Santander, ki raziskuje blokažo, kripto-možnosti Grčije in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Santander, ki raziskuje blokažo, kripto-možnosti Grčije in še več

Santander, ki raziskuje blokažo, kripto-možnosti Grčije in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden zaokroži navzgor. Oglejte si spodnji najpomembnejših novic v tednu!

Indie komedija "Dope" postane prvi film, da sprejme Bitcoin za vstopnice

gledalce lahko zdaj plačati za svoje vstopnice za kino z Bitcoin pred gledanjem indie najstniško komedijo "dope" zahvaljujoč tristezni truda. Film studio odprti cesti Filmi združil z MovieTickets.com in GoCoin za začetek nove možnosti plačila.

"Dope", neodvisna komedija o visokem scholl geek imenom Malcolm in njegovi prijatelji, ki se preživljajo s prodajo zdravil za Bitcoin, se odpre 19. Junija. Film je že premierno prikazan na filmskem festivalu Sundance in prejela več pozitivne ocene.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Švicarski kripto skupnost se odziva na Bitcoin je oprostitev DDV

Švicar Bitcoin skupnost je govoril po potrditvi, da Bitcoin je oproščena davka na dodano vrednost (DDV) v državi.

Bitcoin je bil vedno oproščene plačila DDV v državi, Luzius Meisser, predsednik na Bitcoin pridružitvenega Švici, je povedal CoinDesk in dodal, da je švicarski zvezni Davčna uprava (FTA) razjasniti situacijo naslednjo formalno vprašanje, ki ga njegova skupina predložila februarja lani.

Vir: Coindesk.com

Skoraj polovica uporabnikov britanski Bitcoin verjamejo v uredbi cryptocurrency

Nova raziskava, ki Miningpool.co.uk izvedli v Veliki Britaniji je pokazala, da večina britanskih Bitcoiners prednost prihodnje predpise, ki jih vlade. Oseminštirideset odstotkov 10.000 vprašanih v zadnjih dveh mesecih, sprejete v videnje razvoja ureditve kot pozitiven korak.

Na vprašanje o njihovem mnenju glede uredbe Bitcoin, le 13% jih je odgovorilo, da ne verjamem v to. Na drugi strani pa je skoraj polovica vprašanih je bilo v prid ureditve.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin izmenjavo MonetaGo začenja v 40 državah

MonetaGo, nova izmenjava z ambicijami, da sprejme Bitcoin "globalno", ki je začel čez 40 držav še danes. Prvič objavljena v aprilu, platforma nudi Bitcoin nakup in prodaja v 28 lokalnih valutah. Kot twist, uporabniki MonetaGo lahko tudi "popraviti" ali "peg" njihova Bitcoin teh različnih menjalnih tečajev.

Ko smo že, da CoinDesk, serijski podjetnik Jesse Chenard, MonetaGo izvršni direktor, je dejal: "digitalna valuta naj bi to globalni pojav, ki se dogaja, da se omogoči nemoteno prenos sredstev prek meja, ampak realnost je, da 90-nekaj odstotkov vseh Bitcoin trgovanje zgodi v samo treh valutah. "

Vir: Coindesk.com

Bitcoin v porastu, kot je "Grexit" strahovi mount

Od začetka meseca je Bitcoin poskočila od $ 223 dolarjev za nekaj več kot $ 250 dolarjev, potem ko je dosegla vrh pri $ 257. To predstavlja eno izmed najboljših prog v zadnjih pomnilnik in se zdi, da so spodbudile s povečanjem skrbi preko grškega izstopa, ali "Grexit", kot je to včasih imenujemo.

Centralna banka Grčije je posvaril Grčijo, da bi ga dobesedno vrže iz obeh evroobmočja in Evropske unije, če ne doseže sporazume s svojimi upniki hitro. To označuje prvič centralna banka je izdal tako zelo slabih obetov, kar kaže na vse večjo resnost položaja.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kitajski rudarstvo bazeni predlagati alternativno 8 MB velikost bloka

Pet največjih rudarskih Kitajske bazeni - AntPool, F2Pool, BTCChina, BW rudarstvo, in Huobi - so se medsebojno dogovorili za dvig omejitve velikosti bloka do 8 MB. V izjavi poslala CoinTelegraph in objavil danes na Bitcoin subreddit, so skupaj zavrnili predlog Bitcoin jedro razvijalca Gavin Andresen, da dvignejo mejo iz 1 MB do 20 MB, in namesto da bi predstavila kompromis.

Rudarske bazeni prišli do sporazuma v državnem konferenčnem centru v Pekingu prejšnji četrtek. Kot so skupaj predstavljale približno 55% do 60% vseh razpršitev moči v omrežju Bitcoin, je morda zdaj vse bolj verjetno, da se soglasje med svetovno Bitcoin skupnosti najdete na povečanje velikosti bloka do 20 MB.

Vir: CoinTelegraph.com

Santander raziskuje Bitcoin je blockchain rešiti 20 milijard $ na leto

Mi že vemo, da je finančni svet zanima blockchain, Bitcoin je jedro tehnologije. Nasdaq, švicarska banka UBS in tech velikan IBM je le nekaj primerov velikih institucij, ki se preučujejo tehnologijo. In sedaj izgleda, da bo Santander je naslednji v vrsti.

Banka iz Velike Britanije, ki je v lasti španske Santander Group, je videti, da posodobiti svoj sistem in se zdi, da je prava raztopina blockchain. Decentralizirano spletu javno knjiga Bitcoin je mogoče voditi javno evidenco transakcij zahvaljujoč porazdeljeno omrežje, kar pomeni, transakcije so hitrejše, cenejše in bolj pregleden.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Banke so "zelo navdušeni" o tem, kaj eni od počne na svetu najbolje financira Bitcoin ustanavljanjem

Bitpay postal najbolje financira zagon Bitcoin na svetu v letu 2014, ko je postavljeno 30 milijonov $ (19,2 mio £) - ampak leto po vrsti, to je da bi morali premisliti svoje poslovanje.

Štiri-letna ameriško podjetje omogoča podjetjem sprejeti Bitcoin kot plačilno sredstvo in se je prijavilo 60.000 trgovcev na drobno, kot so Microsoft in Virgin Galactic (Sir Richard Branson je investitor).

Vir: BusinessInsider.com

Eliptično trditve, da imajo programsko opremo sposoben slediti posebnih Bitcoin denarnice

Bitcoin razvoj programske opreme podjetja eliptičnega trdi, da so razvili kar bo skoraj zagotovo izkazalo, da je sporna tehnologija: program, ki je sposoben ugotoviti, kdo je lastnik določene denarnice.

Uporaba strojnega učenja, lahko orodje družbe posneto prek spleta in temno spletu, spremljanje dejavnosti, ki izhaja iz ene denarnice, in tako zelo natančne ugibanja o tem, kdo da je denarnica pripada preveč.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

AZPay trgovci zdaj sprejeti Bitcoin skozi Snapcard

Kot del naše velike pritiskom v Brazilijo, smo zelo ponosni, da sporočamo naše partnerstvo danes s temelji Paulo São plačilo gateway AZPay. To partnerstvo bo omogočilo stotine brazilskih trgovci sprejemajo plačila Bitcoin in prejemanje neposrednih naselij v digitalni valuti.

Trgovci, ki uporabljajo plačilni prehod platformo AZPay je lahko sedaj sprejeti Bitcoin s preprostim klikom na gumb.

Vir: Snapcard.io

Zvezna agenta obtožen Bitcoin kraje v Silk Road bankrot prizna

Silk Road Doprsni kip je bil eden od največjih kriminalnih doprsnimi vseh časov. Zloglasni temno spletna stran, ki je potekala z uporabo Bitcoin za njeno plačilo, je pomagal olajšati kriminalne dejavnosti po vsem svetu, ki omogoča ljudem, da najdejo droge in celo dal udari ven na svoje sovražnike. Izkazalo se je, prizadevanja pregona znižati Silk Road so posejana s kriminalom preveč.

Ta zadnjih marec dve zvezni agenti naj bi ukradel na tisoče od Bitcoins, ki so ga zasegli v Silk Road napad. Shaun Mostovi v Drug Enforcement Administration in Carl sil ameriškega tajne službe so bile obtožene goljufije žice, pranja denarja in drugih kaznivih dejanj.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Gyft predstavil novo tehnologijo za-blockchain pogon darilnih kartic

Gyft in Bitcoin API razvijalec Chain sta skupaj ustvariti Gyft Block, s trgovalno platformo, katere cilj je, da darilne kartice lažje izmenjave.

Razglašeni na Belfastu MoneyConf, novice označuje Gyft CEO Vinny Lingham je zadnji korak pri prehodu njegovo podjetje mobilni darilne kartice iz ene od najbolj aktivnih trgovcev Bitcoin, da bolj neposredno podpornik svoje osnovne tehnologije.

Vir: Coindesk.com

Ottawa je treba sprejeti "hands-off pristop" glede Bitcoin, pravi kanadski Senat

je Kanadska mesto Ottawa svetuje kanadskega senata za uporabo "rahel dotik", ko upoštevamo vse nove uredbe Bitcoin.

Svetovanje politične oblasti je rezultat poročila o digitalnih valutah, ki jih senatnega odbora Stalni za bančništvo, trgovino in trgovino sprosti po letu raziskav. Senat se boji, da bi lahko vsi novi stroga pravila, ki jih jugovzhodnem kapitala Kanade izvajajo preprečuje rast cryptocurrency in razvoj povezanih tehnologij, kot je blockchain.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Član Ripple Labs izvoljen v zvezni rezervni ekipi

Ryan Zagone, katere naslov je vodja raziskav za razvoj podjetja Team je na valovitost Labs, je bil pred kratkim izvoljen za delo za delo na ekipo v Federal Reserve.

