Schiff in Assange na strani Bitcoina, vam je na voljo 6 namiznih denarnic in nova danska izmenjava | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Schiff in Assange na strani Bitcoina, vam je na voljo 6 namiznih denarnic in nova danska izmenjava

Schiff in Assange na strani Bitcoina, vam je na voljo 6 namiznih denarnic in nova danska izmenjava

Tukaj je Bitcoin preizkuševalec najnovejša tedensko krog z najpomembnejših novic iz preteklega tedna.

SJ Potresi so najnovejše Bitcoin prijazen profesionalna športna ekipa

San Jose Potresi so se povezali s Coinbase, da bi postal eden od prvih svetovnih profesionalnih športnih ekip sprejeti plačila Bitcoin v njihovem stadionu. Prvi kripto-izkušnja se je zgodilo ta teden ameriška ekipa, ko igra proti Houston Dynamo.

Navijači ekipe bodo lahko uporabljali Bitcoin plačati za svoje vstopnice na Buck Shaw Stadium, vendar cryptocurrency bodo sprejete tudi v trgovini blaga in koncesijske stojalo.

Celoten članek

Arnhem Bitcoincity: naslednji Bitcoin Boulevard na Nizozemskem

Haag, Nizozemska igrala osrednjo vlogo na eno od prvih Boulevard dogodkov Bitcoin v svetu pred dvema mesecema, ki združuje uporabnike cryptocurrency in podjetja na spektakularen način.

Skupina je v upanju, da nadaljuje to z Arnhem Bitcoincity, ki se odvija v dobro, Arnhem - na vzhodu Nizozemske. Poteka na 28. Maj, je Arnhem Bitcoincity (ali Bitcoinstad) pritrjen okoli 15 barov, restavracij in kavarn, ki se sprejemajo digitalno valuto na dan.

Vir: NewsBTC

Bitcoin osvaja Euro Pacific je Peter Schiff in Julian Assange

To je res velik dan za Bitcoin skupnost, ko je znan strokovnjak na področju investicijskega svetu objema cryptocurrency kot Peter Schiff počne. Vodja Euro Pacific plemenite kovine, največji plemenite kovine trgovec na svetu, je ta teden napovedal, da je njegovo podjetje zdaj sprejema Bitcoin preko znamenitega plačilo procesor BitPay.

Na zvezi opombo, druga Bitcoin podpira tudi odločili, da delijo svoje misli o digitalni denar. Julian Assange, slavni avstralski novinar in Wikileaks urednik glavni -, ki se še vedno dobil azil na ekvadorski ambasadi v Londonu -, je dejal, da "Bitcoin je najbolj intelektualno zanimiv razvoj v zadnjih dveh letih".

Celoten članek

Roger Ver je $ 20.000 Bitcoin bounty si hacker nazaj dol

Glavni izvršni direktor na MemoryDealers, Roger Ver, je dal nagrada na heker, ki še naprej poskušajo infiltrirati svoje račune. Vendar, ker je izdala 37,6 BTC nagrado za aretacijo cyber zločinca, je heker umaknili. Nagrada je enakovredno približno $ 20.000.

Ver objavil tweet o tem, da je želel pomoč pridobitev informacije o hacker. Bil je sposoben prepoznati, da je heker z uporabo imena Skype "dušikov". Direktor MemoryDealers je tudi navedla, da je bil napadalec ciljanje svojo staro Facebook in staro e-pošto, ki Ver več ne uporablja. Na srečo je bounty je bilo dovolj za heker poklicati ga zapre, se boji, se mu bi pod aretacijo.

Vir: CoinReport

Kateri je najboljši Bitcoin namizje denarnico?

Več kot pet let po rojstvu Bitcoin, na milijone ljudi po vsem svetu še vedno se sprašujem, kaj je to super inovacije in kaj lahko prinese na svet. No, preden začnemo govoriti o tem in še posebej, preden začnete razmišljati, koliko cryptocurrency boste za nakup, je nekaj drugega, kar morate vedeti: kateri je najboljši Bitcoin denarnico za vas.

