Nasdaq sprejema blokado, Rusija ustavi blokiranje mest Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nasdaq sprejema blokado, Rusija ustavi blokiranje mest Bitcoin in še več

Nasdaq sprejema blokado, Rusija ustavi blokiranje mest Bitcoin in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih tedenskih novic.

Nasdaq sprejme blockchain tehnologijo Bitcoin je za izboljšanje trgovanje zaloge

Ameriška borza Nasdaq je napovedala, da sprejema Bitcoin je jedro tehnologije ustvariti bolj učinkovito in varno trgovanje parka sistem.

Po zgledu digitalni velikan IBM in švicarske banke UBS, Nasdaq - najljubši izmenjavo v prostoru FINTECH - tudi načrte za raziskovanje Bitcoin je blockchain v okviru pilotnega projekta napovedal ta ponedeljek (11.).

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Znotraj 21 načrtih, da prinašajo Bitcoin za mase

Skrivnostna zagon Bitcoin 21 Inc je izvedla teste, ki prikazujejo, kako bi svojo tehnologijo omogočajo stroj-za-stroj Bitcoin transakcij kot del pregleda družbe, ustvaril med zbiranja sredstev za svoje $ 75m serija C.

V svojem igrišču, 21 Inc, potem še vedno deluje v okviru prvotnega vzdevkom 21e6, predstavil tako diapozitivov in video, ki prikazuje, kako se lahko Bitcoin uporablja za lažje realnem času trgi za internetne pasovne širine. Uporaba tri proxy uporabnikom, A Vimeo predstavitev (odstranjen) opisuje, kako je lahko storitev parcel svojo prenos zmogljivosti z uporabo plačil Bitcoin.

Vir: Coindesk.com

MIT kliče "kritične napake" v BitLicense v New Yorku

Direktor Iniciativa MIT Digital Valuta Brian Forde je izdal nov blog post, v katerem je namen opozoriti na štiri "kritičnih napak" v pristopu, ki ga je država New York doslej sprejete za regulacijo valutnega industriji digitalno.

Prihaja en mesec po imenovanju na položaj, kos najde Forde želi, da izrazijo vodilno interes ZDA univerza v Bitcoin in blockchain kot tehnologij, ki bi lahko prispevali k globalnemu dobro. DCI je bila objavljena aprila po letu dodatnih množičnih prizadevanj na kampusu.

Vir: Coindesk.com

Bank of England in London School of Economics pridružijo forum Bitcoin

Predstavniki velike finančne institucije, kot so Bank of England in London School of Economics se bo udeležil ustanovni Bitcoin okroglo mizo, ki gostuje v četrtek (14.), ki jih vodstveni forum za socialno Media.

V nadaljevanju Bitcoin & Blockchain Leadership Forum - Raziskovanje interneta naslednje generacije ", se bo zgodilo v Allen in Overy, v Londonu. Plošča se bo osredotočil na Bitcoin, njeno jedro tehnologija znana kot blockchain in kako digitalni denar in finančne inovacije spreminjajo trenutne gospodarske paradigme.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Venom VM bug imenuje "popoln" za NSA, ali za krajo Bitcoins in gesel

Pravični-zakrpana kritično ranljivost v široko uporablja programsko opremo za virtualizacijo je idealna tarča izkoriščanja za državno sponzorirani vohuni in kriminalci enako lovijo gesla, kriptografske ključe, ali Bitcoins, raziskovalec, ki je seciramo eden od popravkov dejal.

Hrošč, ki je znano, da vplivajo na Xen, KVM in avtohtone Qemu virtualni stroj platform in naprav omogoča hekerjem izbruhne zaščitenih gostujočih okolja in prevzeti popoln nadzor nad operacijskim sistemom, ki jih gosti, varnostni raziskovalci opozorili v sredo. V urah po razkritju v sredo zjutraj je ranljivosti, so mnogi strokovnjaki s področja varnosti javno dejal, njegovo resnost, ki je pretirana.

Vir: ArsTechnica.com

Bitcoin platforma Coinify razširi storitve za 34 držav

Bitcoin platformo, ki temelji Danska Coinify je objavila svojo širitev v okviru enotnega območja plačil v eurih (SEPA) omrežja, ki omogoča strankam v 34 državah, za nakup in prodajo na digitalno valuto.

SEPA je Evropska unija (EU) plačilni sistem integracije, ki si prizadeva za zmanjšanje prenosov bančnih eurih, med 28 držav članic EU ter Islandija, Norveška, Liechtenstein, Švica, Monako in San Marino.

Vir: Coindesk

Sedaj lahko napori glasbenike z Bitcoin na SoundCloud zaradi ChangeTip

ChangeTip začela novo prekucni funkcijo na SoundCloud, ki omogoča uporabnikom spletne audio distribucijski platforme napori glasbenike uporabo Bitcoin.

