Rusija blokira Bitcoin strani, EgoPay zamrzne sredstva strank in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rusija blokira Bitcoin strani, EgoPay zamrzne sredstva strank in še več

Rusija blokira Bitcoin strani, EgoPay zamrzne sredstva strank in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden roud gor z najbolj pomembnih novicah v zadnjih sedmih dneh.

Bitcoin platformo Cex.io napoveduje premor v oblaku rudarstvu zaradi nizkih dobičkov

Glavni informator izmenjave Bitcoin in izvajalec rudarskih storitev CEX.IO je napovedal, da je podjetje premori oblak rudarstvo zaradi nizkih dobičkov, ki se nastajajo v tem trenutku.

Jeffrey Smith je dejal, na Twitterju, da "ob upoštevanju padec cen Bitcoin, in povečanje težav, bomo premor oblak rudarstvo po naslednjem težavnosti rasti". Cena svetovno najbolj znanih cryptocurrency je malo nad $ 268 v času pisanja.

Celoten članek

Nova Bitcoin veleposlaništva v Aziji bi svet skupaj do 17

Dva nova azijska "Bitcoin veleposlaništev" odprli prejšnji teden v Seulu in Tokiu, s skupno nalogo, da prinese sporočilo Bitcoin za bolj splošno občinstvo.

Trenutno je 17 ti zagovorniške centrov po vsem svetu, v vseh glavnih regijah, razen Afrike. Vendar pa organizacija za gibanje je trenutno v pogajanjih za ustanovitev veleposlaništva oba tam in na Bližnjem vzhodu.

Vir: Coindesk

Združeno kraljestvo lahko poskušali končati anonimnost pri Bitcoin transakcije

Predlagani zakon Velika Britanija bi lahko na koncu anonimnost pri Bitcoin transakcije s sprožitvijo vseh vsebin dostopna prek britanskih ponudnikov internetnih storitev. To bo ostalo samo storitve, kot so DarkWallet kot resnično anonimnih možnosti, ki jih trdno začetek znamenitosti zakonodajalcev Združenega kraljestva, ki iščejo "pravno moč vdreti v šifrirane komunikacije domnevnih teroristov."

Ko smo že v luči pariških terorističnih napadov na uradih Charlie Hebdo in košer supermarket, je britanski premier David Cameron zahteval dodatna pooblastila za pomoč policijo in obveščevalne službe za odkrivanje in spremljanje na spletu in mobilnih komunikacij v Veliki Britaniji.

Vir: CoinTelegraph

Ruski watchdog bloki Bitcoin mestih ustaviti "rast sive ekonomije"

Pet Bitcoin spletne strani so bili blokirani v Rusiji, ki jih telekomunikacijski regulator države Roskomnadzor. Mediji watchdog odredil lokalnih ponudnikov internetnih storitev, da omejijo dostop do teh petih straneh naslednje sodnega naloga, izdanega v septembru 2014.

Ruske oblasti se borijo za ustavitev širjenja cryptocurrency, ki so domnevno "prispeva k rasti sive ekonomije". Izjava je vključena v odločbi prvotnega sodišča, ki je bil objavljen na TJournal.ru.

Celoten članek

Naslednja US Marshals Bitcoin dražba se lahko potekala v Q1

Storitev US Marshals (USMS) je pokazala, da bi lahko njena naslednja Bitcoin dražba potekala v prvem četrtletju leta 2015. Zvezni urad zadolžen za upravljanje zasežene med kazenskimi preiskavami sredstva je datum na dražbi prodano skoraj 80.000 BTC odvzeto zaustavitve je FBI-jev za zdaj -infamous spletu črni trg Silk Road.

V USMS ni razkrila podrobnosti o času do CoinDesk, navaja le: "Mi pričakujemo, da bomo imajo še Bitcoin dražbi v prvem četrtletju letošnjega leta.

Vir: Coindesk

Bitcoin fundacije za spodbujanje jedro razvoja z novo serijo dogodkov

The Bitcoin Foundation začenja novo serijo dogodkov za podporo prihodnjega razvoja jedra cryptocurrency je. Prvi dogodek za razvijalce dogaja v Bostonu (ZDA), 11. Februarja.

DevCore Boston vabi "vse razvijalce, ki se zanimajo za poglobitev svoje strokovno znanje za podporo prihodnjega razvoja Bitcoin jedra". Srečanje bo potekalo na Okrožnem dvorani Boston od 8:30 do 4pm (EDT).

Celoten članek

Tim Draper, Nas nazaj Bitcoin API avtomat BlockCypher v $ 3M krogu

BlockCypher je dvignila več kot 3m $ v krogu semena financiranja, ki bo omogočilo, da razširi svoje poslovanje v Evropi in Aziji. Tim Draper in Yahoo soustanovitelj Jerry Yang je AME Cloud Ventures so med mnogimi, ki so vlagali v krogu. Drugi udeleženci so Boost VC, 500 novih podjetij, Crypto Valuta partnerji, novo podjetje Associates (NEA), hip-hop izvajalca in VC Nasir Jones, Jesse Draper in Shawn Byers.

S tem zadnjem krogu financiranja Blockcypher dejal, da lahko sedaj skuša zagotoviti strankam globlje analitiko, medtem ko še naprej graditi storitve in vlagajo v luščenje in varnosti. Okrogla sovpada s sprostitvijo podjetja v odprtokodne bloka raziskovalec na ki bodo predstavili štiri različne cryptocurrencies - Bitcoin, Litecoin, Dogecoin in BlockCypher Testnet.

Vir: Coindesk

Uporabniki Rusije Bitcoin so jezni zaradi cenzure

Dne 13. Januarja, regulatorni organ Rusije za medije in množično komuniciranje Roskomnadzor? Dodali pet cryptocurrency spletne strani na seznam prepovedanih spletnih mest v državi. Med njimi je bil priljubljen in široko uporabo spletne strani Bitco? In.org. Po mnenju Igorja Chepkasov, predsednik kripto Valute Foundation v Rusiji (CCFR), ki spodbuja uporabo Bitcoin in drugih cryptocurrencies v državi, "lastniki spletnih strani niso prejeli nobenega opozorila iz oblasti".

Odločitev se nanaša na sodne odločbe od 30. Septembra - sprejeta v zelo oddaljenem mestu Nevyansk v regiji Sverdlovsk - v katerem je navedeno, da je s pomočjo navideznega denarja, "prispeva k rasti sive ekonomije in jih državljani in pravnih oseb v zvezi ni mogoče uporabiti ozemlju Ruske federacije ".

Vir: Matična

Coinplug, da bo uvedla največji trgovinica sistema Bitcoin svetu

Južnokorejski Bitcoin storitve podjetja Coinplug se uvajajo predplačniških Bitcoin nakup storitev za okoli 24.000 priročno trgovin po vsej državi, z 8.000 7-Eleven trgovin že sodeluje.

Podjetje pravi, da svoje "okBitcard" storitev bo na prodaj v drugih večjih verig do konca januarja. S temi številkami, bo najbolj razširjena distribucija te vrste na svetu doslej. Fizične kartice bodo natisnjena konec februarja z fiat vrednosti 10.000, 30.000 in 50.000 južnokorejskih zmagal (približno $ 10, $ 30 in $ 50). Za zaščito pred krajo in se ukvarjajo z nepredvidljivo ceno Bitcoin je, se karte aktivira le na točko-of-prodaje.

Vir: Coindesk

Bitcoin plačilo procesor Egopay zamrzne sklad sredi govoric o prekršek igre

Bitcoin plačilo procesor EgoPay je zamrznjena sredstva, ki pripadajo več strank po niz problemov, ki se je začela decembra lani.

Nekateri računi zdaj zamrznjenih pripada velikih imen v šifriranega industrijo, kot Bitmarket.pl in BTC-e. Slednji je dejansko odpove ta četrtek (15.), ki je EgoPay withhelding sredstva, zanikanje BTC-e dostop do $ 80.000. Izmenjava povedal Coindesk da je EgoPay postavi to vsoto v "zamrznjeno denarnici".

Celoten članek

Mt Gox Bitcoin baron: Nisem bil Silk Road šef Dread Pirate Roberts

Mark Karpeles, šef propadel Bitcoin izmenjavo Mt Gox, je zanikal je, ali je bil, Dread Pirate Roberts - anonimni mastermind spletnih zdravil bazar Silk Road. Presenečenje Trditev, da Karpeles delovala nezakonito spletno stran, pojavila v teku sojenja Ross Ulbricht -, ki je bil zadolžen za vodenje Silk Road, je podzemlja Souk skrito stran v omrežju Tor, kjer so mamila odkupljenih za Bitcoin.

V surrealistični twist na četrtek, US Department of Homeland Security posebnega agenta Jared Deryeghiayan potrdili na sodišču v New Yorku, ki je Karpeles v preiskavi leta 2012 kot morebitni skrbnik Silk Road: a nalog je celo skušal poiskati svoj Gmail račun, kot je bilo verjel Karpeles je delovala Silk Road povečati vrednost Bitcoin in s tem njegovo izmenjavo, Mt Gox, novinarjem, ki pokrivajo poročilo sojenja.

Vir: Register

Sorodne novice


Post ICO

Član upravnega odbora pravi, da je fundacija Bitcoin dejansko bankrotirana

Post ICO

Švicarski politik želi, da vlada preuči Bitcoin: prepoved ali ureditev?

Post ICO

Oblikovalec bankomatov Lamassu: ta projekt bo spremenil proces pridobivanja bitkoinov

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Symbian in Bitcoin: dve aplikaciji, ki omogočata povezavo

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Ali je lahko Kenija nov velik prihod v bitkoin vesolje?

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart