Preživite svoje Bitcoins pri kitajskem Google Baidu, Walmartu in na zelo posebnem stojalu sokov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Preživite svoje Bitcoins pri kitajskem Google Baidu, Walmartu in na zelo posebnem stojalu sokov

Preživite svoje Bitcoins pri kitajskem Google Baidu, Walmartu in na zelo posebnem stojalu sokov

Še en teden je minil in novi dogodki spremenili svet Bitcoin. Imeli smo novo epizodo limonade starring CoinLab in Mt. Gox in novih podjetij, ki sprejemajo Bitcoin. Torej, tukaj smo, še enkrat, da se spomnimo na najbolj pomembne novice iz zadnjih dni.

Dwolla ugasne povezane storitve cryptocurrency

spletni platformi plačilu Dwolla ta teden napovedal, da se roleta vrata izmenjave virtualnih valut in drugih povezanih Bitcoin storitev. Družba je opozoril svoje stranke, ki delujejo podjetja, povezanih z cryptocurrency prek e-pošte, dajanje v najem jih vem, da je umik svojih storitev, od 28. Oktobra (ob 16:00 CT).

E-poštno sporočilo vsebuje tudi seznam dogodkov, ki bi morale biti stranke zavedati, ki kažejo, da je podjetje postopoma razpustitev storitve, ki so na voljo na svojih navideznih kupcev valut, preden jih odrezali v celoti.

Celoten članek

Mt. Gox posodobitve infrastrukture in je skoraj pripravljena za začetek Midas

Temelji Japonska borza Mt. Gox ta teden vrnil na spletu po nadgradnji strežnika, ki je določila probleme baze podatkov družbe, ki so bile povzročajo zaostanke in povzročil mesto, da bo dol.

Podjetje je bilo načrtovanje izvajanje "nove infrastrukture z uporabo najboljše strojne opreme na voljo" od lanskega maja. "Zaradi pogostejših težav z bazo in kot adapter 10 Gbps na našem starem strežniku začel ob težave (naključno izgubo paketa, itd), smo menili, da je to potrebno za izvajanje nove infrastrukture in organizirali vzdrževanja v sili", Mt. Gox pojasnil. To je bil glavni pogoj pred izmenjavo lahko začetek trgovanja motorja Midas je.

Celoten članek

Sean je Outpost vas vabi, da praznujejo peti rojstni dan Bitcoin je

Bitcoin je vse bližje praznovala peto obletnico 1. Novembra, na isti dan, ko Satoshi Nakamoto izdal prvotno papirja "Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash sistem" v letu 2008.

"Nihče ne bi imel kakšno idejo, koliko menjalnik igre, da bi bilo", pravi Jason King, ustanovitelj Outpost dobrodelna organizacija Sean je na in um za hladno primeru, da bodo proslavili mejnik. Govorimo o taboru, ki se bo zgodilo med 1. In 3. Na Satoshi gozdu, na devet-acre zavetišču za brezdomce, v Pensacola (Združene države Amerike).

Bitcoin goriv avtorja prve "mojstrovine"

Spencer Hanson je pisatelj, ki ljubi Bitcoin in ima nov projekt v rokah: morda knjigo prvo otroško o alternativni valuti, z naslovom "Fat Fred in velja od množijo sladkarije karte", v skladu s Coindesk.

Toda kaj je ta zgodba? "Otroci na igrišču zavedajo, da je trgovanje z sladkarije je veliko lažje s pomočjo medija za izmenjavo. Candy vstopnic Fred prepriča druge otroke na igrišču, da bo on precej uveljaviti vse transakcije, se prepričajte, da ni goljufije, [vendar] skrivnostno cena sladkarije centimetrov navzgor, medtem ko je Fred je gut centimetrov navzven ", Hanson je pojasnil, ki jih je navedla na spletni strani.

Podjetje izgubi bančnega računa po proizvodnjo Bitcoin medaljon

Mulligan Mint, podjetje, ki ustvarja in prodaja kovinskih medaljoni, je nedavno izgubila svoj bančni račun pri Capital One brez predhodnega opozorila po začenja svoj najnovejši izdelek: spominski srebra in bakra Bitcoin medaljoni.

Predsednik uprave družbe, Rob Gray, je stopila v stik z banko, ki pa ni bila zadovoljna z odgovorom. "Zdi se, nihče ne bi vedel, kdo odloča tam, lokalna podružnica nam je dal ničesar, trgovske storitve, nam je povedal naš račun je bil preklican za prodajo Bitcoin in niso bili zainteresirani za nadaljnji razpravi o tem vprašanju", predstavnik dejal.

Celoten članek

Bitcoin omrežje podvoji na 2 PH / s, v štirih tednih

Mreža Bitcoin po ocenah dosegel stopnjo razpršitve od 1 petahash na sekundo v sredini septembra, po skoraj petih letih obstoja, in mejnik je bil pravilno praznovali, zdaj pa imamo več razlogov, da se veseli. Po letih čakanja na prvo petahash, drugi pa je samo še en mesec, v zadnjem času potiska hitrost omrežja več kot 2 pH / s to čez vikend, je poročal The Genesis Block. Rast je bila z novimi ASIC rudarjev iz KnCMiner in BTCGarden povzročajo predvsem, pred kratkim dodali v omrežje.

Bitcoins Silk Road je morda "zaščiteni", ki ga je peti spremembe

Medtem ko je sever-ameriške oblasti naprej išče način, da dajo svoje roke v zaščiten z geslom Bitcoin srečo je skrita v osebni račun upravitelja Silk Road je, Ross Ulbricht, na primer, lahko privede do petega spremembe bitki razpravljati ustavno pravico zoper samoobtožbo.

Ta sprememba bi zaščitili odgovorna za spletno stran, ki je bila pred kratkim zaseženega od prisile podatkov.

Celoten članek

Boljše trgovanje storitve Bitcoin v zahvalo EU do Kraken in Fidor banke

Izmenjava Kraken je presenetljivo Bitcoin skupnosti s hitrim razvojem in vedno pozitivnih objav. Po vključno ameriških dolarjev v paketu storitev, je podjetje danes sodeluje z nemško Fidor banke ponujajo reguliranih trgovske storitve Bitcoin svojim evropskim kupcem.

Kot je predsednik uprave Payward Ltd, Kraken je razvijalec izjavil, Fidor je "idealen partner" za izmenjavo. Banka je "odgovoren, naprej misleč, finančna institucija," je povedal Jesse Powell.

Celoten članek

LeetCoin omogoča zabava za zmago Bitcoins

LeetCoin je nova platforma, ki motivira multiplayer igralce v zvrsti, kot prvi strelec oseba z Bitcoin nagrad. Zmagovalec dobi cryptocurrency, medtem ko poraženec daje nekaj BTC stran. Po Coindesk, je dokaj preprosta, da se pridružijo tej skupnosti. Preprosto se prijavite s svojim Steam račun in dobili boste preusmerjeni na strežnikih LeetCoin je, kjer se igrajo na osnovi Steam iger preko sistema stave.

Nove izmenjave Bitcoin: s sedežem v ZDA CoinX in kanadski Vault od Satoshi

Medtem ko bi nekateri ljudje dvomijo o možnosti uspeha novega izmenjave Bitcoin sedežem v več kot urejeno in več zadevnih Združenih državah Amerike, ustanovitelj CoinX, Megan Burton, je ne skrbi. Zakaj? Ker ji zagotavlja platformo je upoštevanje tako resno, kot je mogoče.

Digitalni storitve, s sedežem v Atlanti, je še vedno v beta fazi. CoinX bo omogočilo uporabnikom, da obrnejo fiat valute v Bitcoin in izmenjavo cryptocurrency za konvencionalne denar. In ena izmed njihovih najboljših lastnosti je nizke pristojbine: družba zaračuna vrednosti tako nizko, kot 0,3 odstotka pri nakupu 500 BTC ali manj.

In potem imate tudi novi kanadski izmenjavo, je pred kratkim začela blagajna Satoshi, s sedežem v Torontu. Z ugodnih cenah za 0,5 odstotka ali manj in naprednim API, ta nova platforma nudi poslov med fiat valute, bodisi Bitcoin ali Litecoin.

Celoten članek

Dve California ustanavljanjem ustvariti BitDazzle vzeti Bitcoin mainstream

Cashie Commerce, zagon temelji iz San Diega, ki zagotavlja platformo kupno za spletne trgovce, je partner Coinbase ustvariti BitDazzle, novo spletno tržnico, ki sprejema digitalni valuti Bitcoin, poroča spletno stran XConomy. Velik cilj te nove platforme je pomagati cryptocurrency raste v priljubljenosti.

Tovornjak hrane voziti okoli Seattle sprejemanje Bitcoin za okusen sir na žaru

Rumeni tovornjak Siri Wizards je bila vožnja po ulicah Seattla za skoraj leto dni, distribucijo okusne na žaru sendviči sir, pa tudi topel in kremasto paradižnikovo juho. Mobilno poslovanje je v lasti bratov Bo Tom Saxbe, ki se je pred kratkim odločila, da začne sprejemati Bitcoin za svoje izdelke.

Očitno stranke mi je možnost, da bi mogli plačati za njihovo kosilo ali malico z nekaj drugega kot denar ali kredit. In ta možnost ne moti bratom Saxbe: "Za nas, papir dolar je tako kot abstraktna ideja, kot vrstico kode Oboje pomeni isto stvar na koncu. Dobiček", Tom pravi.

Crowdcurity prinaša množično testiranje heker do Bitcoin

Vsakdo ve, da so Bitcoin spletne strani glavni cilji za kibernetskimi napadi. To pomeni, da po Coindesk, zakaj je podjetje Crowdcurity želi uporabiti modrost množic, da bi bili bolj varni. Crowdcurity želi poenotiti koncept bug bounty z zunanjim izvajanjem procesa. Spletna storitev povezuje podjetja, ki imajo programsko opremo za razhroščevanje s skupnostjo okoli 250 programskih testerjev, ki je na voljo prek varnostnih forumih.

Motorcycle pustolovščina namerava določiti izmenjave Bitcoin v Afriki

Digitalna platforma LocalBitcoins.com, ki omogoča uporabnikom, da trgovino cryptocurrency lokalno, se je povezal z dvema ljubitelje motornih koles, ki bodo potovali prek Afrike in pomoč pri ustanavljanju novih izmenjave Bitcoin v več državah.

Borja in Elvis sta pustolovci, ki so odgovorni za potovanje. Kljub temu, da načrtujejo uspešno misijo, LocalBitcoins in dva kolesarja bodo potrebovali vašo pomoč. "Potrebujemo lokalnih stikov v afriških državah, za zelo zanimivo prihajajoči avanturo. Če poznate koga v teh državah / mestih, ali če so v njih, vas prosimo, širjenje besedo", je mogoče prebrati v sporočilu, ki ga LocalBitcoins objavljena.

Celoten članek

Preživite-a-Bit vam omogoča, da napolni svoj mobilni telefon s Bitcoin

Čeprav so postopki še vedno teče malce počasen, Preživite-a-Bit fazi javne beta je šlo kar dobro. Nova storitev omogoča uporabnikom Bitcoin, da napolni svoje predplačniške mobilne račune cryptocurrency v več kot 100 državah po vsem svetu, zaradi partnerstva z več kot 300 ponudnikov omrežja.

Sistem je zelo enostaven za uporabo. "Stranka vnese svojo mobilno številko v obliki in storitev samodejno zazna uporabnikovo državo in mobilnega operaterja Storitev nato prikaže razpoložljive možnosti plačila, vključno s cenami v ameriških dolarjih in višini kreditnih uporabnikov bodo prejeli v lokalni valuti ".

Celoten članek

Šifrirana sporočila storitev Tesla.im sprejema Bitcoin donacije

Kriptirani sporočila platformo Tesla.im - ne smemo zamenjati z avtomobilov Tesla Motors, čeprav bi bilo to zelo kul - je napovedala, da je začela sprejemati Bitcoin donacije. Prav pred kratkim dodali možnost cryptocurrency ustvariti nov vir sredstev.

Storitev, ki je še vedno v beta fazi, omogoča prosto klepetalnice, kjer lahko uporabniki izmenjujejo sporočila, ki so zaščiteni z AES 256 bitnim šifriranjem uporabo glavni ključ, ki izhaja iz najmanj treh drugih ključev, od katerih je ena soba skrivni ključ, ki ga določi uporabnik.

Celoten članek

HashFast tehnologije in Ciara dobili skupaj za izdelavo Bitcoin rudarskih stroji

S sedežem v Kaliforniji HashFast Technologies LLC, vodilni fabless polprevodnikov podjetje, specializirano za visoko zmogljive razpršitev ASIC čipi, sporočila, da je podpisala ekskluzivno pogodbo z globalni ponudnik zmogljivih računalniških izdelkov in opreme Ciara tehnologije.

Partnerstvo ima ambiciozen cilj: za izdelavo nove in močne Bitcoin rudarskih ploščadi, ki bo štela z 28nm čipov ASIC HashFast je. V tem obdobju sodelovanja, bo kanadski Ciara izključno proizvajajo opremo za HashFast tehnologije.

Celoten članek

Ekonomist Simon Johnson je prepričan, vlade bodo poskušali zatreti Bitcoin

Cryptocurrency bodo morali soočiti političnega pritiska - ja, še bolj kot to je obrnjena sedaj - in agresivne ukrepe do bank in finančnih organov po vsem svetu, v bližnji prihodnosti. To pomeni, da vsaj kaj za vodilnega ekonomist profesor podjetništva na Sloan School MIT za management Simon Johnson stavi se bo to zgodilo.

Johnson je nedavno govoril na EmTech konferenci MIT Technology Review je v Massachusettsu, kjer je dejal, da "se bo velika politična zračnost. In vprašanje je, ali so ljudje v teh valutah pripravljen za to in imajo svojo politično strategijo".

Strokovnjak napoveduje, da se bo rastoči uspeh Bitcoin še naprej opozarjati vlad in regulatorjev do točke, kjer bodo verjetno poskušali, da bi zatrli cryptocurrency.

Celoten članek

Baidu sprejema Bitcoin: še en znak, da je Kitajska prijeten cryptocurrency

Kitajski internetni velikan Baidu - znana tudi kot »azijski Google" - je ta teden napovedal, da je sprejemanje plačil Bitcoin. To je velika novica za cryptocurrency ekosistem in drugega znak, da je Kitajska v resnici pozdravil Bitcoin v državo brez večjih vprašanj ureditve, vsaj doslej.

Za zdaj so plačila sprejeli le Baidu je Jiasule, v oblaku proti DDOS storitev in vsebin dostave omrežja, ki se uporablja za izboljšanje spletnih mest učinkovitosti, hitrosti in varnosti. Če iščete za primerjavo, Jiasule je zelo podoben temelji države Amerike Združene države CloudFlare. Vendar pa vidim Bitcoin doseže podjetje, ki ima kapo trgu 53 milijard $ in je ocenilo Alexa kot najbolj obiskane spletne strani na Kitajskem in peta najbolj obiskanih spletnih straneh na svetu je zelo velik posel.

Celoten članek

Satoshi Forest pozdravlja prvo bitHouse

0 devet Jutro zatočišče za brezdomce znan kot Satoshi gozd, ki se nahaja v Pensacola (Florida, ZDA) je dobila prvo bitHouse, ki je že sestavljen in pripravljen, da postane dom.

Dobrodelna skupina Sean je Outpost napovedal dobre novice ta teden in objavil sliko na novo hišo, ki bo dobrodošla nekdo že živi na ulicah.

Celoten članek

Uporabite svoje Bitcoins na Walmart z malo pomoči od eGifter

Digitalni darilne kartice platforma eGifter the-cryptocurrency prijazen je dodal pomembno blagovno znamko na seznam z več deset trgovcev: velikan Walmart je njihov novi partner v poslu.

"Vi nas prosili za več načinov, da spremenijo svoj Bitcoin v prave nakupe svetu - predvsem živil - tako danes smo dodali Walmart kot eno izmed več kot 100 blagovnih znamk kupiti Walmart Darilne kartice zase ali kot darilo za prijatelja Don".. Ne pozabite, da nam povedo, kaj drugega darilo kartice želite, da bi lahko kupili z Bitcoin v eGifter! ", je dejal predstavnik podjetja.

Celoten članek

Dolžniške krize v ZDA ni vplivala Bitcoin

Kongresu Združenih držav Amerike potegnil državo nazaj od robu privzeto valute ta teden, po več kot dveh tednih boj med republikanci in demokrati. Nov zakon je bil dokončno sprejet in dokument bo zdaj lahko vlada ponovno odpre in plača svoje račune, le nekaj ur pred kritičnim rokom. "Ampak če bi ZDA šla čez rob, kar bi lahko pomenilo za Bitcoiners?", Stran Coindesk zahteva v tem članku. Po njihovem mnenju Bitcoin ni prizadela nedavna kriza.

GlassPay je aplikacija, ki prinaša Google Glass in Bitcoin skupaj

1 RedBottle Oblikovanje predstavil eno svojih najnovejših aplikacij za Google Glass in drugih Android platforme, imenovane GlassPay, na DEMO 2013 konferenci, v Silicijevi dolini. Ampak kaj ima to opraviti z Bitcoin? No, to app posnema spletno odkup izkušnje v opeke in malte trgovin, ki nakupi varna in enostavna v obratih, ki že sprejemajo Bitcoin.

GlassPay bo tako kupci in trgovci, da uživajo enostavno in hitro prodajne transakcije. Pri nakupu nekaj, Google Glass in Android uporabniki preprosto morali skeniranje UPC kode, zbrati "nakupovalni voziček", da nakup uporabo Bitcoins in poberem izdelkov v osrednjem mestu.

Celoten članek

Temelji Sydney stojalo sok sprejema Bitcoin v podporo svobodi medijev projekte

Prav posebno stojalo sok nahaja v Sydneyju je sprejemanje cryptocurrency, ampak, da bi dobiček ne: njihov cilj je podpreti projekte, svobodo medijev in javni interes novinarstva. Joostice je ime te stojalo, ki prodaja okusno in sveže sokove in napitke, hladno stiskana narejene samo z organskimi in lokalnih proizvodov.

Najdete trgovino zraven železniške postaje Newtown, nad Foodworks, in poskusite osvežilno pijačo narejen po vašem okusu. In najboljši del je, da dobiš za to plačati z Bitcoin, vedoč, da bo pomagal dober razlog.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Član upravnega odbora pravi, da je fundacija Bitcoin dejansko bankrotirana

Post ICO

Ne veste, kaj storiti z vsemi Bitcoins? Tukaj je nekaj krajev, kjer jih lahko preživiš

Post ICO

Fintech in Bitcoin: nova doba financiranja

Post ICO

Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello

Post ICO

Bitcoiners so pesimistični glede Bitcoinove cene v letu 2015

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

Študija kaže, da tisočletniki in bogati potrošniki najverjetneje uporabljajo Bitcoin

Post ICO

Taksiji spodbujajo Bitcoin v San Franciscu

Post ICO

PayBase deluje nezakonito brez licenc MSB

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin ni rešitev za skrivanje pred PRISM

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Pros del 1