Ukrajina meni, da je Bitcoin nezakonit, Coinbase se bori za nov začetni krog v višini 50 milijonov dolarjev in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ukrajina meni, da je Bitcoin nezakonit, Coinbase se bori za nov začetni krog v višini 50 milijonov dolarjev in več

Ukrajina meni, da je Bitcoin nezakonit, Coinbase se bori za nov začetni krog v višini 50 milijonov dolarjev in več

To je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog gor. Dobrodošli!

Centralna banka Nove Zelandije "ni ogrožena", ki ga Bitcoin

Za razliko od drugih bank po svetu, Novozelandec Reserve Bank (RBNZ) se ne boji cryptocurrency. Namestnik guvernerja institucije je razkrila banka "ni ogrožena", ki ga je vzpon Bitcoin in drugih digitalnih valut. Grant Spencer je podal izjavo v tujino NZ, dvodnevna mednarodna plačila konferenci, ki se je zgodilo v Auckland.

Mnenje Spencer je jasno razlikuje od drugih mnenj, ki smo jih slišali v tem letu. "Kot izdajatelja valute, centralna banka ne počutijo ogrožene zaradi Bitcoin, ki se zdi, da se obnašajo bolj kot blago, kot je valuta," je dejal. Večina organov sedel na drugi strani ograje, nenehno izdajo opozorila pred Bitcoin in se pogovarjajo o morebitnih tveganjih za te dejavnosti.

Celoten članek

Tim Draper-backed Bitcoin izmenjava Vaurum rebrands kot ogledalo

Vaurum, platforma za izmenjavo institucionalno-razred za Bitcoin vlagatelje, je spremenila svoje ime v ogledalu. Cilj družbe s sedežem v Alto Palo graditi ven "ogledalo" tradicionalnega finančnega sistema, ki zagotavlja večjo likvidnost Bitcoin trge.

V spletnem dnevniku objavljena ta teden o rebrandingom, ogledalo predstavila svojo platformo, kot je tista, ki bi vključeval več naprednih storitev, vključno temeljijo na depozitni trgovanje in likvidnosti. Ogledalo tudi napovedal nekatere storitve konsolidacijo, ki je dejal, bo podjetju omogočilo spodbuditev tehnologijo je zaznati, da razvijejo cryptocurrency v bolj napredni razred sredstev.

Vir: Coindesk

Nacionalna banka Ukrajine ji zdijo Bitcoin nezakonita kot možnost plačila

The National Bank Ukrajine je napovedal, da bo proihibit uporabo Bitcoin v državi. Po navedbah oblasti, cilj banke je zaščititi državljane in njihove pravice. Vendar izgleda, da je ukrajinski organ po nasprotni poti in uvedbi prepovedi, ki bo zagotovo vplivala na lokalne Bitcoiners.

"Za zaščito pravic potrošnikov", Bitcoin "ni mogoče uporabiti v Ukrajini kot plačilno sredstvo". Prav tako so digitalne valute štejejo preproste "denar nadomestke" in je zato nezakonita kot možnost plačila.

Celoten članek

Xapo začenja denarnice aplikacije Bitcoin za iOS in Android

Bitcoin trezorju storitev je Xapo začel na mobilni z izdajo iOS in Android aplikacij. Medtem ko Xapo že izdal prejšnjo vsebina za različico Android aplikacije na Google Play v oktobru, je danes zaznamuje njen uradni začetek.

Xapo dala ime sam v svetu Bitcoin s svojo hladno rešitev za shranjevanje, ampak ponuja tudi denarnico. Ker je poudarek družbe o varnosti, je trajalo malo uvaja več izdelkov za mobilne naprave se prepričajte, da imam stvari prav. Xapo imel tudi počakati Applov lastno zadržkov glede omogoča Bitcoin aplikacij v App Store.

Vir: The Next Web

Bitcoin vključeni v prihodnjih strategijah 60% organizacij v ZDA

Nova študija o digitalnih plačilnih trendov je pokazala, da je cryptocurrency del dolgoročnih strategij za 60 odstotkov podjetij in organizacij, ki temeljijo na države Amerike Združene države.

Poročilo Varnost in skladnosti Trendi Inovativne elektronskih plačil - z Ponemon Institute sprosti in naročila, ki jih elektronski velikan HP - anketiranih 634 prebivalcev ZDA. Večina udeležencev delo v IT operacij, varnosti in razvoja tehnologije. Prav tako so "poznajo in sodelujejo" v elektronskih plačil njihovih organizacij trenutna praksa in prihodnji stategies.

Celoten članek

Bitrefill prinaša mobilni kreditni nakup z Bitcoin do 113 državah

Zagonu imenuje Bitrefill želi, da naj ljudje vrh svoj mobilni telefon kredit z Bitcoin v več kot sto državah po vsem svetu. Spletna stran Bitrefill je uporabnikom omogoča udarec v mobilno številko, izberite znesek kredita jih želite dodati, in nato plačati v Bitcoin.

Storitev je ustanovitelj Sergej Kotliar je dejal, da njegova platforma, ki se je začel pred dvema tednoma, omogoča uporabnikom, da top-up svoje telefone, ne da bi morali potovati v lokalni trgovinica za nakup kreditov.

Vir: Coindesk

Avstralski kandidati za dobro počutje mora zdaj razglaša "cyber valuti" sredstev

Na voljo je nov majhen dodatek k avstralski pokojninski prijavnem obrazcu, ki pomeni veliko novico za Bitcoin skupnosti v državi in ​​po svetu. Začenši s tem tednu, je treba pokojninski aplikacije australskim prijavijo svoje "cyber valuti" sredstev, kot je Bitcoin.

Prijavni obrazec, ki ga je Oddelek za človeške vire (DHS) objavila postavlja Bitcoin na isti ravni drugih potencialno dragocenih sredstev, kot so "taksi plošče, časovnih delnic, dirkalnimi in hrte, potovalni čeki" in druge zbirateljske. Odločitev, po odvetniku, ki temelji na Sydney "legitimira koncept digitalne bogastva izven nišo območju".

Celoten članek

Brawker je zdaj decentralizirano Bitcoin izmenjava

Hongkonškega Bitcoin zagon Brawker se je začela šele lani ob koncu leta 2013. Storitev uporabnikom omogoča enostavno kupiti ničesar s Bitcoins na platformi peer-to-peer. Brawker služil kot centraliziran depozitni za lažjo izmenjavo Bitcoins in izdelkov med uporabniki. Vendar pa je v nedavnem intervjuju za CCN, Brawker CEO Cyril Houri CCN je povedal, da bi Brawker kmalu postala veliko bolj decentralizirana.

"Trenutno delamo na izdelavo našo spletno stran še bolj decentralizirana. Ugotovili smo, po Mt. Gox stečaj, da je ta trg nujno potrebno manj centralizacije. Torej bomo kmalu za javnost različico naše spletne strani, ki gre še korak naprej v tem procesu decentralizacije, ki jih ima tako transakcijo za e-poslovanje in transakcije Bitcoin zgodi izven naše infrastrukture, ne da bi kdaj imeti sredstva uporabnikov. In najboljši način, da se ne izgubijo sredstva svojih strank nikoli, da jih ima. "

Vir: CryptoCoinsNews

Coinbase želi biti najbolj kapitalizirana Bitcoin zagon preko $ 50M ustanovni krogu

Coinbase bi dobili dodatnih 50 milijonov $ v novem kapitalu v bližnji prihodnosti. To je najmanj naslednji cilj družbe, manj kot leto dni po zagonu Bitcoin dobila najnovejši krog financiranja serije B, skupaj 25 milijonov $, ki jih Andreessen Horowitz postavljeno.

V primeru Coinbase, ki zagotavlja digitalne denarnice in storitve za trgovce po vsem svetu, je dejansko uspelo zbrati 50 milijonov $, bo postal najbolje začetnico Bitcoin zagon (despiteBlockchain and Bitpay v nedavnih krogih $ 30 milijonov financiranja).

Celoten članek

HyprKey uvaja skeniranje prstnih odtisov za zagotovitev Bitcoin transakcije

Če obstaja ena stvar, ki stoji na poti mainstream Bitcoin sprejetju, je cyberfraud. Tako pravi, da je ekipa na HyprKey, zagonom, katere cilj je zaščititi uporabnike digitalne valute zaradi prevare z uporabo HYPR-3 tri-faktorja preverjanje pristnosti protokol.

HyprKey deluje z ustvarjanjem biometrične most za preverjanje pristnosti med uporabnikom in mobilno denarnico zgrajena na vrhu je. To samodejno pretvori Bitcoin v realnem času, tako da uporabniki lahko preživijo brez sploh kdaj dotika digitalno valuto s povezovanjem svoje debetne kartice, tako avtentikacijo transakcije na prodajnem mestu.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Microsoft prične sprejemati bitke iz ameriških kupcev

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Gyft, ki ga je prevzel FirstData

Post ICO

Bitcoin presega 1000 $, medtem ko se odpravlja v vesolje in premaguje PayPal

Post ICO

Samo 30% severnoameriških državljanov pozna Bitcoin in več kot polovica jih ne namerava uporabljati

Post ICO

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Post ICO

Študenti Univerze Simon Fraser lahko sedaj kupijo učbenike z Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

New Yorks BitLicense, aretiran milijonar in več novic posodobitve

Post ICO

Prihodnost denarja Bitcoinized

Post ICO

Skupina British Individual Pubs zdaj sprejema Bitcoin

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet