Santander študije Bitcoin, Demandware sprejema BTC plačila in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Santander študije Bitcoin, Demandware sprejema BTC plačila in še več

Santander študije Bitcoin, Demandware sprejema BTC plačila in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu se vse najpomembnejše novice zadnjih dni.

BitGive je zdaj prva davčna IRS izvzeti Bitcoin dobrodelnost

Bitcoin dobrodelni BitGive Fundacija je pravkar prejel uradni status IRS, ki obrne na institucijo v prvi davčne oprostitve v zvezi z cryptocurrency dobrodelne namene. To je velika novica za temelj, ki je tudi brca-off novo pobudnik akcije, s pomočjo BitPay, Xapo, LibraTax in Roger Ver, med drugimi podjetji in osebnosti.

Malo več kot leto dni po ustanovitvi, BitGive - temelj, ki zbira sredstva za javno zdravje in okolje vzrokov - postane "prvi Bitcoin neprofitna organizacija, ki prejema 501 (c) (3) odobritev".

Celoten članek

Korejski izmenjave Bitcoin Korbit postavlja $ 3 milijone serije A

Korejski izmenjava Bitcoin Korbit je dvignila 3 milijone $ v seriji A sredstva, ki jih SoftBank Ventures Koreji in Pantera prestolnico vodil, z udeležbo BAM Ventures, in se vračajo vlagatelji Bitcoin Priložnost Corp., Tim Draper, Pietro DOVA in Strong Ventures. Zagonski TechCrunch je povedal, da bo uporabila svoje serije A za izboljšanje kakovosti svojih izdelkov in storitev ter da dodatne najame.

Korbit tekmuje z Coinbase in Bitpay vendar razlikuje s storitvami, ki so lokalizirane posebej za korejski trg. Aprila lani Korbit, ki ponuja tudi Bitcoin denarnice in trgovskih obdelavo storitev prek Korbit Plačaj, začela prvi Bitcoin-Korean Won izmenjavo.

Vir: TechCrunch

Santander Group želi vedeti, kako lahko Bitcoin vpliva na bančni sektor

Skupina Santander, ki ima v lasti največjo banko v območju evra po tržni vrednosti, je odredil novo povezano-Bitcoin študijo, ki bo analizirala morebitnega vpliva cryptocurrency na bančni sektor. Dokument, ki bo izdelan s svetovalno podjetje Yegii, bo tudi "oblikovati strateško postopanje" v zvezi z naraščajočo priljubljenost digitalne denarja v Evropi.

Španska bančna skupina je bila ustanovljena že leta 1857, vendar pa je prav gotovo ni pripravljen obrniti hrbet z inovacijami, kot cryptocurrency. Po Trond UNDHEIM, ustanovitelj Yegii, je bila svetovalna agencija obrnil glavo Banco Santander je v razvoj podjetja, Julio FAURA, ki je zahteval študijo.

Celoten članek

Kanadska univerza mulls nakupe v kampusu, ki se plačujejo z Bitcoin

Študenti na Burnaby Mountain kampusu Simon Fraser University v Kanadi lahko kmalu imeli priložnost, da plača za nakupe na kampusu z Bitcoin, če uradniki na univerzi dajejo pilotnega projekta pečat odobritve.

Takoj, ko ta prihajajoči padec semestru lahko študent sposoben plačati za stvari, kot so hrana in knjige, ki uporabljajo digitalno valuto, ki bi lahko tudi odpirajo vrata Bitcoin bankomati so nameščeni na kampusu po vrsti.

Vir: NewsBTC

Nova Bitcoin Foundation poglavje podružnica je iz Romunije

The Bitcoin Fundacija ima novo podružnica v Romuniji, je prvi v vzhodni Evropi. Čeprav je poglavje podružnica Fundatia Bitcoin Romunija ni prva na celini - je dejansko četrta v Evropi po Danskem, v Nemčiji in na Nizozemskem -, je zagotovo prvi v tej regiji.

Nova podružnica ima enake cilje kot v prejšnjih članov programa: za izobraževanje javnosti o prednostih Bitcoin, in pomagajo širiti sprejemanje digitalnega valute med trgovci.

Celoten članek

Bančništvo Raziskava: 65% Bitcoin ameriških potrošnikov verjetno "za nakup

Nova raziskava kaže, da mnogi potrošniki ostajajo previdni glede možnosti nakupa ali z uporabo digitalnega valuto.

Poročilo je napisal Massachusetts oddelka bank (MDB), v povezavi s konferenco državne banke nadzornikov (zasebne televizijske postaje), ki canvassed več kot 1000 potrošnikov s spletno anketo, ki se osredotoča na digitalno valuto. Zasebne televizijske postaje, ki je nacionalna organizacija bančnih regulatorjev, že razsodilo, zaslišanje na temo digitalne valute v maju.

Vir: Coindesk

Demandware ekipe do z BitPay ponuditi možnost Bitcoin

vodilni ponudnik oblak commerce rešitev Demandware je pravkar združil z plačilo procesor BitPay je. Partnerstvo omogoča podjetju, da se vključi Bitcoin kot obliko plačila za vse svoje stranke, kar pomeni, da trgovci po vsem svetu.

BitPay razvili vnaprej vgrajeno integracijo med svojimi obdelavo plačilnih storitvah in platforme Demandware, glede na sporočilo za javnost. Cilj je, da se pospeši sprejetje inovativnih poslovanja tehnologij, ki jih dopolnjuje platformo Commerce velikana.

Celoten članek

70.000 karibske otoške prebivalce, naj prejemajo Bitcoin v letu 2015

Vse 70.000 prebivalci, ki živijo na karibski naroda Dominike bodo upravičeni do Bitcoin kot del projekta "BIT spusti ', prihajajoči sodelovanju med Bitcoin podjetij, interesnih skupin in lokalnih vladnih uradnikov.

Bo potekala 14. Marca 2015, bo Bit Drop funkcija otok vsej zabavo ponaša "znane osebe, glasbeniki in podporniki Bitcoin", kot tudi izobraževalne kabine in brezplačno darila. Dogodek sovpada tudi z Pi dan, letno praznovanje matematične konstante? (Pi).

Vir: Coindesk

Bitcoin promotor, da krivdo za nelicenčno prenos denarja

Bitcoin je podjetnik Charlie Shrem dosegel krivde dogovor za rešitev ameriške bremeni, da je sodelovala v shemi za prodajo več kot $ 1 milijon BTC uporabnikom nedovoljena spletnem oglasniku Silk Road, njegov odvetnik je dejal ta teden.

Shrem, nekdanji podpredsednik Fundacije Bitcoin, bo kriv naslednji četrtek v New Yorku zveznem sodišču v nelicenčne prenosa denarja, Marc Agnifilo, njegov odvetnik je za Reuters povedal v e-pošti.

Vir: Reuters

Malware priključen na konfliktu med Rusijo in Ukrajino prazni Bitcoin denarnice

digitalni varnostno podjetje je napovedala, je odkril novo zlonamerno programsko opremo, namenjeno Bitcoin denarnice in s skupino hekerjev, ki se trudijo, da bi večina sedanjega spora med Ukrajino in Rusijo porazdeljeno.

BitDefender Labs, podjetje z javnim interesom na trgu digitalne valute, je pred kratkim objavila poročilo, v katerem se analizira grožnje. V skladu z dokumentom, je zlonamerna programska oprema, ki se imenuje Kelihos, najprej opredeliti pred štirimi leti in je zdaj razdeljen hekerji s pomočjo posebne programske opreme.

Celoten članek

Prvo Bitcoin izmenjava ZAE začenja v Dubaju

Multinacionalna Bitcoin izmenjava igot bo danes prvo izmenjavo Bitcoin v Združenih arabskih emiratih (ZAE), da izkoristijo edinstveno priložnost, ki jo predstavlja na trgu.

Ustanovitelj temelji Avstralija družbe The Rick Day povedal CoinDesk nova izmenjava bo deloval s poslovno borzno posredniške licence, ki jih lokalne oblasti odobril. To je zagotovila tudi lokalne bančne partnerje za neposredna pologov in dvigov v ZAE dirhamov (AED).

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Blockchain navdihuje centralne banke, da ustvarijo hibridne sisteme

Post ICO

Sedem dni velikih Bitcoin tweetov

Post ICO

Stotine novih Bitcoin bankomatov, izmenjavo kanadskih bitkoinov hacked in načrt Kolumbije

Post ICO

Bitcoinova fundacija ima novega izvršnega direktorja: izbrani je Jon Matonis

Post ICO

Kako ameriška poker scena ureja bitkoin revolucijo

Post ICO

New York Stock Exchange začenja Bitcoin indeks NYXBT

Post ICO

Nova temna spletna prevara, Združeno kraljestvo za urejanje Bitcoin in še več

Post ICO

Bubble ali Ponzi shema: kitajski mediji ostajajo utripajoče Bitcoin

Post ICO

Zakaj strokovnjaki in podjetja podpirajo odločitev Združenega kraljestva za ureditev Bitcoina

Post ICO

Bitcoin ATM debut v Vancouvru, Blockchain.info doseže 500.000 denarnice in Reddit zapre GirlsGoneBitcoin

Post ICO

Zvezni agent, obtožen bitkein kraje na Silk Road bust izpodbija

Post ICO

Jason Williams: Bitcoin Združenje Avstralije želi Bitcoin postati kot mainstream kot dolar