T-Mobile sprejema Bitcoin, IBM, da uporabi tehnologijo blockchain in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

T-Mobile sprejema Bitcoin, IBM, da uporabi tehnologijo blockchain in še več

T-Mobile sprejema Bitcoin, IBM, da uporabi tehnologijo blockchain in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih tedenskih novic.

Utah naredi zgodovino: Bitcoin zakona prehaja senata prvo branje

Pozabite na New York in New Hampshire. Utah je najnovejši Bitcoin prijazen ZDA država, da bi zgodovino v cryptocurrency vesolju in je lahko prva, ki sprejema BTC za državne službe.

Nov zakon prestal svoj prvi senata obravnavo po prej skozi predstavniški dom (večino od 38 "da" proti 36 "ne").

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitcoin socialnem omrežju ZapChain začenja micropayments orodje

Bitcoin-centric socialna mreža ZapChain se ponovno omogoča micropayments z uvedbo novega mehanizma za odlaganje in-house. Najava najde ZapChain spodbujanje njenih poskusov za eksperimentiranje z monetizacijo vsebin, ki sledi odločitvi Coinbase, da konča svojo prekucni storitev v februarju.

Podjetje CEO Matt Schlicht trdil premik v smeri micropayments je navdihnila pomanjkanja razpoložljivih mest za potrošnike, da so uvodne izkušnje z Bitcoin, medtem ko ZapChain investitor in Boost VC izvršni direktor Adam Draper govoril veliki sliki v ozadju vizijo družbe za monetizacijo vsebin.

Vir: Coindesk

Trije ponudniki zmago Bitcoin dražbo, ki jih imajo ZDA maršali

ZDA maršali napovedala v torek (10.), da trije različni ponudniki zmagal na tretji dražbi zaseženih Ross Ulbricht leta 2013. Ulbricht, znan v "temno spletu", kot Dread Pirate Roberts Bitcoins, je bil pred kratkim obsojen za tek nezakoniti spletni trg Silk Road.

Organi dražbi 50.000 BTC ob tej priložnosti. Po maršali Service predstavnica Lynzey Donahue, zmagovalni ponudniki osvojil količin v višini 27.000, 20.000 in 3.000 BTC.

Celoten članek o 99Bitcoins

80% Bitcoin se zamenja za kitajski juan

V poročilu preživeti teden od Goldman Sachs o prihodnosti denarja, banka opozarja, da je 80% volumna Bitcoin zdaj izmenjali v in iz kitajskih juanov. Druga največja trgovska valuta je ameriški dolar, ki mu sledi manjših apoenih v jenih in evrih.

Zdi se, da razodetje Bitcoin trgovanja prevlade Kitajske, da kljubujejo logiki, da bi zaostrene omejitve vladne znižalo sprejetje Bitcoin v največjem gospodarstvu na svetu. Znesek trgovinske dejavnosti Bitcoin na Kitajskem se je prav tako povečala, kljub Bitcoin je strm padec cen od lanskih 1.000 $, plus vzponi na manj kot 300 $ danes.

Vir: QZ.com

ShapeShift postavlja $ 525k, razkriva Erik Voorhees kot ustvarjalec

Instant Bitcoin in izmenjava altcoin ShapeShift je prejel $ 525.000 v izhodiščnih sredstev od vlagateljev Barry Silbert in Roger Ver. Platforma temelji Swiss, ki uporabnikom omogoča preklop med 25 digitalnih valut in žetoni, se razlikuje od tradicionalnih borzah v tem, da deluje brez uporabniških računov in ne zahteva nobene oblike registracije.

Silbert, ki so vlagali v okviru Valuta skupine Digital, je povedal CoinDesk: "ShapeShift je preoblikoval trg altcoin in omogoča najhitrejši, najbolj učinkovit in najmanj tvegan način za ljudi, za izmenjavo različnih digitalnih valut in žetone."

Vir: Coindesk

Odjemalci T-Mobile lahko sedaj top-up svoje telefone z Bitcoin na Poljskem

Po objavi konec februarja, T-Mobile je sprejemanje Bitcoin na Poljskem v programu preskušanja. Strankam družbe lahko zdaj kupijo telefon kredite uporabo cryptocurrency. 