Obstaja več digitalne denarnice na voljo, vsak s posebnimi funkcijami, ki omogočajo uporabnikom, da nakup, prodajo, izmenjavo in zalog cryptocurrency. Te denarnice lahko opisali kot mešanico med bančnega računa in e-poštni naslov, vendar s tako veliko tam je vsekakor koristno, da naredite nekaj raziskav, preden izberete eno.

Namizni denarnice so najvarnejši, vsaj to, da je splošno mnenje, razmnoženo v foruns po spletu. Oglejte si ta seznam šestih različnih vrst programske opreme, in se odločiti, katera vam najbolj ustreza.

Celoten članek

Bocvana otroško dobrodelno začenja Bitcoin pritožbo

Odlični Afriška Bitcoin borec Alakanini Itireleng se obrača svojo pozornost v dobrodelne namene, privlačna za Bitcoin donacije v Bocvani je SOS otroških vasi.

Ustanovljen leta 1980, SOS otroške vasi skrbijo za osirotele, obubožanim in zapuščenih otrok. Glede na spletno stran, te vasi ", si prizadevata za razvoj otrok v odgovorne in neodvisne odraslih, ki bodo imeli notranjo moč za spopadanje z izzivi prihodnosti".

Vir: Coindesk

Španski davčni organ spremlja Bitcoin za uporabo v nezakonite dejavnosti

Španska davčna uprava je Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT), ki je "spremljanje" digitalne valute, da se zagotovi, da se ne uporablja za nezakonite namene, kot so pranje denarja in izogibanja davkom, je vlada v državi navedel.

Morda še bolj zanimivo za Bitcoin, napoved je pokazala, da bi se lahko digitalne valute obravnavajo kot gotovina, ne blago, za namene obdavčitve.

Vir: Coindesk

Danski izmenjave Bitcoin obljublja trgovino brez kriminalnih dejanj in višje ravni varnosti po vsem svetu

Po Mt. Gox polom, varnost in zaupanje postala dva izmed večjih skrbi Bitcoiners tam, ko je čas, da se odločite za zamenjavo. To je točno, zakaj nova izmenjava Bitcoin - da se bo kmalu začela na Danskem - obljublja storitev kriminala brez svojih strank.

Cilj CCEDK kripto kovancev Exchange DENMARK APS je, da zagotavlja maksimalno varnost za uporabnike, ki bodo lahko v trgovini cryptocurrency po vsem svetu. Izmenjavo uradni začetek naj bi se zgodilo v tem mesecu in platforma bo sprva omogočajo strankam v trgovini Bitcoin in Litecoin proti drugemu in v zameno za danske in norveške krone, britanskih funtov, ameriških dolarjih in evrih.

Celoten članek

Bitcoin banda bliža 300-oznako, kakor je več virtualne valute vzklijejo

 digitalna valuta club je bliža 300-znamko z novimi udeleženci, kot Yin Yang, hitrost, ljubezni in Silicon Valley kovancev brstenje v nezmanjšanem obsegu, medtem ko je vodilni na trgu "Bitcoin" opomore od poostrila regulativnega vigilijo in propad njegovega največjega trgovalne platforme.

Skupno število digitalnih valut so trenutno na trgu je dosegel 290, medtem ko so najmanj 100 novih igralcev pridružil klubu v zadnjih dveh samo mesecih, kažejo tržne podatke za te virtualne valute, ki niso povezane z nobenim resničnim valuto in so lahko s katerimi se trguje na digitalnih platformah.

Vir: Gospodarska Times

Sorodne novice


Post ICO

Novi bankomati v Koreji in na Kitajskem, BTC-e napadli in Mt. Goxova sprememba načrtov

Post ICO

Najprej poglejte Gems Messenger

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Novi patent, dodeljen Amazon, bi lahko prinesel velike spremembe v bitkoin ekosistem

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Prvi avstralski pub, ki bo prevzel kriptocurrency, bo gostil pričakovan dogodek Beers4Bitcoins

Post ICO

Čas za prebujanje, Bitcoin je več kot le trenutna cena

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin denarnice