Mt. Neprekinjen flop Goxa, velik teden za BitPay in prve Bitcoin bančne avtomate v Združenih državah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Neprekinjen flop Goxa, velik teden za BitPay in prve Bitcoin bančne avtomate v Združenih državah

Mt. Neprekinjen flop Goxa, velik teden za BitPay in prve Bitcoin bančne avtomate v Združenih državah

Medtem ko temelji na Japonskem izmenjava Mt. Gox ohranja porušijo (cena je zdaj pod 100 $ na spletnih straneh družbe), je Bitcoin ekosistemu zdaj vrača na normalno raven.

Tukaj je povzetek novic, ki je dala teden. Oglejte si Bitcoin preizkuševalca zadnji teden zaokroži navzgor.

Bill želi, da bi cryptocurrencies povsem zakonito v Kaliforniji

Glede na veljavno zakonodajo v Kaliforniji, Bitcoin in vse druge digitalne valute lahko sedaj šteje v severno-ameriški državi nezakonito. Vendar pa bi lahko zakon pred kratkim poslala na senata za bančništvo in finance institucij odbora je odgovor to spremeniti.

Dokument z naslovom "AB-129 Zakonito denarja: alternativna valuta" - ki namerava spremeniti oddelek 107 o gospodarskih družbah zakonika - je bil prvič uveden pred približno mesecem dni, ki jih član California State skupščine in predsednika o bančništvu in financah, Roger Dickenson. Predlog zakona določa, da "trenutni zakon, ki prepoveduje izdajanje ali kroženje vse kaj drugega kot zakoniti denar Združenih držav ne prepoveduje izdajo in uporabo alternativnih valute".

Celoten članek

ItBit ponuja spodbude za Bitcoin trgovci preklop izmenjav

Izmenjava s sedežem v Singapurju itBit pred kratkim zgradili trgovanje specifično platformo za Bitcoin in zdaj ponuja promocijo cut-cen v poskusu, da se pripravi na nove stranke.

Družba ni imela nobenih težav, da so bile druge izmenjave, ki se srečujejo v zadnjem času. Pravzaprav je itBit CEO Rich Teo je dejal, da so nedavni dogodki privedla do povečanega zanimanja za platformo svojega podjetja, so sporočili iz Coindesk.

Največji izmenjava Tajska nadaljuje poslovanje; Bitcoin je pravno v državi

Trajalo je več kot pol leta, vendar je banka Tajske dokončno razveljavilo napovedano julija leta 2013. Z drugimi besedami, Bitcoin ni več v državi, kar pomeni največji izmenjava Tajskem je prost iti nezakonito nazaj na delo.

Spletna platforma BitLegal je posodobila svoje podatke o stališču tajskega o cryptocurrency v tem tednu.

Dobra novica je bila objavljena po narod največji izmenjava, Bitcoin.co prejela presenetljivo pismo Banke Tajske na 31th januarja.

Celoten članek

Objavljanje orjaške znake Bitcoin knjižnega posla

Založništvo velikan Penguin Random House je zaprta ukvarjajo z novinarko Brian Patrick Eha za knjigo o Bitcoin in Silk Road, ki bo objavljen v naslednjem letu. Eha je nekdanji pomočnik urednika na Entrepreneur.com in je bilo pisanje o svetovno najbolj znanih cryptocurrency od sredine leta 2012.

Delovni naslov knjige je "Hoja Silk Road" in da bo funkcija pripovedno račun, Eha s Silk Road v svojem jedru. Vendar pa glede na Coindesk, prav tako obljublja, da razišče globalno rast Bitcoin in njenega vpliva na svetovno gospodarstvo.

Centralna banka Ukrajine zahteva registracijo Bitcoin podjetij

The National Bank Ukrajine (NBU) se je odločila, da morajo vsa podjetja, ki delujejo v cryptocurrency ekosistem za plačilne sisteme ali plačilo infrastrukturnih storitev prijaviti pri nosilcu in sledijo splošni zakon.

"Plačilni sistemi in upravljavci infrastrukturnih storitev za plačilne sisteme imajo samo pravico za izvajanje dejavnosti v Ukrajini po prijavi Narodne banke Ukrajine", je napovedal organ.

Celoten članek

Švedske Safello sproža investicijski denar

-Šved temelji Bitcoin podjetja Safello je najela 600.000 $ naložbe krog, ki ga vodi Bitcoin zagovarja Erik Voorhees (co-ustanovitelj Bitcoin podjetja Coinapult) in Roger Ver (Angel Investitor & Bitcoin Evangelista), in v kateri sodeluje Blockchain.info CEO Nicolas Cary in angel investitorji Victor & Victor, poroča TechCrunch.

Strojna oprema Skupina Bolgarija ustvarja spremljati, da bi v realnem času Bitcoin mer

Duo bolgarskih razvijalcev strojne opreme iz Plovdiv je ustvaril novo Bitcoin pripomoček, ki bi lahko v veliko pomoč za rudarji, investitorji in trgovci, ki se ukvarjajo z cryptocurrency.

Ta Bitcoin Rudarska realnem času monitor, ki je opremljen z LCD zaslonom, spremlja BTC cene izmenjav, kot Bitstamp in Mt. Gox in podpira ploščadi, ki jih proizvaja KNC Miner in Butterfly Labs. Vendar pa je naprava, ki jo je potrebno le priključiti na domači usmerjevalnik za delo zaradi svojega spletnega vmesnika za konfiguracijo, mora uporabnik imeti račun Coinbase.

Celoten članek

Južnokorejski izmenjava Coinplug laaunches prve Bitcoin aplikacije države za

Coinplug, južnokorejski izmenjave Bitcoin in trgovec razvijalec programske opreme, je izdal tri aplikacije za naprave s sistemom Android, ki vključujejo Bitcoin denarnico, je trgovanje aplikacijo, in POS sistem za trgovce. So prvi mobilni Bitcoin aplikacije na voljo v korejščini, po Coindesk.

BitPay novi odprtokodni projekt Bitcore pomaga Bitcoin razvijalcem aplikacij

"Na BitPay, smo prepričani, da razvijalci razmišljajo o novih Bitcoin projektov ne bi bilo treba zateči k uporabi lastniških API gostuje na storitvah teče zaprte programske opreme". In to je točno, zakaj slavni Bitcoin plačilo procesor je sedaj odločil, da javno začeti svojo odprtokodno projekt Bitcore.

BitPay objavila novico je pred kratkim prek blog post. Po navedbah družbe, lahko vsi razvijalci zdaj dostop do orodja, ki bodo olajšala oblikovanje programske opreme ", ki vmesniki neposredno z realno omrežje Bitcoin". Z drugimi besedami, Bitcore je odprtokodna JavaScript knjižnica, ki omogoča uporabnikom, da to precej ničesar jih lahko zamislite s protokolom Bitcoin.

Celoten članek

Novacoin praznuje svoj prvi rojstni dan: leto pretresov in presenečenj

Dokazovanje prevara-mongers narobe, je Novacoin jo je dala na prvi rojstni dan, in to pomeni, da je čas, da se ozremo. Na 9. Februarja 2013, novo altcoin imenuje Novacoin (NVC) udaril po spletu, nastavitev ploščadi, izmenjave in forume abuzz. Ustvaril mednarodna skupina razvijalcev, novi kovanec izkazalo za izboljšanje na Sunny Kraljevi Peercoin (PPCoin).

Celoten članek

Prvi Bitcoin bankomati v severnoameriški tleh pristalo v Seattlu in Austin

Združene države se pripravljajo na sprejem prvih Bitcoin bankomatov v državi, ki ga proizvaja Robocoin, podjetje s sedežem v Nevadi. Stroji bodo delovale v Seattlu in Austin.

Prva naprava bo nameščena na konec februarja, proizvajalec napovedal ta teden. Toda poleg tega dostave, Robocoin načrtuje tudi roko nove cryptocurrency bankomatov v Evropi in Aziji. Čeprav še vedno ni jasno, kateri bo družba za upravljanje z bankomatov Bitcoin v Seattlu in Austin, ZDA so očitno poskušajo posnemati recept za uspeh "odkril" s svojo kanadsko soseda.

Celoten članek

Silk Road 2.0 zaveze za poplačilo 1,7 milijona £ uporabnikom po Bitcoin krajo

Spletna črni trg Silk Road 2.0 se je zavezala vrniti več kot 1,7 £ milijonov evrov Bitcoins ukradenih iz svojih strežnikov v času ropa prejšnji teden.

Ko smo že v objavi na Reddit, Silk Road 2,0 moderator DEFCON dejal spletna stran bo povrnil več kot 4.000 BTC ukradeno v ropu, in ne bi plačali svojega osebja, dokler so bili uporabniki povrnejo, poroča IBT.

Lamassu Bitcoin stroj prispe v Novi Mehiki

Robocoin ni edini proizvajalec pomagati ZDA bolj Bitcoin prijazen. Lamassu je že podal svoj prvi stroj v državi, natančneje v Novi Mehiki.

Naprava Bitcoin, ki jih je družba Enchanted Bitcoins uspelo, je mogoče najti v cigar bar Natapati Nob Ill, v Albuquerque, res blizu Univerze v Novi Mehiki.

Celoten članek

Bank of Montreal opozarja Cointrader o anti-Bitcoin delovanja

Kanada je država z največjim številom Bitcoin bankomatih na svetu, morda ne bo tako cryptocurrency prijazen navsezadnje. Banka Montreal je po poročanju ugašanje več računov, povezanih z povezanih Bitcoin podjetij, Cointrader odpove.

Izmenjavo je soustanovitelj in tehnični direktor, Paul Szczęsny, izdal izjavo, ki napoveduje, da bo banka zaprtje vseh povezanih-Bitcoin poslovnih računov po vsej državi. Odločitev je v skladu z ukrepi in pripombe, v zadnjem času, ki ga je ministrstvo za finance v zvezi s trgom digitalne valute.

Celoten članek

Bitcoin bankomati, ki jih Robocoin in PayMaq hit Južna Koreja in Španija

Južna Koreja bo naslednji azijska država gostila Bitcoin bankomat, ki ga je ameriško podjetje Robocoin. Novica je bila pred kratkim napovedala BitcoinAsia, novo cryptocurrency tveganega družbe s sedežem v državi, ki bo odgovorna za napravo.

Stroj, ki omogoča uporabnikom, da pretvorite fiat valute v BTC-ju in obratno, je prišel v državo ta teden in še dve je treba predložiti do Robocoin na BitcoinAsia v naslednjem mesecu.

Dlje zahod, Španija je tudi že svoj prvi Bitcoin bankomat, vendar ta ne proizvaja Robocoin ali lamassu, dveh glavnih proizvajalcev. Podjetje PayMaq je napovedal prihod svojega Cajero Bitcoin, stroj, ki bo omogočilo uporabnikom, da nakup BTC z fiat valute, kot tudi prodajo digitalnih kovanci in prejeti denar.

Celoten članek

Mt. Uporabniki GOX pripraviti v datoteko "multi-tožnik" obleko, kot je izmenjava ohranja odložitvijo umikov BTC

Mt. Gox obljubil posodobitev za ta četrtek (20.) in dostavi, ampak vsebina izjavi ni bila sploh kaj stranke pričakujejo.

Soočeni z zavrnitvijo izmenjavo, da razglasi datum za nadaljevanje dvige BTC, nekateri uporabniki so zdaj načrtuje, da vodi off pravni postopek podoben skupinske tožbe proti podjetju, da bi dobili svoj denar nazaj.

Celoten članek

BitPay podpira Bitcoin prijaznih razvijalce na začetku maraton hekanja

BitPay, eden od glavnih sponzorjev začetek maraton hekanja 2014 v San Franciscu, le napovedala, da se bo predaja posebno "nagrado" za razvijalce, ki izvajajo plačila processor'sBitcoin Plačilo Gateway API ali na prostem na vir knjižnica Bitcore v svojih projektih.

Več kot 1000 razvijalci bodo konkurenčni v 48 urah v oblikovalskem centru v San Francisco, ampak BitPay obljublja, da posebno pozornost tistim, ki stavijo na programsko opremo podjetja.

Celoten članek

Estonski policija cilj Bitcoin trgovsko mesto BTC.ee

Coindesk poročali ta teden, da so estonske oblasti še poostrijo svojo oprijem na trgovino digitalni valuti. Lokalni Bitcoin trgovsko mesto BTC.ee je objavila na svoji spletni strani, da se je "začasno ustavila trgovanje zaradi groženj estonske policije izdana".

Red Znanilec predstavlja dopamin, računalniško ohišje, namenjeno za šifrirnih rudarjev

0 Proizvajalec Red Znanilec se pripravlja na začetek dopamin, prvo računalniško ohišje posebej za rudnik cryptocurrency, v skladu z družbo.

Naprava, precej drugačna od tipičnih ohišjem računalnika s svojo prostem podvozje in prostor za šest grafičnih kartic, ki je trenutno poskuša zbrati sredstva zainteresiranih rudarjev na spletni strani crowdfunding Indiegogo.

Celoten članek

Winklevoss bratje ponuja indeks za sledenje ceno Bitcoin

"Zaloga trgovci imajo Standard & Poor 500. Bitcoin bettors bo imel Winkdex", The New York Times poročal ta teden. Novi finančni indeks, ki je dobila ime po bratih Winklevoss, je bila javno objavljena v sredo in zagotavlja redno posodobljen podatek za ceno Bitcoin, je virtualna valuta, ki se je v priljubljenosti v zadnjem letu.

Tyler in Cameron Winklevoss napovedal ustanovitev Winkdex v regulativnem vložitve jih dali v sredo na Komisijo za vrednostne papirje v zvezi s skladom Bitcoin se trguje na borzi se prvič uporabi za ustvarjanje lansko poletje.

BitPay izboljša plačila Bitcoin z ustvarjanjem nove podporne ukrepe

1 Če ste Bitcoin prijazen trgovec uporabo BitPay ali stranke nekaj kupi z cryptocurrency, potem plačila le dobil veliko lažje, zahvaljujoč uradni začetek podpore Bitcoin Plačilo protokola.

Po BitPay, ta nov sklop posodobitve "odpravlja veliko človeške napake pri oblikovanju Bitcoin plačilo". Od zdaj naprej lahko "uporabnik s klikom na plačilnem povezavo, ali skenirate QR kodo, in programska oprema denarnica ponuja dve preprosti možnosti za uporabnika, plačati ali ne plačati. Uporabnik nima več kopirati naslov in znesek v denarnici ".

Novi podporni ukrepi vključujejo podporo izvirnega naslova nadomestila; varno in podpisane zahteve za plačilo; Uporabniku prijazen QR kode; in neposredno komunikacijo plačila.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Centralna banka Cipra pravi: Bitcoin ni nezakonit in krepi kripto storitev Neo & Bee

Post ICO

Top 10 spletnih mest, ki sprejemajo Bitcoin kot plačilo

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

Jeff Garzik želi zaščititi Bitcoin in njegovo omrežje v vesolju

Post ICO

Poročilo napoveduje, da se bodo transakcije Bitcoa do leta 2017 podvojile na 56 milijonov

Post ICO

Italija gosti zaslišanja, Mt. Gox dobi stečajno zaščito in Bitcoin dobi glavno sponzorstvo

Post ICO

Symbian in Bitcoin: dve aplikaciji, ki omogočata povezavo

Post ICO

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Post ICO

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Kozmetična kirurgija za Bitcoins: Elite Body Sculpture sprejema kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami