Ameriški agenti so ujeli krajo BTC-ja, UBS-a za preučevanje bloka in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ameriški agenti so ujeli krajo BTC-ja, UBS-a za preučevanje bloka in še več

Ameriški agenti so ujeli krajo BTC-ja, UBS-a za preučevanje bloka in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji tedenski okrogli up! Naj vam pomagamo ugotoviti, kaj se je zgodilo v Bitcoin svetu v zadnjem tednu.

Dve zvezni agenti aretirali zaradi kraje BTC med Silk Road preiskavo

Dve nekdanji ameriški zvezni agenti, ki sodelujejo pri Silk Road je bil obtožen goljufije žice, pranja denarja in drugih kaznivih dejanj, za domnevno krajo BTC med zvezno preiskavo, ki je prinesel dol največji globoki Spletni nezakoniti trg.

Obtožbe so bile vložene na zveznem sodišču v San Franciscu in obtožujejo dva osumljenca za krajo cryptocurrency, da se bogatijo, poroča CNN. Za zdaj nekdanji agenti so bili del Drug Enforcement Administration in ameriške tajne službe v tistem času.

Celoten članek o 99Bitcoins

Avstralski Treasury: Bitcoin grožnja s pobiranjem davkov

Avstralski Ministrstvo za finance trdi Bitcoin in digitalne valute so potencialna nevarnost za svoja prizadevanja pobiranja davkov.

V novem poročilu je vladna agencija opredeljuje področja, na katerih se želi spremeniti strukturo svojega sistema davčnih prihodkov, navaja pojav novih finančnih tehnologij, vključno z Bitcoin in drugih digitalnih valut, saj izzivi se mora še prilagoditi.

Vir: Coindesk

Bitcoin podjetnik Charlie Shrem poroča zapor

Charlie Shrem novi dom ne sprejema Bitcoin. Tisti čas Bitcoin podjetnik poročal zvezni zapor v ponedeljek služiti dveletno kazen za njegovo vključenost v kaj tožilci trdili, je bila shema drog, ki vključuje njegovo izmenjavo virtualna valut in online črni trg.

G. Shrem, star 25 let, poroča zvezni objekt v Lewisburg, Pa., Kjer bo služil svoj čas v minimalni varnostni taboru, ki meji na visoko varnostno zapora s, je dejal Shawn Barlett, predstavnik zapor. Kamp ima 466 zapornikov, po mnenju urada ameriške spletne strani zaporov.

Vir: The Wall Street Journal

Več kot 2% Američanov bi zaupal Bitcoin za prenos denarja v tujini

Nova raziskava, ki jih Valuta svet digitalne izvedli je pokazala, da bi 2,3% Američanov zaupajo Bitcoin in njen sistem za pošiljanje sredstev v tujini v sili.

Glede na raziskavo, ki vprašanih 750 "redni Američani", da večina ljudi v Združenih državah Amerike, bi raje uporabili svoje banke ali drugih tradicionalnih sistemov za prenos denarja v tujino.

Celoten članek o 99Bitcoins

Prevelike vlaga 5 milijonov $ v Peernova v prvem naložbe Bitcoin

ZDA na drobno velikan prevelike investiralo v blockchain tehnologija specialist Peernova kot del drugega obroka financiranja Serija A.

Ustanovljena z združitvijo med oblak rudarske ponudnika pogodba CloudHashing in ASIC strojne oblikovalec HighBitcoin v začetku leta 2014, Peernova postavljeno $ 8.6m pri financiranju decembra lani, saj zahteva, da pospeši svoje odmik od rudarstva.

Vir: Coindesk

Rakuten napoveduje več sig depozitni podporo in $ 30 Bitcoin popust

Rakuten, največji spletni trgovec na drobno na Japonskem, je pred kratkim napovedala, da nameravajo sprejeti Bitcoin kot plačilno sredstvo. No, čakati je konec in kupci lahko kupijo blago na US verziji spletne strani Rakuten preko Bitcoin se začne danes.

To je prvi korak v smeri e-poslovanje velikana v globalnem načrtu razvojnim za Bitcoin. Poleg naznanja njihovo sprejemanje digitalnega valute, je Rakuten tudi trdil, kupci bodo dobili $ 30 off, če so porabili 100 $ ali več, če plačajo s Bitcoin v naslednjem tednu.

Vir: InsideBitcoins.com

Švicarski bančni velikan UBS za študij blockchain v novem londonskem laboratoriju

Izgleda, da še en velik finančni morski pes se pripravlja na vstop v vode Bitcoin. Švicarski bančni velikan UBS bo odprla tehnološki laboratorij v Londonu v mesecu aprilu za preiskovanje Bitcoin je jedro tehnologije: na blockchain.

Kot pri drugih pomembnih institucij, UBS želi razumeti, kako se lahko uporablja cryptocurrency tehnologijo s tradicionalnim finančnega sistema. Cilj je, da uporabite pridobljeno znanje iz študije o blockchain za izboljšanje finančne transakcije in druge dejavnosti.

Celoten članek o 99Bitcoins

Češka policija zaseže $ 345.000 lastnine v povezavi z Bitcoin kramp

Češka policija je zasegla luksuzno nepremičnino kupili s Bitcoin jih nekaj že povezan z vdorom v bazarju drog Ovce Marketplace.

Hiša, menda vreden okoli $ 345,000, je kupil v seriji transakcij Tomas Jirikovsky in njegov partner Eva BARTOŠOVÁ. Nepremičnina je bila prvotno registrirana pod Jirikovsky je dedek, Jan Goljatom.

Vir: Coindesk

Obračanja letalskih milj v Bitcoin? Možno je, kot alternativne valute roba naprej

Zadnje novice še dokazati, da je to resen problem. Del privlačnosti za shadier sektorja družbe je, da se letalske milje in programa zvestobe točke se lahko trguje, za blago ali gotovino. Toda druga alternativna valuta - Bitcoin - se je pridružila Napeti in njeni zagovorniki kažejo, da je najboljša vrednost in zaščito za denar, da bi denar iz enačbe v celoti.

Bitcoin Za Miles, poslovne enote Bitcoin dnevno Inc., predlaga, da se potniki pretvorbo neželene kilometrov in drugih nagradnih točk, v Bitcoin v kaj podjetje opisuje kot "hitro, diskretno in zdaj še bolj zasebno" transakcijo.

Vir: Skift.com

ZDA Bitcoin rudarske družbe bombardirajo z "invazivnih" informacijskih zahtev Coinbase

Čeprav Coinbase pravkar začela tri nove funkcije, razvite za izboljšanje njenega možnost bitov, glavno novico obdaja Bitcoin podjetje ta teden je daleč od pozitivnega. Na poti šteje imoral in "invazivna", ki jih je industrija, ponudnik digitalne denarnice je domnevno poskušala pridobiti operativne podatke o osnovi države Amerike Združene Bitcoin rudarskih del.

Coinbase poskus - ki so nekatera podjetja javno obravnavati kot infrigement trgovinskih skrivnosti, mesto Coindesk rekel - je bila pred kratkim potrdil MegaBigPower in Bitmain, dveh rudarskih podjetij s prisotnostjo v ZDA.

Celoten članek o 99Bitcoins

$ 1 Million pravni boj ensnares ripple, Bitstamp in Jed McCaleb

Bitstamp je sprožila pravni postopek na več kot 1 milijon $ v spornih sredstev v zvezi s prodajo skoraj 100m XRP prejšnji mesec. Bitstamp, ki deluje valovanje prehod in izmenjavo Bitcoin, vložila pritožbo za interpleader 1. Aprila v ZDA okrožnem sodišču v severnem okrožju Kalifornije. Jed McCaleb, ustanovitelj obeh Ripple Labs in Stellar, in dva od družinskih članov McCaleb so bili imenovani v pritožbi.

1.038.172 $ v spornih sredstev, so jih Ripple Labs uporabi za nakup 96,342,361.6 XRP nepripravljena za prodajo preko računa, ki ga McCaleb domnevno nadzorovano, po pritožbi.

Vir: Coindesk

Kako bo Bitcoin končalo svetovno revščino

William Blair partner Brian Singer pojasnjuje, kako je Bitcoin in blockchain šifriranje večjo možnost, da vloži več svetovnega prebivalstva iz revščine kot karkoli smo videli v zadnjih desetletjih.

FORBES: In Bitcoin valuto prihodnosti? Ali je plačilni sistem oni v razvoju?

SINGER: Bingo. To je plačilni sistem. To je blockchain šifriranje. In tam so zanimive stvari. Mislim Bitcoin, ali pa, res, blockchain šifriranje, ki se skriva za njim, ima večjo možnost, da vloži več svetovnega prebivalstva iz revščine kot karkoli smo videli v.

Vir: Forbes

Vzpon Bitcoin v Argentini

Zaradi argentinsko ponavljajoče inflacije krize, nadzora kapitala, in splošnim finančnim zatiranja, je postala rezanih mnenje v Bitcoin krogih napovedati, da je država določi za cryptocurrency boom.

Pravzaprav, Argentina je zelo daleč od splošno sprejetje Bitcoin, in je verjetno, da bo velik segment prebivalstva nikoli ne uporabljajte. Vendar pa je veliko Argentincev slišali Bitcoin prek medijev, in so morda bolj pripravljeni kot drugi v Latinski Ameriki, da ga preizkusite.

Vir: PamAmPost.com

Konec "Bitcoin Bowl": BitPay in ESPN preklic sponzorsko pogodbo

The St Petersburg Bowl ne bo več znana kot "Bitcoin Bowl". Nogomet igra Post Kolegij ujemajo obalne konference Atlantski proti ameriški Athletic konference izgubil svojo BTC sponzorstvo, ko je triletni dogovor nenadoma odpovedan ta teden.

Športni dogodek, ki poteka vsako leto v Sankt Peterburgu (Florida), dobimo cryptocurrency v podporo zahvaljujoč Atlanta temelji trdno BitPay. Znani plačilo procesor napovedal sponzorsko pogodbo z ESPN (prek svoje hčerinske družbe ESPN dogodkov) v letu 2014.

Celoten članek o 99Bitcoins

Zvezni agenti aretirati Bitcoin pištolo kupca v želo operacijo

 Moški iz Hyannis, Massachusetts je bil obtožen in aretirali po poskusu kupiti $ 2.500 strelnega orožja iz darknet spletne strani z uporabo Bitcoin.

Po mnenju urada ZDA državnega Carmen Ortiz je bil Justin Moreira aretirali, potem ko je pobrala paket je verjel vsebovala 0,380 kalibra pištolo in dušilec, ki ga pod krinko zveznega agenta poslali, od lokalnega pošti.

Vir: Coindesk

"Obama učinek 'Rezultati v 200 Bitcoin donacije Edward Snowden

Glede na nenadne "odredbo", ki ga Barack Obama v Ameriki izdal veliko Bitcoin redditors domneval, da je zdaj nezakonito darovali denar za ljudi, kot so Edward Snowden.

Ampak Netizens da so politične meje in razglase pomeni zelo malo za njimi. V le nekaj ur po pravniški jezik gredo gor na whitehouse.gov, cel roj uporabnikov Bitcoin rudarjev in podobno odločila, da pošlje dodatne zahvaljujoč Snowden. Denarna hvaležnost izkazalo, da je celo večji od tistega, ki ga sproščanje Snowden dokumentarca Citizenfour izzove.

Vir: CoinTelegraph.com

Sorodne novice


Post ICO

Nove lastnosti BTC China, AirBaltic sprejema Bitcoin in Coinsetter, ne moreta biti beta

Post ICO

Michal Handerhan: BitcoinShop.us raziskuje plačila Litecoin in odraža presenečenja za praznike

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Donirajte Bitcoin in pomagajte žrtvam Nepalskega potresa

Post ICO

Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost

Post ICO

Velika Britanija načrtuje, da postane globalno središče Bitcoin

Post ICO

Brawker se zaustavi

Post ICO

Ali je lahko Kenija nov velik prihod v bitkoin vesolje?