Digitalna platforma, ki se uporabljajo za pošiljanje in prejemanje plačil ali nasvete takoj, uporablja odprt API (programski vmesnik aplikacije) SoundCloud za izgradnjo novega prekucni možnost po prejemu številne zahteve od uporabnikov.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

"CSI: Cyber" se konča s Bitcoin lovca na glave in grozljivo maščevanje kramp

CSI: Cyber ​​z dvojno glavo finale je vse čudovito grozno o tem nepovezano, paranoični Koještarija sendvič s predstavo: izčrpan melodrame, gargled tech žargona, komičnih grafiko, široko paleto elegantnih majice, in zmagovalec Oscar Patricia Arquette spačenega svojo pot skozi zajetne kariera napaka z Samozavest.

Moram prekiniti nekaj zelo slabih novic o eni osrednji element CSI: Cyber ​​nuttiness. To je zadnja bomo videli najbolj agresivno nesposobno visoko uvrstitev zveznega agenta televizorja. Peter MacNicol ne bo več dvignili plačo za igranje lik, ki je opravil dobesedno nič, da si zaslužijo eno, in / ali so avtorji končno realizirani Sito ni služil, razen izpolnjevanje Predstava je befuddlement približani kvoto namen.

Vir: Gizmodo.com

Bitcoin Capital privabi več kot 300 vlagateljev in 500.000 $ v prvem tednu

Nov sklad, Max Keiser in Simon Dixon je uspelo, se je začela s kapitalsko CrowdFunding platformi BnkToTheFuture.com, ki omogoča vlagateljem, da koristi od rasti Crypto Valuta sektorju.

Cena Bitcoin je navzdol, vendar profesionalni vlagatelji zgrinjati Bitcoin podjetja. Prejšnji teden je skupina vlagateljev, ki jih Goldman Sachs vodstvom vlagali $ 50m v Bitcoin zagonu - krog, potem ko druga skupina investirala $ 75m v zameno Bitcoin - Coinbase, vključno z naložbami v državi New York Stock Exchange, s čimer se je skupno poročali naložb tveganega kapitala v sektor za več kot $ 700, in po napovedih presegel milijardo dolarjev v kratkem.

Vir: Coindesk.com

IGot sleparji lansiranju phishing napad za dostop do Googlove račune

Pred kratkim sem dobil email od Rick dan, ustanovitelj Igot je, ali vsaj sem mislil, da je bil on.

»Od" e-poštni naslov je od Rick Day je dejansko e-poštni naslov in sporočilo imela samo en stavek v njej - to je povezava na YouTube video.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

The New York Times misli, da je prepoznavanje skrivnostno Bitcoin ustvarjalec Satoshi Nakamoto

Mit okolici Bitcoin ustvarjalca Satoshi Nakamoto sme biti večja od realnosti. Iskanje identitete Nakamoto se je trajal let, z nešteto teorij, vendar pa novi dokazi kažejo, da je morda res človek, ki že dolgo velja za mogoče Nakamoto izumitelj za Bitcoin.

The New York Times je objavil nov daljših del (ki ima material, iz prej-to-se-sprosti knjige), namenjeno prav na to vprašanje in s tem človekom.

Vir: BusinessInsider.com

Rock skupina Queen vozi prvi Bitcoin prodaje za zagon Argentini vozovnice

Argentinske ljubitelj klasičnih rock skupine Queen je postal prvi kupec za nakup vstopnic z Bitcoin skozi EntradaFan, v skladu z družbo.

Začel v aprilu, EntradaFan je peer-to-peer spletu vstopnica tržnica želijo tekmovati z vodilnim na trgu Ticketek. Najava sledi odločitev EntradaFan, da sprejme Bitcoin s partnerstvom procesor BitPagos, argentinske Bitcoin podjetje, ki omogoča trgovci sprejeti Bitcoin kot plačilo in poravnavo nakupov Fiat v Bitcoin.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin strani blokada v Rusiji velja za nezakonito z lokalno sodišče

The mestih Bitcoin, ki ga je ruski medijski organ Roskomnadzor blokiranih v januarju so se vrnili na spletu v državi. Regionalno sodišče Sverdlovsk Oblast, ki se nahaja v Nevyansk, je menila, da je blokado spletnih strani, ki vsebujejo informacije o cryptocurrency nezakonito.

Začetni Odločitev za zmanjšanje vse dostop do spletnih strani, je bil izveden v začetku tega leta, ki jih je isto sodišče, po Roskomnadzor je (zvezno službo za nadzor na področju telekomunikacij, informacijske tehnologije in množičnih komunikacij) odločitev, da blokira platforme.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Chip Chap vam omogoča nakup Bitcoin od 5.000 velikih trgovcev na drobno

Izdelava Bitcoin bolj dostopne vsakdanje potrošnike je ena od velikih ovir za premagovanje, če želimo, da hitri zagon revolucijo digitalne valute. V pravi, da, mislim dobesedno hodil v trgovino in nakup Bitcoin z lokalnim fiat valuto. Chip Chap je dosegla, da je sanje za mehiške prebivalcev, kot jih lahko zdaj kupijo Bitcoin na 5.000 opeke in malte lokacijah.

Da bi stvari v perspektivo malo, ne moreš preprosto hoditi v sodelujočih opeke in malte trgovini in nakup Bitcoin OTC. To je rekel, dejansko proces vključeni, ni toliko drugačna in še vedno zelo uporabniku prijazen. V Mehiki je precej običajno, da trgovci na drobno ponujajo elektronskega denarja pretvorbo storitev na svojih prostorih.

Vir: InsideBitcoins.com

Filipini vozi nastajajoče Bitcoin val

Praktično neobstoječa start-up ekosistema na Filipinih se je nenadoma vzmetena do življenja. Zaradi revolucije Bitcoin, število novoustanovljenih podjetij, zlasti tiste, povezane cryptocurrency se povečuje iz zadnjih nekaj let. Uspeh Bitcoin v Filipini mogoče pripisati socialnih in ekonomskih dejavnikov.

Dve glavni dejavniki, ki so privedle do Bitcoin razcveta v Filipini: Filipinih ima velik trg nakazilo. Tako kot sta Kitajska in Indija, obstaja veliko filipinskem izseljenske delavci, zaposleni po vsem svetu.

Vir: NewsBTC.com

Spletne strani dveh bank Hong Kong žrtev Bitcoin izsiljevalska

Dva izmed največjih Hong Kong bank so se v zadnjem času tarča hekerjev. Digitalni kriminalci grozili, da kibernetskih napadov na spletne strani, ki spadajo v Bank of China in Bank of East Asia, razen če žrtev plačala odkupnino v Bitcoin.

Lokalne oblasti so potrdile, da so banke vložila poročila s policijo v Hong Kong, trdijo, njihove spletne strani so vdrli. Porazdeljeni zavrnitev storitev (DDoS) napadov prišlo v nestabilnem storitev.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin Dark Denarnica ima novega tekmeca: Samourai

Odkar je bil Dark Denarnica prvič objavljena v septembru 2013, je hogged v ospredje kot podzemni denarnico Bitcoin je. Narejen za temne uporabnikov spleta in tistimi drugače ukvarjajo z bivanjem zasebno spletu, prijaznost je bila ena od tem je osrednje funkcije.

Ampak, nekaj ljudi zamudil, da je to denarnica, ki nastajajo v osrednji namen ohranjanje svoje identitete, kot zasebni, kot je morda lahko hkrati Bitcoin transakcije. Takoj govorilo zagovorniki zasebnosti in hkrati demonizirati v medijih, je Dark Denarnica ostala nesporno slab fant Bitcoin denarnice, vsaj do sedaj.

Vir: BraveNewCoin.com

Dark Neto orožje prsi vodi do 17 aretacij in $ 80.000 Bitcoin zasegom

Nedavna serija doprsna kipa je pretresla svet temno neto orožja poslovanja. Šest mesecev, skupna preiskovalna med organi pregona v Avstraliji in Združenih državah, ki sodelujejo kazenski pregon dogaja pod krinko kot trgovci z orožjem, je povzročila 17 aretacij na mednarodni ravni.

V septembru 2014 so ZDA za domovinsko varnost Preiskave (HSI) odkrili 33-year-old US-baseddark neto prodajalec orožja do "po vsem svetu bazo strank," v skladu s sporočili iz avstralske zvezne policije (AFP).

Vir: CryptoCoinsNews.com

Sorodne novice


Post ICO

Udeležite se na dražbi BTC preko SecondMarketa

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Velika švedska banka sponzorira celotno stran anti-Bitcoin oglas, objavljen v dnevnem časopisu

Post ICO

Kakšen stavek življenje v zaporu Ross Ulbrichta pomeni nezakonitemu spletnemu maloprodaji in Bitcoinu

Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

Hack izklopi Flexcoin in povzroči izgubo 896 BTC

Post ICO

Lokalne oblasti so zaprli samo britanski ATM v Vermontu

Post ICO

Raziskave za razvoj obetavne proti-rakave spojine rastejo zaradi donacij Bitcoin

Post ICO

Andresenov predlog velikosti blokov, Nasdaqov blokovni projekt in še več

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina