Tri Bitcoin tatvine, Gyftov novi program Točk in donacije za žrtve tajfuna | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Tri Bitcoin tatvine, Gyftov novi program Točk in donacije za žrtve tajfuna

Tri Bitcoin tatvine, Gyftov novi program Točk in donacije za žrtve tajfuna

V enem tednu s tremi glavnimi Bitcoin heists, je tudi dobra novica. Med njimi sta dva Subway trgovin, v dveh različnih celinah, ki so se odločile, da začnete sprejemati cryptocurrency, kot tudi znana bolgarska platforma Grabo.org. Toda, če želite izvedeti več o zadnjih sedmih dneh, najboljša možnost je naš tedenski krog gor. Pojdimo!

Denarnica Inputs.io vdrla tatu, ki je ukradel 4100 BTC

'TradeFortress ", mladi avstralski razvijalec, ki upravlja Bitcoin spletno denarnico Inputs.io, ki je izšla v zvezi z izjavo o svoji spletni strani v tem tednu. V skladu s sporočilom, velik kramp prisilno zaustavitev storitve, potem ko so 4100 BTC ukraden.

Čeprav je Inputs.io naj bi bila visoko varnost digitalna denarnica za Bitcoins uporabnikov ", upravitelj trdi, platforma je vdrl v konec oktobra in cryptocurrency enakovredno 1.345.000 $ na trenutni tečaj je bil ukraden.

Celoten članek

Potrebujete pravni nasvet? Obiščite CoinLaw in plačati z Bitcoin

Po CoinMD, da je nova podobna platforma, ki namerava opraviti delo drugih strokovnjakov bolj dostopne vsakomur, ki potrebuje pravno pomoč: dobrodošli CoinLaw, kraj, kjer lahko najdete odvetniki iz vsega sveta in jim postavljajo vprašanja v zameno za Bitcoins.

CoinLaw je tukaj, da pomaga ljudem, ki si ne morejo privoščiti dragih odvetnika, uporabnike, ki potrebujejo nasvet prava v zvezi z določeno državo in ljudi, ki bi želeli ostati anonimni. Na CoinLaw, vas lahko karkoli, "je nepomembno skrb za nekaj, kar menite, je lahko resen problem".

Celoten članek

FEC, da Bitcoin donacije za politične kampanje

Po dveh mesecih razmišlja predlog, je zvezna volilna komisija (FEC) pripravila novo pravilo, ki bo omogočil politične kampanje v ZDA sprejeti Bitcoin. Vendar pa so kandidati dobili cryptocurrency donacije ne bodo mogli preživeti virtualne kovance, glede na dokument, ki javnosti ta teden.

Dokument navaja, da bodo imeli kampanje za pretvorbo prejete Bitcoins preden jih dejansko uporabo, z digitalnimi kovancev, ki se šteje za "v naravi" v obliki prispevkov, kot so zaloge ali obveznice.

Celoten članek

Bitcoin je možnost za 70.000 spletnih trgovinah Shopify je

Znani ponudnik spletnih maloprodajnih rešitev Shopify napovedal vključitev plačilne možnosti Bitcoin na svojo platformo v tem tednu. Novica se je pokazala na spletni strani Sopify je. Brian Alkerton zapisal, da "je integracija Bitpay funkcija popolna" platformi in se že lahko doda trgovci na svojih spletnih trgovin.

Dejstvo, da je Shopify vključevanje Bitcoin je odlična novica za cryptocurrency. Platforma, ustanovljena leta 2006, pooblastila približno 70.000 spletnih trgovin, ki so že prodali več kot 50 milijonov izdelkov.

Celoten članek

Dva kanadska podjetja ustvarjajo debetne kartice Bitcoin

Po cryptocurrency ATM prihodu Robocoin k Vancouver, Kanada se zdaj čaka na naslednjo veliko stvar: Bitcoin storitve debetnih kartic, ki jih bo zagotovila nacionalnih podjetij Coinkite in VIRTEX.

Družbi bosta ponujajo različne storitve, vsak s svojimi prednostmi, vendar pa sta obljubo, da se velika revolucija v cryptocurrency ekosistemu.

Celoten članek

Sodnik odredi CoinLab za plačilo 8.000 Bitcoins za Bitvestment

CoinLab je odredil sodnik plačati 8.000 BTC na Bitvestment Partners LLC, ki jih je pred kratkim tožil zaradi kršitve pogodbe.

Bitvestment pravi, da je bila CoinLab naj bi zagotovilo 8.000 Bitcoins na prizadeto podjetje, v skladu z dogovorom dve podjetji, ki v avgustu, vendar pa "ni živel do svoje obveznosti". Poleg odredbo za plačilo, sodnika Robert W. Sweet, na ameriškem okrožnem sodišču za južno okrožje New Yorka, prav tako prepovedujejo CoinLab zagotavljanja virtualna valuta za druge stranke, dokler ne izpolnjuje svojih obveznosti.

Celoten članek

Babberly uporablja svojo virtualno valuto plus Bitcoin

Nov zagon temelji na lokalni mobilni iskanje uporablja svojo lastno virtualno valuto skupaj z Bitcoin ustvariti nov tip družbene platforme, poroča Coindesk. Podjetje, ki se imenuje Babberly, ustvaril digitalni kovanec imenovan babberCRED, ki se uporablja na svoji platformi, skupaj z BTC, ki deluje kot dopolnilo k, zmanjšanje pristojbin trenja in transakcij.

Kanada agencija Prihodki: davčna pravila veljajo za cryptocurrency

Kanadi se je odločila, da razkrije nekaj svojih načrtov za prihodnost Bitcoin in drugih virtualnih valut: država je Prihodki Agencije (CRA) je pred kratkim objavila izjavo v zvezi z obdavčitvijo cryptocurrency, ki je bilo obljubljeno v maju.

Dokument z naslovom "Kaj morate vedeti o digitalni valuti", določa smernice za davčne svetovalce, ki delajo z Bitcoin podjetja v državi, krepijo o bonitetnih agencijah je nekdanji mnenja o tej temi. V bistvu, bo davčni predpisi se uporabljajo, kadar se Bitcoin uporablja za plačilo blaga in storitev, prav tako kot pravila za uporablja barter posli.

Celoten članek

Hollywood studio vidi stroškovno varčevanje koristi Bitcoin

Studio Kaufmann Media Group (KMG), filmska in TV produkcija in postprodukcija podjetje, je pred kratkim objavila načrte za izvajanje Bitcoin sprejema kot del širše pobude, glede na Coindesk. Ta odločitev bo pomagalo posnetek stroške za prihodnje projekte, kot so Melissa McCarthy komedija vozilo "Tammy" in nadaljevanje do 2011? S srednjeveško dejanje filma "Trgovanje s kovinskim pohištvom".

Investicija Winklevii v Bitcoin raste več kot 20 milijonov $ v pol leta

V aprilu, ko Winklevoss dvojčka odločila investirati 11 milijonov $ v Bitcoin, več investitorjev in poslovnežev v smeh na lastne stroške. Toda zdaj so plačilni račun, saj so bili Winklevii lahko potrojiti, da začetno naložbo v 32 milijonov $ v samo sedmih mesecih.

En Bitcoin dosegla $ 350 v tem tednu: skoraj trikrat 120 $ na tečaj 11. Aprila, ko so bratje kupil. To pomeni, da se kovanci, ki so bile nekoč vredne 11 milijonov $ je trenutno vredna okoli 32 milijonov $.

Celoten članek

Novo podjetje želi slediti "čistih" Bitcoin račune

Trije podjetniki pred kratkim začela Coin Validation, storitev za Bitcoin podjetja, ki upajo bodo pomagali misli nastaviti regulatorjev na enostavnost, Forbes poročali ta teden. Podjetje ponuja sistem za sledenje lastništva Bitcoin, ki bi teoretično zbriąem kriminalci iz legitimnih Bitcoin poslovnem svetu.

"Njihov načrt je, da ustvarite bazo podatkov o znanih identitet, povezanih z Bitcoin naslove v upanju, da bo kovanec Validacija postal enem identiteta trgovina za organe pregona, ko poskuša ugotoviti, kdo je delal nekaj zloben s Bitcoin, medtem ko zagotavlja rdeča -flag sistem za podjetja, ki imajo stranke poskuša uporabiti Bitcoin, ki je povezan z nedovoljeno uporabo ", Forbes pojasnjuje.

$ 5,5 milijona pomoč itBit priti v Bitcoin ekosistemu

Uradni začetek globalne izmenjave Bitcoin itBit se je že zgodilo in podjetje se zdaj končuje svoj drugi krog financiranja, Genesis Block poroča, kar je enako 3.250.000 $. Skupaj, izmenjava postavljeno 5,5 milijona $ in je trgovanje brcnil-off v tem tednu, odpiranje operacije na institucionalne in trgovcev na drobno z nekaterimi izjemami za podjetja Združenih držav.

Izmenjava - ki namerava služiti na svetovnem trgu iz svojih pisarn v Singapurju, Šanghaju in New Yorku - se Rich Teo uspelo. Družbe CEO pravi, da je zdaj mogoče trgovati v ameriških dolarjih, Singapur dolarjev in evrov, medtem ko se bodo pristojbine ", ki temelji na modelu kavo-taker".

Celoten članek

Bitcoin platforma GBL izgine skupaj z 4,1 milijona $

Še ena šokantna Bitcoin rop se je zgodilo v Aziji v tem tednu. Platforma GBL Trgovanje izginili v tankem zraku, pri čemer je 25 milijonov ¥ (4,1 mio $), ki je pripadal vlagateljev.

Prevaranti so povsod in na Kitajskem, kjer je Bitcoin priljubljenost skyrocketing, ni nobena izjema. V tem primeru je trgovalna platforma, ki je služil kitajske stranke in naj bi bila s sedežem v Hong Kongu (čeprav je bilo mesto s sedežem v Pekingu) izginila 26. Oktobra, ko je več strank opazil, da je spletna stran nedostopna. In kdor izbrisani obstoj GBL, tudi ukradel 4,1 milijona $, ki pripadajo uporabnikom.

Celoten članek

Satoshi Nakamoto šteje # 30 najvplivnejši človek iz leta 2013

The Britis h spletne strani Ask Men vključeni Satoshi Nakamoto, je "oče" Bitcoin, v svojem seznamu "Top 49 moških - 2013 Edition". Ustvarjalec belega papirja, ki izvira cryptocurrency je po mnenju volivcev 30. Najvplivnejši človek v letu, kljub dejstvu, da je "izginila" v letu 2010.

Po Ask Men, Satoshi je vplivna, saj "v letu 2008, nedosegljiva Nakamoto uvedla Bitcoin v dokumentu, ki je prikazal težave z uporabo tradicionalnih valuto v internetnih transakcij in podrobno svoj načrt, da bi javnost bolj praktično in varno spletno valuto. Ampak to ni bilo do zadnje pomladi, ki Bitcoin doživela velik razcvet, zmago vlagateljev odmevnih kot bratov Winklevoss ".

Celoten članek

Najprej Bitcoin knjižni zbirki za otroke začela s izdalo tekmovanja

Najbolje prodajanih avtorjev in blogerjev Ponn, juju, Gigi in JoJo Sabra napovedal, v tem tednu je "Bitcoin za otroke" serija za motiviranje mame in otroke za uporabo Bitcoin. Novica se je pokazala s sporočilom za javnost. Avtorji želijo vsi, da se naučijo, da je digitalna valuta se lahko pošlje kdorkoli v vseh starosti, v kakršni koli količini, kjerkoli na svetu, kadarkoli, podnevi ali ponoči.

Coinkite vzpostavlja Bitcoin račun za pomoč žrtvam Typhoon

poročila iz Filipinov, navdih zagonu kanadski Coinkite, ki se razvija inovativno storitev, ki temelji na debetno kartico Bitcoin, je začela zbirati kripto-donacije za podporo članov Rdečega križa, ki so pomoč žrtvam tajfuna Haiyan, na Filipinih.

Najdete stran darovanje tukaj s privlačnim sporočilom: ". Stvari se res slabo na Filipinih, mislim, da je Bitcoin skupnost more privoščiti, da bi lahko pomagal To je majhen osebni kampanjo, da skupaj nekaj sredstev poslati Rdečega križa".

Celoten članek

Hacker ukrade Bitcoins od 4.000 denarnice, ki jih Bitcash.cz gosti

Najnovejši žrtve velike Bitcoin ropu so stranke v zameno cryptocurrency Bitcash.cz. Platforma temelji Republika Češka je bila hacked in več kot dva milijona češka krona (okoli $ 100.000), so bili ukradeni iz do 4000 denarnice kupcev.

Napad se je zgodilo ta teden in spletno izmenjavo je trenutno dol. Lastnik izmenjavo je pokazala, da so bila ovadba zoper neznanega osumljenca.

Celoten članek

Glavna obravnava v Bitcoin zbira oblasti ZDA in Fundacijo

Senat odbor ZDA za domovinsko varnost in vladne zadeve (HSGAC) je pred kratkim razkrila seznam prič, ki bodo govorili na zaslišanju v zvezi Bitcoin 18. Novembra, Coindesk poročali ta teden. Zaslišanje se bo z naslovom "Beyond Silk Road: morebitna tveganja, grožnje in obljube virtualne valute" in poteka ob 15.00 (po lokalnem času), v sobi 342 Dirksen senata poslovne stavbe v Washingtonu, DC.

Po Coindesk, "zaslišanje bo funkcija dveh ločenih plošč, eno predstavljajo ZDA organom pregona in drugo predstavljajo Bitcoin, je najprej zelo pohvalil vrline digitalne valute".

Coinbase omogoča novim uporabnikom, da kupujejo svojo prvo Bitcoin takoj

Z Bitcoin narašča in zdaj premagovanju $ 400 oviro, Coinbase želi, da bi vključitev novih uporabnikov lažje. Zato je platforma začela takojšnje nakupe za nove kupce.

Po vključno s funkcijo instant-buy nazaj v avgustu za uporabnike, ki so kupili Bitcoins prek storitve in je bila z Coinbase za najmanj 30 dni, platforma je zdaj pripravljena izboljšati to možnost in jo razširiti na novince. Vsi novi uporabniki lahko sedaj kupijo majhno količino Bitcoin - do 1, BTC - brez predhodnega 30-dnevnem obdobju čakanja.

Celoten članek

Gyft začenja programa točk in daje 3% nazaj na nakupe Bitcoin

Bitcoin prijazno platformo Gyft, ki prodaja darilnih kartic na spletu in prek mobilnih naprav, ki je začel program točk, posebej namenjen za nagrajevanje potrošnikom za njihovo večjo uporabo darilnih kartic. Novi Gyft točke bodo potrošnikom do tri odstotke nazaj na nakupe darilo kartice, nagrajevanje najboljših strank. In ravno pravi čas za počitnice, v obdobju, ko je prodaja e-kartice, običajno gre skozi streho.

Kupci, ki uporabljajo Bitcoins bo zaslužil tri odstotke, uporabniki PayPal zaslužijo dva odstotka in, končno, nakupi kreditnih kartic zaslužijo en odstotek nazaj. To pomeni, da si zaslužijo trojne točke za vsak dolar, ki jo plačate z Bitcoin in, ko ste imeli 100 točk, ki jih lahko unovčite $ 1 do prihodnje nakupe.

Celoten članek

Čile postane prva država za prodajo nepremičnin v zameno za Bitcoin

0 To je že mogoče kupiti nepremičnino z Bitcoin v Čilu, kjer Galt je Gulch samo obrnil v prvi libertarno nepremičninskega projekta sprejeti cryptocurrency. Prostor je bil zasnovan kot stanovanjski organsko skupnost kmetijstva in ponuja vse prednosti narave, s čisto vodo, ekološko pridelano hrano in obnovljivih virov energije.

Ime je navdihnil John Galt, slavni protagonist Ayn Rand je knjige "Atlas Shrugged", filozof in izumitelj, ki verjame v moč človeškega uma in svobode posameznika.

Poleg Čile, je podoben initiave začel na Kitajskem, kjer je Bitcoin sprejem skyrocketing. Stanovanjski razvijalec v Zhangjiang Hi-Tech park, v Šanghaju, je odprla prodajo svojega prvega investicijskega projekta nepremičnin. Glede na sporočilo za javnost, je bilo v zadnjem času na voljo za prodajo 300 stanovanj v kmalu zgrajenih stavb in razprodana v nekaj minutah.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi

Post ICO

Snoop Dogg (resnično) želi prodati svoj naslednji album za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Post ICO

Želite vedeti, kaj se zgodi z Bitcoins, ko umrete?

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX

Post ICO

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Post ICO

BitPay izboljšuje plačila Bitcoin z ustvarjanjem novih podpornih ukrepov

Post ICO

BitcoinDark, kontroverzno mnenje Gavina Andresena in novega podružnice Bitcoinove fundacije

Post ICO

Združeno kraljestvo razpravlja o bitcoinovi uredbi

Post ICO

Oglaševalske akcije lahko zdaj sprejmejo BTC s preprostim potrditvenim poljem

Post ICO

Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več