PayPal Hub sedaj sprejema Bitcoin, FTC izklopi Labirinti Butterfly in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

PayPal Hub sedaj sprejema Bitcoin, FTC izklopi Labirinti Butterfly in še več

PayPal Hub sedaj sprejema Bitcoin, FTC izklopi Labirinti Butterfly in še več

To je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog gor. Dobrodošli!

Greenpeace ZDA se zdaj sprejema Bitcoin donacije preko BitPay

Glavna okoljevarstvena organizacija Greenpeace je objavila njihova ameriška operacija se je začela sprejemati Bitcoin donacije, kot je danes. To pomeni, da cryptocurrency ekosistem osvaja še eno veliko ime v svetu ljubezni, ki je eden od najpomembnejših doslej.

Greenpeace - velikan organizacija s podružnicami v 40 različnih državah in $ 200 milijonov proračuna - se je povezal s plačilnega procesorja BitPay je. Podjetje s sedežem v Atlanti bodo odgovorni za ravnanje vse donacije in jih pretvori v fiat valuto.

Celoten članek

BitOcean javnost dvosmerno Bitcoin ATM, da tekmujejo z vodilnimi na trgu

BitOcean Technology Development Co Ltd je izdal Kitajska razvite in izdelane Bitcoin bankomatov s seznamom funkcijo ki naj bi tekmoval s priljubljenimi obstoječih izdelkov. Novi stroji - druga generacija, ki jih podjetje s sedežem v Pekingu je razvil - so dvosmerno kioski, kar pomeni, da omogočajo uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoins, s podpornimi in skladnosti zmogljivosti več valut v skladu s predpisi v različnih jurisdikcijah.

BitOcean ustanovitelj in direktor Xiaoning Nan CoinDesk povedal podjetje sodeluje v razpravah z več kupca operaterji: "naš glavni trg v Aziji danes, ker v tej regiji lahko nudimo najboljšo tehnično podporo za vse naše stranke in partnerji. Vendar bi rad prodal BitOcean ATM po vsem svetu ".

Vir: Coindesk

PayPal Hub vključuje Bitcoin možnost plačila

PayPal se je končno odločil, da konča govorice. Družba je ta teden napovedal, da je integriran Bitcoin kot možnost plačila, ampak samo preko PayPal plačil Hub, družbe alternativne plačilne platforme za digitalne blaga.

Procesor plačila BitPay pravi PayPal strankam Bitcoin denarnico lahko zdaj plačati sodelujejo trgovci v cryptocurrency pri nakupu igre, glasbo, video posnetke, novice, e-knjig in druge oblike digitalnih vsebin.

Celoten članek

Netagio: prva Bitcoin izmenjava doseči ISAE 3000

Britanski Bitcoin Exchange Netagio je postala prva Bitcoin izmenjava doseči zagotovilo za njihovo shranjevanje Bitcoin z mednarodnim standardom, znan kot ISAE 3000. ISAE pomeni Mednarodni standard posla: je mednarodno priznan standard, ki ga je Mednarodna revidiranja in sveta Assurance Standards izdala, IAASB. Priročnik, ki ga je IAASB pojasnjuje, da standardnih ukvarja ISAE z razen revizij ali pregledov preteklih finančnih informacij poslih dajanja zagotovil.

V prinaša ta opredelitev ISAE v obravnavani zadevi, to pomeni, da bi Netagio odpre svoje postopke za pregled, kako dobro je podjetje meri v upravljanje in hrambo Bitcoins svojih strank. Nadzor je bil izveden v obliki revizijo BDO VŽU, v strokovnih storitev podjetja s sedežem v Veliki Britaniji. Revizija merijo kakovost dela zavarovanja, vključno s preverjanjem poročil, korporativnega upravljanja, notranje skladnosti in drugih področjih, ki so ključna za družbene odgovornosti.

Vir: CryptoCoinNews

Butterfly Labs zaprli FTC

temelji Kansas operacijo, ki jo je Bitcoin proizvajalca rudarske opreme Butterfly Labs potekal že zaprli, ki Zvezni komisiji za trgovino. Združene države Amerike organ pokazala v izjavi, objavljeni na spletu, ki je bil izpeljan po naročilo, ki ga je izdalo sodišče v zahodnem okrožju Missouri.

Ukrep - povezan s civilno tožbo, ki jo je FTC začel zoper proizvajalca - odpravlja na govorice, da je postala virusna prejšnjo soboto (19.), ki se širijo novice, da je Butterfly Labs se vdrla v ZDA Marshalls.

Celoten članek

Belgijski davčni organ: Bitcoin trguje ni predmet DDV

Belgijska zvezna javna služba za finance (FPS) je izdala novo izjavo, ki ugotavlja, da so nekatere domače transakcije digitalni valuti niso predmet davka na dodano vrednost (DDV). Odločitev od davčnega organa, je pokazala v sporočilu za lokalno digitalno izmenjavo Belgacoin, ki je bil zadevni bi morali plačati DDV na podlagi trgovanj digitalnih valut.

Prednjem zaščitnem tiskovni predstavnik je potrdil, da so Bitcoin trgovalni posli trenutno izvzeti iz zakonika o DDV v državi, kot so Bitcoins niso zakonito plačilno sredstvo. Vendar pa je agencija kažejo, da je lahko ta izjema le začasna.

