Rakuten in Bank of England bolj kripto prijazno kot kdajkoli prej in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rakuten in Bank of England bolj kripto prijazno kot kdajkoli prej in več

Rakuten in Bank of England bolj kripto prijazno kot kdajkoli prej in več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca tedenskem krogu navzgor, kjer smo zbrali najpomembnejše naslove preteklega tedna.

Japonski velikan Rakuten bo "verjetno" sprejeti Bitcoin

Izgleda, da sploh ne debacles kot Mt. Gox propad, ogromen Bitcoin potres z epicentrom na Japonskem, so bili sposobni demote velikih japonskih podjetij z vlaganjem ali sprejemanju cryptocurrency.Rakuten je zadnji velik posel, da razmisli o sprejetju BTC kot možnost plačila.

E-poslovanje in internet družba s sedežem v Tokiu bi kmalu sprejela Bitcoin, po ustanovitelj in CEO Hiroshi Mikitani. Podjetnik, eden od japonskih najbogatejših, namignil na možnost v času finančne konference Rakuten, ki se je zgodila ta vikend.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Coinbase dobi žig odobritve iz NYSE in BBVA

Drsni Bitcoin cena je izzvala pošteno količino schadenfreude v zadnjem času. Ampak ni naredil veliko, da blažijo duhove start-up vlagateljev na stadionu trgu.

Značilen primer: Coinbase je pravkar postavljeno $ 75 milijonov v tisto, kar je največji javno razkriti krog sredstva še za družbo Bitcoin. Opaziti je tudi, da so podporniki tokrat vključuje New York Stock Exchange, BBVA in nekdanji Citigroup CEO Vikram Pandit.

Vir: Financial Times

Ben Lawsky: Potrebujemo Bankers je treba odgovarjati za zločine

New York Oddelek za finančne storitve superintendent Ben Lawsky je dobro znana v Bitcoin skupnosti zaradi njegovega nastanka BitLicense, v resnici pa ima, da se ukvarjajo z veliko več kot le cryptocurrency med svojim običajnim delovnim časom. Lawsky podal nekaj pripomb na Columbia Law School včeraj, in njegovi trije glavni središču pozornosti so Wall Street odgovornost po finančni krizi, preprečevanja pranja denarja, in kibernetski varnosti.

Najbolj zanimive vidike pripomb Lawsky je prišel, ko je razpravljal o odgovornosti za finančne zločine. Bilo je v tem delu govori, da je superintendent je bilo jasno, da regulatorji bi morali usmerjene posameznike in ne družbe, če želijo prestrašiti bankam naravnost.

Vir: InsideBitcoins.com

Fidor Bank partnerji z Bitcoin.de ponuditi neposrednih transakcij Bitcoin

Nekatere banke bojijo Bitcoin, nekateri celo poskušajo preprečiti svojim strankam iz obravnavanja cryptocurrency, vendar ne Fidor Bank. Banka s sedežem v Münchnu se je povezal z nemško Bitcoin izmenjavo Bitcoin.de ponuditi nov "Express trgovina" možnost, da svojim strankam.

Ta funkcija bo strankam banke za nakup in prodajo BTC takoj na borzi. Fidor stranke s "Žiro račun Smart" lahko sedaj "opraviti trgovino Bitcoin na Bitcoin.de v nekaj sekundah. Prek svojega sistema "Express trgovina", Fidor in Bitcoin.de ponujajo najhitrejše možnosti v Evropi za nakup in prodajo Bitcoins, "družbe, je napovedala v sporočilu za javnost.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Ex-Goldman, Paribas execs začetek Bitcoin borzi izvedenih finančnih instrumentov

Nov Bitcoin derivati ​​trgovalna platforma, imenovana kripto objekti je začela v Londonu, ki jo podpira par soustanoviteljev z dolgoletnim izkušnjami v mestu tradicionalnih finančnih trgih.

Crypto objekti trenutno strankam omogoča trgovanje le en instrument, terminske pogodbe na ceno Bitcoin. Trenutno ponuja pogodbo s tremi datumi zapadlosti. Trgovec lahko zaklenete v ceno Bitcoin s prodajo ali kratek stik v prihodnost.

Vir: Coindesk

Bank of England razkriva preiskavo za izdajo digitalno valuto

The Bank of England je prepričan elektronske valute kot Bitcoin bi lahko bistveno spremenili industrijo plačil po vsem svetu. 

Po The Telegraph, banka je bila analiza cryptocurrencies in rezultati so zdaj del njene One Bank raziskovalnega programa. Ena od glavnih ugotovitev razkrite je, da ima Bitcoin moč, da korenito pot Britanci plačilo za blago in storitve, ki primerja prihod digitalnega denarja na prihodom interneta.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

WordPress: Nismo obupali na Bitcoin

WordPress co-ustanovitelj razvijalec Matt Mullenweg pravi, njegovo podjetje še ni obupal nad Bitcoin, kljub odhodu iz strani blagajni svoje platforme. Ko smo že, da CoinDesk, Mullenweg je dejal, je odločitev, da sekiro Bitcoin prišel zaradi omejenih sredstev med pritiskom Wordpress 'racionalizirali svojo pet let staro plačilni sistem - ne spremembo srca.

"To je preprosto stvar razvojnih sredstev, ki so še posebej malo za nas prav zdaj, ko smo poskušali držati korak z rastjo," je dejal in dodal, da je njegova ekipa še vedno "veliki ljubitelji" digitalne valute.

Vir: Coindesk

JP Morgan Goes lov za motilci in strokovnjaki Bitcoin

Pozor motilci: Ste se morda ne zanima v JP Morgan Chase pa je v vas zanima. Nedavna delo objavo na svoji spletni strani izpostavili izziva Wall Street podjetij, ki iščejo vrhunsko tehnologov: Potrebujejo ljudi, ki jih ne želijo delati za njih.

Naslov naloga je tipičen bromid podjetja: ". Nova dostava razvoj izdelkov izdelek vodja-sodelavec / VP"

Vir: The Wall Street Journal

SXSW Festival temelji Texas 2015 omogoča Bitcoin sijaj

To ni vsak dan, da Bitcoin pride, da bi v središču pozornosti na enem od najbolj pomembnih tehnoloških dogodkov v svetu. Ampak to je vezan zgodilo marca na 22. SXSW Interactive festivalu.

Med 13. In 17. Marca, v mestu Austin, v Teksasu (ZDA), bo gostil letno vitrina in konference na temo nastajajočih tehnologij. Dogodek bo vključeval "Bitcoin dan", na 16, kot del zagona Village festivala.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Ruski poslanec: Bitcoin je zarota CIA

Zakonodajalec z Liberalno-demokratske stranke Rusije govori proti Bitcoin in drugih digitalnih valut na podlagi tehnologije je del ameriškega parceli bi ogrozil prizadevanja države na mednarodni ravni.

Pripombe, ki jih MP Andrei Svintsov, je prišel med pripomb, ki se nanašajo na trenutno razpravo v Rusiji glede tega, ali naj se Bitcoin in digitalne valute prepovedan kot del širših prizadevanj za ustavitev beg kapitala.

Vir: Coindesk

CEO izmenjavo Bitcoin neodvisnih Reserve umre na Tajskem

Adam Tepper, predsednik uprave avstralski izmenjave Bitcoin Independent Reserve, je umrl na Tajskem, v motoristični nesreči.

Telo 34-letnega moškega iz Melbourna je bila najdena v Sai Yuan Junction, na Wiset cesti, v bližini uničenega prometni znak in stran od svojega motocikla okoli 30 metrov, poroča Phuket list. Lokalne oblasti so potrdile, Adam Tepper, ki je na Tajskem na počitnicah, takoj umrl po nesreči.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Bitcoin kmalu del programa podjetniškega izobraževanja od

Če bo šlo vse kot po načrtu, bo Bitcoin kmalu del podjetništva učnega načrta za. Set proti ideji močno Nastran in ozko mislečih bančnem sektorju, navedenem programu - ki ga je zasnoval tehnološko pobudo zagon za mlade poslovne ZDA - izobražuje mlade podjetnike o metodah za preoblikovanje svoje poslovne ideje v donosne posle, ne opira toliko na uveljavljenih upnikov.

Hvalevredno Program vključuje vse od usposabljanja v poglobljeno brezobrestnega posojila, ki pomagajo ambicioznimi podjetniki izvajajo svoje mikro-poslovne modele.

Sorodne novice


Post ICO

Načrtovana nadgradnja povzroči nastanek neveljavnih blokov

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

New York država razvrsti Bitcoin kot brez davčne neopredmetene lastnine

Post ICO

Nick Szabo: Bitcoin bi lahko olajšal grško trgovino

Post ICO

Nova alternativna oblika plačila in prenos denarja Bitminutes se v New Yorku debituje

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Italijanski parlament gosti posebna bitkainska zaslišanja - Švedska centralna banka sprosti novo poročilo

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Top 5 kriptocurrency hacks vseh časov

Post ICO

New Yorks BitLicense, aretiran milijonar in več novic posodobitve

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune