Domnevne goljufije Neo & Bee, bugarski davek na Bitcoin in nove bankomate na Novi Zelandiji in Kanadi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Domnevne goljufije Neo & Bee, bugarski davek na Bitcoin in nove bankomate na Novi Zelandiji in Kanadi

Domnevne goljufije Neo & Bee, bugarski davek na Bitcoin in nove bankomate na Novi Zelandiji in Kanadi

Čas je za zadnji tedenski krogu navzgor v Bitcoin izpraševalec!

Britanski Bitcoin izmenjava Bit121 napoveduje "mirovanja" obdobje

Čeprav je pol sveta trenutno pozdravili pomlad, s sedežem v Veliki Britaniji se izmenjava Bit121 odločil, da je to najboljši čas, da se naspi. Platforma Bitcoin je napovedala, da je suspendiranje vse trgovinske dejavnosti in začasno zaprtje.

Odločitev ni trajna, v skladu z družbo. To je bolj podobno "mirovanja" proces, Bit121 pokazala v izjavi, objavljeni na svoji spletni strani: "Radi bi, da smo preprosto šli v stanju mirovanja, in smo v celoti nameravamo ponovno odprta na neki točki v bližnji prihodnosti".

Celoten članek

Chicago Sun-Times postal prvi večji časopis v ZDA, da sprejme Bitcoin

Po uspešnem prvem testu z Bitcoin micropayments ponudniku BitWall, je Chicago Sun-Times objavil, da je partner z zagonsko temelji San Francisco Coinbase sprejeti plačila Bitcoin. Po Coindesk, da preizkus dovoljeno časopis prejeli več kot 700 cryptocurrency donacije preko poskusno obdobje 24 ur v podporo neprofitni Taproot fundacije.

Nova Zelandija je prvi Bitcoin prodajni avtomati so že gor in teče

Novi Zelandiji ta teden sprejel prve Bitcoin avtomatih. Dve lamassu naprave so se v Aucklandu začela Bitto NZ, toda stroji so lahko samo opazila v Evens ali po dogovoru uporabljajo za zdaj.

Ti dve napravi bo kmalu del širše skupine naprav: Auckland bo imel šest avtomate in še dva bo postavljena v glavnem mestu države, Wellington.

Celoten članek

Kitajski izmenjave Bitcoin zapre vloge po gre za obračun centralne banke

Ena od največjih kitajskih borzah Bitcoin je zaprla svoja vrata za nove vloge po prenovljeni gre za obračun z valuto, ki jo Ljudske banke Kitajske.

BTC38 napovedal s svojim uporabnikom, da je bila družba, ki imajo za začasno uporabo procesorjev tretje plačilnih stranka zaradi politike centralne banke, poroča The Guardian.

Nacionalna agencija Republike Bolgarije Prihodki napoveduje davek na Bitcoin

Bolgarska Nacionalna agencija za prihodke izdal novo davčno smernice o Bitcoin. V skladu z dokumentom z naslovom "Prihodki od Bitcoin poslov, ki se Deklarirana in obdavčeno", standardni kapitalski dobiček davek se bo uporabljala v vseh prihodkov povezan z cryptocurrency.

To pomeni, da bo vse v zvezi z Bitcoin dohodek obdavčen tako kot prihodki od prodaje finančnih sredstev. Osebni dohodek od prodaje in trgovanja "virtualna valuta Bitcoin", je treba navesti v letnih davčnih napovedi in "zaradi na celotno letno davčno osnovo (10 odstotkov)."

Celoten članek

Quebec mesto Kanade dobi svoj dirst Genesis1 Bitcoin ATM

Genesis Coin je napovedal uvedbo svoje prve Genesis1 Bitcoin ATM v Quebec v Kanadi. Stroj je v lasti in upravljanju Bit2Block in se nahaja v Auberge amerik Hotel. Bankomat sedi v poseljenem območju, kjer se nahajajo številne restavracije avtocesta in železniška postaja, po CoinReport.

Cyprian policija preiskuje Neo & Bee: izvršni direktor Danny Brewster je še vedno manjka

Vsaj dve kupci so že vložene pritožbe s policijo na Cipru proti Bitcoin podjetja Neo & Bee. Lokalne oblasti so trenutno preiskuje domnevne goljufije, medtem ko družbe izvršni direktor Danny Brewster je še vedno pogrešanih.

Pritožbe so bile vložene v začetku tega tedna, glede na članek, ki ga je Ciper Mail, ki je prav tako razkriva, da so žrtve plačal 20.000 € in 15.000 € za Neo & Bee, vendar nikoli prejeli svoje Bitcoins objavljena.

Celoten članek

EBay sedaj omogoča prodajo virtualno valuto

EBay je tiho dodal novo kategorijo virtualno valuto na svojem prodajnem mestu, ki omogoča uporabnikom, da prodajajo virtualno valuto, kot Bitcoin, kot tudi rudarji in rudarske pogodbe, TechCrunch poročali ta teden.

Kategorija je redko poseljena prav zdaj, in se oglasi oglase, kar pomeni, da eBay želi kupec in prodajalec izbrskali njihovo prodajo zunaj pristojnosti podjetja, s čimer se zmanjša možnost postati odgovorni za prevare in lažne prodaje.

Sorodne novice


Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Internetna arhiva sprejema donacije Bitcoina po požiranju z opremo v višini 600.000 dolarjev

Post ICO

Tri različne napovedi za Bitcoinovo prihodnost

Post ICO

Moč občinstva in dobrodelnosti, ki jih podpira Bitcoin

Post ICO

Pripoved o kriptokurrency novinarju

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Post ICO

Podrobnosti se pojavijo glede 5 milijonov dolarjev Bitstamp Heist

Post ICO

BitLicense povzroča nekatere izmenjave za zmanjšanje storitev v New Yorku

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Expedia, Bitcoins, Refunds in Coinbase

Post ICO

Bitcoin presega 300 dolarjev, alydian datoteke za bankrot in BTC Kitajska ureja ekosistem