Univerza v Zürichu preizkuša plačila Bitcoin, Shrem se pritoži in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Univerza v Zürichu preizkuša plačila Bitcoin, Shrem se pritoži in še več

Univerza v Zürichu preizkuša plačila Bitcoin, Shrem se pritoži in še več

To je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog gor. Oglejte si najbolj pomembno novico v tednu.

"Zbiralec", ki razpoka slike znanih osebnosti pričakuje več BTC

interneta je na ogenj zaradi rezultatov zadnje večje kramp, ki je ciljno račune, ki temeljijo na Applov iCloud. Heker je odgovoren za napad ukradel več deset zasebnih slik, ki pripadajo več zvezdnikov kot igralka Jennifer Lawrence ali model Kate Upton. Večina slike prikazujejo znane osebnosti gola in v intimnih situacijah.

Po kramp, so bile slike, ki naj bi kupila z Bitcoin z "zbiralec", ki pričakuje, da bi več denarja z objavo vzorcev in nato prodajo slik na spletu. Osumljenec prvič objavljen slike v zadnji vikend na sporni spletni strani 4chan, vendar to ni trajalo dolgo časa, dokler slike so kopirali in se razdeli po spletu.

Celoten članek

Raziskava v ZDA: 43% mladih anketirancev verjetno nakup Bitcoin

Bitcoin je prišel dolgo pot. Decentralizirana valuta je še vedno v veliki meri stigmatizirana in redko uspe zamenjati začetnike. Vendar pa je zanimanje razširilo zelo malo, ker se je dotaknil le radar skeptičen kriptografske bralcev poštni seznam. Po sveže nacionalni ravni celotne raziskave konference državne banke nadzornikov (zasebne televizijske postaje), 6% vprašanih je "zelo verjetno" in 12% so "nekako lahko" nakup Bitcoin. 17% dejalo, da niso bili prepričani.

Kljub temu, mlajši volivci v povprečju precej višje. 43% od 18-24 let starih udeležencev je potrdilo, da so bili "zelo verjetno" ali "nekoliko verjetno" za nakup Bitcoin pa le 8% anketirancev, starejših od 55 let je rekel isto. Seveda, starejše generacije so manj nagnjeni k dotaknil novih tehnologij.

Vir: CoinTelegraph

"Bitcoin je zelo krhka", pravi glavni razvijalec Mike Hearn

Ko boste brali o Bitcoin na internetu, boste najverjetneje našli dve mnenji nenehno borijo med seboj. Prvi je bika o cryptocurrencies. Ti ljudje mislijo, da je samo vprašanje časa, preden Bitcoin prevzame svetu in fiat denarja bo pogubil. Drugo mnenje meni popolno nasprotje. Verjamejo Bitcoin je še en balon, pripravljeni za pop v obraze vseh svojih vernikov. Kot vedno, je resnica sploh ni, da je spektakularno in obe strani nekaj veljavnih točk.

V nedavnem intervjuju z Successcouncil, Mike Hearn izrazil svoje misli o protokolu je svoje življenje posvetil pred nekaj leti.

Vir: CryptoCoinsNews

Univerza v Zürichu testov Bitcoin rešitev plačila

Največja univerza Švici, ki se nahaja v Zürichu, je vzor, ​​ko gre za odprti zavodi s testiranjem novega Bitcoin rešitev plačila v enem od svojih kavarn.

Sojenje se bo zgodilo v naslednjih dveh tednih. V tem obdobju, bodo študentje lahko uporabljali inovativne storitve CoinBlesk, mobilni plačila platformo, ki temelji na dvosmerni bližnjem polju komunikacije (NFC) tehnologijo, ki so jo ustvarili devet lokalnih študentov in učiteljev.

Celoten članek

FINTECH manifest: Vlada bi morala Velika Britanija Bitcoin prijazen

Več kot 150 novih podjetij in tvegani kapitalisti so podprli nov manifest, ki opisuje vrsto priporočil za FINTECH industriji v Veliki Britaniji, ki vključujejo Bitcoin prijazno zakonodajo.

V nadaljevanju Zagon Manifest "je objavila Koalicija za digitalno gospodarstvo (Coadec) ta teden, in je avtor Guy Levin, izvršnega direktorja koalicije. Pomembnejši investicijske družbe spremljevalni predlog vključuje Index Ventures, kralj in Seedcamp.

Vir: Coindesk

Indonezijski Bitcoiners lahko kupite BTC na 10.000 Indomaret trgovinah

njim ni bil nikoli to enostavno kupiti Bitcoin v Indoneziji. Lokalne Bitcoiners lahko sedaj kupijo cryptocurrency v več kot 10.000 opeke in malte lokacijah, zahvaljujoč posel, sklenjen med Bitcoin.co.id, glavni izmenjave Bitcoin države, in verige priročno trgovin Indomaret.

Partnerstvo bo Indoneziji je 238 milijonov prebivalcev, da enostavno kupiti BTC z indonezijska rupija na številnih Indomaret mestih razširila po vsej državi, financiranje njihovih Bitcoin.co.id račune.

