne programske opreme

Online scammers so začeli uporabnike prelisičijo izpolnitvijo spletne ankete z obljubami o "zastonj" Bitcoin, ki proizvaja programsko opremo. Po pomoč Net Security, so ponudbe razglasi preko Youtube videov, pastebin delovnih mest in promocijskih mestih, in ko se je izrecno navedeno, da bi dobili generator Bitcoin ne boste imeli, da izpolnite anketo, boste morali plačati za premium račun v za prenos datoteke.

Je Bitcoin osvajanje oblasti v ZDA?

Po odbor Senat Združenih držav Amerike so imeli možnost spoznavanja Bitcoin med dvema obravnav ta teden v Washingtonu, kar je mogoče reči o prihodnosti cryptocurrency? No, to je odvisno, kdo je odgovor na vprašanje, čeprav se zdi, da je odprt za koristi Bitcoin veliko organov.

V ponedeljek (18), na dan prve obravnave, se besede "legitimne finančne storitve" so dejansko vrgli na cryptocurrency, zaradi česar vrednost Bitcoin je letijo v nebo.

Celoten članek

Coinbase doseže mejo odkup in "zadrži" dejavnost

Se spomniš, ko nazaj v aprilu izmenjava Mt. Gox utrpela več težav zaradi visokih ravni povpraševanja? No, podobno stvar, ki je pred kratkim zgodilo, da Coinbase ta teden. V ponedeljek (18.), ko je cena Bitcoin je povečal skoraj $ 150, je bila izmenjava ravnanje velike količine transakcij, kot veliko drugih platform po vsem svetu.

Kot rezultat, Coinbase dosegla svoje meje odkup, zmanjkuje Bitcoins prodati. Na ta dan, platforma pustil sporočilo, da svojim strankam in začasno "začasno" svojo dejavnost.

Celoten članek

Rabobank bloki stranke iz nakupom Bitcoins

Banka na Nizozemskem je večino svojih strank blokiran od nakupa Bitcoins na borzah v tem tednu, po Coindesk. Rabobank odpovedan 99 odstotkov poslov svojih strank z izmenjavo Bitcoin v torek in sredo brez razloga ali pojasnila. Vendar pa je tiskovni predstavnik nizozemskega Bitcoin menjalnem BTCNext dejal, da je zato, ker so transakcije obravnavati kot potencialne goljufije.

Univerza v Nikoziji je prva akreditirana institucija na svetu, da sprejme Bitcoin

Univerze v Nikoziji (UNIC), v Chipre, je napovedala, da se omogoči študentom plačujejo šolnino in druge pristojbine z Bitcoin od zdaj naprej. Poleg tega, univerza, največja v državi, bodo ponudili tudi magisterij znanosti Diploma v digitalni valuti, ki bo na voljo na spletu in na kampusu, ki se začne v letu 2014.

Ta odločitev naredi Unic, eden največjih pooblaščenih angleški jezik na univerzah v evro-sredozemski regiji, prvi Bitcoin prijazno ustanovo te vrste na svetu. Plačila bodo obdelani s platformo Neo-Bee.

Celoten članek

Poljski Bitcoin izmenjava Bidextreme.pl vdrl

Po enem tednu brez kakršne koli napovedi glavnih heists v Bitcoin svetu - zadnja slaba novica prišla iz Češke -, poljski izmenjavo Bidextreme.pl je pokazala, da je prišlo do vdora. Posledično so izpraznili Bitcoin in Litecoin denarnice kupcev.

Incident se je poročalo, da so organi in platforma začasno prekine vse dejavnosti, medtem ko se preiskava opravlja, po izjavi, objavljeni na spletni strani Bidextreme je.

Celoten članek

Atentat trg spodbuja uničenje "vse vlade"

0 Spoznajte atentatu trg, nov in zelo različne pobude crowdfunding, ki meša značilnosti platforme, kot je Kickstarter z željo po politični umor in vlade uničenje. Ta spletna stran, ki deluje na omrežje Tor, uporablja crowdfunding ustvariti Bitcoin dobrobiti o življenju svetovnih voditeljev in predstavnikov oblasti.

Vsi cilji so predloženi s strani uporabnikov in seznam že šteje v prisotnosti predsednika Združenih držav Amerike, Barack Obama, ali je predsednik ameriške centralne banke Ben Bernanke, ki ima najvišjo nagrado na platformi, 124.14 BTC.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

CeX začne trgovati z Bitcoinom, potencialno prevara Moolah in še več

Post ICO

Tri Bitcoin tatvine, Gyftov novi program Točk in donacije za žrtve tajfuna

Post ICO

Mt. Kupci Goxa obupa, saj milijoni dolarjev v umikih BTC-a ne uspejo ali izginejo

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Kraken in Fidor Bank: nova zveza izboljšuje storitve trgovanja z Bitcoin v Evropski uniji

Post ICO

BTC Guild zaprt

Post ICO

Britanska družba ustvarja novo storitev, ki obljublja decentralizacijo izmenjav Bitcoin še več

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Majhno ameriško mesto plača policijskemu načelniku plače z Bitcoinom

Post ICO

Poljsko ministrstvo za finance in nekdanji direktor ameriške kovnice podpirajo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B