Neteller sprejema Bitcoin, Interpol preiskuje bloka in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Neteller sprejema Bitcoin, Interpol preiskuje bloka in še več

Neteller sprejema Bitcoin, Interpol preiskuje bloka in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden zaokroži navzgor. Zbrali smo najpomembnejše novice preteklega tedna, tako da lahko sproti dopolnjuje, ne izgubljamo časa.

Vlagatelji v trgovini cryptocurrency preko plemenitih trge s pomočjo tehnologije Nasdaq je

OMX Group Nasdaq se je povezal z zagonskimi cryptocurrency temelji New York plemenitih trge, da toallow institucionalnih vlagateljev za trgovanje digitalnih sredstev valute.

Ameriška multinacionalka finančne storitve, družba, ki ima v lasti in upravlja NASDAQ borzo, kot tudi osem evropskih borz, bo jedro trgovanje tehnologijo plemenitih trge, novo podjetje, da se omogoči finančna podjetja in institucionalne vlagatelje (kot so hedge skladi) za trgovino BTC in drugih sredstev, povezanih z cryptocurrency.

Celoten članek o 99Bitcoins

Partnerji LHV Bank z Bitcoin izmenjavo CoinFloor

Estonski banka LHV je dosegla nadaljnje povezave s prostorom digitalni valuti, ki je povezal z izmenjavo UK Coinfloor ravnati uporabniške vloge. LHV je bila bolj aktivna v Bitcoin, podpisala pogodbo z Coinbase septembra, da bi podjetja Bitcoin nakupnih in prodajnih storitev za 13 evropskih držav.

Andres Kitter, vodja maloprodaje pri LHV banke, je dejal: "storitve, ki temeljijo na blockchain imajo potencial, da spremeni svet, smo zelo veseli, da začnejo delati z Coinfloor ekipo in jim pomaga pri zanesljivih finančnih storitev v raziskuje to možnost.".

Vir: Coindesk

Začetek Bik gospodarstvo in Bik Pro - partnerstva z BitPay

Legitimiranje razširjeno sprejem digitalnih valut, kot so Bitcoin in Ripple, Tehtnica, ustvarjalcev storitev LibraTax Bitcoin davčno-računovodsko, danes napoveduje sprostitev dveh novih storitev, ki pomagajo podjetjem in CPA račun za transakcije digitalne valute v letu 2014, v letu, ko IRS dal navodila, da je virtualna valuta razvrščen kot kapitalski sredstva in obdavči kot premoženje (namesto valuto).

Storitve - Tehtnica Posel in Tehtnica Pro, slednji za CPA in računovodske servise z Bitcoin strankami - razširi na samo kapitalsko dobiček / izguba poročanje davčnim z uvajanjem znane poročila, ki se uporabljajo za knjigovodstvo in mesečno sprave. Programska oprema je edinstven, saj se povezujejo z "blockchain" sam, javno knjigo vseh transakcij Bitcoin. Kmalu bo vključiti tudi Xero, QuickBooks, in drugih tradicionalnih računovodskih platformah.

Vir: LibraTax.com

New Jersey šolski okoliš je računalniško omrežje talci za Bitcoins

računalniškega omrežja, ki ga šolskega okrožja New Jersey upravlja, v Združenih državah Amerike, je bila ugrabljena, ki jih hekerji. Digitalni zločinci, ki so prevzeli omrežja v soboto (21.), se prosi za odkupnino 500 BTC.

Swedesboro-Woolwich School District, sedež iz štirih osnovnih šol, ki se nahajajo v Gloucester County, so morali preložiti izpite PARCC. Šola okrožje poskuša čim prej spet izpite, vendar omrežje je še vedno talec od torka zadnji (24.).

Celoten članek o 99Bitcoins

Anketa: 9% Američanov "zmeden", ki ga Bitcoin logo

9% Američanov je ostalo občutek "zmeden" ali "zmeden", potem ko je prikazan logotip Bitcoin, glede na nedavno raziskavo Digital Valuta svet (DCC). Raziskava, ki je prosil 504 ljudi, v Združenih državah za zagotavljanje odziva eno besedo do logotipa, je tudi ugotovila, da 7% jih je menilo "nič".

Približno 5% anketiranih je priznala, da je slika, kaj storiti z obeh "denar" ali "bogastvo", medtem ko je 3%, je ugotovil, da je zastopana Bitcoin.

Vir: Coindesk

Coin.co CEO: Vpliv Bitcoin na družbo bo tekmec interneta

Bitcoin je pohvalil s tistimi, ki so imeli koristi od digitalne valute, ne pa vsi strinjajo, da bo to trajalo. Alex Waters, predsednik uprave Coin.co (Bitcoin plačila podjetje), je pred kratkim povedal Benzinga o svoji veliki viziji za cryptocurrency.

"Mislim, da [bo] tekmec internet kolikor je to, kako pogosto lahko to vpliva na svet v pozitivnem smislu," je dejal Waters, čigar podjetje je med tistimi, ki tekmujejo v Benzinga FINTECH Awards. "Lahko bi rekli, da je internet omogočil stvari, kot so e-pošte in socialnih omrežij in osebne spletne strani, bloge. V veliko enak način, Bitcoin omogoča (kot platforma) decentralizirano organizacijo in tokenization vrednostnih papirjev in blaga in cel kup zelo prepričljivi stvari, ki so zgrajene na vrhu platforme. "

Vir: Yahoo.com

Plačilo procesor Neteller spremeni politiko družbe dodati možnost Bitcoin

Neteller, znani ponudnik globalne plačilnih rešitev, je napovedal vključitev novega Bitcoin depozita funkcijo.

Odločitev predstavlja temeljno spremembo v politiki Neteller je, poroča spletna stran Coindesk. Procesor plačila in ponudnik predplačniške kartice je že spremenila pogoje za prepoved "trgovino, izmenjavo, nakup ali prodajo Bitcoins, ali katero koli drugo virtualna valuta."

Celoten članek o 99Bitcoins

Lastnik ovce Marketplace aretiran

Glede na poročilo, v archiv.ihned.cz, lastnik ovc Marketplace ThomasJiřikovský - je bil, ki je bil odgovoren za eno največjih izhod prevara v Dark neto zgodovini okoli 40M $ v času (ko je bil Bitcoin vrednost zelo visoka) za prijetje pranje denarja po nakupu luksuzno hišo in poskuša pranje ukradeni denar, ko ga pretvori iz BTC, s pomočjo ponarejenih podjetja in ga prenaša na njegovo dekle račun.

Vir: DeepDotWeb.com

Virtualni denar realnost za nekatere študente Ohio državnih

Medtem ko je Kolumb se zdi, da se postopoma že zanima Bitcoin, je zagon Ohio State študent nekega Bitcoin že delujejo iz poslovnega pospeševalnika Silicon Valley. Bitcoin je digitalna cryptocurrency sistem, ki ga je skrivaj programer razvili v letu 2008. To je alternativa zvezno priznanih valutah, kot je ameriški dolar.

Bitcoins lahko zaslužil z reševanjem enačb z računalnikom, proces se imenuje rudarstvo. Ko računalnik mine uspešno, je to nagrajeni z bitcoins, kot takrat, ko rudar najde zlato. Nagrada je programirana, da zmanjša v intervalih, dokler se ne ustvari nobenih novih bitcoins, da rudarstvo postalo manj dobičkonosna v daljšem časovnem obdobju.

Vir: TheLantern.com

Novo poročilo kaže, da bi se Bitcoin blockchain uporablja za širjenje zlonamerne programske opreme

Novo poročilo, ki ga je Interpol izdal na konferenci Black Hat Aziji kaže, da je Bitcoin blockchain lahko hekerji brez težav uporablja za širjenje škodljive in nevarne škodljive programske opreme med cryptocurrency skupnosti.

Preiskava Interpolova je bila izvedena v sodelovanju z digitalno varnostno podjetje Kaspersky Labs v nove raziskave in inovacije enote na Interpolovo globalnega kompleksom za inovacije (IGCI). Glede na poročilo, jedro sistema Bitcoin - ki ohranja decentraliziran seznam vseh BTC transakcij vseh časov - se lahko uporablja za shranjevanje zlonamerno programsko opremo ali omogočajo dostop do nezakonitih vsebin, kot so otroške pornografije.

Celoten članek o 99Bitcoins

Pirate stranka Finska lahko na koncu na sodišču za zbiranje preveč Bitcoins

Za financiranje svoje volilne kampanje Pirate Party Finska (PPFI) sprejema Bitcoins. Finski zakon določa, da ste lahko zbrali do 1.500 evrov letno v anonimnih donacij. Ker ni precedens za Bitcoin donacij in ni priznana kot valuto na Finskem, je policija obvestila stranki, da "imajo malo pojma o tem, kako Bitcoin donacije je treba ravnati".

Tiskovna predstavnica, Jonna Purojärvi, potrjujejo, da so že dosegli več kot 1500 evrov na anonimni Bitcoin donacij. To pomeni, da bi bilo treba v postopku sodišče, primer okrog teh donacij, ki bodo vzpostavili precedenčni v zakonitosti Bitcoin donacij na Finskem. PPFI se v upanju, da zbere dovolj Bitcoins to izpodbijati na sodišču.

Vir: PirateTimes.com

Lahko Bitcoin Lightning mreža rešiti blockchain prilagodljivost?

Povečanje na velikost blockchain je še naprej sproža pomisleke glede njene sposobnosti, da prilagodili rasti transakcij. Ampak, lahko decentraliziran sistem, v katerem so transakcije, poslane prek mreže off-blockchain Micropayment poti reševati probleme razširljivost v Ledger je?

Joseph Poon in Thaddeus Dryja, razvijalci v ozadju Bitcoin Lightning mreže, mislim tako. Čeprav je še vedno v nastajanju fazi, Lightning mreže - ki temelji na nedavnem bel papir - želi rešiti vprašanje razširljivost z izvajanjem zgoščen pogodbe timelock med uporabniki.

Vir: Coindesk

Novo poročilo kaže, da bi se Bitcoin blockchain uporablja za širjenje zlonamerne programske opreme

Prvič, uradno predložitev. Zdaj, poročilo. Bančne združenje British (BBA) ni zadovoljna Bitcoin je vse večji priljubljenosti in se ne boji pokazati.

"Digitalna motnje: UK bančništvo poročilo" je naslov dokumenta je pred kratkim objavila združenje, ki izgleda "na izzive in priložnosti, od digitalizacije bančništva". Poročilo vsebuje rubriko o cryptocurrencies in kako je ta tehnologija spreminja, kako ljudje vidijo denarne transakcije in fiat valute.

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitcoin za mednarodno trgovino naftni?

V nedavnem poročilu z naslovom - "moteče tehnologija: Bitcoins, Valuta Reinvented" objavljena sredi leta 2014, ki jih Kuwait Financial Center (markaz) raziskuje možnosti uporabe Bitcoin za izvoz, predvsem nafte. To je dobro znano dejstvo, da je približno 80% od zalivske gospodarstva odvisni od nafte in njenih stranskih proizvodov. Poročilo markaz je poudaril na možnost uporabe Bitcoin naftnih prodaje / izvoza.

Ta študija predstavlja pomemben temelj za raziskovanje alternativnih možnosti plačila, v primeru, da ameriški dolar ustavi pri čemer je prednostna valuta za trgovanje z nafto in naftnimi. Prav, čas in stroški, povezanimi s prenosom sredstev, zlasti prek mednarodnih meja.

Sorodne novice


Post ICO

San Jose Earthquakes so najnovejša bitkoin prijazna profesionalna športna ekipa

Post ICO

IBM verjame, da je blokchain elegantna rešitev za internet stvari

Post ICO

Temni spletni nezakoniti tržni operaterji izginejo s 12 milijoni dolarjev v Bitcoinu

Post ICO

Silk Road se je vrnil s svojo različico 2.0, vendar organi gledajo

Post ICO

Zgodovina bitkoina

Post ICO

Tedenska analiza cen in napovedi Bitcoin 4

Post ICO

Matt Allen, ustanovitelj BitcoinStarter: nova funkcija vam bo omogočila, da se v Bitcoinsu preko Reddit

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Člani seznama članov programa OkCupid zdaj lahko plačajo pristojbine z Bitcoins

Post ICO

Mt. Gox: vzamemo eno za ekipo Bitcoin

Post ICO

Bolgarska agencija za državne prihodke napoveduje davek na Bitcoin

Post ICO

Več kot 7.000 rednih ATMS v Južni Koreji se zdaj lahko uporablja za nakup Bitcoina