Poljski enota T-Mobile, znan tudi kot Polska Telefonia Cyfrowa, združil s sedežem v Varšavi Bitcoin procesor InPay, da bi sprejela digitalno denarja. Cilj partnerstva, da bi večina priljubljenosti BTC med poljskimi predplačnikov telefonskih.

Celoten članek o 99Bitcoins

Intuit začenja Bitcoin plačilnih storitev v Avstraliji

Avstralski mala podjetja, ki uporabljajo računovodske oblak programsko opremo zaslutil je QuickBooks Online bo zdaj lahko svojim strankam ponujajo možnost za plačilo blaga in storitev s Bitcoin, po začetku družbe svojega PayByCoin storitev v državi.

Intuit, zaradi česar tudi Quicken osebne finančne programske opreme, je napovedal lokalno začetek svoje PayByCoin storitev v četrtek, z generalni direktor Intuit Avstraliji Nicolette Maury povedal, da je storitev že pridobil oprijem med prvimi v svoji matični državi, v Združenih državah Amerike.

Vir: ZDNet.com

IBM namerava uporabiti blockchain tehnologijo za ustvarjanje novega plačilnega sistema

IBM je po poročanju ustvarja nov sistem digitalnih plačil za glavnih valut zgleduje po tehnologiji, ki Bitcoin. Vir blizu zadeve je pokazala ta četrtek (12.), ki je lahko blockchain izhodišče za nov projekt podjetja.

Elektronski velikan - znan tudi kot International Business Machines Corp. - želi razviti nov sistem, ki ljudem omogoča, da prenos denarja in plačevanje trenutku ne vključuje banko ali drugo tretjo osebo. To bi pomenilo velike prihranke na transakcijskih stroškov.

Celoten članek o 99Bitcoins

BitBeat: Bitcoin koder Garzik znaki ukvarjajo uvajanje "BitSats" v vesolju

Bitcoin krepko načrta jedro razvijalca Jeff Garzik, da dajo mini satelite v orbiti, da zagotovi varno, daljinsko backup za vse večje trgovine digitalnega valute kritičnih podatkov je naredila korak bližje, da postane resničnost. G Garzik je podjetje, Dunvegan vesoljski sistemi, napovedal četrtek, da je podpisala pogodbo s svojim partnerjem, Deep Space Industries Inc., za izgradnjo prvega 24-enote ozvezdje "BitSats," ideja je prvič predstavil pred skoraj enim letom.

Dunvegan načrtuje, da imajo BitSats vodi celoten zapis Bitcoin je vse večje blockchain knjigo, s čimer deluje kot ključni "polno vozlišč" na rezervno Bitcoin je vse pomembno jedro baze podatkov v času, ko se je število zemeljskih računalnikov zagotavlja to pomembno storitev za shranjevanje se je zmanjšala.

Vir: Wall Street Journal

Zagon 21 postavlja $ 116m da bi Bitcoin za mase

Molčečnost Bitcoin zagon 21 je sprožila neverjetno $ 116 milijonov pre-začetek v krog financiranja znana tveganega kapitala podjetje Andreessen Horowitz in RRE Ventures vodil. Cilj podjetja je tako enostavno, kot je ambiciozen, da bi Bitcoin v mainstream.

Balaji Srinivasan, partner v Andreessen Horowitz, je strokovnjak trenutno upravlja zagon 21, ki se imenuje po tem, da se le 21 milijonov BTC lahko sprosti. Glede na poslovne Insider, je tudi partner v Andreessen Horowitz, ki se je pridružil po tveganega kapitala podjetje vodil 25 milijonov dolarjev serije B naložbo pred 21 dvema letoma.

Celoten članek o 99Bitcoins

Sorodne novice


Post ICO

Koinify uradno zagnati GWS Crowdsale

Post ICO

Neteller sprejema Bitcoin, Interpol preiskuje bloka in še več

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Hrvaško in švicarsko borbo za Bitcoin, Casascius opozoril FinCen in najnovejšo različico 0.8.6

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30%

Post ICO

Meet Blockr.io, človeški altcoin block explorer

Post ICO

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Post ICO

Tri predmete za odrasle, ki jih lahko kupite z Bitcoinom leta 2014

Post ICO

Bitcoin je internetna zvezda, Blockchain kupi ZeroBlock in Indija pokaže svoje resnične občutke