Nova dražba na Silk Road BTC, Mozilla sprejema donacije Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nova dražba na Silk Road BTC, Mozilla sprejema donacije Bitcoin in še več

Nova dražba na Silk Road BTC, Mozilla sprejema donacije Bitcoin in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca novih tedenskih krogu navzgor z največjimi naslovi v zadnjih sedmih dneh.

Ameriške oblasti dražbi 50.000 BTC iz Dread Pirate Roberts

Združenih državah Marshal je služba je na dražbi novo rezino zaseženega Bitcoins prej v lasti Dread Pirate Roberts, je veleum ozadju nezakonitega spletnem oglasniku Silk Road (original enega), zaprli so jih organi v letu 2013.

Tokrat zvezne oblasti so na dražbi 50.000 BTC, v skladu z napovedjo, ki ta teden. "To zapečatena dražba ponudba za 50.000 Bitcoins ločeni v dveh serijah: serija A (10 blokov 2.000 Bitcoins), in serija B (10 blokov 3.000 Bitcoins)", uradna izjava pojasnjuje.

Celoten članek

Skeptik pravi Bitcoin bo "vedno valuta prihodnosti"

Se spomniš, ko Bitcoin je šlo za motenje svetovni bančni sistem? To je bilo pred dvema letoma, medtem ko so nove plačilne platforme, kot Venmo in Apple Plačaj dobil oprijem, virtualne valute zdaj počutim bolj kot muha kot fenomen.

Vsaj to je pogled Felix Salmon, finančni blogger in zgodnje Bitcoin skeptik, ki je storil po svojih najboljših močeh, da smetišče hladno vodo na sobo navdušencev alt-valutnih zbrali ta teden na dogodku Bloomberg naslovom "Bitcoin: Beyond valute" v New York City.

Vir: GigaOM

Finska vs EU: država izjavi Bitcoin dejavnosti oproščene DDV

Finska je napovedal novo odločanje cryptocurrency: Bitcoin storitve so zdaj oproščene davka na dodano vrednost (DDV) v državi. Vendar pa odločitev ni mogoče zadovoljiti v Evropsko unijo (EU), po zadnjih odločitvah organizacije o digitalni denar.

V skladu z EU, Bitcoin in vse druge virtualne kovance treba upoštevati finančne in bančne storitve, ki so predmet DDV. Prav tako je sindikat izdana opozorila naslovljeno na uporabnike Bitcoin, jih je opomnil o nestanovitnosti na cryptocurrency je in s tem povezanih tveganj.

Celoten članek

CFTC: "Imamo imajo oblast nad Bitcoin cen manipulacije"

Boj med ZDA regulativne agencije o tem, kdo lahko odloča v primerih, ki vključujejo Bitcoin se nadaljuje kot Commodity Futures Trading Komisija, neodvisna ZDA zvezna agencija ugotovila, da ima izvršilnih pooblastil zoper manipulacije cen na trgih Bitcoin. Ta agencija je bila ustanovljena leta 1974 z zakonom o trgovanju Commodity Futures za spodbujanje "konkurenčne in učinkovite terminske trge in zaščito vlagateljev pred manipulacijami, zlorabami trgovinske prakse in goljufije".

V pripombah na konferenci Bitcoin potekala na Bloomberg, CFTC komisar Mark Wetjen izjavil, ko je vprašal, če bi njegova agencija organ: "To ni bil preizkušen, vendar sem prepričan, da imamo oblast, ker Bitcoin, ki ga mislim, da je zelo racionalno branje našega statut, uvršča med blago in opredelitev blaga po zakonu o Commodity Exchange ".

Vir: CoinTelegraph

CryptoLabs napoveduje fizično Bitcoin denarnico z biometrično preverjanje pristnosti

ime Zadeva je verjetno navdihnil s svojo kompaktno velikostjo. Govorimo o novem cryptocurrency strojne opreme denarnico, ki meri okoli 86mm s 54mm, in bo na voljo v letu 2015 zaradi zagonskih CryptoLabs Bitcoin.

Fizični Naprava bo omogočilo uporabnikom, da kupujejo in prodajajo cryptocurrency, kot tudi pošiljanje in prejemanje BTC. Toda eden od napravi največjih presenečenj je pravzaprav njegove napredne varnostne funkcije, kot so biometrični preverjanje pristnosti.

Celoten članek

SpectroCoin začenja Bitcoin-to-denarnih storitev v 25 državah

SpectroCoin zdaj omogoča svojim strankam za pretvorbo Bitcoin v gotovini v 25 državah po vsej Evropi in Srednji Aziji. Najava je najnovejši iz Velike Britanije in ponudnikom Bitcoin storitev s sedežem v Litvi, ki doda trgovec obdelavo svojim obstoječim posredniških denarnico ponudbe v avgustu.

Ko smo že, da CoinDesk, SpectroCoin CEO Vytautas Karalevi? Ius primerjavi najnovejše storitve svojega podjetja v tradicionalnih ponudbe nakazil, poudaril, da namerava njegovo podjetje, da se raztezajo storitve pa ga sploh v svoji regiji jedro ostrenja.

Vir: Coindesk

Coinbase workaround lahko plačate s Bitcoin na Facebooku in iTunes

Bitcoin denarnico je Coinbase pogruntal začasna rešitev za pomoč svojim uporabnikom nakupe na Facebooku in iTunes Bitcoin. In to je skupinsko delo z družbo, imenovano RewardsPay, da to uresničimo. Preden sem šel vse nadaljnje, čeprav, mi razloži, kaj RewardsPay je. Kdaj v lasti kreditno kartico, ki vam omogoča, da zaslužijo "denar nazaj"? RewardsPay je platforma plačilo, ki omogoča uporabnikom, dana na uporabo denarnih nagrad so jih zaslužili s kreditnih kartic in drugih programov zvestobe.

Z novim partnerstvom Coinbase-RewardsPay, lahko povežete vaš Coinbase denarnico na račun RewardsPay za nakupe na iTunes, Facebook, Grooveshark, in osem drugih spletnih trgovcev z Bitcoin. Glede na to, da je portfelj RewardsPay je trgovcev relativno majhna, je jasno, da je Coinbase zanima pridobivanje dostopa do velikih imen na seznamu.

Vir: Venture Beat

Mozilla Foundation zdaj sprejema Bitcoin donacije po spletnih prijav

Po letu razmišlja idejo, Mozilla Foundation se je zdaj odločila, da sprejme Bitcoin donacije. Novico je v tem tednu, ki ga odprtokodne razvojne skupnosti, ki je odgovoren za priljubljenega spletnega brskalnika Firefox, ki je ustvaril novo spletno stran, kjer lahko uporabniki darovanje cryptocurrency.

Organizacija neprofitna združil z Coinbase, da bi sprejela digitalnih donacije. V spletnem dnevniku, s sedežem v Kaliforniji cryptocurrency podjetje jamči, da ne bo zaračunal provizije pri obdelavi prispevke.

Celoten članek

Sedaj lahko kupite vstopnice za kino za Bitcoin z FlixForCoins

Greš samo z imenom Richard, je študent računalništva obiskuje Mount Royal University v Kanadi začela FlixForCoins. Spletna stran kupi vstopnice za kino za fiat v vašem imenu. Spletna stran ni samo za plačila, bodisi, da dejansko gosti popolna predstava urnike večjih kinematografih v mestih po vsej Severni Ameriki (ZDA in Kanadi, v tem času).

Pustimo, da se koda, pisanje kolegij študent je, da bi pobeg iz realnosti malo lažje. Kot vsakdo, ki se uporablja Bitcoin ve, da ste vedno pripravljeni, da bi vaš naslednji nakup v cryptocurrency. To je tako hitro. To je tako zasebno. Vendar je včasih težko, ko mnogi trgovci ne ga še sprejeti. Richard je tam, da bi se film eskapadami malo lažje, v tem času.

Vir: CoinTelegraph

Bolniki z rakom prisiljeni uporabljati Bitcoin-usmerjenih spletnih trgov za nakup droge

temno spletne tržnice še enkrat naslovnice, a tokrat ne gre za navzkrižje z zakonom. Ameriški bolniki z rakom, so sedaj z uporabo platforme za dostop do darknet lekarn in nakup terapevtske droge na ogromne popuste.

Spletne tržnice, ki so jih Američani uporabljajo brez zdravstvenega zavarovanja in ljudi po vsem svetu, ki potrebujejo zdravil, ki niso bili odobreni s strani organov, kot so živila na osnovi države Amerike Združene države in Drug Administration (FDA). Po dejanskih uporabnikov teh nezakonitih platform, lahko več terapevtske droge mogoče kupiti na spletni strani ogromen popust.

Celoten članek

Bitcoin tipping vidi velikansko rast: ChangeTip presega 10.000 nasvetov v enem dnevu

Ta teden, Bitcoin odlaganje storitev ChangeTip objavil, da je imela presega 10.000 uporabnik ustvari nasvete Bitcoin v enem dnevu, pomeni mejnik v fenomenu microtransacted Bitcoin odlaganju preko interneta.

Kot valuti, ki jih je mogoče razčleniti na zelo drobne frakcije in še vedno trguje, je Bitcoin vedno imel kratkotrajni prednost, ko gre za možnosti microtransactions. Tam lahko potencialne težave z transakcijskih stroškov (ki so majhna), vendar je še vedno izstopa kot odličen način za odvajanje zelo majhne količine. To naredi Bitcoin nalašč za nagibanje.

Vir: Silicon Angle

Sorodne novice


Post ICO

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Post ICO

Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello

Post ICO

Varnostna kršitev vodi v bitkeinske tatvine

Post ICO

Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas

Post ICO

Program Perk Rewards in Bitcoin

Post ICO

Cryptsy Soočanje tožbe

Post ICO

Študija, ki jo je izvedla švedska centralna banka, dokazuje Bitcoin, ni vplivala na gospodarstvo

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Wall Streets Queen of Commodities: Bitcoin tech je prihodnost