Vir: Coindesk

GSO in BitFlyer: 48.000 Japonski trgovci, ki lahko sprejme Bitcoin

Na 48,532 Japonski trgovci, ki se trenutno uporabljajo rešitev GSO Internet je za obdelavo plačil, GSO Plačilo Gateway, bodo lahko sprejeli Bitcoin od svojih strank v bližnji prihodnosti. Možnost plačila BTC bo šel v živo v novembru, glede na družbo, ki velja za največji platforma kreditno kartico predelavo v državi.

Da bi dodali Bitcoin svojim drugim možnosti plačila - možnosti za kreditne kartice in bančna nakazila v tem trenutku - GSO Internet je skupinsko delo z lokalno šifriranega izmenjavo BitFlyer, na Japonskem največji Bitcoin družbe v tem trenutku. Platforma je začel januarja 2014, ki ga nekdanji Goldman Sachs trgovca Yuzo Kano v poskusu, da popravi podobo digitalnega denarja na Japonskem po Mt. Gox polom in stečaj škandal.

Celoten članek

Vietnam izmenjava dodaja Bitcoin denarnico z off-verižnih transakcij

Vietnama premier izmenjava Bitcoin Vietnam Co Ltd je dodal denarnico v želji, da bi za shranjevanje enostavnejši in spodbuja porabo digitalno valuto dneva v dan v državi.

Predvsem bodo uporabniki Bitcoin Vietnam Denarnice mogli pošiljati Bitcoins drugim na platformi v trenutku "off-verige" transakcij, ki uporabljajo Bitcoin ali e-poštne naslove prejemnikov. Off-verige transakcije pojavijo v bližini takoj, zunaj Bitcoin skupinske verige s svojimi zamudo času potrditve. Uporabniki bodo lahko tudi prodati Bitcoins v svojih denarnicah neposredno na izmenjavi Bitcoin Vietnamu, ne da bi morali za preklop med njimi.

Vir: Coindesk

Bitcoin donacije pomagajo razviti proti raku spojine

The Bitcoin skupnosti lahko sedaj podpirajo neverjeten projekt s plemenitim ciljem: učinkovit boj ali celo ozdravi raka. Isaac Yonemoto, kemik in rekreativni programer, je človek v ozadju projekta, ki namerava vložiti v raziskovalni projekt 9-deoxysibiromycin (9-DS), nazaj v življenje.

Yonemoto je pred kratkim obnovil program patentno brez spletu, ga spremenila v crowdfunded projekt, ki sprejema Bitcoin donacije. Kemik želi dvigniti tako digitalni denar in fiat valute, da bo razvoj spojine proti raku, imenovan 9-DS, obetavno snov, ki bi lahko zagotovil zdravljenje melanoma, raka na jetrih in raka dojke po prvih testih. Zaradi različnih razlogov, je bil projekt opuščen pred nekaj leti.

Celoten članek

Kryptoradio uspešno oddaja Bitcoin preko finske televizije

Tehnologija, ki bi omogočili Bitcoin transakcije Internet manj ni več zgolj teoretična. Ekipa programerjev je uspešno poskusno Kryptoradio, poskusno programsko opremo, ki oddaja Bitcoin preko nacionalne finske televizije. "Prejeli smo veliko poročil poslušalcev okoli Finske", projekt vodi in Koodilehto razvijalec Joel Lehtonen povedal Cryptocoins News, "tako da je signal pravilno prenaša v vseh regijah Finske".

Razvijalci prejela uradno dovoljenje od Digita TV, nacionalne mreže, in začela načrt julija. Kryptoradio pritegnil oči in ušesa skupnosti, delno zaradi upanja, da bi omogočili Bitcoin transakcije v regijah z neenotno internetnih storitev.

Vir: CryptoCoinsNews

Švedska centralna banka raziskave dokazujejo Bitcoin ni vplival na gospodarstvo

Nova raziskava, ki jo je švedska centralna banka je pred kratkim objavila, kaže, da je Bitcoin rastoča priljubljenost ne vpliva na stabilnost gospodarstva v državi. Zaključek je del članka "Kaj je Bitcoin", ki je objavljen na zadnji številki Sveriges Riksbank gospodarsko poročilo in Bjorn Segendorf, član oddelka za finančno stabilnost banke pisno.

Poleg analizo Bitcoin uporabljajo na Švedskem in neobstoječe posledice za lokalno gospodarstvo, članek vsebuje tudi pregled cryptocurrency protokola, rudarskih in cenovnih premikov. Segendorf pravi, da so plačila na drobno, ki sprejemajo Bitcoin na Švedskem še vedno primanjkuje, natančneje okoli 30 podjetij na Švedskem kot v sredini avgusta.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij

Post ICO

Ali novi Numbrs aplikacij predstavljajo majhno grožnjo Bitcoinu?

Post ICO

Na Veliki Britaniji je odlagališče trdega diska s 7,5 milijona dolarjev v bitkoinih

Post ICO

Dogecoin se spreminja v AuxPoW

Post ICO

Ovce Marketplace heist od 100.000 BTC bi res lahko največji Darknet Scam Ever

Post ICO

BitWall bo združil mikroplačila Bitcoin za digitalne vsebine in zmanjšal stroške

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoiners so pesimistični glede Bitcoinove cene v letu 2015

Post ICO

Hashfast datoteke za poglavje 11

Post ICO

Overstock.com omogoča plačila Bitcoin za rezidente ZDA

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Neverjeten svet bitkoinih alternativ: seznam 8 različnih kovancev