Celoten članek

Na vrh ameriške šole začeli ponujajo Bitcoin tečaje

Dve top-uvrščeni univerze v ZDA, New York University in Duke University, ki ponujajo tečaje na cryptocurrencies prvič. Profesor Geoffrey Miller učil prvi razred nove seveda Hilton je, "Zakon in poslovanje Bitcoin in drugi Cryptocurrencies", včeraj. 35 študentov udeležil zasedanja - prvi v seriji 14 - ki pokriva osnove denarja.

Miller, ki je član fakultete na NYU v pravo šolo, uči tečaj pri prof David Yermack, ki je na fakulteti Univerze v poslovne šole.

Vir: Coindesk

Očetovski dan v Avstraliji: daril za očeta vsakega Bitcoiner je

Večina ljudi, so srečni, da imajo zelo poseben junak na svetu, nekdo pravijo oče. Ni rekel, koliko je naš oče naredil za nas, saj smo postali, kdo smo v veliki meri po zaslugi naših staršev. Z Očetovski dan v Avstraliji hitro približuje (7. Septembra), neizogibno vprašanje statve: Kaj dobiš tvoj oče za darilo za Očetovski dan (ali na kateri koli drug dan)?

In če se zgodi, da je med ljudmi, ki jemljejo aktivno sodelujejo v Bitcoin sprejemanja gibanja, lahko se sprašujem, kakšno darilo lahko letos kupite očeta z najbolj priljubljenih na svetu cryptocurrency.

Ne skrbite, smo raziskali temo in prišli do kup različnih idej in aktivnosti darilo, da bo ustrezala vse vrste očetov!

Celoten članek

Nizkocenovni Firefox telefoni bi lahko Bitcoin na svetu v razvoju

Mozilla, družba za spletni brskalnik Firefox in Firefox OS, je pred kratkim začel svoje prve pametne telefone v Indiji za dostopno ceno 33 $. Telefon je znan kot Intex Cloud FX, in to bi lahko storili več za Bitcoin sprejem v državah v razvoju, kot katero koli ustanavljanjem podjetij v odmevnih v Silicijevi dolini.

Konec koncev, kako so ti ljudje, ki so v hudi stiski, dostop do bančništva, spletne trgovine in žive meje proti inflaciji naj bi uporabili Bitcoin če niso povezani v vsakem trenutku? Čeprav Bitcoin je že na voljo, da imajo uporabniki telefona prek tekstovnih sporočil, ti novi telefoni iz Mozilla omogoča posameznikom, da imajo večji nadzor nad svojimi Bitcoins.

Vir: CryptoCoinsNews

BitInstant je ustanovitelj Charlie Shrem sklicuje kriv za cene, Silk Road

Charlie Shrem, Bitcoin podjetnik in ustanovitelj izmenjave BitInstant.com, je priznala krivdo ta teden pomagati prodajalca "BTCKing" z BTC nezakonito prodajo milijonov $ 1 do Silk Road stranke. Primer sega v spornem prsi z Dark spletnega nezakonito trgu, kjer lahko stranke anonimno nakup in prodajo drog in orožja.

Shrem, ki je sprejel ponudbo v New Yorku, bi zdaj obsojen na pet let zapora. Vendar pa je dogovor omogoča Bitcoiner da bi se izognili dolgo in grdo sojenja ali celo bolj resne obtožbe o pranju denarja in kršitev Zakona o bančne tajnosti.

Celoten članek

Safello napoveduje socialno-media navdih Bitcoin denarnico

Safello sedaj omogoča uporabnikom, da zahtevajo vabila na svoje novo začela Bitcoin denarnice storitev. Za javnost, bo temeljil na Švedskem Bitcoin storitve družba vzvod Blockchain je API, čeprav bo njena denarnica storitev nadgrajujejo osnovne ponudbe Blockchain je, dodatnega socialnega sloja, ki bo omogočilo uporabnikom, da enostavno poiskati druge uporabnike, s katerimi ste se že sklepajo posli.

Novica je izšla v seji senata na Sthlm Tech Fest, konference s sedežem na Švedskem vključuje najboljše talente iz plačil svetu kot Stripe in iZettle poleg Bitcoin podjetja, kot so Safello, Blockchain in KnCMiner.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Spletno mesto CoinTerra trpi zaradi zlonamernih napadov med postopkom dostave strojne opreme

Post ICO

Gates temelji, ki gleda na Bitcoin tech za pomoč revnim

Post ICO

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Post ICO

Isti tip, ki je uničil iPad, pravi, da bo Bitcoin super!

Post ICO

Raziskave za razvoj obetavne proti-rakave spojine rastejo zaradi donacij Bitcoin

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za spremljanje, ki je sprejela Bitcoin

Post ICO

Standardni pilotski projekt Bitcoin za pobudo banke

Post ICO

Film Bitcoin: kriptocurrency je lahko v filmu

Post ICO

Samo 30% severnoameriških državljanov pozna Bitcoin in več kot polovica jih ne namerava uporabljati

Post ICO

Tedenska analiza cen in napovedi Bitcoin 4