Newegg sprejema Bitcoin, Rusija meni, da kripto-zakon in Coinbase začenjajo Trezor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Newegg sprejema Bitcoin, Rusija meni, da kripto-zakon in Coinbase začenjajo Trezor

Newegg sprejema Bitcoin, Rusija meni, da kripto-zakon in Coinbase začenjajo Trezor

Dobrodošli v novi tedenski krog Bitcoin preizkuševalca se vključuje najpomembnejše novice iz zadnjih sedmih dneh.

Nakup umetnost z cryptocurrency na Cointemporary

Ljubitelji umetnosti / Bitcoiners tam imajo novo spletno mesto, ki ustreza vsem njihovim potrebam. Cointemporary trdi, da je prva spletna umetnostna galerija, da delajo izključno z cryptocurrency.

Platforma, ki je opisan kot "začasni spletni razstavi umetnosti za Bitcoin", vitrine dela mednarodnih umetnikov. Toda namesto da vključuje vse umetnine na istem mestu, Cointemporary odloči za prikaz umetnine le en umetnik vsakih sedem dni.

Celoten članek

Drugič trg tekmovale v ZDA maršali Bitcoin dražbi

Drugič trg, eden od vidnejših ponudnikov na dražbi v ZDA maršali Bitcoin, je dejal, da je prekosil v svojih poskusih, da bi kupili nekaj skoraj 30.000 prodanih pozno prejšnji teden kovancev.

Zavrnitev eno od največjih imen v industriji Bitcoin je potencialno spodbujanje znak za dolgoročne obete cryptocurrency, ker to pomeni, da je dražba pritegnila veliko zanimanja iz drugih institucionalnih vlagateljev.

ZDA Marshals Service nedavno na dražbi prodano približno 30.000 BTC zasegli med racijo na Silk Road, Internet bazar na črni trg, kjer oblasti pravijo, prepovedane droge in drugih izdelkov je bilo mogoče kupiti. Maršali Service dejal, da je obveščanje zmagovalce v ponedeljek zvečer.

Vir: Poslovni Insider

Expresscoin olajša nakup Bitcoin v Kanadi

Spletna Bitcoin platforma Expresscoin je napovedala širitev svojih storitev v Kanadi prek DebitWay, priznana vodilna v storitvah plačilnih kartic, ki sprejema vse izdane bančne kartice, s pomočjo najbolj priljubljenih bančne mreže.

Partnerstvo omogoča Expresscoin bi zagotovili "hitro in varne transakcije" za svoje stranke, trgovskih storitev Hvala toDebitway se imenuje Interac Online plačila, ki omogočajo potrošnikom za plačilo blaga in storitev na spletu z uporabo lastnega bančnega računa v realnem času.

Celoten članek

Winklevoss Bitcoin ETF v trgovini na NASDAQ pod simbolom "kovanec"

V Winklevoss dvojčka vloženo spremenjeni obliki S-1 pri SEC. Mladoletnik posodobitev razkriva nekaj novih dejstev o menjalnem Winklevoss trguje sklad (ETF) o. Doslej Cameron in Tyler Winklevoss posodobila ETF vložitvi štirikrat. Postopek registracije je ETF je skrbno počasen: dvojčka prvotno vložila zahtevo za investicijski sklad pred letom dni, od 1. Julija 2013.

Glede na zadnje prijave, bodo delnice v Winklevoss Bitcoin Trust trgovanje na NASDAQ OMX pod znakom "COIN". Obstaja nekaj kozmetičnih sprememb preveč.

Vir: Coindesk

Newegg novi Bitcoin možnost plačila na voljo 25 milijonov uporabnikov

Newegg, vodilni elektronika e-trgovec v Združenih državah Amerike, le okrepila svoje igre, ki jih v sodelovanju z plačilo procesor BitPay je, da začnete sprejemati Bitcoin. Po namigovali na možnost več kot enkrat v preteklosti, glavni elektronski drobno končno odločila, da sprejme na svetu najbolj znani cryptocurrency.

Od tega tedna, lahko več kot 25 milijonov registriranih strank družbe kupi eno, ki Newegg prodanih proizvodov, 10,5 milijonov, ki uporabljajo svoje prihranke BTC.

Celoten članek

Prevelike dangles nagrade za Bitcoin prijazne prodajalce

Prevelike želi spodbuditi Bitcoin uporabo z vrsto spodbud za prodajalce, ki se odločijo sprejeti plačila v digitalni valuti. Ko smo že pri podcast na libertarno Porcupine svobode festivalu, prevelike CEO Patrick Byrne je dejal, "da bomo za začetek daje neke posebne ponudbe za prodajalce, ki želijo, da se plača v Bitcoin".

To bi lahko pomenilo, ponujajo popuste in ugodne pogoje prodajalci prodajajo prek platforme prevelike, če bodo začeli sprejemati Bitcoin, je navedel in dodal, da lahko podjetje nagraditi tudi tiste, ki so že sprejeti digitalno valuto.

Vir: Coindesk

Rusija meni, urejanje Bitcoin izogniti kripto-kriminala Escalade

Centralna banka Rusije ta teden napovedal, da lahko institucija na naslednji korak andregulate digitalne valute v bližnji prihodnosti, da se zagotovi, da se zloraba Bitcoin in drugih altcoins kaznovana v državi.

Georgy Luntovsky, prvi namestnik predsednika banke, je priznal, da "ne bi smeli zavrniti te instrumente, morda res imajo prihodnost, ampak v naši državi kaznivo svet nemudoma začne uporabljati vse, kar je novo."

Celoten članek

EU Banke morajo izogibati Bitcoin do pravila v mestu, EBA pravi

Evropska komisija je nakazala, da bo poskusil, da določijo pravila o virtualnih valut, kot so Bitcoin po bloku bančni regulator odredil posojilodajalcev, da jim odpovedali. "To je nujno, da se hitro premikati na to vprašanje". Chantal Hughes, predstavnica za finančne storitve komisarja Michela Barnierja, je ta teden povedal po elektronski pošti. "Potencial za pranje denarja in financiranje terorizma, je preveč resna, da prezreti".

Komisija, izvršilna veja oblasti v EU, preselil po Evropski bančni organ je dejal, banke ne bi smel kupiti, imeti ali prodati virtualne valute, dokler regulatorji razviti zaščitne ukrepe za zaščito svoje integritete. Pes čuvaj opredelila več kot 70 tveganj, povezanih z valutami, od kraje identitete na možnost hekerji lahko ciljate trgovalne platforme.

Vir: Bloomberg

Coinbase naredi Bitcoin transakcije varnejše z novim "obok" storitev

Coinbase je pravkar začela novo storitev, katerega namen je povečati stopnjo varnosti svojih spletnih Denarnico. V Bitcoiners bodo kmalu lahko uporabljali brezplačno Vault storitev družbe, kot je račun, varčevalni zaščitena z dodatnimi času transakcije in več korakov za preverjanje transakcij.

Izstrelitev neobveznih storitev, ki se imenuje Coinbase Vault, se zgodi po nekaj primerov Bitcoin kraje in varnostnih kršitev, ki je prizadela številne digitalne izmenjave in denarnic v zadnjih nekaj letih. Mt. Gox je domnevno najbolj znani primer, kot je zdaj propadli izmenjava prisiljen v stečaj po masivni kramp.

Celoten članek

Phishing prevara cilja na US Marshals Service Bitcoin seznam dražbi

Posamezniki na seznamu prejemnikov ušli e-pošte v ZDA maršali Service na Silk Road dražbi prosilcem, ki so usmerjene v phishing napad, in najmanj ena oseba je padla za prevaro.

The Wall Street Journal je potrdila, da je več posameznikov na seznam prejetih phishing e-pošto iz istega vira. Vendar pa niso bili usmerjeni vsi posamezniki na ušli seznamu prejemnikov e-pošte. Nesrečno žrtev napada je bil Sam Lee Bitcoins Reserve Bitcoin arbitraža sklada, ki je izgubila 100 BTC kot rezultat.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Čas za prebujanje, Bitcoin je več kot le trenutna cena

Post ICO

Coinpunk dobi donacijo, ki jo je odobrila Bitcoinova fundacija: projekt bo dobil glavno funkcionalno različico

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Razumevanje cene Bitcoin in njene nestanovitnosti

Post ICO

CoinTerra nastavljen za zagon nizkocenskih Bitcoin Mining Rig, lahko revolucijo trga

Post ICO

Projekt MIT Bitcoin izroči 100 $ v kriptokurrency več kot 4.500 študentom

Post ICO

Dorian Nakamoto tožil Newsweek, ATM Bank Bitcoin zaseženih v Avstraliji in še več

Post ICO

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Post ICO

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado

Post ICO

Ali bo Bitcoin naslednja nagrada za zaposlene?

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si