Mt. Gox se ukvarja z novim debaklom, poštna služba ZDA ljubi Bitcoin in rudarji so brez kavljev v ZDA | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Gox se ukvarja z novim debaklom, poštna služba ZDA ljubi Bitcoin in rudarji so brez kavljev v ZDA

Mt. Gox se ukvarja z novim debaklom, poštna služba ZDA ljubi Bitcoin in rudarji so brez kavljev v ZDA

Medtem ko novi velikih trgovcev na drobno, kot so nemške Parfuemerie.de začeti sprejemati Bitcoin, ki je v svetu najbolj znan cryptocurrency razpravlja v ZDA kot novo upanje za poštne storitve v državi. In potem je tudi nova serija problemih, ki vplivajo na menjalni Mt. Gox. Lahko bi skoraj rekli, da je to teden mešanimi občutki za Bitcoiners tam.

Oglejmo si najnovejše Tedenski Round Up vam prinaša Bitcoin preizkuševalca.

Bitcoin rudarjev in vlagatelji niso denarja oddajniki, pravi FinCEN

ZDA finančne Crimes Uveljavljanje omrežja (FinCEN) objavil dva nova upravnih odločb, ki naznanjajo, da so Bitcoin rudarjev in vlagatelji ne štejejo denarja oddajnike.

Dokument izšla ta teden, vključuje dve odločanje. Prvi države «, da je uporabnik v kolikor uporabnik ustvari ali" min "kabriolet virtualni valuti le za uporabnikove lastne namene ni denarja oddajnik pod BSA [zakon bančne tajnosti]". Drugi pa trdi, da je "podjetje za nakup in prodajo konvertibilni virtualna valuta kot naložbe izključno v korist družbe ni denarja oddajnik".

Celoten članek

Igra programer John Carmack "guardedly navdušen" o Bitcoin

CThe legendarna računalniške igre programer John Carmack izrazil pozitivno mnenje o Bitcoin v seriji zadnjih tweets, poroča Coindesk. Carmack je soustanovitelj ameriškega video igre razvoj podjetja id Software, ki je najbolj znan po svojih inovacijah v 3D grafiko.

Ambasadorji Robocoin je lahko zaslužite do $ 10K za vsako prodajo

Proizvajalec Bitcoin ATM Robocoin je odprla veleposlanik program, ki je zbiranje komercialne predstavnike po vsem svetu za prodajo in promocijo stroji družbe.

Pravila programa navesti ambasadorji so zadolženi za iskanje potencialnih operaterjev Robocoin in pomoč pri nakupu naprave. Spodbujanje Bitcoin bankomat na lokalnem trgu je tudi cilj. Vsak zaprta prodaja bo imelo za posledico nadomestila 10.000 $ za veleposlanika, Robocoin jamstev.

Celoten članek

Hopkins raziskovalci so ustvarili alternativo Bitcoin

Znotraj enolično računalniški učilnici na Hopkins University Johns, skupina raziskovalcev poskuša zgraditi nekaj, kar še nikoli ni obstajala pred: digitalno valuto, ki se spreminja roke povsem na skrivaj. Njegovo ime je Zerocoin, po The Baltimore Sun.

Izslediti valuta je zasnovan tako, da tekmujejo z drugimi virtualnimi sredstvom, kot je Bitcoin, ki jih opozarjajo kot alternativa za podjetja in posameznike, temveč tudi za risanje kritike nekateri, ki menijo, da omogočajo pranje denarja in druge kriminalne dejavnosti.

Spoznajte Blockr.io, "človeški" altcoin blok raziskovalec

Blockr.io je ime nove spletne strani popolnoma posvečen razčlenjevanju in prikazujejo transakcijskih blokov Bitcoin v bolj "človeško in intuitiven" način.

Spletna stran, ki se je pred kratkim začela po šest mesecev dušenje v fazi zasebni beta, ima dostop do API in predstavi vse pomembnejše statistike, zaznamkov in grafov, povezane s skoraj vse digitalne valute teče na "bitcoind" vilicami. Glede na ekipo, ki je razvil Blockr.io, namen projekta "je, da bi digitalne kovancev približati javnosti".

Celoten članek

Odvetnik Winklevosses "v pogovorih s SEC več Bitcoin ETF

Odvetnik je pripravil Cameron Tyler Winklevoss je načrt za sklad vlagajo izmenjavo, s katerimi se trguje v virtualno valuto Bitcoin je povedala, da je "v dialogu" z zakonodajalci več kot spremembo načrta, Bloomberg poročali ta teden.

Spremenjena različica predloga za Winklevoss Bitcoin Trust, najprej vložena pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje 1. Julija, bo verjetno treba predložiti v dveh tednih, po Kathleen H. Moriarty, partner v Chicago temelji odvetniške pisarne Katten Muchin Rosenman LLP.

Večji nemški trgovec Parfuemerie.de sprejema BTC

Nemčija že ima velik trgovce, ki poslujejo na svetu Bitcoin. Velikan spletu parfum trgovec Parfuemerie.de začel sprejemati Bitcoin v prvi dan februarja.

Platforma z "meniju" je sestavljen iz več kot 10.000 parfumov in kozmetičnih izdelkov, je trenutno največji trgovec sprejeti cryptocurrency v evropski državi preko plačilnega procesorja BitPay je.

Parfumerie, podjetje z več kot 40 let izkušenj, ima tudi več kot 20 fizičnih trgovin širijo po Nemčiji.

Celoten članek

"500 ustanavljanjem" rekruti ex-MySpace VP mentor Bitcoin podjetij

Coindesk reportsthat pospeševalnik temelji California 500 Ustanavljanjem je napovedala načrte za naložbe v povezanih Bitcoin podjetja. Družba trobili tudi, da prinaša na odmevnih partnerja, ki bi olajšala ta napor: Sean Percival, nekdanji podpredsednik MySpace in internet podjetnik osredotoča na marketing potrošnikov.

Bitcoin se lahko zdaj ti kupiti plaži luksuzni apartma na Cipru

Ime "Bitcoin Resort", ne pušča prostora za dvom. Zdaj lahko uporabite digitalni denar za nakup vašega zelo lasten pet zvezdic luksuzni apartma v svetu v prvi šifrirnega prijazno sredozemsko Letovišče.

Thalassa Beach Resort pripada skupini Kensington razvoj in se nahaja v regiji Cyprian v Bafra, na severni obali otoka.

Celoten članek

Coredice.io: pojavi nov Bitcoin kocke stran

Coredice.io je najnovejši dodatek k veliki ocean Bitcoin spletnih strani iger na srečo. Ta preprosta kocke igra je zelo podobna SatoshiDice ali Just-kocke, ampak tudi omogoča stav za Litecoin in Namecoin, po Cryptocoins News. Kdor pozna Bitcoin kocke straneh boste ugotovili, da Coredice.io prinaša nekaj edinstvene dodatke standardno igro, vendar jim zagotavlja v zelo elegantno kul dizajnom.

Spletna stran CoinTerra je napadel sredi strojne procesu ladijski

The Bitcoin proizvajalca rudarske strojne opreme CoinTerra naj bi utrpela kršitve varnosti z zlonamerno napad na svojih spletnih straneh in e-poštnih strežnikov povzroča. Kramp je zgodilo v preteklem koncu tedna in podjetje takoj, ko je bil zaznan vdor reši vse dostop do svoje spletne strani.

Virtualni stran je trenutno še deluje, po nekaj urah brez povezave, medtem ko CoinTerra preiskala napad. "Spletna stran je bila obnovljena v varno varnostne kopije, ki tik pred prišlo do kršitev in vsa naročila oddana pred 31. Januarja 2014, so nepoškodovane. Kupci so spet lahko naročajo tudi preko BitPay in nakazilom kot običajno ", se glasi napoved objavila na spletu.

Napad se zgodi kmalu po CoinTerra jamči, da je pripravljena na ladjo serije ASIC Bitcoin rudarjev. Zdi se, da val učinkovitost, da so zasenčila kršitve varnosti, ki bi lahko prizadela "majhno število strank, ki so plačani za svoje, da bi z Bitcoin med 31. Januarjem in 2. Februarja ?.

Celoten članek

Bitcoin dobrodelna priznava njen doslej največji darovanje je verjetno ukraden denar

Vodja Bitcoin dobrodelnosti je priznal, sprejema velik anonimno donacijo, čeprav je močno sumi, da je bil ukraden med napadom na borzi cryptocurrency, Forbes poročali ta teden.

Dmitry Murashchik, ki gre pod imenom Rassah, teče Bitcoin 100, ki obstaja prepričati obstoječih dobrodelnih sprejema donacije s pomočjo virtualnega denarja. Januarja lani, anonimni donator dal Rassah je organizacija za donacijo v vrednosti okoli 180 BTC.

US Postal Service je 36.000 pisarne lahko gostila izmenjave Bitcoin v prihodnosti

ZDA Postal Service (USPS) razmišlja o dodajanju izmenjave cryptocurrency v svojo ponudbo storitev. Urad generalnega inšpektorja pred kratkim organiziral spletni forum z naslovom "Virtual valute: raziskuje morebitno vlogo izvajalcev poštnih storitev", ki so se udeležili predstavniki iz Svetovne poštne zveze in Svetovne banke, med drugim.

Skupaj so raziskovali možnosti Bitcoin lahko prinese na poštah po vsem svetu in razpravljali, če bi sedanje pošte deluje kot izmenjave z uporabo fizične lokacije ali če bi storitev barvo kovance, da imajo vrednost Bitcoin je.

Celoten članek

Marc Andreessen napoveduje Bitcoin bo spremenil dizajn čip za vedno

Silicon Valley tveganega kapitala Marc Andreessen meni digitalne valute bi zagotovo spremenila način procesorji so namenjeni. Ustanovitelj investicijske družbe Andreessen Horowitz govoril na vrhu Open Compute prejšnji teden, po Coindesk.

Rezervirajte svoj sanjski hotel s Bitcoin na CheapAir.com

Več kot 200.000 hotelov razširila po vsem svetu, so sedaj na voljo za Bitcoiners, ki želijo rezervirati svojih počitnic preko spletne potovalne agencije CheapAir.com.

Platforma je kripto-avantura se je začela že novembra, ko je spletna stran začela sprejemati Bitcoin kot možnost plačila za letalske vozovnice in rezultati ne bi bilo bolje, da se je podjetje odločilo, da dodate svoj seznam hoteli v poskusu. Jeff Klee, predsednik uprave družbe, trdi, da CheapAir.com osvojil nekaj novih strank zaradi tega novega načina plačila.

Celoten članek

Investicijsko podjetje BIT Capital zavezuje $ 10m za zagon Bitcoin ATM

BIT Capital, kanadski Bitcoin investicijsko podjetje, se je zavezala do $ 10 milijonov v izhodiščnih sredstev za BitAccess, Bitcoin zagonu ATM temelječega Ottawa, po Coindesk. Čeprav bodo sredstva vložili postopoma v naslednjih enega do dveh let, zaveza sama po sebi predstavlja eno največjih zgodnjih okrogle naložb še v sorodni-Bitcoin podjetje.

Mt. GOX stranke obup kot dvigi BTC ne ali izginejo

s sedežem v Japonska cryptocurrency izmenjava Mt. Gox je težave s transakcijami in dvige v zadnjem tednu, ki so sedaj, ki vplivajo na stotine strank.

Ko največji borzi v Bitcoin ekosistemu, Mt. Gox trenutno zaseda tretje mesto na stopničkah, vendar je ta veriga dogodkov, bi lahko na koncu uniči, kar je zdaj ostalo od njenega ugleda. Ker je v zadnjih dneh januarja, so dvigi Bitcoin strank zapustili svoje račune, vendar je večina od njih ni nikoli prejel denar.

V nekaterih primerih izmenjava obvestil stranke, da transakcije niso, ampak beseda "izginotje" se uporablja tudi za opis, kaj se dogaja z umaknjen BTC. Mt. Gox je doslej zbral več kot 38 milijonov $ v več kot 41.000 neizpolnjenih dvigov.

V tem času, izmenjava vprašal svoje stranke, da bi vse dvige na čakanje. "Da bi naši ekipi za razrešitev vprašanja, odstop od pogodbe pa je potrebno, da začasno ustavite na vseh prijav odtegnitvenih dobiti jasnega tehničnega pogled trenutnih procesov", se glasi nova posodobitev objavljen ta petek (7).

Celoten članek

CoinSummit San Francisco napoveduje program za Bitcoin strokovnjake

Tech-zdrava pamet mesto San Franciscu, v Združenih državah Amerike, je že pripravljena na sprejem velik dogodek, povezan z Bitcoin na 25. Marec in 26.. Povabilo samo CoinSummit San Francisco bo povezal podjetniki, investitorji in strokovnjaki hedge skladov iz sveta cryptocurrency s pomočjo številnih znanih imen.

Yerba Buena Center za umetnost je mesto izbral, da bo dogodek, katerega program je seznam prave Bitcoin zvezd.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

EBay kaže nekaj ljubezni do Bitcoin (ali je vse v naših glavah?)

Post ICO

Koliko moči porabimo za izdelavo Bitcoinov?

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Digitalna zbornica pobude za izobraževanje in organizacijo industrije

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

Hekerji ciljajo Bitcurex, poljska Bitcoinova izmenjava pa se izogiba napadom

Post ICO

King of Bitcoin je novi uspeh v svetu erotičnih romanov

Post ICO

Lokalne oblasti so zaprli samo britanski ATM v Vermontu

Post ICO

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film