Ekipa se imenuje "Hitreje Task Force plačila usmerjevalni odbor," in Zagone je izvolitev je del stalnih prizadevanj s strani Fed za vključevanje članov zasebne industrije v svojih modernizacije prizadevanjih. Več kot 300 zasebnih podjetij so se odločili za sodelovanje v FPTF, in te široke skupine, so bili izbrani usmerjevalni odbor šestnajst ljudi. To je, če Zagone pride, kar je valovitost Labs.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Bi Bitcoin postal Grčije naslednjo uradno valuto? Verjetno ne

Grčija je na robu, da bodo zagnali iz evroobmočja, in morda celo Evropska sama unija. Njegovi upniki EU, IMF, številni analitiki, vraga celo lastna centralna banka Grčije je to priznal. Če je Grčija pokazala vrata, se bo država znašla v stiski nove valute, in nekaj v Bitcoin skupnosti so špekulacij, da bi lahko Bitcoin dejansko postala naslednja valuta v državi.

Toda preden skočimo do vseh dramatičnih zaključkov, vendar pa globoko vdihnite. Bitcoin je verjetno najboljši na svetu nevladna podprta valuta, in za dober razlog.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Pravila sodnik v peer-to-peer Bitcoin posojilne tožbe

Sodnik v ZDA je odločilo, da mora Kentucky človek odplačilo posojila je prvotno zbrala v Bitcoin. Sodnik Frank Fletcher okrožnega Okrožnega sodišča Breathitt v sklepu podpisan 5. Junij, je navedeno, da mora Dennis Kerley vrniti $ 67.591 na posojila, ki ga je prejel v Bitcoin preko peer-to-peer (P2P) posojila platformo BTCJam.

Posojilo, ki sega do decembra 2013, padel v privzeto v nekaj mesecih po prejemu. Tožnik v primeru, Daniel Kaminski de Souza, posodili Kerley 11.95 BTC, vreden nekaj več kot 10.000 $ v času, ko je bil pritegnili.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin želi zagona, da bi muslimani najamejo kredite

Ramadan je v polnem zamahu, in to pomeni, da muslimani se bodo postili v naslednjih nekaj tednih. Medtem ko na tešče je med bolj znanimi bremen na muslimane, mnogi ljudje ne zavedajo, da so muslimani prepovedano tudi najemanjem kreditov, ki zaračuna obrestne mere.

Tako imenovani "oderuštva" ali zaračunavanje obresti, je strogo prepovedano na posojila. Medtem ko so obrestne mere zdaj pogosti in praviloma benigne za finančno smotrno, zaračunavanje obresti ima dolgo in sporno zgodovino.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Konflikt Bitcoin velikost bloka konča z zadnjo posodobitvijo

Pojavi se vprašanje, ki je bil vir za mesece razpravo in jeze po vsej Bitcoin rudarskih in skupnosti razvijalcev več velikosti bloka Bitcoin je, da so dosegli dolgo pričakovani resolucijo. V zadnji posodobitvi BitcoinXT, je Gavin Andresen začel postopek revizije blockchain posamezno velikost bloka od 1 MB do 8 MB, ki se začnejo v naslednjem letu.

To je potrebno za skupno rast in uporabnosti Bitcoin, saj sedanje meje sedmih transakcij na sekundo postajajo premalo za vse večje svetovne skupnosti kot potrošnikov in podjetij obresti povečuje.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Trgovalna platforma Coinsecure se borijo za povezavo Indije Bitcoin

0 temelji India Bitcoin trgovalna platforma Coinsecure pred kratkim sprožila novo pobudo poimenovali "Povezovanje Indije Bitcoin" za ozaveščanje o čudes cryptocurrency in kako na svetu najbolj znan digitalni kovanec lahko preoblikujejo trg nakazilo.

S populacijo, sestavljen iz več kot 1267 ljudi - večina od njih nimajo bančnega računa in z uporabo trg nakazilo za prejemanje ali pošiljanje denarja čez mejo -, Indija predstavlja veliko priložnost za Bitcoin in Coinsecure želi, da bi večina tega dejstva.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

BitAngels "Michael Terpin na" Long Road Ahead "za Bitcoin

Prejšnji mesec je pomenil mejnik vrste za Michael Terpin. BitAngels, prva "resna" angel omrežje Bitcoin, praznoval svoj drugi rojstni dan.

Stvari se bistveno razlikujejo od prvega Nepripreman srečanju skupine na 2013 konferenci Bitcoin v Bitcoin fundacije. Po pošiljanju ven Reddit povabili z namenom, šest ali sedem ljudi, ki kažejo navzgor, Terpin in soustanovitelja David Johnston in Sam Yilmaz je imel 35 udeležiti (60 pridružil v enem tednu).

Vir: Coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Čile postane prva država, ki prodaja nepremičnine v zameno za Bitcoin

Post ICO

E-poštna izmenjava predlaga, da Google v bližnji prihodnosti lahko reče da Bitcoinu

Post ICO

Film Bitcoin: kriptocurrency je lahko v filmu

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

IRS izjavlja Bitcoin kot lastnost v ZDA, medtem ko DED študija namestitev 400 bankomatov v Dubaju

Post ICO

ListenToBitcoin.com je okužen z anonimnim kupcem, pravi ustanovitelj spletne strani

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila