Tradehill prekine trgovanje, težave z nadgradnjo Google Authenticator in ureditev razprav v Združenem kraljestvu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Tradehill prekine trgovanje, težave z nadgradnjo Google Authenticator in ureditev razprav v Združenem kraljestvu

Tradehill prekine trgovanje, težave z nadgradnjo Google Authenticator in ureditev razprav v Združenem kraljestvu

Še en teden s številnimi novimi posodobitvami na panorami Bitcoin po vsem svetu. Od novih storitev do nekaterih zastojev, so najpomembnejše novice iz zadnjih sedmih dneh.

Plačati najemnino v Bitcoins skozi Rentalutions

Rentalutions, novo rešitev za prebivalce ZDA, omogoča najemniki plačujejo najemnino z našo najljubšo cryptocurrency. Podjetje je bilo soustanovitelj Ryan Bogataja v aprilu 2012 kot spletne platforme za upravljanje premoženja, s sedežem v Chicagu. Prvotni cilj je bil, da bi lastniki preveriti potencialne najemnike in skrbijo za svoje lastnosti, tudi omogočanje najemniki plačujejo najemnino in zahteva vzdrževalna dela. Rentalutions odločil, da Bitcoin kot plačilno sredstvo za najemnike predvsem zato, ker Coon in preostali del ekipe verjamejo v moč cryptocurrency.

Tradehill začasno ustavi trgovanje zaradi "bančnih in regulativnih vprašanj"

Tradehill, eden največjih borzah Bitcoin v Združenih državah Amerike, se je uradno prekinila trgovanje in pojasnjuje razmere v izjavi, objavljeni na spletni strani družbe. Platforma pravi začasna zaustavitev je bila posledica "bančništva in regulativnih vprašanj", le nekaj dni po Tradehill preselil svoje račune za kreditne unije Severno-ameriški - Internet Archive Federal Credit Union -, da bi Bitcoin transakcije lažje.

V skladu z izjavo, "ta odločitev ni bila rahlo in bomo žal morali sprejeti take ukrepe. Vendar smo objemu posije naše razmere in načrt, da bo to priložnost za nadgradnjo, izboljšanje, in poljske naša trgovalna platforma".

Kripto-revolucija v San Diegu

San Diego ni všeč katerokoli drugo mesto na svetu, ko gre za Bitcoin, saj je njihov odnos precej posebna. Po lokalnih podjetij, kot Hangtime Plezanje je začel sprejemati plačila cryptocurrency in zlasti od nastanka v Bitcoins platforme v San Diegu, Bitcoin navzočnosti in ozaveščenosti v mestu, ki se nahaja v državi Kaliforniji (ZDA), je bil stalno narašča. Bitcoin Examiner govoril z Eric Camerino, ki ima v lasti ITSA Bike Shop v San Diegu, o šifriranega scene v mestu in si lahko preberete vse o tem tukaj.

Avalon je vračilo stranke zaradi poznih naročil

Bitcoin proizvajalec rudarske strojna Avalon je izdal pomembno posodobitev na svoje dobave čip odlašanja, ki zagotavlja, da bo za začetek povračilo strankam, ki niso prejele njihov vrstni red postavljen pred 1. Junija. Podjetje se bo proti svoji no-nadomestila politiko, ker so nekatere stranke, ki so zdaj čakali svoje žetone za skoraj 21 tednov, zaradi "dogodkov izven našega nadzora", trdi Avalon.

Win Bitcoins medtem ko je govoril na Coinchat

Temelji brskalnik Coinchat vam omogoča, da govori z neznanci na spletu in osvojite digitalnih kovancev ob poti, medtem ko klepetate zaradi lastnega ustvarjanja prihodkov spletnega mesta, ki ga oglasov financira. Po svojem nedavnem začetku, je platforma dosegla uspeh HGE. Poleg že cryptocurrency le s pogovorom, lahko uporabniki napitnino tudi drug drugega ali drugih posameznih sporočil. Poleg tega, Coinchat podpira scenarij stav, iger, med drugimi vrstami, kjer lahko uporabniki zmago več Bitcoins.

Lamassu ladje v prvih 15 Bitcoin stroji

Zagonski lamassu začela pošiljati svoj prvi Bitcoin bankomat ta teden. Družba Twitted novice v ponedeljek (2). "To je začelo! Naša predhodna tek 15 Bitcoin naprave je v teku", lamassu napovedal. Po njenih razvijalcev, bo Bitcoin stroj lahko izmenjujejo fiat valute v Bitcoin v samo 15 sekundah. Naprava lamassu bo omogočilo lastnikom, da uporabite spletno izmenjavo za financiranje stroj in bodo tudi sprejeli valuto iz več kot 200 držav.

SQ1.tv proizvaja TV-oddajo o Bitcoin

Na voljo je nov projekt na Kickstarter, ki namerava proizvajati televizijski program o cryptocurrency. Program se bo z naslovom Bitcoin Fenomen in bo del prihajajoče začetek novega SQ1.tv - izgovarja "kvadrat ena" -, naj bi se predstavili v jeseni. Zbiranja denarja kampanja želi zbrati $ 25.000 do 30. Septembra za ozaveščanje o Bitcoin prek posebnega televizijski oddaji. Lahko preverite uradno stran kampanje tukaj.

Buenos Aires gosti prvo konferenco južnoameriške Bitcoin

LaBITconf je ime prvega Bitcoin konference nizu zgodilo v Argentini, v decembru, da bi razpravljali vpliv cryptocurrency v Latinski Ameriki. Dogodek, ki se ga je Fundación Bitcoin Argentini organizirano in bo imela pomembne zvočnike kot podjetniki Bitcoin Erik Voorhees, Charlie Shrem (CEO BitInstant) ali Wence Casares (CEO of Lemon mreže), med mnogimi drugimi gosti. Glavni cilj LaBITconf, kar se bo zgodilo v decembru 7 in 8, je, da bi razpravljali o prihodnosti Bitcoin in priložnosti, ki jih virtualno valuto, ki nastajajo v Južni Ameriki.

Obrambni sklad Snowden sprožajo več kot 14.500 $ v Bitcoins

Novinarsko obrambni sklad Vir Zaščita s Wikileaks ustvaril in trenutno zbirajo denar za pomoč Edward Snowden je že dvignila nad $ 14.500 skozi Bitcoin donacij. Nekdanji Nacionalna agencija za varnost izvajalec trenutno živi v Rusiji, po razkrivajo resnico o severno-ameriški programa nadzora (PRISM), s katerimi se sooča obtožbe vohunstva v Združenih državah Amerike. Da bi mu pomagal, Wikileaks vzpostaviti obrambni sklad, ki je postavljeno skoraj 18.000 $ v 24 dneh. Od tega denarja, več kot 75 odstotkov - več kot $ 14.500 - je podaril v obliki Bitcoins.

Raspberry Pi se uporabljajo v novih Bitcoin biljard

Liberty igre, specialist soba za igre, je ustvaril Bitcoin-upravlja biljard, ki jo poganja Raspberry Pi, Coindesk poročali ta teden. Koda QR in LCD zaslon poleg tradicionalnih režo za kovance v tabele prikazujejo ceno za igro v Bitcoins. Uporabniki imajo samo za skeniranje QR kodo in poslati prikazan znesek Bitcoin naslov denarnice lastnika. Stroj nato samodejno nasveti kroglice ven, tako da ne bi bilo treba ročno sprosti.

Nadgradnja Google Authenticator za iPhone povzroča uporabnikom, da izgubijo ključe

Alarmna se je začela ta teden in začel skrbeti stotine uporabnikov Bitcoin. Očitno lahko nova različica Google Authenticatorja za iPhone povzroči veliko težav, da Bitcoiners. Uporabniki po vsej spletu opozarjajo druge lastnike cryptocurrency ne nadgraditi svojo različico programa ali vsi njihovi ključi bodo izgubljeni. Več o tem lahko izveste tukaj.

Safello je nova švedska Bitcoin zagon, ki omogoča trgovanje lažje

Švedska ima novo Bitcoin zagon, ki pomaga uporabnikom, predvsem začetnikom, za nakup in trgovino virtualne kovance. Safello šel na spletu v avgustu, in načrtuje, da bo del novega vala storitev, ki se borijo za ureditev cryptocurrency, da se prepričajte, da sta oba Bitcoin prodajalci in kupci zaščiteni.

Podjetje, v skladu s svojimi CEO Frank Schuil, ki se osredotoča na dva Bitcoin funkcij, ki so zelo koristne za potrošnike: hitrost in udobje, še posebej, če uporabniki potrebujejo, da bi mednarodne transakcije. Kot Bitcoin preprodajalca, cilj zagonu je zagotoviti infrastrukturo za prodajo in nakup cryptocurrency, vendar Schuil pravi, da "v tej fazi, imamo tudi tržiti Bitcoin sebi".

Britanski taksi podjetje sprejema Bitcoins za vožnjo

Tam je britanski taksi podjetje, ki je pred kratkim začela sprejemati cryptocurrency kot plačilo. Najdete inovativno podjetje v Cumbria, ki je občine v severozahodni Angliji.

Na osnovi Carlisle, Cumbria Kabine začel jemati virtualne kovance le pred nekaj tedni, potem ko je odprl račun trgovca prek plačilnega procesorja Bitpay je. Po navedbah družbe, nižje transakcijskih stroškov in zmanjšalo tveganje goljufij pritožil na poslovni model taksi podjetja. Plačilo je mogoče enostavno narediti v kabini, samo s preprosto skenirate QR kodo s stranke pametni telefon.

Bitcoin Exchange Berlin je spodbujanje digitalne valute v državi

Tretji Bitcoin Exchange Berlin (BXB), ki je pred kratkim zgodilo, je bil pravi uspeh, glede na Motherboard podpredsednika. Mesečna izmenjava potekala na likovni prostor Platoon Kunsthalle. Tržnica poudarek na kulturni prevoznin, ampak prodajalci in kupci posvetil svoj čas za zamenjavo digitalnih kovancev. To je dokazala, da je Bitcoin res hitrost v Nemčiji pobral, še posebej zdaj, ko je priznano kot zasebni denar.

Velika Britanija se razpravlja ureditev Bitcoin

Po ZDA in Nemčija, Združeno kraljestvo je videti tudi na morebitno ureditev Bitcoin podjetij. Zadeva je bila v središču razprave je potekala prejšnjo sredo (4) na 10 Downing Street, slavni hiši v Londonu, ki gosti sedež vlade.

Srečanja se je udeležilo več tehnoloških podjetij, ki delujejo na področju financ, britanskih regulatorjev in vladnih članov in rezultati so bili dokaj pozitivni, po mnenju nekaterih gostov.

Sorodne novice


Post ICO

HashPrime prevara veliko vprašanj Blockchain.info integriteta

Post ICO

Bitcoin ATM debut v Vancouvru, Blockchain.info doseže 500.000 denarnice in Reddit zapre GirlsGoneBitcoin

Post ICO

Kako mladi investitorji vidijo Bitcoin in svet kriptocurrency

Post ICO

Poročilo napoveduje, da se bodo transakcije Bitcoa do leta 2017 podvojile na 56 milijonov

Post ICO

Uspeh za ZeroBlock: prvi združevalec novic Bitcoin še naprej narašča in prihaja kmalu v Android

Post ICO

Singapurski organ za prihodke priznava in obdavči Bitcoin

Post ICO

Dogovornik Facebook Dogoder v zapor

Post ICO

Ameriška ministrstvo za finance se boji, da je islamska država uporabljala Bitcoin za financiranje terorističnih dejavnosti

Post ICO

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado

Post ICO

Francoski davki Bitcoin, D. Nakamoto sprejema donacije in kriptokurrency gre v vesolje

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs