Novi avstralski sklad, japonska banka proti Bitcoinu in sporna izbira fundacije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Novi avstralski sklad, japonska banka proti Bitcoinu in sporna izbira fundacije

Novi avstralski sklad, japonska banka proti Bitcoinu in sporna izbira fundacije

Oglejte si najnovejšo Bitcoin preizkuševalca tedenski okroglo postavo.

Poslovni pospeševalnik 500 Mlada bo financirala pet Bitcoin podjetja

Coinalytics, Bonafide, GogoCoin, Monetsu in Neuroware. To so pet povezane z Bitcoin podjetij, ki jih je v zgodnji fazi zagona pospeševalnika in vlagateljev 500 ustanavljanjem odločili, da vključijo najnovejši program rasti organizacije.

Te družbe, povezane z cryptocurrency so med 29 podjetji, zaradi katerih je najnovejši seznam izbranih novih podjetij. Ti bodo prejeli do 250.000 $ v financiranje, pa tudi mentorstvo in vodstvom industrije strokovnjakov.

Celoten članek

FEC odobri Bitcoin v naravi donacije za ameriške politične kampanje

Zvezna Exchange komisija ZDA (FEC) je ugotovil, da lahko politične kampanje in političnih odborih sprejeti Bitcoin kot oblika v naravi donacijo v okviru sedanje zvezne volilne zakonodaje.

FEC prej odloži odločitev o zahtevi za pojasnilo iz Make Your zakonov - organizaciji, ki omogoča politično prispevkov - ki zahteva smernice o tem, kako bi lahko šel o sprejemanju in uporabi Bitcoin donacije, kakor tudi splošna pravila za ravnanje digitalnih valut.

Vir: Coindesk

Plača svoje račune z Bitcoins v Avstraliji, Indoneziji in na Tajskem

To je normalno za Bitcoin skupnost pričakovati pionirske znake razvoja v svetu digitalne denarja iz držav, kot so Avstralija. Vendar pa obstajajo tudi drugi narodi trudijo, da bi dobili rezino gospodarstva Bitcoin, kot dobro.

Avstralec kripto-ponudba je v zadnjem času postala bolj popolnih zahvaljujoč začetek platforme dnevni sobi Satoshi, ki omogoča uporabnikom, da plačujejo račune - telefon, plina, električne energije in celo šolnin - z Bitcoin.

Celoten članek

Winklevoss dvojčka na seznam Bitcoin sklad na Nasdaq

Kljub opozorila in oklevanje med regulatorji o vlaganju v virtualno valuto, se Winklevoss dvojčka so počasnem bližje ustvarjanju prvega delniško Bitcoin sklad.

V četrtek, Cameron in Tyler Winklevoss, bratje najbolj znana po svojih pravnih bitkah s Facebook je soustanovitelj, Mark Zuckerberg, razkritih v regulativnem vložitve, ki so jih izbrali na seznam svoje Bitcoin se trguje na borzi sklad, je Winklevoss Bitcoin Trust, na Nasdaq borzi.

Vir: NY Times

Prihodnost Capital Bitcoin začenja sklad s 30 milijonov $ pripravljeni vlagati

skupina izkušenih vlagateljev iz digitalnega vesolja se je začela prva namensko Bitcoin sklad v Avstraliji - Prihodnost Bitcoin sklad Capital (FCBF) - naložen z 30 milijonov $, ki jih je treba vložiti na globalni ravni v podjetjih, ki so trenutno ponujajo cryptocurrency -povezana storitve.

Investicijsko podjetje, ki ga je znani podjetnik in vlagateljev Domenic Carosa vodi, ima sedež v Avstraliji.

Celoten članek

Bitcoin rudarstvo zagon Hashfast požari polovico svoje osebje, izjavlja, "nismo prevaranti"

Bitcoin rudarstvo zagon HashFast je ta teden napovedal, da je odpustili polovico zaposlenih kot način, da prihranite denar. "Da bi izboljšali naš denarni tok, kot tudi poudarek na ASIC čipi, smo težko odločitev za zmanjšanje naše delovne sile z odpravo trženja in storitev za stranke vloge, kot tudi nekatere inženirske funkcije", Amy Abascal, direktor družbe za trženje, zapisal v spletnem dnevniku. "skupno zmanjšanje je bilo 50 odstotkov trenutnega osebja. To je fiskalno odgovoren način, da upočasni našo gorljivost, se stranke razpršitev, in še naprej razvija neverjetno tehnologijo".

Podjetje ima številne arbitražne primere in tožb v teku proti njej. Številni kupci so obtoženi podjetje o dokončne goljufije, in nekateri so vznemirjeni, da ko družba ni izpolnila svoje naloge, ne bi povrnil znesek v Bitcoins kot je to že obljubil.

Vir: ArsTechnica

Japonski Shinsei banka noče, povezanih z Bitcoin prenose denarja

Slaba novica za Bitcoin skupnosti neposredno iz Japonske. Lokalni finančna institucija, se Shinsei Bank Ltd., ki je trenutno blokira mednarodno zahtevo vsak prenos denarja, ki bi se lahko priključen Bitcoin.

Banka je bila očitno poskuša oddaljiti od transakcij, ki so jih stranke, ki kupujejo in prodajajo Bitcoins. Po predstavnica iz banke, "odločitve, ki je bila v veljavi od februarja, je na podlagi obsežnega sodbe kot banke".

Celoten članek

Poljska skril, da bi dobili prvo Bitcoin veleposlaništvo v Evropi

Poljska se bo skril, da bi dobili tisto, kar se da poklicati prvo evropsko Bitcoin veleposlaništvo v Varšavi na poti, ki prikazuje Bitcoin skupnost nadaljuje svojo hitro rast. Veleposlaništvo je treba odpreti na 12. Maj.

Organizacija, ki se nahaja na 46 Krucza ulici v centru mesta, bo služila za oboje združiti Bitcoin navdušence in za popularizacijo uporabe cryptocurrency na Poljskem.

Vir: NewsBTC

Bobby Lee in Brock Pierce jih je Fundacija Bitcoin izvoljen

Bobby Lee in Brock Pierce sta dve imeni odločili, da se pridružijo desko v Bitcoin Fundacije direktorjev. Priljubljen CEO izmenjave BTC Kitajske in tveganega kapitala so bili pred kratkim izvoljen, vendar je odločitev že begetting val polemik.

Volitve so sprva tri kandidate. Poleg Lee in Pierce, predsednik uprave mobilnega ponudnika darilno kartico Gyft, Vinny Lingham, je bil tudi na dirki. Medtem ko je šef BTC Kitajske dobil 79 odstotkov odobritev, Pierce dosegel 65 odstotkov in Lingham "le" 63 odstotkov.

Celoten članek

Bitcoin Fundacija se ukvarja z odstopov

Število članov Bitcoin Foundation, nezadovoljni s trenutnim vodstvom fundacije, so se začeli, da odstopi.

To je glede na ta forum forum post na Bitcoin Foundation krovu, v kateri letni član Patrick Alexander začne nit z objavo: "žal moram odstopiti kot posameznega člana Bitcoin Foundation", Alexander piše na svojem delovnem mestu.

Poudarja, da Charlie Shrem (nekdanji BitInstant CEO in obtoženega denarja belivec), Mark Karpeles (nekdanji Mt Gox CEO) in Brock Pierce (novo izvoljenega člana uprave, ki se je ukvarjala s pravnimi vprašanji sam) kot razloge, zakaj je Fundacija vodi v napačno smer.

Vir: NewsBTC

Sorodne novice


Post ICO

Francoski davki Bitcoin, D. Nakamoto sprejema donacije in kriptokurrency gre v vesolje

Post ICO

Izvršni direktor borze First Meta, ki je v Singapurju najden mrtev

Post ICO

Rakuten sprejme Bitcoin po vsem svetu z Bitnetovo pomočjo

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Post ICO

Ukrajina bi ustvarila lastno BitLicense in uredila Bitcoin

Post ICO

Ottawa bi morala sprejeti roke pristop glede Bitcoin, pravi kanadski senat

Post ICO

Tri različne napovedi za Bitcoinovo prihodnost

Post ICO

Dogovornik Facebook Dogoder v zapor

Post ICO

Cryptsy Soočanje tožbe

Post ICO

Nakup avtomobila z Bitcoinom? Preveri

Post ICO

Holiday Inn Brooklyn je BTC v osebi